Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=J_lHoD7AAbk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Mert mindig jó, ha egy underdog kerül a dobogóra. 😊de minekha siettek még odafértek a dobogóra.A Kispest győztes gólját is megkérik, hogy írják Bödének és minden rendben leszMajdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
Ha nem mo egyik legjobb kapusa áll a kapuban hazaküldtek volna egy laza ötössel.
értem én,hogy 20 pontos előny,meg félig sérült böde,de ez kurva kevés volt.Közben meg zakatol a PR expressz oroszpali vezetésével.
Kenny
petey
Kenny
petey
több mint 10 éve
de minekha siettek még odafértek a dobogóra.A Kispest győztes gólját is megkérik, hogy írják Bödének és minden rendben leszMajdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
Ha nem mo egyik legjobb kapusa áll a kapuban hazaküldtek volna egy laza ötössel.
értem én,hogy 20 pontos előny,meg félig sérült böde,de ez kurva kevés volt.Közben meg zakatol a PR expressz oroszpali vezetésével.
Kenny
petey
Kenny
több mint 10 éve
rooney-t aki akkor a csapattársa volt színészkedéssel kiállítattafolyamatosan előadja hogy senki nincs vele egy szinten és mindig neki kéne kapnia minden díjatde vágjunk hozzá még egy-két aranylabdát. én régóta mondom, hogy a komoly tétmeccseken lefagy, nem hozza azt a szintet, amit mások, de mivel valamelyik spanyol halászfalunak lő egy ötöst, ezért ő a legjobb játékos, és közben meg a saját csapattársait szólja le nyilvánosan, nagy öröm lehet vele egy csapatban játszani.
úgy tudná igazolni ha mikor a többiek gyengék bizonyítja hogy tényleg és előlép
2-0nál nem nagy kunszt vágni még 3at, 0-0nál nem kihagyni a büntit se az
csak felmérgelem ezen a majmon magam igazából
Negritis
meg lehet nézni, hogy a portugál válogatottal is mit alkotott? szerencsétlen Észak-Koreának lőtt végül gólt, de azt leszámítva csinált bmit is eb-n vagy vb-n, amióta nem játszik Figo?
csebi
több mint 10 éve
folyamatosan előadja hogy senki nincs vele egy szinten és mindig neki kéne kapnia minden díjatde vágjunk hozzá még egy-két aranylabdát. én régóta mondom, hogy a komoly tétmeccseken lefagy, nem hozza azt a szintet, amit mások, de mivel valamelyik spanyol halászfalunak lő egy ötöst, ezért ő a legjobb játékos, és közben meg a saját csapattársait szólja le nyilvánosan, nagy öröm lehet vele egy csapatban játszani.
úgy tudná igazolni ha mikor a többiek gyengék bizonyítja hogy tényleg és előlép
Negritis
meg lehet nézni, hogy a portugál válogatottal is mit alkotott? szerencsétlen Észak-Koreának lőtt végül gólt, de azt leszámítva csinált bmit is eb-n vagy vb-n, amióta nem játszik Figo?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Nem nagyon értem ezt a Fradit egyébként. A múlt héten se volt az igazi, de az legalább elég volt, hogy a nagyfőnök csapatát elverjék. Kint voltam tegnap Kispesten, az első félidőben konkrétan egy értelmes megmozdulása nem volt a zöldeknek, teljesen megérdemelten kaptak ki (bár szerintem érdekes megnézni az egész fordulót, a hat meccsből három esetben esett gól az utolsó öt percben, ebből a Haladás és a Videoton a legutolsó pillanatban húzta csak be a meccset... Ázsia erősen pakolta, na)
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Jó volt újra átélni, régen volt, még elég gyerkőc voltam akkor😊„Vidi 30´, avagy Sóstó felett újra felragyog az ég"Nekem még ott huhog a mediaboxon, ma fogom megnézni, aki esetleg nem látta és beszerezné az utolsó kupadöntő néven találhatja meg a megfelelő helyen
tegnap botlottam bele a Dunán , természetesen a nagy Kupa menetelésről szól !
