Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
az kérlek adott szituban Puhl szerint is megadható volt, Dini hiteles alakítása miatt...de én lennék a legboldogabb ha Dinit végre eltiltanák v vmi, mert 0 amit csinál, csak a Tanár Úr nem veszi észre. 😊 (na de rem olvassa és megcáfol ma 😀 )Lipcsei Péter: Remélem a bíró nem nyúl bele, mint a 6–0-nálEs remeljuk akkor sem fuj majd be kamutizit amikor Rosika feldobja magat ujra.... 😊zavi27
én is remélem Kapitány!!! és akkor meg lesznek baszva a lilákok... :cool:Divat
|
több mint 13 éve
Lipcsei Péter: Remélem a bíró nem nyúl bele, mint a 6–0-nálEs remeljuk akkor sem fuj majd be kamutizit amikor Rosika feldobja magat ujra.... 😊
én is remélem Kapitány!!! és akkor meg lesznek baszva a lilákok... :cool:Divat
több mint 13 éve
sztem csak szopat minket... 😊Basszus ennyire nincs csatár a Wolsfsburgnál? Tudom, hogy elment Dzeko tehát kell még egy csatár mindenképp, de pont Sanyi. :rolleyes:Nézz már rá a naptárra... :rolleyes:eaglesmcnabb
Diego és Grafite mellett mennyi szerep jut majd neki?danyly
|
több mint 13 éve
Basszus ennyire nincs csatár a Wolsfsburgnál? Tudom, hogy elment Dzeko tehát kell még egy csatár mindenképp, de pont Sanyi. :rolleyes:Nézz már rá a naptárra... :rolleyes:
Diego és Grafite mellett mennyi szerep jut majd neki?danyly
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Basszus ennyire nincs csatár a Wolsfsburgnál? Tudom, hogy elment Dzeko tehát kell még egy csatár mindenképp, de pont Sanyi. :rolleyes: Diego és Grafite mellett mennyi szerep jut majd neki?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
😀 😀 😀Ez nagyon kész 😀 😂 1,1 millió euró 😀
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/aprilis-1-torghelle-nyartol-a-wolfsburgban-folytatja-kepekkel-2071204/JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀 😀 😀http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/aprilis-1-torghelle-nyartol-a-wolfsburgban-folytatja-kepekkel-2071204/
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Ismeri valaki a Ferencváros Déli Brigád Szurkolói Csoportot?Tán holnap jönnek majd egy páran a bajnokinkra szurkolni :o 😀
több mint 13 éve
Dede. Ha jól emlékszem, az UVB-szülinapra való tekintettel engedélyeztették (vagy az újpestére? Mittudomén)Ősszel a liláknak lehetett. A fehérváriaknak lehetett. Nekünk nem. De kettős mérce, az továbbra sincs...BáleszNem, nem lehetett. Minden pályán tiltva van és büntetnek érte. Az más kérdés, hogy a piró persze bekerül, de ugyan úgy volt a vendégszektorban is, és mindkét klub kapott is büntetést. De azért mártírkodjatok csak.
Ettől függetlenül szerintem vicc az egész, a piró nem bűn.Rammer
Az utolsó mondattal viszont abszolút egyetértek.
több mint 13 éve
Lipcsei Péter: Remélem a bíró nem nyúl bele, mint a 6–0-nálén is remélem Kapitány!!! és akkor meg lesznek baszva a lilákok... :cool:
|
több mint 13 éve
Ősszel a liláknak lehetett. A fehérváriaknak lehetett. Nekünk nem. De kettős mérce, az továbbra sincs...BáleszNem, nem lehetett. Minden pályán tiltva van és büntetnek érte. Az más kérdés, hogy a piró persze bekerül, de ugyan úgy volt a vendégszektorban is, és mindkét klub kapott is büntetést. De azért mártírkodjatok csak.
A fehérváriaknak tényleg engedték, ott az RBD minden féle pirotechnikai engedélyt meg képzést meg egyéb szarságot csinált, és ha jól tudom nem is az mlsz-en keresztül engedélyeztették, hanem a rendőrségen.
Ettől függetlenül szerintem vicc az egész, a piró nem bűn.
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Nyilván minden alap nélkül, tudom.BáleszHat igen, ez kb. ugyanaz, mint a politika altal mindig elnyomott szegeny Fradika. errol olvastam egy cikket multkor, hogy kb. csak az 50es evekben volt egyszer elnyomva (erdekes akkor lett egy aranycsapatunk...) maskor kb. soha. Sot meg lehet nezni az uccso 20 evet mondjuk. Torgyan, Szabadi, kisgazdak, most Kubatovek mentik meg eppen a mindig elnyomott nemzeti kincset. :/
több mint 13 éve
akar ez is egy megoldas, addigra ugyis kesz lesz az uj stadion ismajd közös megegyezéssel jól áthelyezik a PL-be a a fraditazért van egy bája mikor fradisták hisztiznek hogy hogy sújtja őket az MLSZ szigora 😂peteyigyvan, aza sok kotsog fradista mar megint mit sirankozik, ahelyett h orulnenek h evek ota csak ennyivel megusszak...sokkal kemenyebben kellene fellepnie az mlsz-nek...kabareDivat
jövőre fradi-mú szuperrangadó az üllői útonStez
es akkor igy allunk fel 80ezer nezo elott:
Szucs-Balogh,Dragoner,Laczko-Lazok,Maroti,Lipcsei(C),Dzsudzsak-Gera,Heinz-Tokoli
es 2-0-ra nyerunk Toki duplajaval, akit utana egybol le is akar igazolni a Real es a Dinamo is. Ferguson pedig le is mond.
