Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 sportgeza.hu/futball/mindenidok/2014/08/25/di_maria_annyiert_mint_suarez_ennyire_a_manunitednel_sem_lehetnek_hulyek/
Hogy ez a gyökér mégis mi miatt van még mindig az index alkalmazásában, az számomra megmagyarázhatatlan...

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
2014-ben rácsodálkozni arra, hogy a foci micsoda üzlet lett, hát finoman fogalmazva is nevetséges, és akkor ezeket a kritikákat kellene bárkinek is komolyan vennie. Az MLSZ pedig nem csinál mást, mint megfelel az UEFA előírásainak, melyet idézni nem tudok most, de itt, az article 16-nál megtalálsz:  www.ecaeurope.com/Legal/UEFA%20Documents/2013_0241_Disciplinary%20Regulations%202013.pdf
(ajánlom a fradi ultrák figyelmébe különösen a H pontot, úgyis lehet zártkaput összehozni, hogy nem is stadionban történik a balhé - lásd Rijeka)

Tényleg borzasztó rossz irány, hogy a magyar szövetség a pénztermelő nyugati bajnokságokat igyekszik másolni, és nem a pályát felgyújtó, rendszeresen pénzbüntetésekkel sújtott balkáni ligák csapatait, egyszerűen érthetetlen, hogy az otp bank elnökében vagy egy ismert politikusban nincs annyi, hogy engedi játszadozni a piromániásokat és tolerálja a cigányozást. Hiszen az a 2000 ember csinálja a hangulatot, ugyan legyenek kedvesek már állni a számlát miatta, hiszen ez mindenkinek (?) az érdeke. Ezt itt hagyjuk abba, mert röhejesen szánalmas az egész vita.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
a rendező pedig úgy intézkedik, ahogy ő maga jónak látja)
baggio
Egyszerűen nagyon rossz irány amit az MLSZ művel. Semmi konszenzusra nem törekszik. Most őszintén mi lenne ha azt mondaná, hogy oké píró mehet, de ha átrepül a másik táborba vagy a pályára milliós tételek.
NB2
Az lenne, hogy ha én klubtulaj lennék, és nem akarnék milliókat fizetni agyhalott randalírozó faszok miatt, akik érdemben nem hoznak bevételt, magam tiltatnám be a gyíkba mindazt, amivel a hülyék az én zsebemből vesznek ki pénzt.
Hopp, nem pont ez történik épp?....

És igenis, az is baromi egyoldalú, hogy az MLSZ csak a szurkolókra nézve tesz kötelezővé dolgokat, magukra nem! NB2
Mondj már egy példát, mégis mire gondolsz, amikor ezt az orbitális faszságot írod?
Az MLSZ-ben zsidóznak, cigányoznak, netán felgyújtják a szurkolókat, fenyegetik őket, vagy skandálják, hogy "buzi b-közép, sállálállálá"?
Vagy mi olyat tesznek, amit nem engedélyeznek?

Kérdezném finoman, hogy hány olyan stadion van ma Mo-n, ami normális kiszolgálást nyújt a szurkolóknak?
NB2
6.
És egyre több lesz idővel.
Hisz pont ebbe az irányba megy most a foci felzárkóztatása.
Azt csak megsúgom neked, hogy a stadionokat nem a Magyar Labdarúgó Szövetség építteti, így rajtuk badarság is számonkérni.

Tényleg előbb egy picit a saját házunk táján kéne sepergetni (MLSZ)
NB2
Te tényleg egy szövetséget hasonlítasz futballklubokhoz?
Akkor vesd már össze a zsiráfot a kaláccsal, elolvasom mi sül ki belőle.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 257 — nabege2@yahoo.com
a rendező pedig úgy intézkedik, ahogy ő maga jónak látja)
baggio
Mert a foci már egy rohadt nagy üzlet lett! A klubszimpátia nem úgy jön létre, hogy ki adja a legolcsóbban a jegyet, sört, wifit😊 Nyugaton (talán a németek kivételek) nincs hangulat a meccseken, 1-2 üde színfolt van csak.
Egyszerűen nagyon rossz irány amit az MLSZ művel. Semmi konszenzusra nem törekszik. Most őszintén mi lenne ha azt mondaná, hogy oké píró mehet, de ha átrepül a másik táborba vagy a pályára milliós tételek. Ha balhé van stadionon belül (megjegyzem iszonyat régen volt már bunyó szurkolók között stadionban) súlyos bünti. De az, hogy a bírót, másik csapatot* nem szidhatod, mert rögtön többszázezer forintos bírság jön, az röhej. Persze most már a táborok is dacból szidják az MLSZ-t.
És igenis, az is baromi egyoldalú, hogy az MLSZ csak a szurkolókra nézve tesz kötelezővé dolgokat, magukra nem! Kérdezném finoman, hogy hány olyan stadion van ma Mo-n, ami normális kiszolgálást nyújt a szurkolóknak? Nem egy helyen csak toi-toi wc-k vannak, kb 10 stadionban rongyá áznál, van egy büfé 1000 emberre, és a foci bűngyenge. Tényleg előbb egy picit a saját házunk táján kéne sepergetni (MLSZ)

