Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
melo van sajna 😕 de töltsétek meg szépen a Szentélyt!Holnap jössz? Joci? Többiek? 😀BáleszŐsszel a liláknak lehetett. A fehérváriaknak lehetett. Nekünk nem. De kettős mérce, az továbbra sincs...Báleszyepp 😀Divat
fetomy: most miért lenne gáz a Derbyn? 😮 sztem biztos nem lövöldöznék egymás felé a rakétákat, max véletlen 1-2 kóbor retesz... 😀
|
több mint 13 éve
alap 😊Holnap jössz? Joci? Többiek? 😀BáleszŐsszel a liláknak lehetett. A fehérváriaknak lehetett. Nekünk nem. De kettős mérce, az továbbra sincs...Báleszyepp 😀Divat
több mint 13 éve
Hát persze, majd a fradi-újpesten engedélyezik a pirotechnikát... 😊 Nyilván kibaszás a fradival, meg minden, persze, de hogy én sem engedélyeznék fradi-újpestre semmi tűzijátékot meg hasonlókat, az hótziher...
több mint 13 éve
Holnap jössz? Joci? Többiek? 😀Ősszel a liláknak lehetett. A fehérváriaknak lehetett. Nekünk nem. De kettős mérce, az továbbra sincs...Báleszyepp 😀Divat
több mint 13 éve
Ősszel a liláknak lehetett. A fehérváriaknak lehetett. Nekünk nem. De kettős mérce, az továbbra sincs...Báleszyepp 😀
|
több mint 13 éve
Ősszel a liláknak lehetett. A fehérváriaknak lehetett. Nekünk nem. De kettős mérce, az továbbra sincs...
több mint 13 éve
Az FTC Labdarúgó Zrt., természetesen a biztonság előtérbe helyezése mellett, különböző hang- és látványelemekkel gondolta emelni az évente egyszer megrendezésre kerülő rangadó színvonalát.Éppen ezért kérelmezte az MLSZ-től a szurkolók részére, ellenőrzött körülmények között, a biztonsági és hatósági előírásoknak megfelelően, a pirotechnika használatát. A Magyar Labdarúgó Szövetség Biztonsági Szabályzatának 4.9. pontja azonban kimondja: “a néző semmilyen tárgyat, pirotechnikai eszközt, élelmiszert, innivalót nem dobhat a játéktérre, sem a nézőtérre vagy a stadion egyéb építményeire, területére. A nézőtéren semmilyen hang- és fényhatást imitáló eszközt nem hozhat működésbe.” Mivel kivételt nem tudtak tenni, kérelmünket nem engedélyezték.
(ftc.hu)
azért még Kubatov is kevés...bezzeg Vitya 😀
|
több mint 13 éve
Mai hír (reagálva, hogy egy jó kapus kellene a válogatottba) :Reméljük Jussi Jääskeläinen visszavonul. 😊
Bodgán Ádám 2014 nyaráig meghosszabbította a szerződését az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderersnél – közölte a klub honlapja. A Vasastól 2007-ben Angliába szerződő 23 éves kapus jó eséllyel pályázik rá, hogy a jelenlegi első számú portás, a finn Jussi Jääskeläinen utódja legyen.
Én látok a srácban fantáziát.
Remélem Egervári mester is behívja rövid időn belül.
Jövő idényben már sokkal többet fog védeni a Boltonban. Szerintem.danyly
Mert ameddig Ő játszik, az elsőszámú kapus.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Mai hír (reagálva, hogy egy jó kapus kellene a válogatottba) : Bodgán Ádám 2014 nyaráig meghosszabbította a szerződését az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderersnél – közölte a klub honlapja. A Vasastól 2007-ben Angliába szerződő 23 éves kapus jó eséllyel pályázik rá, hogy a jelenlegi első számú portás, a finn Jussi Jääskeläinen utódja legyen.
Én látok a srácban fantáziát.
Remélem Egervári mester is behívja rövid időn belül.
