Soccer

42 feliratkozó

9 hónapja
ozibozi New York Giants 21 807
Erre 11 es? ..
Nomac
Pofán csapta
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 352 — The Mathematician
Erre 11 es? ..
Nomac
visszakézből arcon csapta
az

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 581 — balazs.t85@gmail.com
Erre 11 es? ..
9 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 422 — WHO DAT!!!!
Wirtz ezt hova sarkazta? 😀 Lehet tényleg jót tenne neki pár meccs pihi

9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 147
Szob megunta az RB-t.
9 hónapja
és nyilván jön a bünti ...

9 hónapja
édes pöcsöm ezt kihagyni?!

9 hónapja
ozibozi New York Giants 21 807
Gakpomost se adta Kerkeznek amikor a vonalig érintése nélkül mehetett volna

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Salah a padon?
Frimpong a jobb szélen és Dominik az RB?
vannak ám érdekességek

9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
A galata-pool meccshez tud esetleg valaki linket? Alig alig nezek most sportot, teljesen kiestem a link keresgetesbol 😕
Miknar
 www.plplayer.com

9 hónapja
Miknar Cincinnati Bengals 584
A galata-pool meccshez tud esetleg valaki linket? Alig alig nezek most sportot, teljesen kiestem a link keresgetesbol 😕
9 hónapja
sajnos nem

9 hónapja
Monaco után az Atalantát is elkapja a Bruge?

9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 581 — balazs.t85@gmail.com
Milyen kedvesek a Galata fanok:
 www.thisisanfield.com/2025/09/galatasaray-fans-late-night-fireworks-fail-to-disturb-liverpool-squad/
9 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 842
Ez a felhigulas megvolt a 2000es évek első felében is, csak nyilván kevésbé volt látványos
Aztán majd ha megint jön a szar lemorzsolódik a resztli és marad a KOP

Tudom hogy le lettem hurrogva hogy ilyen költekezés után mindent is nyerni kell, de nekem EPL top4 és ECL top8 az elvárás

A keret meg diszfunkcionalis és kell neki sok meló, amihez Salah pihentetése se ártana
De majd ANK alatt
Negritis, a vajda
Én most is lehurroglak. 😊 De nem az ilyen költés miatt.
Egy ilyen szintű csapatnak a cél a PL + BL elődöntő, mint minden nagyobb csapatnak a világban.
Pool, Arsenal, City, Bayern, Real Madrid, Barcelona, PSG. Ezeknek mind.
Ez a beugró. Ha valamilyen okok miatt az nem sikerül, akkor is lehet értékelni a szezont pozitívra ettől még.
ECL amúgy a konfettit jelenti inkább, hacsak nem Palace szurkoló vagy, azt nem látom sehogy se jönni 😊
Heisman nádor
Mondjuk a Bayern, Real Madrid, Barcelona és PSG részéről irreális célnak tűnik a PL megnyerése.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 853 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Imadom Reveszt. Neki valami koros kesztetese van, hogy ha eltelik harom honap, muszaj valakit kibasznia maga mellol, maga alol.

Aztan tutira jon Storck, mar a nyaron, ahogy beszopta vele, sejteni lehetett, hogy az alkalmat varja es megy ra ujra.
Stez
Azért még előtte leül egy kicsit ő is dirigálni.
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 492 — Whoops, looks like something went wrong.
Imadom Reveszt. Neki valami koros kesztetese van, hogy ha eltelik harom honap, muszaj valakit kibasznia maga mellol, maga alol.

Aztan tutira jon Storck, mar a nyaron, ahogy beszopta vele, sejteni lehetett, hogy az alkalmat varja es megy ra ujra.

9 hónapja
ECL amúgy a konfettit jelenti inkább, hacsak nem Palace szurkoló vagy, azt nem látom sehogy se jönni 😊
Heisman nádor
My mistake, UCL😊

9 hónapja
Ez a felhigulas megvolt a 2000es évek első felében is, csak nyilván kevésbé volt látványos

Tudom hogy le lettem hurrogva hogy ilyen költekezés után mindent is nyerni kell, de nekem EPL top4 és ECL top8 az elvárás

A keret meg diszfunkcionalis és kell neki sok meló, amihez Salah pihentetése se ártana
De majd ANK alatt
Negritis, a vajda
Egy ilyen szintű csapatnak a cél a PL + BL elődöntő, mint minden nagyobb csapatnak a világban.
Ez a beugró. Ha valamilyen okok miatt az nem sikerül, akkor is lehet értékelni a szezont pozitívra ettől még.
Heisman nádor
Mondjuk elvárás ≠ cél még mindig.
A felsotolt nagyok többségénél tényleg elvárás a top8, a cél nyilván mindnek az, hogy mindent megnyerni.
zacknorb
Igen, a cél hogy mindenkit megb$#@#& de az elvárás az az a minimum amivel nem bust a szezon

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 853 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

De majd ANK alatt
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Mondjuk elvárás ≠ cél még mindig.
A felsotolt nagyok többségénél tényleg elvárás a top8, a cél nyilván mindnek az, hogy mindent megnyerni.
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 134 — "Montoya por favor!"

De majd ANK alatt
Negritis, a vajda

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
YoungZeeZee 9 878
na kis Dardai kimaradt a keretbol
csebi
nagy adi is ujra,de az ebn szalainak kellett lennie es kezdenie nulla jatekkLlal
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 259 — Lucas Scott
na kis Dardai kimaradt a keretbol

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 259 — Lucas Scott
Ja és ahogy éveken át nem értettem, hogy nem viszi el Frankot egy nagyobb csapat most már lassan ugyan ez a vibe Glasnerrel is. Pali óriásit megy. Csak kérlek ne a United vigye el, oda jöhetne vissza a 40 éves Fergie is őt is bedarálná a hozzá nem értő vezetőség. 😕
alatriste
Glasnerrol vmeik leak-es srac tett ki vmi statot, ami alapjan ertheto, hogy miert nem viszik el. egyszeruen a stilusa megbuktatna bmeik nagy multu csapatnal. alig van naluk a labda, melyen vedekeznek, es kb fele annyira presszingelnek, mint a hatulrol 2. ezt hogy adod el egy Unitednel is, ahol amugy tenyleg ki vannak ehezve sikerre? tobbi csapatnal meg kevesbe.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Na, a Saliba extension már hivatalos.
Ergo a Realnak jövőre marad Konate, mint CB opció az angol topcsapatokból.