|
több mint 13 éve
Országos 1-es. 😀majd közös megegyezéssel jól áthelyezik a PL-be a a fraditazért van egy bája mikor fradisták hisztiznek hogy hogy sújtja őket az MLSZ szigora 😂peteyigyvan, aza sok kotsog fradista mar megint mit sirankozik, ahelyett h orulnenek h evek ota csak ennyivel megusszak...sokkal kemenyebben kellene fellepnie az mlsz-nek...kabareDivat
jövőre fradi-mú szuperrangadó az üllői útonStez
több mint 13 éve
majd közös megegyezéssel jól áthelyezik a PL-be a a fraditazért van egy bája mikor fradisták hisztiznek hogy hogy sújtja őket az MLSZ szigora 😂peteyigyvan, aza sok kotsog fradista mar megint mit sirankozik, ahelyett h orulnenek h evek ota csak ennyivel megusszak...sokkal kemenyebben kellene fellepnie az mlsz-nek...kabareDivat
jövőre fradi-mú szuperrangadó az üllői úton
több mint 13 éve
azért van egy bája mikor fradisták hisztiznek hogy hogy sújtja őket az MLSZ szigora 😂peteyigyvan, aza sok kotsog fradista mar megint mit sirankozik, ahelyett h orulnenek h evek ota csak ennyivel megusszak...sokkal kemenyebben kellene fellepnie az mlsz-nek...kabare
|
több mint 13 éve
azért van egy bája mikor fradisták hisztiznek hogy hogy sújtja őket az MLSZ szigora 😂
több mint 13 éve
Azt a lilák gyújtották 😛ja, mert ugye nem állt a játék vagy 20 percig pont emiatt...HurkaHát persze, majd a fradi-újpesten engedélyezik a pirotechnikát... 😊 Nyilván kibaszás a fradival, meg minden, persze, de hogy én sem engedélyeznék fradi-újpestre semmi tűzijátékot meg hasonlókat, az hótziher...fetomyÉrdekes, ősszel az Újpest-Fradin engedték a liláknak. Ja, mert azt nem mi kértük.Bálesz
De nem is ez a lényeg, nem úgy kértük most mi sem, hogy össze-vissza mehessen a piro a stadionban, hanem ellenőrzött keretek között. Ismétlem: nem az zavar, hogy nem engedik, hanem az, hogy másoknak már megengedték (épp ellenünk), míg most arra hivatkozva utasítanak el minket, hogy nem tehetnek kivételt. WTF? Ha nem szabad, másnak se lehessen. Ha nekik lehet, akkor lehessen másnak is. Ennyi.
több mint 13 éve
miii? az csak egy kis köd volt 😊ja, mert ugye nem állt a játék vagy 20 percig pont emiatt...HurkaHát persze, majd a fradi-újpesten engedélyezik a pirotechnikát... 😊 Nyilván kibaszás a fradival, meg minden, persze, de hogy én sem engedélyeznék fradi-újpestre semmi tűzijátékot meg hasonlókat, az hótziher...fetomyÉrdekes, ősszel az Újpest-Fradin engedték a liláknak. Ja, mert azt nem mi kértük.Bálesz
|
több mint 13 éve
ja, mert ugye nem állt a játék vagy 20 percig pont emiatt...Hát persze, majd a fradi-újpesten engedélyezik a pirotechnikát... 😊 Nyilván kibaszás a fradival, meg minden, persze, de hogy én sem engedélyeznék fradi-újpestre semmi tűzijátékot meg hasonlókat, az hótziher...fetomyÉrdekes, ősszel az Újpest-Fradin engedték a liláknak. Ja, mert azt nem mi kértük.Bálesz
több mint 13 éve
kijavítanálak melegszégyen hogy be van tiltva a piroJocihallod buza télleg küldött neked a rajczipeti tiszteletjegyet, és kovácszolival mész a VIP-be? 😮
neked bejött...Divat
simek küldte a tisztelet jegyet és a KLbe megyek kovácszoliszopjegyfaszttal 😀
több mint 13 éve
szégyen hogy be van tiltva a piroJocihallod buza télleg küldött neked a rajczipeti tiszteletjegyet, és kovácszolival mész a VIP-be? 😮
neked bejött...
|
több mint 13 éve
Hát persze, majd a fradi-újpesten engedélyezik a pirotechnikát... 😊 Nyilván kibaszás a fradival, meg minden, persze, de hogy én sem engedélyeznék fradi-újpestre semmi tűzijátékot meg hasonlókat, az hótziher...fetomyÉrdekes, ősszel az Újpest-Fradin engedték a liláknak. Ja, mert azt nem mi kértük.
több mint 13 éve
szégyen hogy be van tiltva a piro