*őszintén voltam egy-pár helyen meccsen és engem nem zavart ha szidott az ellen, visszaszidtuk őket, aztán ennyi, szerintem mindenki nyugodtan aludt azért éjjel😊
több mint 11 éve
hagyjuk már ezt az örökké való összehasonlítgatást a nyugattal.Mi nem vagyunk nyugat,nem is leszünk.
Felgyújtanak görög tűzzel?Akkor egy NCAA meccsen meg maradandó halláskárosodást szenvedek a fúvós szerencsétlenektől.Na kb ennyi realitása van annak amit leírtál.Kenny
Azzal tisztában vagy, hogy Angliában mikor és miért tiltották be a pirotechnikákat? De minek ide nyugatot, gyújtsuk fel mi is együtt a fradi stadiont, mint a bolgárok a kupadöntő helyszínét! Közben meg értetlenkedjünk azon, hogy valamiért ezt nem tolerálják a mocskos rendezők... Ha kulturálatlan parasztoknak neveznének, azt viszont kérjük ki magunknak, és okoljuk érte a cigányokat, zsidókat, politikusokat (és véletlenül se lássuk be, hogy egy focimérkőzésre való kilátogatás SZABAD döntés, a rendező pedig úgy intézkedik, ahogy ő maga jónak látja)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
...baggio
annyira lerí rólad hogy életedben nem voltál még ilyen szektorban... felgyújtanak görög tűzzel??? URAM ISTEN

a kerítésen ülő ultra, egyszer csak fogja magát, gondol egyet és 15-20 méterre pont neked dobja? vagy mégis hogyan?
nagyobb a valószínűsége hogy az utcán egy vadidegen megkésel(ott kinek teszel panaszt/kit perelsz be?), minthogy téged egy magyar bajnokin valaki felgyújtson görögtűzzel

és mi van akkor ha mögötted egy részeg 150 kilós faszi megbotlik, rád esik és lezúgtok vagy 5 sort a betonon, akkor tiltsuk be azonnal a sört is, mondván "a megelőzés a fontos nem az utólagos okoskodás"???

mondjuk ha a stadionokat HD kamerákkal szerelnék fel, nem pedig buta vénaszkenneres marhasággal, akkor még az ilyen esetekben(és egyéb, sokkal valószínűbb esetekre) is meg lehetne találni a tettestZERO_L
mintha a falnak beszélnék, de nem hiszem el, hogy nem vagy képes felfogni azt (nyilván csak nem akarod, mert könnyebb a magad kis valóságában élni), hogy nincs olyan magát komolyan vevő klubcsapat, mely ennek a lehetőségét akár megkockáztatná:  www.theguardian.com/football/video/2013/nov/04/crowd-fire-belgrade-derby-match-video

bármennyire látványos, ez nem kulturált szórakozás, hanem egyszerűen életveszélyes, miután pedig a fifa és az uefa is így gondolja, erős a nyomás az mlsz-en és a Fradin is, hogy ennek a szabályozásnak megfeleljenbaggio
hagyjuk már ezt az örökké való összehasonlítgatást a nyugattal.Mi nem vagyunk nyugat,nem is leszünk.
Felgyújtanak görög tűzzel?Akkor egy NCAA meccsen meg maradandó halláskárosodást szenvedek a fúvós szerencsétlenektől.Na kb ennyi realitása van annak amit leírtál.

