Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Rutten, Eriksson…
Most komolyan, tényleg van aki szerint számít, hogy nyakig a szarban ki a pedikűrös?
Vagy egy totálkárra tört kocsiban milyen cd van a lejátszóban?Sobri Jóska
Igen számít, nagyon is.
Nézd meg az Újpestet mondjuk. Volt egy edzőnk, meg egy tragédia rossz keret lélektelen játékosokkal.
Jött az új edző 4meccsen 2győzelem, 1 döntetlen és egy vereség. Nem mondom, hogy nem lehetett volna jobb de valami elindult, leginkább mentalitásban.
Levetítve ugyanez a magyar válogatottra? Rövidtávon valószinűleg már az is eredmény lenne, ha nem valakiknek a valakijei kerülnének be a csapatba, lenne egy taktika ami szerint játszik a csapat és legfontosabb lenne ha azt látnánk, hogy ezek tényleg megdöglenek a pályán.
Nem várom, hogy Rutten (vagy aki lesz) egyből olyan csapatot rakjon össze amivel verjük a brazilokat, pici-apró lépésekkel építsünk egy olyan válogatottat ami reményt adhat az embereknek. Remek példa a belgáké, pár éve sehol nem voltak.
Ettől függetlenül persze nagyobb esély van arra, hogy semmi nem fog változni.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/megyei-foci-tomegbunyo-11-kiallitas-a-bekes-iii-ban-2297205

mennyei békés megye 😉
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Hát Ruttent is kivágták jópár helyről de valamiért inkább ő mint Ericsson.

Bazzani
emlékszem Rutten a Schalkenál elkövetett hülyeségeire... ritka színtelen-szagtalan fost játszatott velük. Akkor volt olyan, hogy Jermaine Jones, Ernst és Engelaar egyszerre volt fenn a pályán, mint 3 vkp, aztán végül Ernst-t sikerült elsóznia, mert érezte, hogy így nem lesz túl offenzív a csapat.

ettől független a magyar edzői karnál jobb, annyiban egész biztosan, hogy ő senkinek a senkije itt, nem "rokon". Ericsson nem is értem, hogy miként merülhetett fel...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Rutten, Eriksson…
Most komolyan, tényleg van aki szerint számít, hogy nyakig a szarban ki a pedikűrös?
Ez azért elég frappánsra sikerült... 😀apeszos
Van neve is, mégpedig az, hogy optikai tunning 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Rutten, Eriksson…
Ez azért elég frappánsra sikerült... 😀
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 246 — #NoStress
Rutten, Eriksson…
Vagy egy totálkárra tört kocsiban milyen cd van a lejátszóban?

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 216
év meccse volt ez az everton - liverpool 😊Dexxter Tailor
Nagy klasszikus lesz, az biztos.

Két észrevétel az ellenfélről.
1) Mirallas akkora gyökér, hogy arra szavak nincsenek
2) Lukaku olyan technikás, hogy megye háromban kiröhögnék (oké, szerzett két gólt, de amit azon kívül a labdával művelt, az konkrétan nevetséges)

Két észrevétel a Liverpoolról.
1) Lucas kezdi térdszalagszakadása előtti játékát idézni, ami jóóó
2) Gerrard olyan gyengén Merseyside Derbyn még nem játszott, mint tegnap

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Hát Ruttent is kivágták jópár helyről de valamiért inkább ő mint Ericsson.

Hamár edzők, az Újpest nagyon jól járt Vignjevics-el. Látszik rajta a tettvágy és szerencsére a csapat is küzd becsülettel. Kell majd pár minőségi igazolás de talán a középmezőny gond nélkül meglesz.

A válogatott élére is inkább egy fiatal edzőt hoznék akiben buzog a tettvágy és még nem égette meg magát ezer helyen, az sem baj ha elismert focista volt akkor a bírók szemében is lenne némi respektje.
Tehát kisMészöly az ideális jelölt. 😀

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
 sport365.hu/magyar-foci,labdarugo-nb-i,kaposvar-megharagudott-a-klubvezetes-a-hires-rakoczi-szurkolora,64779

"Ez azért történt, mert a klub vezetése zokon vette az internetes mémsztártól, hogy nem volt túl jó véleménnyel róluk, aminek hangot is adott, miközben a csapat továbbra is sereghajtóként áll a bajnokságban."

