Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát szerinte abban az évben jobban megérdemelte volna Beckham - Treble a MU-val -, míg Rivaldo csak egy spanyol bajnoki címet hozott össze Barca-val....Sőt, Rivaldot mindig basztatta a média, ezért is nagy szó, hogy megkapta akkor. Nem is értem hogy lehet egyáltalán Beckhamet hasonlítani hozzá...barneyAranylabda szavazás..vicc !A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.szaba
Máig nem értem, hogy 99-ben hogy nyerhetett Rivaldo Beckham előtt.... :rolleyes:Keano
A két játékost pedig felesleges és nem is lehet összehasonlítani... csak anno ők végeztek a szavazás első két helyén....
De nézzétek el a részrehajlásomat..már akkor is MU fan voltam... 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 657
Gerrard megkapta a 3 meccses eltiltást, ami piroslap után 'hivatalból' jár.@Blackpool, Everton, @Wolves.
Búúúzi FA. :mad:
Plusz ami érdekes, hogy egyáltalánnemtisztelt Webb ellen nem indít vizsgálatot az FA. A megfigyelő vajh mifaszt írt a jelentésbe?
több mint 13 éve
Tavaly nem ő volt.Messi? Ennyit az egész "értékéről"...VrijbloedAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.szaba
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Boooo 😀 Ott inkább a sérülésekkel szívott Rivaldo. Levezetni Üzbegisztánban volt, most meg Brazíliában.Mindkettő volt levezetgetni a Milannal is, nem elég? 😀deny79A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.szabaSőt, Rivaldot mindig basztatta a média, ezért is nagy szó, hogy megkapta akkor. Nem is értem hogy lehet egyáltalán Beckhamet hasonlítani hozzá...barney
több mint 13 éve
Mindkettő volt levezetgetni a Milannal is, nem elég? 😀Sőt, Rivaldot mindig basztatta a média, ezért is nagy szó, hogy megkapta akkor. Nem is értem hogy lehet egyáltalán Beckhamet hasonlítani hozzá...barneyAranylabda szavazás..vicc !A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.szaba
Máig nem értem, hogy 99-ben hogy nyerhetett Rivaldo Beckham előtt.... :rolleyes:Keano
több mint 13 éve
Sőt, Rivaldot mindig basztatta a média, ezért is nagy szó, hogy megkapta akkor. Nem is értem hogy lehet egyáltalán Beckhamet hasonlítani hozzá...Aranylabda szavazás..vicc !A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 502
Aranylabda szavazás..vicc !A legnagyobb csalás az a Sevcsenkó over Henry volt. Henry akkor toronymagasan a legjobb volt. Rivaldo meg sztem underrated, Becks viszont over. Ennyi.
több mint 13 éve
Amikor Cannavaro nyerte, voltak nagyobb egyéni teljesítmények, mint idén Messié, mégis Canna' kapta, mert VB-t nyert. Pedig tényleg nem csinált világklasszis dolgokat.eaglesmcnabbÉppen ezért gondolom, hogy jobb, ha saját teljesítménye alapján kapja valaki. Ennyi erővel vegyük a VB győztest, aztán random nyerje valaki.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/user/VersusTvigle#p/u/19/FV7c5QZn6OUja-ja Csak CR a spanyol bajnokságban, kupában, és BL-ben lőtt több gólt, mint ahány meccset játszott 😀eaglesmcnabbEzt nem írtad 😀 De biztosan sok a homofób azért nem CR kapta 😀 😀Asbee
több mint 13 éve
Aranylabda szavazás..vicc ! Máig nem értem, hogy 99-ben hogy nyerhetett Rivaldo Beckham előtt.... :rolleyes:
több mint 13 éve
ja-ja Csak CR a spanyol bajnokságban, kupában, és BL-ben lőtt több gólt, mint ahány meccset játszott 😀eaglesmcnabbEzt nem írtad 😀 De biztosan sok a homofób azért nem CR kapta 😀 😀
több mint 13 éve
ja-ja Csak CR a spanyol bajnokságban, kupában, és BL-ben lőtt több gólt, mint ahány meccset játszott 😀Ennyi erővel mondjuk megye 2-ből is kaphatná valaki 😉 😛AsbeeAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.szabaakkor már CR... szarabb csapatban lő több gólt 😉 😛eaglesmcnabb
ha konzervatívan nézzük akkor a Xavi-Sneijder-Forlan trió valamelyike kéne nyerje. 1 értelmű.