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 053
Videó: Pirlónak arcizma sem rándul a szörfös lányoktól 😊
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/video-pirlonak-arcizma-sem-randul-a-szorfos-lanyoktol-2359121
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 257
hát, egyelőre ez még csak work in progress, e majd a visszavágók meg lesznek csapva az arabék 😊slowmotion
Majd a válogatott szünet után elkezd játszani is a csapat. Kell az újaknak egy kis idő.
Azért annak örülök, hogy legalább egy védő befejezte egészségesen a meccset.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 389 — Cowboys fan
hát, egyelőre ez még csak work in progress, e majd a visszavágók meg lesznek csapva az arabék 😊
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
Az igazság az, hogy akinek ebben pénze van, az nem fog kockáztatni, hülye is lenne.
Lehet sok nagy buli szurkolói szemmel, ha tulajdonosival meg nem az.
És ki diktál? A tulaj.
Elég egyszerű, nem?

több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 602 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
agüero beáll, első labdaérintéséből gól, classic kun 😊 kár, hogy a cityben játszik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 520
Soha nem felejtem el.
96
Rennes - Monaco bajnoki meccset élőben láttam.
A nyugdíjas szektor mellett voltak a Monaco drukkerek. "bezárva", úgy hogy onnan kb semmit nem tudtak csinálni a hazai drukkerekel, max verbális párbaj volt.
A hercegség szurkolói olyan szépen elvoltak a ketrecben. Piróztak, ugráltak őrjöngtek stb....

Az igazság baggio és Zero között van.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért a szezont ne keverjük a fazonnal. Az egy dolog, hogy görögtűzzel fel lehet gyújtani ezt-azt, de nem erre használják, hanem a látvány javítására, a hangulat fokozására. Akinek nem tetszik ne menjen a közelébe. Vannak szektorok ahol ultrák vannak, van a vendégeknek egy szektor, van szektor ahová be tudsz menni a gyerekkel. Mindenki meg tudja találni a magának megfelelő helyet. Pl. kosármeccseken is vannak balhés meccsek és ott közelebb is vannak egymáshoz szurkolók, mégsem hőzöng az egész miatt "senki".

Már 4-5 görögtűz pl. iszonyat jó látványt tud nyújtani (pláne hazai nézőszámok között), ha pedig megfelelően használják őket szvsz semmi baj sincs velük és a többi szurkolónak is tetszeni fog😊 Persze lassan már ha azt mondod a bíróra, hogy hülye azért másfél év letöltendőt kapsz...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Azt figyeltem meg, hogy aki jár meccsre, annak nem tetszik a kártya, a vénaszkenner, aki viszont nem jár, az helyesli. Ennek mi az oka?Szokol
ez elég érdekes megfigyelés, mivel akiknek van kártyájuk, azok mennek a meccsekre, akiknek meg nincs, azok nem

---
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 384
Azért a kurva anyját az összes Real Madrid szurkolónak, aki fütyüli Casillast (elég sokan vannak sajnos), lehet, hogy már nem ő a legjobb, de azért azt hiszem ennél jóval többet érdemel...
több mint 11 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Azt figyeltem meg, hogy aki jár meccsre, annak nem tetszik a kártya, a vénaszkenner, aki viszont nem jár, az helyesli. Ennek mi az oka?
több mint 11 éve
...baggio
annyira lerí rólad hogy életedben nem voltál még ilyen szektorban... felgyújtanak görög tűzzel??? URAM ISTEN

a kerítésen ülő ultra, egyszer csak fogja magát, gondol egyet és 15-20 méterre pont neked dobja? vagy mégis hogyan?
nagyobb a valószínűsége hogy az utcán egy vadidegen megkésel(ott kinek teszel panaszt/kit perelsz be?), minthogy téged egy magyar bajnokin valaki felgyújtson görögtűzzel

és mi van akkor ha mögötted egy részeg 150 kilós faszi megbotlik, rád esik és lezúgtok vagy 5 sort a betonon, akkor tiltsuk be azonnal a sört is, mondván "a megelőzés a fontos nem az utólagos okoskodás"???

