Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
akkor most robertson is patkány?nyilván. faszért nem figyel az egyensúlyára.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 934
30 perc után több a könny és a sírás, mint egy szappanoperába. 😀
több mint 7 éve
akkor most robertson is patkány?dehogy
eaglesmcnabb
de miért nem ronaldót?
több mint 7 éve
Na Carvajal is kimegy?! Ramos te szemét...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
carvajal szerencsés, már az EBt is kihagyta
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ha nem értesz hozzá, nem mondj véleményt. 😊 De látom, jön az egyenlítés a sérüléseket illetően és amúgy is jobb oldalt ütik a Realt. A spanyol válogatott kapitánya is örül most.hát persze.Ramos egy tróger patkányRáesett a vállára, Ramos vétlen volt. Amúgy Salah nyúlkált Ramos hóna alatt és próbálta kiszorítani, de a másik vállára esett. Kár, mert így erre fogják fogni a Real győzelmét 😊
slowmotion
Burkus
slowmotion
több mint 7 éve
Ez se volt szép...
több mint 7 éve
akkor most robertson is patkány?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Birkozott Ramos is, de azert ezt tudatosan nem hiszem, hogy igy kitervelhette volna. Nem Dzsudo vilagbajnok azert. inkabb pech. De nagyon szomoru vagyok mindamellett.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
dawyd728
4 167
Te nem, én igen.Sergio Olynyk Ramos. Beceneve hentes.Azért a két játékost messze nem hasonlítanám össze
dawyd728
Kampman
több mint 7 éve
salah ramos elé kinyújtott kézzel futott, ramos meg elrúgta a labdát és elesett, salah karja meg alatta voltazért a karhúzás-csípdobás esés közben nem része a default védő-támadó interakciónakRamos egy tróger patkányalapjában egyet értek, de ez full vétlen szitu volt szerintem
slowmotion
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 7 éve
hát persze.Ramos egy tróger patkányRáesett a vállára, Ramos vétlen volt. Amúgy Salah nyúlkált Ramos hóna alatt és próbálta kiszorítani, de a másik vállára esett. Kár, mert így erre fogják fogni a Real győzelmét 😊
slowmotion
Burkus
több mint 7 éve
ha figyel az a ribanc, akkor nekünk kell nyerniA Cowboysnak? 😀
slowmotion
több mint 7 éve
Sergio Olynyk Ramos. Beceneve hentes.Azért a két játékost messze nem hasonlítanám össze
dawyd728
több mint 7 éve
Salah volt inkább szabálytalan. De a másik válla sérült.azért a karhúzás-csípdobás esés közben nem része a default védő-támadó interakciónakRamos egy tróger patkányalapjában egyet értek, de ez full vétlen szitu volt szerintem
slowmotion
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 7 éve
Ramos nagyon okosan húzta meg a bountyt. Inter pozitív lett karrierje csúcsára.
több mint 7 éve
azért a karhúzás-csípdobás esés közben nem része a default védő-támadó interakciónakRamos egy tróger patkányalapjában egyet értek, de ez full vétlen szitu volt szerintem
slowmotion
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Ramos egy tróger patkányRáesett a vállára, Ramos vétlen volt. Amúgy Salah nyúlkált Ramos hóna alatt és próbálta kiszorítani, de a másik vállára esett. Kár, mert így erre fogják fogni a Real győzelmét 😊
slowmotion
több mint 7 éve
dawyd728
4 167
Sergio Olynyk Ramos. Beceneve hentes.
több mint 7 éve
Szépen el lett jinxelte... Hülye Ramos még le se fújták a lerántást....
több mint 7 éve
Nah, Ramos oda is biccentett, hogy "most már jók vagyunk"
több mint 7 éve
ha figyel az a ribanc, akkor nekünk kell nyerni
több mint 7 éve
Ramos egy tróger patkányalapjában egyet értek, de ez full vétlen szitu volt szerintem
slowmotion
több mint 7 éve
2016-os EB döntő déja vu.