Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Hoppáhoppáhoppágáz lesz innen kiesni. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
a Krasnodar túl nagy minőségi ugrás volt felfelé, nem is fért be az akkor folyamatosan európai kupainduló csapatban Európa kb 6. legerősebb bajnokságában sajnos...Persze ez szubjektiv, en "hulye" fejemmel, nem mennek iranba vagy krasznodarba mondjuk egy monaco utan, ugy hogy ketlem, hogy dupla fizu van.Koman->Irani 14. csapathoz.Sampdoria kezdo/csk volt a csucs.onnan oda..én mondjuk eszméletlen mód irigylem az ő és Vadócz karrierjét, ha mb1-es szintű tehetséggel lettem volna megáldva, szerintem magam se csinálnám másként
Allitolag tobb magyar klubbal is targyalt!
Szohoz sem jutok.
ZoliMP
pályafutásom végén mondjuk nem hazajönnék, hanem kb ott vezetnék le, ahol Joe Cole tette
r.baggio
Rooneynak is lehettek, penzben nagyobb keroi...
ZoliMP
több mint 7 éve
hm, Scepovic szerb, Hadzic bosnyák 😀illetve az aljas Magyar stilus elegge kihozza eddig a balkani virtust a brazilokbol 😀 szoval siman benne vanFutballkultúrákat figyelembe véve gyakorlatilag egy szerb-brazil meccset nézünk
Borbinho
Kampman
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
Persze ez szubjektiv, en "hulye" fejemmel, nem mennek iranba vagy krasznodarba mondjuk egy monaco utan, ugy hogy ketlem, hogy dupla fizu van.Koman->Irani 14. csapathoz.Sampdoria kezdo/csk volt a csucs.onnan oda..én mondjuk eszméletlen mód irigylem az ő és Vadócz karrierjét, ha mb1-es szintű tehetséggel lettem volna megáldva, szerintem magam se csinálnám másként
Szohoz sem jutok.
ZoliMP
pályafutásom végén mondjuk nem hazajönnék, hanem kb ott vezetnék le, ahol Joe Cole tette
r.baggio
Rooneynak is lehettek, penzben nagyobb keroi...
több mint 7 éve
illetve az aljas Magyar stilus elegge kihozza eddig a balkani virtust a brazilokbol 😀 szoval siman benne vanFutballkultúrákat figyelembe véve gyakorlatilag egy szerb-brazil meccset nézünk
Borbinho
több mint 7 éve
Azt jól láttam még a meccs előtt, hogy a kinti 0-0 után itthon 5,70 körül volt a Vidi győzelem és 1,60 a vendég?! Két ilyen gyenge csapat meccsén kicsit meglepődtem ezen az első meccs alapján.
több mint 7 éve
persze hogy nem lehet megrakni a fogado oldalon hogy lesz piros...a vedoinknek kb barmikor sargat eroen kell szerelniuk a sebessegbeli kulonbseg miatt, illetve az aljas Magyar stilus elegge kihozza eddig a balkani virtust a brazilokbol 😀 szoval siman benne vaneddig nem vertek meg sebességből
Borbinho
több mint 7 éve
persze hogy nem lehet megrakni a fogado oldalon hogy lesz piros...a vedoinknek kb barmikor sargat eroen kell szerelniuk a sebessegbeli kulonbseg miatt, illetve az aljas Magyar stilus elegge kihozza eddig a balkani virtust a brazilokbol 😀 szoval siman benne van
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
ezt láttam élőbenahol Joe Cole tetteAmíg élek, nem fogom megérteni, hogyan futhatott be olyan karriert, amilyet befutott. S hogy még a Liverpoolban is játszott, az mindennek a legalja.
r.baggio
Mikey
www.youtube.com/watch?v=AVPJR0Ec6KY

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
ahol Joe Cole tetteAmíg élek, nem fogom megérteni, hogyan futhatott be olyan karriert, amilyet befutott. S hogy még a Liverpoolban is játszott, az mindennek a legalja.
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Azért egy top csatár nagyon hiányzik a vidiből
több mint 7 éve
na a budget de bruyne elbassza az eddigi egyetlen eletkepes tamadast, pedig Huszti (valami csoda folytan) a vedoje elott volt, es les se lett volna. amikor elkezdte kapunak picit jobbra vezetni azt hittem direkt csinalja a helyet Husztinak 😀 ...találják már el a kaput. MB1-es fodballisták, a faszomatmár...