Legalja bazmeg.berger90
miatta nem járnak a családok a meccsekre! amúgy különben minden rendben van a rákoczinál is... xD

|
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
Nagy simlis az Ericksson de azért ért is ehhez a játékhoz, ezt a Lazionál (de akár az angoloknál) is bizonyította, vele az a baj h lefelé ível a pályája és nem is biztos hogy már nem csak a pénz miatt csinálja. Ha megélhetési lett akkor egyértelmű nem, de ha van benne tettvágy akkor sztem simán kivinné ezt a garnitúrát is az EB-re. Persze a sorsolástól is függ de erre az EB-re már tényleg ciki nem kijutni, de magyaros rutinból (csakúgy mint a kontra) ez sem jön magától...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Egyértelműen Rutten.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
A két leginkább emlegetett kapitányjelölt: ha ti dönthetnétek, Rutten vagy Eriksson?

akkorisredskins
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
 sport365.hu/magyar-foci,labdarugo-nb-i,kaposvar-megharagudott-a-klubvezetes-a-hires-rakoczi-szurkolora,64779

"Ez azért történt, mert a klub vezetése zokon vette az internetes mémsztártól, hogy nem volt túl jó véleménnyel róluk, aminek hangot is adott, miközben a csapat továbbra is sereghajtóként áll a bajnokságban."

Legalja bazmeg.berger90
Győri eset után meg főleg külön szánalom. A kritikát el kell fogadni. De majd biztos lesz itt aki megmondja, hogy jogosan vitték ki... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Legalja bazmeg.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Tehát Rutten az elsőszámú kapitányjelölt. Jobb mint Eriksson.

több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 582 — Amerikai sportok rajongója
Szezon meccsét játsszuk eddig a Pápával?! Félidőben 3-2 ide!
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 568 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Boruc te szemét, tipszmikszűté?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 222 — nabege2@yahoo.com
Nem a Kispest-Lokit nézted?😊 Kétmillió!😊
több mint 12 éve
év meccse volt ez az everton - liverpool 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Előrelépünk továbbra is, heynckes és eriksson nevét egy lapra leìrni már önmagában nevetséges. Félek tőle h megkapjuk a svéd egervárit 😕peach
Megérdemelnénk, három napig röhögnék 😀 Pont illene az itteni futball "kultúrába" 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Előrelépünk továbbra is, heynckes és eriksson nevét egy lapra leìrni már önmagában nevetséges. Félek tőle h megkapjuk a svéd egervárit 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
Komolyan kérdeztem, hátha olvasta valaki valahol csak én nem tudok róla.Bazzani
Jupp Heynckes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding
1. kalap: Brazília, Spanyolország, Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay, Svájc
2. kalap: Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Oroszország
3. kalap: Franciaország, Chile, Elefántcsontpart, Ecuador, Ghána, Algéria, Nigéria, Kamerun
4. kalap: Mexikó, Egyesült Államok, Costa Rica, Honduras, Japán, Irán, Dél-Korea, Ausztrália
Én ilyet olvastam, gondolom Höri is erre célzott 😀
Mondjuk ebből összejöhetne egy szép csoport 😀
Pl.: Brazil-Holland-Francia-Mehíkó
vagy egy Svájc-Görög/Bosnyák-Irán-Honduras halálcsoport is...Toca
Annyira örülnék, ha végre egyszer mondjuk nem Brazília és Hollandia kaliber csapatot kapna Elefántcsontpart.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Komolyan kérdeztem, hátha olvasta valaki valahol csak én nem tudok róla.

több mint 12 éve
Sven-Göran Eriksson az MLSZ második számú jelöltje a szövetségi kapitányi posztra. Ki az elsöszámú?Bazzani
José Mourinho

Don't blink!