Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 390
Közben állítólag Mbappé Kispestre a Realba tart...
NB2
Neymar után ő is?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
CR -> Juventus!?
Matthew99
Le is megyek hídba 😀 (Juve fan vagyok 94 óta)
Emberileg sosem kedveltem, de szakmailag, ha 100m euróért tényleg eladják nekünk, az vicc és naná, hogy jöhet 😀 Röhej lenne ennyi pénzért megszerezni egy Top2 játékost.
Chargers LT
Mondjuk ez még közel se jelenti azt, hogy Ronaldo is rábólint az üzletre. Nem tudom ő pl miért járna ezzel jól.
Matthew99
Egyelőre hitetlenkedem, de csak az eladási összeg miatt.
CR szempontjából 30m éviről beszélnek, ami már bitang gázsi lenne, szóval a töménytelen lóvé?! De a Juvéra eddig nem volt jellemző a nagy pénzek osztogatása.
Chargers LT
Emellett az összes eddigi sztori arról, hogy mégis hogyan gondolta a Juve vezetősége h hogyan fogja az évi 30 misit kifizetni neki, kb teljes homály és teljes ellentéte, amit eddig a Juve Agnelli alatt csinált/lett felépítve.
Beki
Mondjuk anno Beckham 70 millás vagy mennyi átigazolási pénze állítólag 1 nap alatt visszajött a mezeladásokból, szerintem még ez a része megoldható valamennyire.
Ha meg így nem megy, akkor kölcsönkérünk a cosa nostrától.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 343 — nabege2@yahoo.com
Közben állítólag Mbappé Kispestre a Realba tart...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
CR -> Juventus!?
Matthew99
Emberileg sosem kedveltem, de szakmailag, ha 100m euróért tényleg eladják nekünk, az vicc és naná, hogy jöhet 😀 Röhej lenne ennyi pénzért megszerezni egy Top2 játékost.
Chargers LT
Mondjuk ez még közel se jelenti azt, hogy Ronaldo is rábólint az üzletre. Nem tudom ő pl miért járna ezzel jól.
Matthew99
CR szempontjából 30m éviről beszélnek, ami már bitang gázsi lenne, szóval a töménytelen lóvé?! De a Juvéra eddig nem volt jellemző a nagy pénzek osztogatása.
Chargers LT
Emellett az összes eddigi sztori arról, hogy mégis hogyan gondolta a Juve vezetősége h hogyan fogja az évi 30 misit kifizetni neki, kb teljes homály és teljes ellentéte, amit eddig a Juve Agnelli alatt csinált/lett felépítve.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 529 — #NoStress
CR oda megy, ahova akar.
Mivel pontosan nem tudni mi van a háttérben, miért akar egyáltalán bárhova is menni, és nem a Realból visszavonulni, így azt se lehet tudni, hogy hova akar menni, és miért oda.
Szerintem oda megy, ahol a legnagyobb istenkirálynak érezheti magát, és ahol úgy érzi, hogy abból a legtöbbet profitálja, és nem feltétlenül anyagi értelemben, inkább siker, feeling, játékélmény.
Mivel rengeteg feltételről, összetevőről fingunk nincs, és nem is lehet, ebbe a logikába a MU ugyanúgy beleillik, mint a Juve vagy a PSG, viszont a periféria (Kína, USA, stb.) meg nem igazán.
Évi 30M az 4 évre 120, plusz az átigazolási ár 100M, az együtt még mindig nincs egy Neymarnyi se. Merchandisingban/brandértékben egy éven belül visszajön.

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 380 — Vikings fan
BL győzelem szempontjából a PSG szerintem nem szempont (most már). Ha a PSG Tuchellel BL-t nyer, megeszem a kalapom...
Chargers LT
Barcának és a PSGnek nem fogják olcsón adni, mondjuk nem értem a Juvénak miért.
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 731 — Jedi Master
BL győzelem szempontjából a PSG szerintem nem szempont (most már). Ha a PSG Tuchellel BL-t nyer, megeszem a kalapom...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
Ronaldo BLt akar nyerni 3 különböző csapattal, ami nem sokaknak sikerült. Erre a Juvèban van a legnagyobb esèlye. Nincs bajnoki hajtàs mint pl angliàban. Arról nem is beszèlve, hogy ott a legfontosabb jàtèkos lenne, ellentètben pl a PSGvel.
FViktor93
Nem tudom. Anno úgy emlékszem volt hajtás érte Juve részről, és igazán nem volt perspektíva ide jönnie. Most se látom ezt. Pláne úgy, hogy 96 óta átok van a Juvén a BL döntőkben, pláne a spanyolok ellen.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 196 — The Mathematician
Ronaldo BLt akar nyerni 3 különböző csapattal, ami nem sokaknak sikerült. Erre a Juvèban van a legnagyobb esèlye. Nincs bajnoki hajtàs mint pl angliàban. Arról nem is beszèlve, hogy ott a legfontosabb jàtèkos lenne, ellentètben pl a PSGvel.
FViktor93
psg real csinál egy neyma - cr swapot és problem solved