Amikor Cannavaro nyerte, voltak nagyobb egyéni teljesítmények, mint idén Messié, mégis Canna' kapta, mert VB-t nyert. Pedig tényleg nem csinált világklasszis dolgokat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ebből a háromból Xavinak drukkoltam, Iniestára számítottam, de Messi kaptapedig Forlannak járt volna 😛
több mint 13 éve
Ennyi erővel mondjuk megye 2-ből is kaphatná valaki 😉 😛akkor már CR... szarabb csapatban lő több gólt 😉 😛eaglesmcnabbMessi? Ennyit az egész "értékéről"...VrijbloedAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.szaba
több mint 13 éve
akkor már CR... szarabb csapatban lő több gólt 😉 😛Messi? Ennyit az egész "értékéről"...VrijbloedAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
úristen, az hagyján h se Sneijder se Forlán nincs benne a top3, dehogy Messi kapta megint az egy kiba nagy vicc...szerencsétlen Xavi csinálhat bármit úgy látszik akkor se fogja megkapni😊
|
több mint 13 éve
szaba
10 502
Messi? Ennyit az egész "értékéről"...VrijbloedAzért ha az egyéni teljesítményt nézzük, nem lehet belekötni. Tényleg ő jelenleg a legjobb labdarúgó a világon.
több mint 13 éve
Messi? Ennyit az egész "értékéről"...
több mint 13 éve
Xavi így már nem hinném, h kapni fog 😕szabaSzerintem sem. Pedig ezt most nagyon neki kellett volna.
több mint 13 éve
szaba
10 502
Xavi így már nem hinném, h kapni fog 😕
több mint 13 éve
Továbbra is nagy hülyeségnek tartom azt, hogy az egyéni címeket eredményekhez "kötik" a csapatsportokban. Mellesleg azért a BL címtől is lényegében csak Mourinho ütötte el őket, a VB-n meg fos csapatban volt Messi. Mindezek ellenére top3ba is max 3. helyre tenném, mint azt már elmondtam, és szvsz Xavi az, aki leginkább megérdemelte volna. Viszont nem a VB cím miatt, hanem mert sokkal stabilabban játszott jól, és Messi gigateljesítményéhez ő is nagyon kellett. De ezt tudjuk, hogy ebben a világban a pénz és a piac dönt.JC6: úgy értettem, hogy élvezhetőség szempontjából nyilván más a helyzet, hiszen nem lehet kiemelni egy bajnokságot sem, mert vannak, akik a "délies" focit tartják élvezhetőbbnek, valakik meg az "angolos", darálósabbat.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Arra a meccsre írtam nem a komplett bajnokságra. Amúgy elnézést a bunkónak tűnő válaszomért. Igazából én annyira leszarom a spanyol bajnokságot, hogy nem is értem miért vitatkozok rajta. GO SOCCEROOS!!!ja bocs. Azt írtad hogy "röhej". Az más...így könnyű azt mondani hogy gyenge a spanyol foci.Olvass vissza és az általam írt hszekből idézd azokat a sorokat ahol írtam, hogy gyenge a spanyol foci. Köszitüsi91
A VB-n játszó spanyol válogatott tagjai a Spanyol, az angol válogatott tagjai az angol bajnokságban játszanak nem? De...
Innentől lehet mondani hogy jobb az angol foci, futhatnak-össze vissza, lehetnek keményebbek, attól nem jelenteném ki feltétlenül hogy a spanyol-bajnokság akár egy fokkal is szarabb lenne.
Egyébként látta valaki a Barca-Levante meccset? Méltó ellenfele volt a Barcának a kiscsapat.eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
ja bocs. Azt írtad hogy "röhej". Az más...Olvass vissza és az általam írt hszekből idézd azokat a sorokat ahol írtam, hogy gyenge a spanyol foci. Köszitüsi91... Nem nézek spanyol focit ...tüsi91így könnyű azt mondani hogy gyenge a spanyol foci.
A VB-n játszó spanyol válogatott tagjai a Spanyol, az angol válogatott tagjai az angol bajnokságban játszanak nem? De...
Innentől lehet mondani hogy jobb az angol foci, futhatnak-össze vissza, lehetnek keményebbek, attól nem jelenteném ki feltétlenül hogy a spanyol-bajnokság akár egy fokkal is szarabb lenne.
Egyébként látta valaki a Barca-Levante meccset? Méltó ellenfele volt a Barcának a kiscsapat.eaglesmcnabb
Messi meg aranylabda? 😀 WTF? 😀 se BL, Se Vb 😀 végülis nem az számít.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Xavinak kellett volna adni...Messinek már van vazze...