Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
😊 😊 😊Szegény gyurka, milyen szar lesz erről írni!!! 😀nagy cucc, Bergből már Redondo is bohócot csinált
CS.A.K.!!!!!!!!
Rossi bohócot csinált Bergből 😊
gabokocka
slowmotion
több mint 8 éve
Szegény gyurka, milyen szar lesz erről írni!!! 😀nagy cucc, Bergből már Redondo is bohócot csinált
CS.A.K.!!!!!!!!
gabokocka
több mint 8 éve
Szegény gyurka, milyen szar lesz erről írni!!! 😀CS.A.K.!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Szijjártó akkor szomorú lesz, ő körözgetett az elmúlt években nagyon Hemibá körül.Szerintem nem fogják.Ok, de akkor lehetőleg az "államilag nyomott" csapatok ne kapják szét a nyáron ezt a Honvédot.Megérdemelten lett bajnok a Honvéd.Gratulálok.Némi szerencsével meg lehet az augusztus.
De igazából teljesen mindegy kiket küldünk Európába,július végére úgyis kiesik mind.
Kenny
Több nemzeti öntudatot és kevesebb negatív hozzáállást.
Sobri Jóska
iktriad
Megveszi egy az egybe Vajna, vagy valaki, akinek még nincs, de akar. :p
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Négy Soros-bérenc és egy gyíkember a képen, de nem biztos, mivel háttal állnak.Nézd meg még jobban.Sör és mobil...
ez a mai Fradi.
Kenny
Skandallum és kataklizma!
Sobri Jóska
Kenny
több mint 8 éve
Nézd meg még jobban.Sör és mobil...
ez a mai Fradi.
Kenny
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Sör és mobil...
ez a mai Fradi.
Kenny
több mint 8 éve
Szerintem nem fogják.Ok, de akkor lehetőleg az "államilag nyomott" csapatok ne kapják szét a nyáron ezt a Honvédot.Megérdemelten lett bajnok a Honvéd.Gratulálok.Némi szerencsével meg lehet az augusztus.
De igazából teljesen mindegy kiket küldünk Európába,július végére úgyis kiesik mind.
Kenny
Sobri Jóska
iktriad
Megveszi egy az egybe Vajna, vagy valaki, akinek még nincs, de akar. :p
több mint 8 éve
Ok, de akkor lehetőleg az "államilag nyomott" csapatok ne kapják szét a nyáron ezt a Honvédot.Megérdemelten lett bajnok a Honvéd.Gratulálok.Némi szerencsével meg lehet az augusztus.
Kenny
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Megérdemelten lett bajnok a Honvéd.Gratulálok.Némi szerencsével meg lehet az augusztus.
Kenny
több mint 8 éve
Gratula a Honvédnak!
több mint 8 éve
Megérdemelten lett bajnok a Honvéd.Gratulálok.De igazából teljesen mindegy kiket küldünk Európába,július végére úgyis kiesik mind.
több mint 8 éve
Egyébként semmi különös nem történt - megint bajnok lett a Patriots. 😊
több mint 8 éve
4 létfontosságú meccsen sikerült lőni 3 gólt, és szerezni 2 pontot.és eppel persze nem kellett a mötökának...micsoda szakértelem
Mindenki monnyon le Domonyaival és Tamásival a Zélen!!!!
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!KI A JOBB???? 24 év (a kiesés óta pedig 14 év) után.....
iktriad
Nem gondoltam volna, hogy ezt megérem hajas (vagy bármilyen) fejjel! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Egyébként a piros-fekete Milan mezemben nézem a meccset, szóval szerencsét hoztam.
több mint 8 éve
baszki, bajnok lett egy olyan csapat, akiknek Iktriad szurkol?! most már tényleg jöhet a világvégeÉs a Győr is BL győztes lett.
Löfli
több mint 8 éve
baszki, bajnok lett egy olyan csapat, akiknek Iktriad szurkol?! most már tényleg jöhet a világvégeMegyünk a PO-ba a Jax-el.
Löfli
több mint 8 éve
igazából nem tompika a főbűnös, hanem domonyai... lászlóCs-t is sikerült elüldözni, pedig vele ugyanezzel a kerettel a dobogóért mentünk volna... de teljesen megérdemelt hogy kiestünk. se edző, se kondi, így azért nehéz... gratula a Honvédnak!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Grat a Honvédnak, ez egy igazi feel good story volt.Kubatov, Orosz Pál, takarodjatok a picsába.
több mint 8 éve
baszki, bajnok lett egy olyan csapat, akiknek Iktriad szurkol?! most már tényleg jöhet a világvége

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!
több mint 8 éve
Az ő kottájából játszik.De, de, de Dajcstomi az MTK elnöke. Akkor ő most Soros beépített embere?Azért ez várható volt, lássuk be.4 létfontosságú meccsen sikerült lőni 3 gólt, és szerezni 2 pontot.Szegény Air Sanyi és Kanta nem ezt érdemelte. Én sajnálom, hogy kiestetek.
eaglesmcnabb
iktriad
Egy igazi rögmagyar bajnokságban idegen test egy MTK.
Ők se érezték volna jól magukat.
És legalább egy újabb apró győzelem Soros felett. 😉
Sobri Jóska
iktriad
És nem csak ő...
hvg.hu/itthon/20170526_nick_griffin_tek_soros_gyorgy
több mint 8 éve
zsidó.De, de, de Dajcstomi az MTK elnöke. Akkor ő most Soros beépített embere?Azért ez várható volt, lássuk be.4 létfontosságú meccsen sikerült lőni 3 gólt, és szerezni 2 pontot.Szegény Air Sanyi és Kanta nem ezt érdemelte. Én sajnálom, hogy kiestetek.
eaglesmcnabb
iktriad
Egy igazi rögmagyar bajnokságban idegen test egy MTK.
Ők se érezték volna jól magukat.
És legalább egy újabb apró győzelem Soros felett. 😉
Sobri Jóska
iktriad