Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Tejesember 256
Közben Dzsudzsi meg olyan jó klubba igazolt, ahol még a fizetésekkel is csúsznak. Persze az NSO anno lehozta, hogy milyen komoly klubról van szó mikor bejelentették oda megy Dzsudzsák.
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 314
igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy a brazil spanyol brazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
Azon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.
Ha ehhez hozzáveszem a Clyne-nal szembeni swing and a miss mozdulatot, felmerül bennem a kérdés, hogy hogy a bánatban maradhatott végig a pályán?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 308 — Invisible man
Taps. Nem is tudom ki az aki brunyálás, készletfeltöltés helyett ezeket nézi...
 www.hatharom.com/2016/03/10/aki-hulyenek-nezi-a-szurkolot-az-a-magyar-futballnak-art?h3_refsite=tf_szakertok

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 592
Istenem lajos...amikor láttam, hogy Bastian és Herrera beáll, megörültem hogy végre leszedi a két fogalmatlan Blindet és Fellainit. Erre mindkettőt fennhagyja a pályán...

Egyébként azt se hiszem el, hogy Blind helyett nem lehetne játszatni valami fiatalt. Jól mozogtak ők, amikor be kellett szállniuk. Ennél rosszabb úgy sem nagyon lehetne.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 420 — Cowboys fan
igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy a brazil spanyol brazilspanyol elvigye a szavazókat.
több mint 10 éve
a meccs legjobbja De Gea, ennyit tesz egy nagyon jó kapus - ad értelmet a visszavágónak is.
több mint 10 éve
véleményes bünti után, Cou volt nagyképű ...
1 méterre a kaputól be kell baszni a picsába nem simogatni mer De Gea túl jó
Negritis
nem volt véleményes. nem kell buzerálni a középre futó jobbhátvédet, úgyis mellérúgja.
mondjuk a passz zseniális volt, ha Messzi ad egy ilyet, akkor nagyonhülye Joó Gábor a zindexen virtuálisan mélytorkozza le...
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 497 — "Grammar maci"
Na pont ezért nem örültem hogy pont a poollal sorsoltak minket össze, ezt fogjuk hallgatni... le kellett volna mar szarni ezt az elt. Remélem jövőre már nem kell Fellainit néznem, ha ő meg LvG eltűnik már nem fogok sírni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 984 — The Mathematician
Firminho majdnem vette le a mezt, aztán meggondolta magát 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
dr0725 New England Patriots 528
Vmi botrány eddig, Fellainivel csak egyszer találkozhatnék, biztos pofán verném.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
De Gea kurvajó. Ő tartja életben a Unitedet..
több mint 10 éve
Smalling elcsúszik, aztán persze De Gea megint véd ....

több mint 10 éve
véleményes bünti után, Cou volt nagyképű ...
1 méterre a kaputól be kell baszni a picsába nem simogatni mer De Gea túl jó

több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 752
Szegény Hajdú B. a kínzással felérő Felcsút-Paks kb. 30. percénél már közel volt a kiboruláshoz. ("Nem ártana, ha lenne egymás után 4 jó passz, vagy mondjuk egy kapura lövés") Majdnem megsajnáltam, de arra azért számíthatott volna, mikor aláírt az M4-hez, hogy túlnyomórészt ilyen meccseket kell közvetítenie 😀

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Gundelnek 15 percbe tellett, hogy kiszámolja nem kettő hanem három gól kell a cselszinek a továbbjutáshoz...
fizetett turista
ZERO_L
Diego Costa helyett David Silvat mondott..;(((

Szerkesztette: Coolearie
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 292 — nabege2@yahoo.com
Gundelnek 15 percbe tellett, hogy kiszámolja nem kettő hanem három gól kell a cselszinek a továbbjutáshoz...
fizetett turista
ZERO_L
Pont ezt akartam írni, és a sorsolás is jövő hét pénteken van, lévén jövő héten még van 4 meccs!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 073 — situational football
fizetett turista

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
Zlatan kiverte a Chelseat?
NB2
Még sosem láttam a rejszolása eredményét...de most rúgott egyet + adott egy gól passzt...ja.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Zlatan kiverte a Chelseat?
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 713 — "Montoya por favor!"
Magyar embernek magyar meccset kell néznie ! - Csank János
En azert inkabb megnéztem a Zenit-Benficát

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Köszi! Akkor a lényeg itt a bajnokin van.
Magyarán kötsög Zenit és kötsög időeltolódás😀
több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
nem elfelejteni, hogy ma is van mennyei, a tévés természetesen a Felcsút-Paks lesz négykor, nehogy már valaki lemaradjon az udvari csapatról
bergerdani
mondjuk alapvetően két meccset szerettek volna adni (a másik a Vidi lett volna 😛), de az UEFA BL meccsel egy időpontban nem engedélyez más felnőtt meccs közvetítését
markny
Tudom, hogy én vagyok a hülye, de ezt most nem értem😊
Tegnap 1x-re volt a 2 BL meccs meg a FA kupa. Vagy a kupa meccs mehet?
NB2
az Arsenal meccs 20.00-kor kezdődött, nem 20.45-kor, de nem ismerem a pontos részletét a szabálykönyvnek, ennyit találtam: "A hivatalos indoklás szerint az UEFA előírásai alapján ebben az időpontban férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzést nem lehet közvetíteni."

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
nem elfelejteni, hogy ma is van mennyei, a tévés természetesen a Felcsút-Paks lesz négykor, nehogy már valaki lemaradjon az udvari csapatról
bergerdani
mondjuk alapvetően két meccset szerettek volna adni (a másik a Vidi lett volna 😛), de az UEFA BL meccsel egy időpontban nem engedélyez más felnőtt meccs közvetítését
markny
NB2
elvileg csak bajnoki nem lehet.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
markny
több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
bergerdani