mondjuk ha a stadionokat HD kamerákkal szerelnék fel, nem pedig buta vénaszkenneres marhasággal, akkor még az ilyen esetekben(és egyéb, sokkal valószínűbb esetekre) is meg lehetne találni a tettestZERO_L
mintha a falnak beszélnék, de nem hiszem el, hogy nem vagy képes felfogni azt (nyilván csak nem akarod, mert könnyebb a magad kis valóságában élni), hogy nincs olyan magát komolyan vevő klubcsapat, mely ennek a lehetőségét akár megkockáztatná:  www.theguardian.com/football/video/2013/nov/04/crowd-fire-belgrade-derby-match-video

bármennyire látványos, ez nem kulturált szórakozás, hanem egyszerűen életveszélyes, miután pedig a fifa és az uefa is így gondolja, erős a nyomás az mlsz-en és a Fradin is, hogy ennek a szabályozásnak megfeleljen

---
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 070 — situational football
...baggio

mondjuk ha a stadionokat HD kamerákkal szerelnék fel, nem pedig buta vénaszkenneres marhasággal, akkor még az ilyen esetekben(és egyéb, sokkal valószínűbb esetekre) is meg lehetne találni a tettest

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
ha birkákat hajtasz rá ki, akkor is annyiba fog kerülni a létesítmény fenntartása.Amadeus91
(Ha birkák fognak focizni, akkor igen, de ha pl. legelnek, akkor nem.)Atari
karbantartás, villanyszámla stb... bullshit érvelés felhozni, hogy olcsóbb legyen a jegyár, csak mert Messi helyett Ugrai kergeti a labdát.Amadeus91
eddig nem beszéltél a fenntartásról!!!!!

amúgy birkáknak minek villany, tudnak azok sötétben is legelni, és a legelőn sincsen akkora fenntartási költség - már ha van egyáltalán- szóval ez a bull shit érvelés ... szokásos demagógia, nagyon jó tanonc lettél ebben 😀

nem csak azért legyen olcsóbb a jegyár, mert nem Messi van itt. (bár nem tudom ki írt itt Messit...) én szándékosan írtam Reust meg Zlatant, amelyik két bajnokságban a leginkább megfizethetők a jegyárak, és eleve úgy állítják össze, hogy minél többen legyenek a stadionban, és erre is figyelnek ...

amúgy hosszasan lehetne még erről vitatkozni, de úgysem érted a lényeget. szolgáltatásért fizetek, és ha a szolgáltatás egy jelentős része nem nyugat-európai, akkor ne várják már el, hogy én mindenképpen kifizessem a nyugat-európai árat, márpedig ha jól gondolom Ugrai nem képviseli a nyugat-európai színvonalt a fociban ... (én kifizettem a bérletet, nem ezzel van a baj, de attól még soknak tartom)csebi
nem vagy köteles fizetni, tök egyszerű a képlet, nem mész ki. Majd megnézed tv-ben. Egyébként, ha már felhoztad a megfizethető jegyárakat és Reust, megnéztem gyors, a Freiburg elleni csörtére 30 euró (18 éves kor alatt 21,50, fogyatékosoknak 15) a legolcsóbb ülőjegy, összehasonlításképpen itt a fradi-nyíregyre már be lehetett menni 8 euróért. (ami lófasz, egy kisebb étkezés a mekiben, vagy 2 doboz cigi,4 akciós koktél a Dohány utcában) btw, ahhoz képest, hogy micsoda vityillót rittyentettek ide közpénzből (tudom Sobri..), egész tűrhetőek a jegyárak.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
ha birkákat hajtasz rá ki, akkor is annyiba fog kerülni a létesítmény fenntartása.Amadeus91
(Ha birkák fognak focizni, akkor igen, de ha pl. legelnek, akkor nem.)Atari
karbantartás, villanyszámla stb... bullshit érvelés felhozni, hogy olcsóbb legyen a jegyár, csak mert Messi helyett Ugrai kergeti a labdát.Amadeus91
eddig nem beszéltél a fenntartásról!!!!!

amúgy birkáknak minek villany, tudnak azok sötétben is legelni, és a legelőn sincsen akkora fenntartási költség - már ha van egyáltalán- szóval ez a bull shit érvelés ... szokásos demagógia, nagyon jó tanonc lettél ebben 😀

nem csak azért legyen olcsóbb a jegyár, mert nem Messi van itt. (bár nem tudom ki írt itt Messit...) én szándékosan írtam Reust meg Zlatant, amelyik két bajnokságban a leginkább megfizethetők a jegyárak, és eleve úgy állítják össze, hogy minél többen legyenek a stadionban, és erre is figyelnek ...

