Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
de kiba gusztustalan ez a Radó.de kiba gusztustalan nagy gólt rúgott ez a Radó.
petey
amúgy adom amit mondasz.
több mint 10 éve
Közben Debrecenben érik az utóbbi évekMagyar bajnokságban bunda?Ráadásul a Debrecen az egyik fél?leglátványosabb bundájalegnagyobb meglepetése
Kampman
Skandalum.
több mint 10 éve
Meg egyébként pletykákat kitalálni bármikor lehet és a 'puhatolózások' is mennek folyamatosan a csapatok részéről, nemcsak átigazolási szezonban.Összezavarodtam a sok átigazolási pletyka miatt. Az átigazolási időszak nem júl 1.-aug 31.ig van ? Ez a nyári, meg van a téli az jan.1-jan.31 Vagy nem így vannak?Általában igen, de vannak kivételek, ált. ott ahol nem őszi-tavaszi menetrendben zajlanak a bajnokságok.
Coolearie
empty taxi
szerk.: Benítez Newcastle-ben... hááát, azt a reménytelen csődtömeget benntartani nem lesz egyszerű meló.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Közben Debrecenben érik az utóbbi évek több mint 10 éve
NEM érdemeljük meg a PL címet. Borzalmas..
több mint 10 éve
Összezavarodtam a sok átigazolási pletyka miatt. Az átigazolási időszak nem júl 1.-aug 31.ig van ? Ez a nyári, meg van a téli az jan.1-jan.31 Vagy nem így vannak?Általában igen, de vannak kivételek, ált. ott ahol nem őszi-tavaszi menetrendben zajlanak a bajnokságok.
Coolearie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Akkor 2 dolog lehetséges. Vagy akkora koppintós vagyok, hogy még a felhasználónevét is ellopom a szerzőnek, vaaaagy mindkettőt én írtam : D De a Fonatos koppintott amúgy, mert itt hamarabb született meg a bejegyzésDárdai szépen csendben végrehajtja az utóbbi évek legnagyobb kiscsapatos csodáját, és a BL-be viszi a Hertát, erre jön a Leszter és bajnok lesz, hogy elvigye a showtne már, ezt pont most olvastam a Fonaton 😊
Rynald
slowmotion
több mint 10 éve
Dárdai szépen csendben végrehajtja az utóbbi évek legnagyobb kiscsapatos csodáját, és a BL-be viszi a Hertát, erre jön a Leszter és bajnok lesz, hogy elvigye a showtne már, ezt pont most olvastam a Fonaton 😊
Rynald
több mint 10 éve
Dárdai szépen csendben végrehajtja az utóbbi évek legnagyobb kiscsapatos csodáját, és a BL-be viszi a Hertát, erre jön a Leszter és bajnok lesz, hogy elvigye a showt
több mint 10 éve
Lajos szerintem csak trollkodott 😊pedig az edző közölte hogy ő volt a legjobb a unitedben tegnap este 😀Én már azon vagyok hogy felveszek pár millio font hitelt aztán megveszem komornyiknak csak ne kelljen a pályán látnom...Én United drukkerként is annak szurkoltam, hogy kiállítsák..igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy aAzon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.brazilspanyolbrazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
Ha ehhez hozzáveszem a Clyne-nal szembeni swing and a miss mozdulatot, felmerül bennem a kérdés, hogy hogy a bánatban maradhatott végig a pályán?
Mikey
dugo93
dr0725
Negritis
de nem azt mondta, hogy a unitedben a legjobb, mert az De Gea volt, hanem hogy a mezőny egyik legjobbja.
no igen, a top28-ban biztos benne volt.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 699
www.mifocink.com/?p=5925fradi ultrak ujra a szinen?
vigyazat "blikkes" megjegyzest tettem.
több mint 10 éve
BLre visszatérve, az (egyik) kedvencem Wolfsburg továbbjutott a Gent ellen. Ez mondjuk szerintem már elvárásnak számított, és ha megkapjuk a Benficát, akkor lehet esélyünk az elődöntőre, bár a Benfica is egy jól összerakott csapat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
pedig az edző közölte hogy ő volt a legjobb a unitedben tegnap este 😀Én már azon vagyok hogy felveszek pár millio font hitelt aztán megveszem komornyiknak csak ne kelljen a pályán látnom...Én United drukkerként is annak szurkoltam, hogy kiállítsák..igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy aAzon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.brazilspanyolbrazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
Ha ehhez hozzáveszem a Clyne-nal szembeni swing and a miss mozdulatot, felmerül bennem a kérdés, hogy hogy a bánatban maradhatott végig a pályán?
Mikey
dugo93
dr0725
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Összezavarodtam a sok átigazolási pletyka miatt. Az átigazolási időszak nem júl 1.-aug 31.ig van ? Ez a nyári, meg van a téli az jan.1-jan.31 Vagy nem így vannak?
több mint 10 éve
De hogy egy jófajta afrikai vagy indonéz csapat se az már felháborító....Hát az NSO-n nem jelenik meg naponta cikk róla, hogy a Barcelona, Real Madrid, Milan, Juventus, stb. leakarná igazolni, így szerintem még a régi klubjánál van 😀Közben Dzsudzsi meg olyan jó klubba igazolt, ahol még a fizetésekkel is csúsznak. Persze az NSO anno lehozta, hogy milyen komoly klubról van szó mikor bejelentették oda megy Dzsudzsák.Mi már megint eligazolt valahova? 😀 Egyébként meg nem kellett volna pár játékost túlfizetni aztán máris lenne pénz.
Tejesember
Matthew99
Tejesember