Borbinho
petey
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
na a budget de bruyne elbassza az eddigi egyetlen eletkepes tamadast, pedig Huszti (valami csoda folytan) a vedoje elott volt, es les se lett volna. amikor elkezdte kapunak picit jobbra vezetni azt hittem direkt csinalja a helyet Husztinak 😀 ...találják már el a kaput. MB1-es futballisták, a faszomatmár...
Borbinho
több mint 7 éve
Mindekozben Zlatan, a jo hangulat neveben bevagott egy mesterharmast.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
na a budget de bruyne elbassza az eddigi egyetlen eletkepes tamadast, pedig Huszti (valami csoda folytan) a vedoje elott volt, es les se lett volna. amikor elkezdte kapunak picit jobbra vezetni azt hittem direkt csinalja a helyet Husztinak 😀 ...
több mint 7 éve
Lehet öblögetni kicsit, mert megtapadt a lepedék a fogak között megint.....beleolvastam...aki ezt végig bírta, le a kalappal...
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-2rule-rol-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2650255
flzoli
több mint 7 éve
Koman->Irani 14. csapathoz.Sampdoria kezdo/csk volt a csucs.onnan oda..én mondjuk eszméletlen mód irigylem az ő és Vadócz karrierjét, ha mb1-es szintű tehetséggel lettem volna megáldva, szerintem magam se csinálnám másként
Szohoz sem jutok.
ZoliMP

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
Koman->Irani 14. csapathoz.Sampdoria kezdo/csk volt a csucs.onnan oda..Allitolag tobb magyar klubbal is targyalt!
Szohoz sem jutok.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
Tejesember
256
Szőllősin múlik, ha fentről azt kérik 20 oldalas különszámban arról is simán íratna, hogy az ég valójában neonzöld. Nemzeti Sportra úgyse kell már minőségi írás.Lehet öblögetni kicsit, mert megtapadt a lepedék a fogak között megint.....jó látni, hogy Szőllősi betömköd a nyelvével minden apróbb rést O1G seggében.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-2rule-rol-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2650255
flzoli
petey
több mint 7 éve
Ez a cikk tényleg mindennek a legalja, teljesen új szintre emelve a bértollnokoskodás fogalmátminden rendszernek kell egy szöllősi.
Nincsenek rá szavak, hasonlót se igen olvastam még, max történelemkönyvekben
r.baggio
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Istenem, Szőllősi.... keresztényként ugyannem szabad, de lehet köpést érdemelne...
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
Kondas nyilatkozata!?http://www.mifocink.com/?p=6381Kondás out.Gondolom közölte, hogy ez a nyócadik vonal beli légiós bevásárlás nem volt túl nyerő ötlet, de a buta kopasz teknőc nem tudta, hogy a főninek a szemébe mondani, hogy elbaszta nem ner kompatibilis viselkedés.
Tiszta ideg voltam, mikor kiderült, hogy a Kisvárda újpesti vendégjátéka erre a hétvégére esik, én meg pont Horvátországban nyaralok, de így már nem is kell idegeskednem 😀
bergerdani
peach
több mint 7 éve
Lehet öblögetni kicsit, mert megtapadt a lepedék a fogak között megint.....jó látni, hogy Szőllősi betömköd a nyelvével minden apróbb rést O1G seggében.
flzoli
csak azt nem írja le a nyomorult, hogy az Adidas, Puma, Hummel világminőség milliókat beleölve, kutatás, fejlesztés, stb..míg ez a fost a politika irányítja, hogy ki viselje, ráadásul gagyi minőségben.
több mint 7 éve
Abban biztos vagyok, hogy ennek a keretnek legalább a fele 4 héttel ezelőttig azt se tudta, hogy létezik olyan város, hogy Kisvárda. Nem egyszerűen gyengék voltak, hanem tényleg fogalmuk sem volt, hogy mi zajlik a pályán.Az ilyen csapatoknak aztán tényleg semmi értelme nincs. A Felcsúton legalább röhögni lehet.
több mint 7 éve
Kondás out.Gondolom közölte, hogy ez a nyócadik vonal beli légiós bevásárlás nem volt túl nyerő ötlet, de a buta kopasz teknőc nem tudta, hogy a főninek a szemébe mondani, hogy elbaszta nem ner kompatibilis viselkedés.
Tiszta ideg voltam, mikor kiderült, hogy a Kisvárda újpesti vendégjátéka erre a hétvégére esik, én meg pont Horvátországban nyaralok, de így már nem is kell idegeskednem 😀
bergerdani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...