Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
No ebből sem gondoltam hogy lesz vmi legalább a másodikkedvenc spanyol csapatom a Bilbao tovább mehetne még.
több mint 10 éve
én nem mertem ordítani, mert mégis ott fekszik két tökmag a fal másik oldalán, ráadásul még az enyémek is.Lovren góljánál szerintem néhány szomszédot felébresztettem.alattam a galéria szakadt le majdnem 😀
Mikey
Negritis
(és életemben először jött kilences szorzó, köszi fiúk!)
több mint 10 éve
már nem szegények? | bocs 😀 |most már nemÉrik a Livepool Alaves eredmény ami az összesítést illeti😛minden idők legjobb meccse volt, szegény Alaves
dande
Kampman
slowmotion
több mint 10 éve
most már nemÉrik a Livepool Alaves eredmény ami az összesítést illeti😛minden idők legjobb meccse volt, szegény Alaves
dande
Kampman
több mint 10 éve
Lovren góljánál szerintem néhány szomszédot felébresztettem.alattam a galéria szakadt le majdnem 😀
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Én még mindig amondó vagyok, hogy MU lesz ebből, ha Mourinho odamegy, BL ide vagy oda.jöjjön hozzánk, ha megnyerjük az EL-t 😊
Stez
több mint 10 éve
Lovren góljánál szerintem néhány szomszédot felébresztettem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
alaves, milan, west ham és most dortmund i love liverpool!Az Alaves ellen mondjuk pont az ellenfél jött vissza, de tényleg fantasztikus, amit ez a csapat tud. Talán még a 2004-es Olympiakos elleni meccsük férne fel egy ilyen listára.
Negritis
több mint 10 éve
Bocs még én is az események hatása alatt állok 😊 Innentől nyerjék meg, s kívánom jövőre a bajnoki címet is nyerjék meg végre, bár már egy Guardiolával a Ligában nem lesz egyszerű.Mondjuk ehhez is egy idióta Horti kell közvetítőnek 😊 Illenek a meccsel egymáshoz.Léderer és sokkal jobb, mint 10 éve
dande
Kampman
több mint 10 éve
alaves, milan, west ham és most dortmund i love liverpool!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Sevillában hosszabbítás
több mint 10 éve
Megvan! Klopp a legnagyobb király! YNWA
több mint 10 éve
Ma még megszórják a Liverpoolt aztán csoda ez a hét 😊legszebb öröm a káröröm : D
dr0725
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Vége, mekkora meccs volt Klopp a császár
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Befújta a szabadot, jó ég! 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Mondjuk ehhez is egy idióta Horti kell közvetítőnek 😊 Illenek a meccsel egymáshoz.Léderer és sokkal jobb, mint 10 éve
dande
több mint 10 éve
Mondjuk ehhez is egy idióta Horti kell közvetítőnek 😊 Illenek a meccsel egymáshoz.
több mint 10 éve
Te jó ég ez mekkora meccs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Beszarás...
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Goaaaaaal Mekkora meccs, most eppen Lovren elképesztő
több mint 10 éve
Érik a Livepool Alaves eredmény ami az összesítést illeti😛minden idők legjobb meccse volt, szegény Alaves
dande
több mint 10 éve
Bazzeg BVB, el ne cseszd már...Meleg lesz a pite.
több mint 10 éve
Érik a Livepool Alaves eredmény ami az összesítést illeti😛
több mint 10 éve
Sakhoooo, visszatért az esely