Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyértelmű, bár én őt is bírom, különösen az Andorra elleni meccsen történt kifakadása óta. Gundel is jó lenne, ha mondjuk néha nem tévesztené össze a játékosokat és nem esne a szakkommentátorok legalávalóbb bűnébe (statisztikaolvasás)köszi az infót. Knézy a leggyengébb semmi kétség.Megy ő is. A Hajdú B-Gundel-Knézy-Székely Dávid négyes lesz kint.Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
gamerkr
Kampman
gamerkr
több mint 9 éve
Egészen elképesztő, hogy Griezmann mennyit robotol. Védekezni is folyton visszajön, és minden támadás tőle indul.
több mint 9 éve
köszi az infót. Knézy a leggyengébb semmi kétség.Megy ő is. A Hajdú B-Gundel-Knézy-Székely Dávid négyes lesz kint.Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
gamerkr
Kampman
több mint 9 éve
Megy ő is. A Hajdú B-Gundel-Knézy-Székely Dávid négyes lesz kint.Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
gamerkr
több mint 9 éve
Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
több mint 9 éve
Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...Fel se fog tűnni Jenő ámokfutása mellett...
Ettemlevest
több mint 9 éve
Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Nekem egyébként kifejezetten tetszik a játékvezetés, végre hagyják a kemény játékot, nem fújnak be minden szart, a playák meg ezt látják is, így hamar abbahagyták a színészkedéseket, kivéve Pepe, de hát ő ugye Pepe
több mint 9 éve
Az Atletico sokkal szimpatikusabb. Ennek ellenére nem bánnék egy Real győzelmet se, de ahogy ez a meccs alakult az egyenlítésig, az borzalmas volt.
több mint 9 éve
Végre
több mint 9 éve
Vasquez bemutatkozott, teszem hozzá xD
több mint 9 éve
A második félidő szerintem teljesen korrektOlyan, mint az Atletico továbbjutása a Bayern ellen. A München ellen nem lenne ilyen retek unalmas döntő.Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Mi is 😊 A legmákosabb BL győzelem lesz a Realnak ha összejön....
Burkus
dande
Burkus
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
IGNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDdd
több mint 9 éve
el tiki-takáznánk a döntőt sajna :SOlyan, mint az Atletico továbbjutása a Bayern ellen. A München ellen nem lenne ilyen retek unalmas döntő.Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Mi is 😊 A legmákosabb BL győzelem lesz a Realnak ha összejön....
Burkus
dande
Burkus
végre valami izgalom... megbűnhődik a Real?
több mint 9 éve
Olyan, mint az Atletico továbbjutása a Bayern ellen. A München ellen nem lenne ilyen retek unalmas döntő.Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Mi is 😊 A legmákosabb BL győzelem lesz a Realnak ha összejön....
Burkus
dande
több mint 9 éve
Pepe 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 9 éve
Az a baj, hogy buta ez az Atlético, jól látszik, hogy nem voltak arra készítve, hogy hátrányból kell játszani, támadni, irányítani. A kaputól 25 méterre elfogy a tudomány, ötletük sincs, a beadogatásokkal meg semmire sem mennek.Ebbe meg, hogy támadni is ezerrel kell, láthatóan jobban elfáradnak, már most látszik, hogy visszaesett a középpálya, a Real ha ügyes, lekontrázza őket a gyors támadókkal
több mint 9 éve
Benzema helyett kéne egy csatár.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Clattenburg jól szokott fújni a Unitednek, megbosszulja Nani kiállítását. 😀
Burkus
több mint 9 éve
Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Mi is 😊 A legmákosabb BL győzelem lesz a Realnak ha összejön....
Burkus
több mint 9 éve
Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt.Ó, két év múlva már az utódját is kirúgják 😀
Stez
több mint 9 éve
Szerintem míg érik az Atletico gól emiatt az ostoba, középpályát feladat taktikája miatt.Csapata legjobbja eddig ma is, egyedül ő lő, jelent veszélyt, Torres nulla, centerezett egy jót, amúgy olyan félelmetesen semmi, hogy az már fáj.Nekem sincs bajom vele, de a mai teljesítménye alapján nem ő érdemelte volna meg azt a tizit..Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Avagy hogyan bazd el az egyetlen lehetőséget.
Coolearie
Ráadásul nagyon jól volt lőve a tizi, pech, hogy két centivel feljebb ment, mint kellett volna. Rühellem az összes mocskos csigazabit, de Griezmann nagyon jó csoka.
Stez
Coolearie
Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt. Ő szarik a játékra, a minimális előnynél ugyanúgy visszatolja a csapatát és bekkel, mint Mourinho vagy éppen Ancelotti. Mázlija, hogy ez ma nem fog visszaütni, az Atléticónak semmi sem jön be, el van átkozva.
Stez
több mint 9 éve
Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...
több mint 9 éve
Csapata legjobbja eddig ma is, egyedül ő lő, jelent veszélyt, Torres nulla, centerezett egy jót, amúgy olyan félelmetesen semmi, hogy az már fáj.Nekem sincs bajom vele, de a mai teljesítménye alapján nem ő érdemelte volna meg azt a tizit..Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Avagy hogyan bazd el az egyetlen lehetőséget.
Coolearie
Ráadásul nagyon jól volt lőve a tizi, pech, hogy két centivel feljebb ment, mint kellett volna. Rühellem az összes mocskos csigazabit, de Griezmann nagyon jó csoka.
Stez
Coolearie
Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt. Ő szarik a játékra, a minimális előnynél ugyanúgy visszatolja a csapatát és bekkel, mint Mourinho vagy éppen Ancelotti. Mázlija, hogy ez ma nem fog visszaütni, az Atléticónak semmi sem jön be, el van átkozva.