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Én már azon vagyok hogy felveszek pár millio font hitelt aztán megveszem komornyiknak csak ne kelljen a pályán látnom...Én United drukkerként is annak szurkoltam, hogy kiállítsák..igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy aAzon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.brazilspanyolbrazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
Mikey
dugo93
több mint 10 éve
Tejesember
256
Hát az NSO-n nem jelenik meg naponta cikk róla, hogy a Barcelona, Real Madrid, Milan, Juventus, stb. leakarná igazolni, így szerintem még a régi klubjánál van 😀Közben Dzsudzsi meg olyan jó klubba igazolt, ahol még a fizetésekkel is csúsznak. Persze az NSO anno lehozta, hogy milyen komoly klubról van szó mikor bejelentették oda megy Dzsudzsák.Mi már megint eligazolt valahova? 😀 Egyébként meg nem kellett volna pár játékost túlfizetni aztán máris lenne pénz.
Tejesember
Matthew99
több mint 10 éve
Én United drukkerként is annak szurkoltam, hogy kiállítsák..igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy aAzon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.brazilspanyolbrazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
Mikey
több mint 10 éve
Közben Dzsudzsi meg olyan jó klubba igazolt, ahol még a fizetésekkel is csúsznak. Persze az NSO anno lehozta, hogy milyen komoly klubról van szó mikor bejelentették oda megy Dzsudzsák.Mi már megint eligazolt valahova? 😀 Egyébként meg nem kellett volna pár játékost túlfizetni aztán máris lenne pénz.
Tejesember

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Tejesember
256
Közben Dzsudzsi meg olyan jó klubba igazolt, ahol még a fizetésekkel is csúsznak. Persze az NSO anno lehozta, hogy milyen komoly klubról van szó mikor bejelentették oda megy Dzsudzsák.
több mint 10 éve
igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy aAzon gondolkozom így a meccs megnézése után, hogy Fellaininek vajon hányszor kell talpalnia egy sárgalaphoz. Ha jól számoltam, a három kevés hozzá.brazilspanyolbrazilspanyol elvigye a szavazókat.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Taps. Nem is tudom ki az aki brunyálás, készletfeltöltés helyett ezeket nézi...www.hatharom.com/2016/03/10/aki-hulyenek-nezi-a-szurkolot-az-a-magyar-futballnak-art?h3_refsite=tf_szakertok

több mint 10 éve
Istenem lajos...amikor láttam, hogy Bastian és Herrera beáll, megörültem hogy végre leszedi a két fogalmatlan Blindet és Fellainit. Erre mindkettőt fennhagyja a pályán...Egyébként azt se hiszem el, hogy Blind helyett nem lehetne játszatni valami fiatalt. Jól mozogtak ők, amikor be kellett szállniuk. Ennél rosszabb úgy sem nagyon lehetne.
több mint 10 éve
igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy a