Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
?

Mikey
Nagyon tehetséges, nagy jövő előtt áll. :pxrace77
Láttam már hasonló koreográfiát:

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 811 — Whoops, looks like something went wrong.
?

Mikey
mire értetted, hogy "?" ?
slowmotion
Hát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀Stez
Ön nyert! 😀Mikey
lehet, hogy lassan szabadul neki fel az endorfin, aztán tovább fáj neki.
ki tudja, ő hogy dolgozza fel a fájdalmat? lehet, hogy így. nekem meg még nem csúsztak keresztül a lábamon, még épp időben leálltam a nagypályás focival, szóval nem tudom, mennyire szar.slowmotion
Mondjuk pont úgy viselkedik, mint valami 3 éves gyerek, akinek elvették a játékát. 😀
Nekem már léptek be így, ennyire azért nem sírtam. Főleg, hogy ha a lábam eltörik, akkor nálam az nem segít, ha elkezdek ugrálni és rátámaszkodni, amikor megdöglök a fájdalomtól. 😊
De tény, mindenki másként viselkedik. Van, aki fóka. 😀

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 261 — nabege2@yahoo.com
diók--- 2millió 😕
MLSZ nem viccel...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 391 — Cowboys fan
?

Mikey
slowmotion
Hát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀Stez
Ön nyert! 😀Mikey
lehet, hogy lassan szabadul neki fel az endorfin, aztán tovább fáj neki.
ki tudja, ő hogy dolgozza fel a fájdalmat? lehet, hogy így. nekem meg még nem csúsztak keresztül a lábamon, még épp időben leálltam a nagypályás focival, szóval nem tudom, mennyire szar.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 070 — situational football
 futballsznob.blog.hu/2014/10/05/veber_gyorgy_szigoruan_korhataros_vilagfajdalmai
Most már tudjuk Pécsen miért nem járnak a családok a meccsekre...

| de mi lehet pl Debrecenben? |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 562
reméljük, ő is jobban van, a bunkó, minden ellenállást megtörni igyekvő tehetségtelenség meg megkapta a pirosát. - ne tessék leírni a kiállítottat, aki hat évet lehúz a SPL-ben, az minden lehet, csak nem tehetségtelen (hahaha).
slowmotion
Ezen én is néztem, hogy egy ilyen mozdulat alapján, hogy lehet valakit teljesen tehetségtelennek feltüntetni...De biztos igaza van a gyereknek, mert Gattuso és Scholes is hatalmas "tehetségtelen b@lfaszok" voltak a pályán, mert hát tőlük is lehetett látni pár hasonlót.

több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
?

Mikey
Nagyon tehetséges, nagy jövő előtt áll. :p
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát valami csodás ez a sok villódzás 😀

Remélem még sokan idézitek ezt a gif-et....

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 264
?

Mikey
slowmotion
Ön nyert! 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 811 — Whoops, looks like something went wrong.
?

Mikey
slowmotion
Hát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 391 — Cowboys fan
?

Mikey

szerk:
egyébként a zindexes csodaújságíró kommentárja:
Az angol harmadosztályban a Chesterfield szombaton legyőzte a Sheffield Unitedet. A mérkőzés végén Daniel Jones rácsúszott ellenfele lábára. Angliában sem szeretik az ilyet, és nyilván a nagy fájdalmai miatt a magát a földön dobáló sheffieldi is elítéli ellenfelét, reméljük, ő is jobban van, a bunkó, minden ellenállást megtörni igyekvő tehetségtelenség meg megkapta a pirosát.
elemezzük is ezt a szöveget:

Az angol harmadosztályban a Chesterfield szombaton legyőzte a Sheffield Unitedet. - ez oké
A mérkőzés végén Daniel Jones rácsúszott ellenfele lábára. - ez is lehetséges, mert a meccs végén sárgát kapott D.J., de az nem ez a gif, merthogy itt pont D.J. lábát töri majdnem ketté egy ellenfél
Angliában sem szeretik az ilyet, és nyilván a nagy fájdalmai miatt a magát a földön dobáló sheffieldi is elítéli ellenfelét, - szóval enyhén zavaró körülmény mindössze, hogy a kék mezes csapat a Chesterfield, a piros-fehér meg a Sheffield, ez kicsit nagyon be lett nézve
reméljük, ő is jobban van, a bunkó, minden ellenállást megtörni igyekvő tehetségtelenség meg megkapta a pirosát. - ne tessék leírni a kiállítottat, aki hat évet lehúz a SPL-ben, az minden lehet, csak nem tehetségtelen (hahaha).

összegezve: a gif csodás, csak a kiállítás ideje, a kiállított személy neve, csapata, és a szenvedő fél neve nem stimmel.

akkor biztos, hogy jó volt megcsinálni ezt a newsfeed-et oldalra, ha már egy hírt sem bírnak pontosan átvenni?

kicsit olyan "Moszkvában Ladákat osztogatnak" érzés, nem?
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 264
?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Hemi bá elküldte Pietro Vierchowodot. A Cár "sokáig" volt Honvéd HC...iktriad
Gyorsan kellett cselekedniük ameddig még Pinyő szabad 😀Montana
Ő csak menjen vissza tolódni Győrbe.iktriad
és megint bajnokok lesznek, és megint válogatott edző lesz.
ördögi kör.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 923 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gyorsan kellett cselekedniük ameddig még Pinyő szabad 😀Montana
Ő csak menjen vissza tolódni Győrbe.
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Gyorsan kellett cselekedniük ameddig még Pinyő szabad 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 923 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hemi bá elküldte Pietro Vierchowodot. A Cár "sokáig" volt Honvéd HC...
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

dat táblázat, bráfó MLSZ.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A Juve megköszönheti a bírónak............
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Hát, nem szoktam Chelsea meccset nézni, mert piszkosul utálom őket, ellenben az Arsenallal. Viszont számomra nem sok élvezet volt ebben a rangadóban mint külsős. Chelsea otthon is azt csinálta mint úgy néz ki Mou alatt mindig fog, pedig nem hittem volna. (elismerésem, a legjobban védekező csapat a világon 11 emberrel otthon, ehhez is nagyon nagy tudás kell, csak élvezhetetlen) 25 percig játszottak a többi egy nulla és még is bajnokok lesznek. Nagyon nagy csapat, csak idén sem nézek meg 3nál több kék meccset 😊
több mint 11 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Ez a Juve-Roma játékvezetés egy vicc

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hihetetlen, hogy a foci mennyire le van maradva fejserulesek kezeleseben. Igy visszaengedni Courtoist, hogy utana elkezd verezni a fule. Elkepeszto felelotlenseg...

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
Szóval már ott tartunk,hogy Miskolcon se tudunk nyerni,vége mindennek..Kenny
szörnyű volt komolyan ... nem is baj h jövő héten nincs bajnoki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 070 — situational football

ilyen az amikor vkinek rendesen megtanítják a "tolódást"

(U14)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Frenetikus az a szakértés ami a DigiSport stúdiójában megy. Lambert mozgása és játéka nem olyan, mint Suárezé. Kalapom megemelem. És ezért még pénzt is kapnak. De hogy 95%-ban csak Suárezről és Balotelliről tudnak beszélni, az botrány.Mikey
Hálát adok az égnek, hogy nem tudom őket hallgatni, mert nincsen digi.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
Szóval már ott tartunk,hogy Miskolcon se tudunk nyerni,vége mindennek..