amúgy hosszasan lehetne még erről vitatkozni, de úgysem érted a lényeget. szolgáltatásért fizetek, és ha a szolgáltatás egy jelentős része nem nyugat-európai, akkor ne várják már el, hogy én mindenképpen kifizessem a nyugat-európai árat, márpedig ha jól gondolom Ugrai nem képviseli a nyugat-európai színvonalt a fociban ... (én kifizettem a bérletet, nem ezzel van a baj, de attól még soknak tartom)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Balo-->Pool

balhés helyett balhés 😀
Mellesleg ha kihozza magából amit valóban tud akkor nagy király lehet.Kenny
Fél évig nagy király lesz, utána megint elborul majd az ag... valami elborul 😀

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
Balo-->Pool

balhés helyett balhés 😀
Mellesleg ha kihozza magából amit valóban tud akkor nagy király lehet.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez elég morbid.
 www.transfermarkt.co.uk/albert-ebosse-bodjongo-dagger-/marktwertverlauf/spieler/180862#subnavi

több mint 11 éve
voltál már ilyen szektorban? a görög tűztől semmi bajod nem leszZERO_L
semmi bajom, aha xD biztos csak viccből használták évszázadokig a bizánciak fegyverként
ez meg pl. egy mai hír:  www.telegraph.co.uk/sport/rugbyunion/international/newzealand/11054708/New-Zealand-Rugby-bans-fireworks-after-accident.html

mondjuk egy piromániásnak tényleg nehéz megmagyarázni, hogy a tűz nem játék...
az FA-nek egy külön oldala is van erre:  www.facepyrofacts.co.uk/baggio
ha tényleg ennyire parázol, akkor ne menj ki az utcára... az élet bármelyik területén "bajod eshet"

alapból ne menjünk (zsúfolt) foci meccsre/rendezvényekre, mert egy tömegpánik esetén nagy az esélye hogy ott hagyjuk a fogunkat.. megtörtént már nem egyszerZERO_L
egyszerűen nem hiszem el, hogy lehet ennyire egybitesen gondolkodni, de akkor elmagyarázom, hogy jobban érthető legyen: ha kimegyek az utcára és elüt egy autó, akkor egyértelmű, hogy ki a felelős, vagy én vagy az autós. Repülőgép-balesetnél a légitársaság, amellyel utaztam. Ha a stadionon belül görögtűzzel felgyújtanak, szerinted kit vesznek elő? Azonnal jelentkezni fog az elkövető, ahogy azt a most kővel fejbe dobott és megölt focistánál tették Algériában? Dehogyis, simán a rendező klub reszortja ez, rajtuk verik el a balhét és én is őket perelhetem be, míg az illetékes rendező akár börtönbe is kerülhet miatta. Kezded már kapiskálni, hogy miért próbálják ezt (is) kiszorítani a stadionokból olyan országokban, ahol számít is valamit az állampolgárok (jelen esetben fizető nézők) testi épsége?

Berlin Parade is addig volt, míg a szervezési hiányosságok miatt meg nem halt pár ember, Angliában is kellett hozzá nem egy tragédia, értelmesebb helyeken a megelőzés a cél, nem az utólag okoskodás

---
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 070 — situational football
voltál már ilyen szektorban? a görög tűztől semmi bajod nem leszZERO_L
semmi bajom, aha xD biztos csak viccből használták évszázadokig a bizánciak fegyverként
ez meg pl. egy mai hír:  www.telegraph.co.uk/sport/rugbyunion/international/newzealand/11054708/New-Zealand-Rugby-bans-fireworks-after-accident.html

mondjuk egy piromániásnak tényleg nehéz megmagyarázni, hogy a tűz nem játék...
az FA-nek egy külön oldala is van erre:  www.facepyrofacts.co.uk/baggio
ha tényleg ennyire parázol, akkor ne menj ki az utcára... az élet bármelyik területén "bajod eshet"

alapból ne menjünk (zsúfolt) foci meccsre/rendezvényekre, mert egy tömegpánik esetén nagy az esélye hogy ott hagyjuk a fogunkat.. megtörtént már nem egyszer

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/