Jövő idényben már sokkal többet fog védeni a Boltonban. Szerintem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
„Csúszni-mászni fognak a játékosok, képességeik maximumát fogják kihozni magukból, mert egymás felé is elkötelezettek, nem csak a szurkolók és nemzetük felé. Veszíteni persze még így is lehet, de ígérhetem, mindent kiadnak magukból a fiúk.”Ezt mondta Sanya, még jóval a pénteki meccs előtt 😀
Amúgy az első gólt miért Lázárra írják? A hosszún VP-n senki.
Egy alacsony játékosnak meg amúgy is a kapufánál kell állni...
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Én leszűkíteném arra, hogy normális szélső védőkre lenne szükségünk, mert Laczkó is hiába "játszik" a Sampdoriában, attól még nem válogatott szint.A meccsről több oldalnyi értekezés után én már nem akarok részletesebben szólni, csak annyit, hogy a svéd-meccsig ezt a válogatottat senki se temesse. Ott majd minden eldől, azt a találkozót lehet majd úgy várni, hogy csak a három pont az elfogadható, és ha ott nem lesz meg, akkor lehet szitkozódni, kapitányváltást követelni, vagy akármi... Én addig is optimista vagyok. 😉
több mint 13 éve
korrekt cikk SportGézánhttp://sportgeza.hu/futball/2011/03/30/jo_vedokkel_lenne_szeretheto_ez_a_valogatott/
több mint 13 éve
Jimmy, totál igazad van de olyan visítást amit a brigádunk rendezett a magyar góloknál, sztem a magyar-olasz u20 vb meccs óta nem tapasztaltam. tudjuk, hogy jobbak a hollandok, de most legalább izzadtak. szerény elvárásaim vannak, annak ez a meccs tökéletesen megfelelt. btw, Rudolfot mindenképpen kiemelném, nincs előttem hirtelen mennyi szó esett róla, már az első meccsen is ő volt az egyetlen akiben volt valami tűz. az viszont csak tegnap tűnt fel, hogy mennyire kiszélesedett, komolyan veszi és tesz érte, hogy fejlődjön tovább. az agyonsztárolt NK9 meg maximum a zsetonokat emelgeti, és várja hátha a legyek hordják össze. látszik, hogy Rudolf nem ebben a közegben nőtt fel, még lenne 2-3 ilyen alak, nem itt tartanánk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Atyaúristen de jót röhögtem Tökölin.Komolyan mondom,hogy ezt bárki,leírom mégegyszer BÁRKI megcsinálta volna.
Ok tudom,haversrácok az edzőbával,de ezt nézni is rossz volt.
Fülöpről meg inkább nem írok semmit,mert kapnék egy hét bant miatta.
több mint 13 éve
Sokan Fülöpöt akarták a kapuba, azok most megkapták. Még Bogdán nem égett le egyszer se, eljön annak is az ideje. Nem olvasom a nyilatkozatokat, már nem tudok rajtuk röhögni. Az "előremutató vereség" lózungot elsütötte valaki? Mert én előremutató döntetlent is csak kettőt láttam tizenegynehány év alatt, zakót meg vagy kéttucatot. A hátramutató győzelmet kellene egyszer kipróbálni, állítólag három pont jár érte. Ne áltassuk magunkat, húsz percig partiban voltunk, négy lövésből lett három gól, aztán kicsit megrázták magukat, jött egy ötös. Méghogy balszerencse, ennyivel gyorsabbak lábon és fejben.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
nem kell hozzá sok ész, a kapus a támadó lábát és mozgását is nézi, először erre reagál... kuyt egyértelműen beadni akart, teljesen normális h kimozdult rá, az meg csak a szopás része nekünk h lecsúszott a lábáról... lehet szídni fülöpöt, de az 5 gól közül most egy sem szárad a lelkén...peach3 gólban volt benne, kisebb-nagyobb mértékben.
