Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 199 — je suis poloska
Kommentár nélkül:
Everton have accepted a £75m bid from Manchester United for Romelu Lukaku, Sky sources understand.
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
jobb mint morata

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kommentár nélkül:
Everton have accepted a £75m bid from Manchester United for Romelu Lukaku, Sky sources understand.
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
ennyit nyilván nem, de ugye mesterségesen felhajtott árak vannak. csak rendszeridegen.
slowmotion
Hozzá kell szokni, hogy főleg angliában a brutális TV-s pénzek miatt ilyen árak vannak. Nincs értelme összehasonlítani korábbi évek, játékosmozgások költséeivel, mert teljesen megváltoztak a viszonyok, nem jó irányba. Egymáshoz lehet esetleg viszonyítani az adott átig ablak árait akkor kaphatsz némi sorrendet, hogy ki érte inkább meg és ki nem, de egy tavalyi vagy akár 2 évvel ezelőtti pénzekhez ezeket már teljesen fölösleges egybe nézni.
Btw Mourinhonak szerintem kell Lukaku mint egy falat kenyér. Ha azt akarja játszani amit anno is nagyon szeretett, ahhoz kell egy új Drogba. Lukakunál pedig nem tudom ki hasonlít jobban rá...

Liverpool Fc
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 444 — Cowboys fan
Kommentár nélkül:
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
ennyit nyilván nem, de ugye mesterségesen felhajtott árak vannak. csak rendszeridegen.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 066 — The Mathematician
Kommentár nélkül:
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?
Kenny
mindenki annyit ér amennyit adnak érte
reálisan nézve senki nem ér 30m+t

és nem vagyok meggyőzve arról h épp Lukaku a megoldás a MU problémáira, aztán majd elválik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
Kommentár nélkül:
Mikey
ér ennyit ez a gyerek?

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 349
Kommentár nélkül:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
végre lacazette -» arsenal
Heisman Trophy
Jó igazolás, és végülis (szerintem) korrekt öszegért. | 45.05M font | Pofás kis támadósora lesz az Arsenalnak

Szerkesztette: Atik15
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
végre lacazette -» arsenal

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Régóta ismert hogy Kuna Tibor szemet vetett az Újpestre

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 822 — a new hope (again)
Kiváncsi vagyok meddig mennek el az Újpest drukkerek ebben a címer mizériában.Kenny
Mindegy, sajnos a klub legkevésbé tőlük függ. Mit tehetnek? Nem járnak meccsre? Nem baj, eddig is csak lézengtek az Újpest meccsein. Nem veszik a klub termékeit? A magyar csapatok eddig is szartak a merchandising-ra.
.Kampman
Azért láttuk,hogy nálunk is sikerült elüldözni 1-2 tulajdonost.(Várszegi,az angol),ha összeállnak a keményebb Újpestiek akkor tudnak olyan balhét csinálni amitől a belga 2 héten belül eltűnik
Kenny
Ideje is volna már, elég szarul néz ki, hogy az újpest nem az állami csöcsön csüng. Amúgy is tuti akad egy-két bari aki örömmel szállna be a focsi bizniszbe.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kiváncsi vagyok meddig mennek el az Újpest drukkerek ebben a címer mizériában.Kenny
Mindegy, sajnos a klub legkevésbé tőlük függ. Mit tehetnek? Nem járnak meccsre? Nem baj, eddig is csak lézengtek az Újpest meccsein. Nem veszik a klub termékeit? A magyar csapatok eddig is szartak a merchandising-ra.
.Kampman
Azért láttuk,hogy nálunk is sikerült elüldözni 1-2 tulajdonost.(Várszegi,az angol),ha összeállnak a keményebb Újpestiek akkor tudnak olyan balhét csinálni amitől a belga 2 héten belül eltűnik

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777

Remélem kubatov nem koronázza meg a pályafutását,hogy bejátszik egy ilyet.
Kenny
Pedig már előttem van egy félig magenta, félig neonzöld háromszög, benne egy piros F betűvel. Természetesen a BP. IX. K., az 1899, és a három E nélkül.

több mint 8 éve
Kiváncsi vagyok meddig mennek el az Újpest drukkerek ebben a címer mizériában. Remélem kubatov nem koronázza meg a pályafutását,hogy bejátszik egy ilyet.

több mint 8 éve
Amúgy holnap jó volna, ha a Vasas és a Fradi is továbbmenne, rég volt olyan, hogy 3/3-at produkáltak a csapataink.

Az meg már milyen, hogy 200 vendégdrukker bejöhet egy zártkapus meccsre? A Vasas szurkolói miért nem lehettek ott Jeruzsálemben? A klub volt fasz, vagy az uefa hozza a korrekt formáját?
gabokocka
Inkább az UEFA
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
Amúgy holnap jó volna, ha a Vasas és a Fradi is továbbmenne, rég volt olyan, hogy 3/3-at produkáltak a csapataink.

Az meg már milyen, hogy 200 vendégdrukker bejöhet egy zártkapus meccsre? A Vasas szurkolói miért nem lehettek ott Jeruzsálemben? A klub volt fasz, vagy az uefa hozza a korrekt formáját?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
Vicc, hogy egy Videoton nem tudott leverni egy máltai csapatot...
(nem láttam, csak most néztem meg az eredményt)
NB2
egy jó hangulatú sörmeccs volt, problem? 😀 nem adott ki sokat magából a Vidi
petey
Pont ezeket a vakokat kéne megverni, hogy javuljon a koefficiense az országnak/csapatnak.
Mert ugye azt hallgattuk, hogy a pártcsapatnak kéne indulni a BL-ben mert milyen jó, hogy ők kiemeltek lennének és hasítanának mint az állat a nemzetközi porondon.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 319 — Invisible man
Höhö, Donnarumma csak aláírt a Milanhoz 6 misiért, úgy látszik csak kellett a felhajtás...
StormST
Zavarják egész idényre a lelátóra a pénzéhes ügynökbábot... 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 357 — Csodabogár
NB2
egy jó hangulatú sörmeccs volt, problem? 😀 nem adott ki sokat magából a Vidi

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 199 — je suis poloska
pepe--->besiktas
 www.youtube.com/watch?v=BqBywi7VRu8

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
FC Progres Niedercorn
2 - 0
Rangers
(az első egy luxemburgi)
és kiejtette a Rangerst😊))
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 444 — Cowboys fan
NB2
azért a sorsolásra legalább nem panaszkodhatnak, egy kört még az észt/feröeri csapat ellen talán tudnak menni... (a bl-ben a máltai bajnok kiverte az észtet)
baggio
igen, viszont a máltai bajnokban több volt az idegenlégiós, mint pl a Vidiben. és nem ilyen bissau-guineaiak meg ilyenek, hanem van négy brazil, két osztrák meg egy egyenlítői-guineai (de azok tulajdonképpen spanyolok szoktak lenni)
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 742 — SB 50 Champion @ Grund
Höhö, Donnarumma csak aláírt a Milanhoz 6 misiért, úgy látszik csak kellett a felhajtás...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 987 — no es importante
NB2
azért a sorsolásra legalább nem panaszkodhatnak, egy kört még az észt/feröeri csapat ellen talán tudnak menni... (a bl-ben a máltai bajnok kiverte az észtet)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
NB2
A védelmük egy nagy nulla volt.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com