Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 547 — Omar's Coming Yo!
"Az a fajta játék, amit az utolsó mérkőzésen is meg tudtunk jeleníteni, ha egy kis pontszerzéssel is párosul, akkor akár pontszerzés is lehet ebből a mérkőzésből."
Sanyi bácsi nyilatkozata a holnapi meccs előtt.Lehet megszállta Zombori.

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 335 — Csodabogár
Suljic is mekkora patkány ... nem is értem, hogy Trinks is miért kapott pirosat ... Juhász nyilatkozata meg 😊
csebi
ha jól láttam Trinks is visszarúgott(ami azért teljesen érthető),igy jogos volt mindkét piros sajnos.
Döntőbe "hazai" pályán Újpesttel játszani priceless.
Kenny
hát gyalázatos meccs volt, de Kassai nagyvonalúan bánt a Fradival. legalább meglehet a hőn áhított Fradi-UTE döntő

több mint 10 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
Tud valamit ez a Leicester!
Amikor X-elt a West Brom-mal, úgy tűnt, hogy most a mögötte lévő 3 csapat felzárkózik hozzájuk, de így a forduló végére még 1 ponttal így is növelték az előnyüket hozzájuk képest. 😀

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 420 — Cowboys fan
kikapott a Bayern!!!
NB2
21-es odds,nyert a werder 6-os odds.mindez egy fordulóban.érdekes.
Kenny
Pizarro mesterhármas: ~1500-as odds
több mint 10 éve
 cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/wb5t.mp4
empty taxi
fifa 98-ban sokat csináltak ilyet a kapusok.
talán emiatt?

Szerkesztette: Kenny

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
 cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/wb5t.mp4

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 983 — The Mathematician
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12795309_1722548281118714_198468215750098575_n.jpg?oh=bcf9853a3bb2d6fe1bae714028441109&oe=57557C7B

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve

10/10

több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 592
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a City is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...
Na ez a szerencsétlenség.
Persze sok van még hátra, de amikor zárkózhatnának valahogy ők is folyton pontokat buknak.

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
Ennek semmi köze a szerencséhez. Aki ilyen körülmények közt ezzel a csapattal nem tud bajnok lenni az balfasz. Ha most se lesz meg a bajnoki cím akkor Wengernek le kell mondania.
Sebii
Úgy se fog. Jó is ez így 😀

több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 976
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a City is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...
Persze sok van még hátra, de amikor zárkózhatnának valahogy ők is folyton pontokat buknak.

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
Ennek semmi köze a szerencséhez. Aki ilyen körülmények közt ezzel a csapattal nem tud bajnok lenni az balfasz. Ha most se lesz meg a bajnoki cím akkor Wengernek le kell mondania.
több mint 10 éve
Suljic is mekkora patkány ... nem is értem, hogy Trinks is miért kapott pirosat ... Juhász nyilatkozata meg 😊
csebi
ha jól láttam Trinks is visszarúgott(ami azért teljesen érthető),igy jogos volt mindkét piros sajnos.
Döntőbe "hazai" pályán Újpesttel játszani priceless.

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 910 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 983 — The Mathematician
11 meccs, 6 pont dream on

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a Shity is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
*City..Legalább ennyire tiszteljük meg egymást 😊
Coolearie
Nem nagyon szívlelem az újgazdag csapatokat. Általában csak PMben szoktam, de most elfeledkeztem róla. Sorry!
alatriste
XD Nincs baj.
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 874 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szerencsétlennek éreztem magam, amikor SteveG elcsúszásán elúszik egy bajnoki cím. De abban az évben a City is baromi jó volt és méltó vetélytárs. Viszont az Arsenalnak, egy olyan évben amikor a Dinamo és a Shity is szenved, a MU még csak ébredezik, a Pool pedig még azt is csak nehezen, nem megnyerni a bajnokságot...

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
Coolearie
Nem nagyon szívlelem az újgazdag csapatokat. Általában csak PMben szoktam, de most elfeledkeztem róla. Sorry!

Liverpool Fc
több mint 10 éve

Hajrá Leicester, Spurs!
alatriste
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 874 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Hajrá Leicester, Spurs!

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 713 — "Montoya por favor!"
Arsenal gáz, ha előnyből nem tudnak nyerni, akkor nagy baj van. A rókáknak szerencséjük volt, szerintem többször már nem fognak botlani, max akkorát, hogy beleférjen. Én azért drukkolok, hogy a Spurs nyerjen (inkább mint az Arsenal), ha a Leicesternek nem sikerülne. Mennyire hiányzott nekik a BL.

Hertha 2-0 ás győzelem !!! 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 292 — nabege2@yahoo.com
hát a Leicesternek nagy mákja van😊
kikapott az Arsenal, kikapott a Tottenham, maradt a 3 pont előny
több mint 10 éve
Lállánát lefogják rúgni a faszba ha így haladnak xd
több mint 10 éve
Az alkohol megtette a hatását Vasárnap..
több mint 10 éve
Lehel nagyon kész van.. Özilt mondott David Silva helyett XD
több mint 10 éve
kikapott a Bayern!!!
NB2
21-es odds,nyert a werder 6-os odds.mindez egy fordulóban.érdekes.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 292 — nabege2@yahoo.com
kikapott a Bayern!!!
több mint 10 éve
That vélemény..