Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
De, de, de Dajcstomi az MTK elnöke. Akkor ő most Soros beépített embere?Azért ez várható volt, lássuk be.4 létfontosságú meccsen sikerült lőni 3 gólt, és szerezni 2 pontot.Szegény Air Sanyi és Kanta nem ezt érdemelte. Én sajnálom, hogy kiestetek.
Mindenki monnyon le Domonyaival és Tamásival a Zélen!!!!
eaglesmcnabb
iktriad
Egy igazi rögmagyar bajnokságban idegen test egy MTK.
Ők se érezték volna jól magukat.
És legalább egy újabb apró győzelem Soros felett. 😉
Sobri Jóska
több mint 8 éve
😂Azért ez várható volt, lássuk be.4 létfontosságú meccsen sikerült lőni 3 gólt, és szerezni 2 pontot.Szegény Air Sanyi és Kanta nem ezt érdemelte. Én sajnálom, hogy kiestetek.
eaglesmcnabb
iktriad
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Rossi azért nagyon csúnyán outcoacholta berget. Ez a vidi reggelig sem rúgna gólt ha addig játszanának...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Azért ez várható volt, lássuk be.4 létfontosságú meccsen sikerült lőni 3 gólt, és szerezni 2 pontot.Szegény Air Sanyi és Kanta nem ezt érdemelte. Én sajnálom, hogy kiestetek.
eaglesmcnabb
iktriad
több mint 8 éve
4 létfontosságú meccsen sikerült lőni 3 gólt, és szerezni 2 pontot.Szegény Air Sanyi és Kanta nem ezt érdemelte. Én sajnálom, hogy kiestetek.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
4 létfontosságú meccsen sikerült lőni 3 gólt, és szerezni 2 pontot. Mindenki monnyon le Domonyaival és Tamásival a Zélen!!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Videotonnál mintha kapus kérdés lenne.
több mint 8 éve
Pontosítok:Ezek még közelről se lőnek.
Nekünk mindig azt mondták, hogy ha lehet lőjünk. Lövés nélkül ritka a gól. Ha kipattan, lőhetünk újra. Ha meg kirúgás, akkor vissza lehet zárkózni.
De ezek nem lőnek az istennek se...
több mint 8 éve
szopattok, hogy ezt a Vinicust kellett honosítani, mert nem volt nála jobb őshonos belső védő?De, Juhász...
Amadeus91
több mint 8 éve
szopattok, hogy ezt a Vinicust kellett honosítani, mert nem volt nála jobb őshonos belső védő?
több mint 8 éve
Ő ott persona non grata státuszban van szerintem.Azt, hogy elköltözteti a csapatot az MLS-be, mint St. Louis Gunners.Kroenke.Wenger nem akar lelépni, inkább nyer egy FA kupátElég nagy gond van akkor az Arsenal vezetőségének fejében, ha ez a meccs bármit is jelent Wenger jövőjének megítélésében.
ozibozi
Beki
Mit vársz tőle? Őszintén.
Amadeus91
Kampman
több mint 8 éve
Mondjuk külföldi gurulóst se nagyon látok, de ilyen ritmustalan, iram, kreativitás, ötlet nélküli, szabálytalanságokkal/fetrengéssel teli mérkőzést... broáf.A 90-es években láttam utoljára magyar bajnokit, nem véletlenül.Én legalább olyan jól szórakozom rajta, mint a MU-Ajax EL-döntőn, úgyhogy ez a minősítés nem feltétlen a játékosok hibája 😉
Ez kibaszott ergya fos.
A Honvédnak kezdtem el szurkolni, de valami hipergusztustalan amit csinálnak, főleg Lanzafame.
Olvastam, hogy kiemelkedik a magyar mezőnyből - fetrengésben minden bizonnyal. Meg se próbál lefordulni, passzolni, lőni, játszani, labda nála, egyből dobja fel magát.
De valójában ez az egész egy nagy ótvar trágya.
Kár, hogy már csak ez a két csapat lehet bajnok. 😊
Sobri Jóska
baggio
Nincs 4-5 pontos passz zsinórban, bár a gól tagadhatatlanul szép volt, de érdemi kapuralövés távolról, középtávolról szerintem 75 perc alatt még nem volt.
több mint 8 éve
Azt, hogy elköltözteti a csapatot az MLS-be, mint St. Louis Gunners.Kroenke.Wenger nem akar lelépni, inkább nyer egy FA kupátElég nagy gond van akkor az Arsenal vezetőségének fejében, ha ez a meccs bármit is jelent Wenger jövőjének megítélésében.
ozibozi
Beki
Amadeus91
több mint 8 éve
Kroenke.Wenger nem akar lelépni, inkább nyer egy FA kupátElég nagy gond van akkor az Arsenal vezetőségének fejében, ha ez a meccs bármit is jelent Wenger jövőjének megítélésében.
ozibozi
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wenger nem akar lelépni, inkább nyer egy FA kupátElég nagy gond van akkor az Arsenal vezetőségének fejében, ha ez a meccs bármit is jelent Wenger jövőjének megítélésében.
ozibozi
több mint 8 éve
A 90-es években láttam utoljára magyar bajnokit, nem véletlenül.Én legalább olyan jól szórakozom rajta, mint a MU-Ajax EL-döntőn, úgyhogy ez a minősítés nem feltétlen a játékosok hibája 😉
Ez kibaszott ergya fos.
A Honvédnak kezdtem el szurkolni, de valami hipergusztustalan amit csinálnak, főleg Lanzafame.
Olvastam, hogy kiemelkedik a magyar mezőnyből - fetrengésben minden bizonnyal. Meg se próbál lefordulni, passzolni, lőni, játszani, labda nála, egyből dobja fel magát.
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Wenger nem akar lelépni, inkább nyer egy FA kupát
több mint 8 éve
A 90-es években láttam utoljára magyar bajnokit, nem véletlenül.most mi? Magyar szinten egész szervezett digó focit tol a Honvéd. A gól amit szereztek meg tipikus vicc kategória. Rövid sarokba...
Ez kibaszott ergya fos.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Mindenki tudja már, hogy Eppel lesz a Gólkirály. 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Csányi már szívroham közeli állapotban van. 😀Ez csak rosszabbodott most. 😀
Vrij6
több mint 8 éve
sikeresen kiűzték belőle az ördögöt. Legalábbis remélemEsetleg a Honvédosok nem dobálnák magukat, mint a fürdős kurvák talán Bognár is máshogy vezetné.aha
petey
ozibozi
több mint 8 éve
A 90-es években láttam utoljára magyar bajnokit, nem véletlenül.Ez kibaszott ergya fos.
több mint 8 éve
Esetleg a Honvédosok nem dobálnák magukat, mint a fürdős kurvák talán Bognár is máshogy vezetné.aha
petey