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
A Ronaldo sztorit én ott érzem a leghiteltelenebbnek, hogy a Juve-ból és főleg Marrottából sosem nézem ki, hogy ekkora sztárgázsit kiadna és egyben teljesen felborítaná a csapaton belüli fizetési egyensúlyt.

CR-ben sem érzem, hogy megfutamodna egy kihívás (pl.: MU-ba visszatérés vagy City) elől, mert a Serie A lerablása manapság nem túl nagy érdem.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 338 — Invisible man
Megszabadulna a spanyol adóhatóságtól 😊
bcsarli
Oké, de ha kihívás kell neki akkor miért nem pl angol!? Ha meg lóvé akkor francia, USA, ázsia.
Matthew99
Angliában már lehúzott pár szezont tudtommal
r.baggio
Az oké. De nálam a PL magasabban van mint a Serie A hajtásban, kiegyenlítettségben. Ilyen kihívásra gondoltam. Egy francia, német bajnokságban már szinte most ki lehet osztani a bajnoki címet

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 009 — no es importante
bcsarli
Oké, de ha kihívás kell neki akkor miért nem pl angol!? Ha meg lóvé akkor francia, USA, ázsia.
Matthew99
Angliában már lehúzott pár szezont tudtommal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
bcsarli
Matthew99
BLeket akar nyerni meg. Ő ott érzi magát otthon ez egy nyugisabb bajnoksagban könnyebb.
33 évesen halál se akarja hogy folyton felrúgják.
több mint 7 éve
bcsarli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 211 — je suis poloska
azért egy 33,5 éves játékosról beszélünk, 100 M bőven jó pénz lenne érte.
Bár szerintem még 2 jó szezon simán benne van.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 401 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
CR -> Juventus!?
Matthew99
Chargers LT
Matthew99
Chargers LT
Ez az, hogy több ponton is hihetetlennek tűnik a dolog. És kihívásügyileg se értem miért lenne ez jó CR-nek.
Matthew99

több mint 7 éve
CR -> Juventus!?
Matthew99
Chargers LT
Matthew99
Chargers LT
Ez az, hogy több ponton is hihetetlennek tűnik a dolog. És kihívásügyileg se értem miért lenne ez jó CR-nek.

több mint 7 éve
CR -> Juventus!?
Matthew99
Chargers LT
Matthew99

több mint 7 éve
Hallottam ezt a remek pletykát.
2 kérdésem lenne annak ami még elhiszi
1. Miért érné meg a Realnak az utóbbi évek legjobb emberét eladni ilyen olcsón mikor a pótlásáért 2-3x annyiból oldható meg.
Ráadásul Óriási bevételeket generál.
2. CR egója hogyan tudná feldolgozni, hogy ne előzne be mindenkit az igazolási pénzével?

Meg ez a visszatesszük az igazolási pénzt csak a Juvenak akik 3-4 éve szorongatnak minket a BLben. Logikus
több mint 7 éve
CR -> Juventus!?
Matthew99
Chargers LT

több mint 7 éve
CR -> Juventus!?
Matthew99

több mint 7 éve
CR -> Juventus!?

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
 nepszava.hu/3000319_elveszi-a-fidesz-a-koztevetol-az-nb-1-es-focikozvetiteseket
NB2
A House of Cards kutya fasza ahhoz képest, ami itthon megy.
Amadeus
Kontra:
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-elveszik-a-kozvetitesi-jogokat-a-koztevetol-itt-a-valasz-2645115

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 529 — #NoStress
 nepszava.hu/3000319_elveszi-a-fidesz-a-koztevetol-az-nb-1-es-focikozvetiteseket
NB2
A House of Cards kutya fasza ahhoz képest, ami itthon megy.
Amadeus
Az USA is csak Orbán mögött kullog.