meccsről meccsre megy végig a történteken, rengeteg visszaemlékezés , hatalmas sztorik,
kihagyhatatlan! mai szemmel felfoghatatlan siker történet ! egyszerű emberekről , igazi csapatról akik eljutottak egy európai kupa döntőjébe... csak ajánlani tudom!!
nálam a MU elleni visszavágó volt a csúcs a Gömöri sztorival!😊
yooker
NB2
Viszont a végén volt egy olyan kiírás, hogy a Vidi meccs óta nem volt magyar csapat aki az egyenes kieséses szakaszba jutott volna nemzetközi kupában.
A Loki mikor a Brugge-val játszott, az már az volt, mert emlékszem már tavasszal volt a meccs. Vagy én értelmezek félre valamit?😊
több mint 10 éve
Azóta persze cáfolták, hogy ő nem úgy gondolta aztat igazából és csak a sérülésekről meg a többiek fizikai állapotjáról beszélt és félre magyarázgatták mert csak.... ja igen
több mint 10 éve
folyamatosan előadja hogy senki nincs vele egy szinten és mindig neki kéne kapnia minden díjatúgy tudná igazolni ha mikor a többiek gyengék bizonyítja hogy tényleg és előlép
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Honvéd megérdemelten nyert a Fradi ellen ma és Dibusz miatt volt csak 1 gól a különbség, de a pálya minősége...hát nehéz lenne rá megfelelő szót találni.Hiszti Kriszti pedig lapíthatna kicsit, mert az utóbbi meccseken ő sem igazán ragyog. Amúgy Zizu sem hiszem h sokáig fogja húzni edzőként.
több mint 10 éve
ha siettek még odafértek a dobogóra.A Kispest győztes gólját is megkérik, hogy írják Bödének és minden rendben leszMajdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
Kenny
petey
több mint 10 éve
zselépofa megint milyen szimpatikus nyilatkozatot tett ....Hát ja, hej Rinyaldo Rinyaldo 😊
Negritis
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-ha-mindenki-megutne-a-szintemet-elsok-lennenk-cr-kifakadt-2486343
A Kispestnek meg gratula, talán ezt az előnyt azért nem tudjuk leadni bár ki tudja......
több mint 10 éve
A Kispest győztes gólját is megkérik, hogy írják Bödének és minden rendben leszMajdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
Kenny
több mint 10 éve
zselépofa megint milyen szimpatikus nyilatkozatot tett ....
több mint 10 éve
Majdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊szezon legjobb meccse volt szerintem,végre volt rendes szurkolás,normális iram.
iktriad
több mint 10 éve
Majdnem megint a 2-0 lett a legveszélyesebb eredmény. De csak behúzták a srácok. Szép volt Honvéd! 😊
több mint 10 éve
Mert Tiago aztán nagyobb eresztés mint Isco, mégis alapember volt a Bayernben. Pont az ilyen lassú, de technikás játékosokra építi a csapatát általában Guardiola. Reméljük Perez nem dől be a "hazai játékosra" nyáladzó "szurkolóknak", és ha megkínálja a City egy zsíros ajánlattal egyből aláírja.Hihetetlenül lassú és szánalmas ez az Isco-James-Danilo trió a Realban. Remélem a nyáron lesz pár kétségbeesett angol(kínai) csapat, amelyik leteszi értük a nagy pénzt. Mindenki jobban járna ezzel.Iscot nem fogja Pep leigazolni. Jobb is.
Isco-->City, James-->MU. Danilo-->kínai halászfalu csapata.
flzoli
Coolearie
több mint 10 éve
Hihetetlenül lassú és szánalmas ez az Isco-James-Danilo trió a Realban. Remélem a nyáron lesz pár kétségbeesett angol(kínai) csapat, amelyik leteszi értük a nagy pénzt. Mindenki jobban járna ezzel.Iscot nem fogja Pep leigazolni. Jobb is.
