Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
elég, ha Herczeg Ádámot nem cigányozzák le.Engem se, csak gondoltam, hogy mondjuk Herczeg András lecigányozásáig azért csak nem fogunk eljutni. De sikerült.Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.nem mondanám, hogy meglepett a dolog.
Kampman
Amadeus
Kampman
több mint 7 éve
Engem se, csak gondoltam, hogy mondjuk Herczeg András lecigányozásáig azért csak nem fogunk eljutni. De sikerült.Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.nem mondanám, hogy meglepett a dolog.
Kampman
Amadeus
több mint 7 éve
Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.nem mondanám, hogy meglepett a dolog.
Kampman
több mint 7 éve
Maaargíít, hát te meg mi csinálsz.....(no csak csendben mosolygok egyelőre mert a kupából úgy kizúgathatnak minket mint a huzat... 😊)
több mint 7 éve
Micsinal a Milan? A kis uncsi 1-1, egyszer csak 5 perc alatt 3-1-re dagadt.Piatek „nem olyan rossz”.
ulpianus
több mint 7 éve
Itt nem ukrán meg német szar van, itt magyar szar van, ami nagyon bűzlik lassan egy évtizede, és csak szimplán büdös. Amíg ilyen orosz pali /sajna nem az apja/ meg kubatov féle emberek irányítják szerencsére a fagyit, addig van esély hogy ennyi pénzből ezek a marhák, nem hogy nem dinasztiát, de még egy értelmes bármit is össze hozzanak. Azért az ország másik felét ez megnyugvással tölti el. (Edző váltás bármikor, csak ők maradjanak)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 778
az h tippmix van m8nden nb1es csapat mezen kvazi mint foszpinzor sztem vicc.szemelytelen es nem egyedi....
több mint 7 éve
Micsinal a Milan? A kis uncsi 1-1, egyszer csak 5 perc alatt 3-1-re dagadt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Még tél van.Egész ősszel azt hallgattuk, hogy legyünk türelmesek, mert majd a tavaszi Fradi lesz Rebrov csapata. Na, hát ha ez Rebrov csapata, akkor köszönöm szépen, de ebből nem kérek...Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.Rebrov próbálkozik, megteheti mert van egy fél idényünk rá. Én szeretném látni a koncepciót ,de eddig nehéz.
A végén az a gól tökéletes lezárása volt a vendégszektorban uralkodó egész délutános atmoszférának.
A csapat az égvilágon semmit nem javult Dollhoz képest, csak akkor német-osztrák tucatlégiósokat kukáztunk a Bundesliga 2-3-ból, most meg az ex-szovjet térségből igazolunk hasonlóan megfontolt stratégiai érzékkel.
Kampman
Kenny
Bálesz
több mint 7 éve
Egész ősszel azt hallgattuk, hogy legyünk türelmesek, mert majd a tavaszi Fradi lesz Rebrov csapata. Na, hát ha ez Rebrov csapata, akkor köszönöm szépen, de ebből nem kérek...Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.Rebrov próbálkozik, megteheti mert van egy fél idényünk rá. Én szeretném látni a koncepciót ,de eddig nehéz.
A végén az a gól tökéletes lezárása volt a vendégszektorban uralkodó egész délutános atmoszférának.
A csapat az égvilágon semmit nem javult Dollhoz képest, csak akkor német-osztrák tucatlégiósokat kukáztunk a Bundesliga 2-3-ból, most meg az ex-szovjet térségből igazolunk hasonlóan megfontolt stratégiai érzékkel.
Kampman
Kenny

több mint 7 éve
Sajnos az a szomorú helyzet, hogy az ukrán szar pont ugyanolyan büdös, mint a nemet. Ennél nagyobb baj, hogy a magyar a legbudosebb, de ezt ugye nem illik szóvá tenni.Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.Rebrov próbálkozik, megteheti mert van egy fél idényünk rá. Én szeretném látni a koncepciót ,de eddig nehéz.
Kampman
Kenny
több mint 7 éve
Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.Rebrov próbálkozik, megteheti mert van egy fél idényünk rá. Én szeretném látni a koncepciót ,de eddig nehéz.
Kampman
több mint 7 éve
Sajnos megint testközelből kellett látnom, hogy rengeteg fradista mennyire proli színvonalon képes szurkolni.A végén az a gól tökéletes lezárása volt a vendégszektorban uralkodó egész délutános atmoszférának.
több mint 7 éve
Én meg nem győzöm abbahagyni a röhögést. Magyar gyerekek leverik az Állami Pénz FC-t.MB1 egyik legnagyobb golja all-time 😀 fuh gec, nem gyozom nezni az ismetlest. 18eves srac.Most hagyja abba a gyerek. Atyavilág ez milyen gól volt.Csak kéne még a fradiba 5 ukrán....Jézusisten mi volt ez....😯
petey
petey
tüsi91
Volt v 15 meterre a kaputol, meg kb 1.8m magasan volt a laszti...
Borbinho
BL csoportkört nekik!
több mint 7 éve
A Honvéd jó eséllyel 2 ex-játékosának góljai miatt fog kikapni a kieső helyen álló Diósgyőrtől.
több mint 7 éve
Ilyen gollal ki lehet kapni.Most hagyja abba a gyerek. Atyavilág ez milyen gól volt.Csak kéne még a fradiba 5 ukrán....Jézusisten mi volt ez....😯
petey
petey
tüsi91
De ilyen jatekkal, rettenet..
több mint 7 éve
Mondjuk nem lennék most vonat sem hazafelé. 😉
több mint 7 éve
így lesz egy szar beadásból gólpassz... bár mondjuk párszor megtörtént már ilyen a történelemben, lásd Trezeguet meg Bale...
több mint 7 éve
MB1 egyik legnagyobb golja all-time 😀 fuh gec, nem gyozom nezni az ismetlest. 18eves srac.Most hagyja abba a gyerek. Atyavilág ez milyen gól volt.Csak kéne még a fradiba 5 ukrán....Jézusisten mi volt ez....😯
petey
petey
tüsi91
Volt v 15 meterre a kaputol, meg kb 1.8m magasan volt a laszti...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Most hagyja abba a gyerek. Atyavilág ez milyen gól volt.Csak kéne még a fradiba 5 ukrán....Jézusisten mi volt ez....😯
petey
petey
több mint 7 éve
Csak kéne még a fradiba 5 ukrán....Jézusisten mi volt ez....😯
petey