több mint 13 éve
„Egységesen, jól védekeztünk, bátran fociztunk, az előre játékunk pedig kimondottan tetszett – fogalmazott a 45 éves szakvezető. – A csapat védekezését ennél is hatékonyabbá kell tenni, és akkor még eredményesebbek lehetünk. Mindehhez megvannak a megfelelő játékosaink, szerintem jó csapatunk lesz."by Csertői Aurél. No comment
több mint 13 éve
nem kell hozzá sok ész, a kapus a támadó lábát és mozgását is nézi, először erre reagál... kuyt egyértelműen beadni akart, teljesen normális h kimozdult rá, az meg csak a szopás része nekünk h lecsúszott a lábáról... lehet szídni fülöpöt, de az 5 gól közül most egy sem szárad a lelkén...a sokat anyázott vili meg a legjobb védőnk volt a meccsen. 😛
am. jelenleg nincsen alternatívánk kapus posztra, sztem kb jövő őszig, mert már jaskalainen is király szindromásan véd és legenda ide v oda, ez nem fér bele és jön bogdán... 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
hivatalosan is visszakerült a ZRT. a klubhoz
több mint 13 éve
Horváth Gábort Juhász mellé.Mondjuk Vilivel az égvilágon semmi gond nem volt tegnap, sőt szerintem jobban játszott, mint Juhász.
Priskin nagy rejtély volt tegnap. Képzeljük el Sneijdert ha így jön ki Fülöp, berakja ballal vagy jobb külsővel üres kapura.
Gera beadásánál is lemaradt.petey
több mint 13 éve
Bogdán sokkal életképesebb lenne mint Fülöp, csak hát az a fránya hátszél.
több mint 13 éve
Azért nem olyan egyszerű rögtön lereagálni, hogy a 20 m-ről felemelt labda két méterrel előrébb vagy hátrébb esik le, de elismerem, hogy benne volt. Ettől függetlenül nálam inkább védjen ő, mint nulla rutinú kapuspalánták.Fülöp már az elején rémisztgetett engem amikor védte a kapufát, nem Kuyt és Van Persie van ott akkor simán lehetett volna 2-3 gól is meccs elején. Ha Sanyi bá tényleg annyira fiatalítani akar, akkor tegye be Gulát v Bogdánt, de még akár Megyót is(ejj ha maradt volna még Fradiba...dehát fillérekért el kellett adni,h padot koptassa). Ha nem meri őket, akkor hívja be Szűcsöt v Véghet Király mellé, annyit bármelyikük csinálna.
De a RVP-s megállapításoddal teljesen egyetértek. 😊Schleck
|
több mint 13 éve
Sőt, az egész goal.com vicc, hiba komolyan venni azt az oldalt...goal.com értékelés: Attila Tokoli 5.0Az egész goal.com osztályzás vicc:
The young striker came on for Tamas Priskin, but looked isolated and did not have much of an impact on the game
😀 😀JoeyPorter
Pintér, Vadócz 5 a legjobbak közé tartoztak, nem úgy, mint Priskin (6,5), vagy Rudolf (7,0), de Dzsudzsáknak is jelentősen túlzó 8-ast adni.
A hollandoknál is Kuyt 8,5 no commentSanco
több mint 13 éve
Horváth Gábort Juhász mellé.Priskin nagy rejtély volt tegnap. Képzeljük el Sneijdert ha így jön ki Fülöp, berakja ballal vagy jobb külsővel üres kapura.
Gera beadásánál is lemaradt.
több mint 13 éve
goal.com értékelés: Attila Tokoli 5.0Az egész goal.com osztályzás vicc:
The young striker came on for Tamas Priskin, but looked isolated and did not have much of an impact on the game
😀 😀JoeyPorter
Pintér, Vadócz 5 a legjobbak közé tartoztak, nem úgy, mint Priskin (6,5), vagy Rudolf (7,0), de Dzsudzsáknak is jelentősen túlzó 8-ast adni.
A hollandoknál is Kuyt 8,5 no comment