Isco-->City, James-->MU. Danilo-->kínai halászfalu csapata.
flzoli
több mint 10 éve
Szép volt Atléti.Szegény Die Wölfe-m kikapott a Bayerntől, és természetesen a Chelsea is a 89. percben szerzi meg a győztes gólt a Sotonom ellen 😕
A Leicester meg "kiszenvedte" a győzelmet a Norwich ellen, Ulloa a 89. percben szezett golt.
Szalai Hannovere 2-1 re győzött a Stuttgart ellen.
Ligue 1 ben : Montpellier 0-0 Lille a félidőben, ma ott nem lesz nagyobb meccs.
Serie A-ban : Mindjárt kezdődik az Empoli-Roma, és később ACM - Torino
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Hihetetlenül lassú és szánalmas ez az Isco-James-Danilo trió a Realban. Remélem a nyáron lesz pár kétségbeesett angol(kínai) csapat, amelyik leteszi értük a nagy pénzt. Mindenki jobban járna ezzel. Isco-->City, James-->MU. Danilo-->kínai halászfalu csapata.
több mint 10 éve
Holnap kupadöntő Angliában.Man City 2-1 Liverpool a tipp
Szerintetek mi lesz a vége? Hogyan fog befejeződni? Egy kis pikáns tizenegyes párbajnak örülnék...😊
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
„Vidi 30´, avagy Sóstó felett újra felragyog az ég"Nekem még ott huhog a mediaboxon, ma fogom megnézni, aki esetleg nem látta és beszerezné az utolsó kupadöntő néven találhatja meg a megfelelő helyen
tegnap botlottam bele a Dunán , természetesen a nagy Kupa menetelésről szól !
meccsről meccsre megy végig a történteken, rengeteg visszaemlékezés , hatalmas sztorik,
kihagyhatatlan! mai szemmel felfoghatatlan siker történet ! egyszerű emberekről , igazi csapatról akik eljutottak egy európai kupa döntőjébe... csak ajánlani tudom!!
nálam a MU elleni visszavágó volt a csúcs a Gömöri sztorival!😊
yooker
több mint 10 éve
Csak most jutottam el oda, hogy elilvassam Végh Antal - Miért beteg a magyar futball c. könyvét. Az a legszomorúbb az egészben, hogy ha a korbeli különbségeket átültetnénk a mai világra, akár tegnapi keltezéssel is ki lehetett volna adni. Pedig 42 éve írta...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Holnap kupadöntő Angliában. Szerintetek mi lesz a vége? Hogyan fog befejeződni? Egy kis pikáns tizenegyes párbajnak örülnék...😊
több mint 10 éve
Jaigen Szalai,akkor az már három klasszikus 9-es.Szalai?EB keretbe sehogyse férne be.Priskin,Böde,Nikolic,Németh a fix utazók rajtuk kívül nemhiszem hogy vinne csatárt,Oké,hogy Nikolic és Németh szélen is tud játszani,de Priskin és Böde a klasszikus 9-es,harmadiknak nem fogja elvinni.Akkor már inkább Sallai aki szintén mindhárom poszton tud játszani.Állítólag Mervó Wroclawba tart. Kihagyta a teljes őszi szezont és talán most Lengyelo-ban már kaphat lehetőséget, persze ez se biztos, de fizetése egy részét a Sion állja. EB évében...csak gratulálni tudok a menedzserének. Ő legalább jól járt ezzel.Mostmar komolyan nem ertelek titeket. Eddig az volt a baj hogy Sion most az a baj, hogy Lengyelorszag amit mindenki ajanlott itt neki?
Klaci79
EB messze van mellesleg ugy beszeltek rola mint ha raepulne a valogatott. Nem hiszem hogy az EB-n barmi szerepet kapna ha jatszik/ ha nem.
Kerettag meg egy kozepesnel jobb tavasszal is lehet.
Toca
Rá majd a VB selejtezőkön lesz szükség,játsszon a lengyeleknél,nyáron vegyék meg és akkor kb egyenesbe kerül a karrierje.
Kenny
empty taxi
Nem is tudom hogy felejthettem el korunk legjobb csatárát.