NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
"Pepétől furcsa, hogy ilyen agyas dolgokra is képes." 😂 Véber Gyuri nem akar alázni 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
öhm, hol van Szűcs Laliról a baseball sapi??
nem ismerek rá

több mint 13 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet
akárki eltalálta volna azt a kurva kaput rajta kívül Stez
Azt elismerem, hogy nem ő a legtechnikásabb, de nem hiszem, hogy annyira szar lenne, ez csak egyszerű sztereotípia a védekezési stílusa miatt, szokott ő nagyon jókat indítani előre fele, szóval ez hülyeség, főleg úgy, hogy most is nagyon jót lőtt (nem olyan könnyű átlőni a fél német csapat felett) meg hát a kaput is eltalálta, szóval erre nem igazán emlékszel jól. 😉
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 206
Stabil védekezés, megfontolt labdatartás.Amadeus91
Németország részeg már?Kiss
momentán elégedetlen. De én a nyugalom híve vagyok. Stabilan, megfontoltan.
több mint 13 éve
Kedves Jogi!

Most hogy láttuk mennyire "veszélyes" a német válogatott játéka Gomezzel, ideje lenne behozni Kloset. Ennél rosszabb már csak nem lesz.

Előre is köszönet!iktriad
Mondjuk hozzátenném,hogy közel sem csak Gomezen múlik, hogy a portugáloknak több veszélyes helyzetük volt, pedig nekik is csak 1 volt.
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Nani nevét nem is hallottam.
Most megnéztem a statisztikáját:
11 passza volt

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet 😀
akárki eltalálta volna azt a kurva kaput rajta kívül 😀Stez
ja mer ő nem találta el... 😀

|
több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Stabil védekezés, megfontolt labdatartás.Amadeus91
Németország részeg már?

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet 😀
Nem akarok ünneprontó lenni a szidásban, de a kaput eltalálta. 😉

több mint 13 éve
Eltalálta a kaput. Pl. Van Persie-nél már most ezerszer veszélyesebb.fetomy
Ja fasza.
A mai csatárteljesítményt nézzük meg, Samaras egyedül már 7 gólnál járna.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kedves Jogi!

Most hogy láttuk mennyire "veszélyes" a német válogatott játéka Gomezzel, ideje lenne behozni Kloset. Ennél rosszabb már csak nem lesz.

Előre is köszönet!
több mint 13 éve
jajjj Istenem Szűcs Lajcsiiiii 😀😀 de tudjaaa

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 206
Stabil védekezés, megfontolt labdatartás.
több mint 13 éve
Eltalálta a kaput. Pl. Van Persie-nél már most ezerszer veszélyesebb.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
bazmeg Pepe ezt be kell lőni.
nembaj, második félidőt is ki kell bírni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
nekem van egy fogadásom, hogy 0:0 lesz a meccs, jó lenne már végre valami megerősítés, hogy tényleg értek ehhez a csodálatos sportághoz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Véber Gyuri lila ingben.
Alap.

több mint 13 éve
akárki eltalálta volna azt a kurva kaput rajta kívül 😀

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Ez a portugál válogatott pedig sokkal gyengébb, mint gondoltam.Sinisa
Érdekes én meg pont a németekkel vagyok így. Nagyon ötlettelenk egyelőre, csak járatják a labdát ennyi. Az eddigi játék alapján ez a német válogatott olyan mint a 2010-es VB előtti általam nem szeretett német válogatott. Mondjuk én Portugáliának szurkolok szal hajrá ők (meg még a németek és az oroszok).

Na miközben leírom pont megvillantak egyszer. 😊Jughead
Ők is...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Stez: alapból is hasonlít rá sztem 😀

Pepe bazmeg persze, nyugodtan vegye ám le 10 méterre a kaputól és lőjön csak mindenféle kapkodás nélkül... Hihetetlen, hogy eddig az EB 8 csapatából kb. egyedül az oroszok játszottak jól.fetomy
holnap Ír-Horvát...ott lesz aztán ne mulass

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Stez: alapból is hasonlít rá sztem 😀

Pepe bazmeg persze, nyugodtan vegye ám le 10 méterre a kaputól és lőjön csak mindenféle kapkodás nélkül... Hihetetlen, hogy eddig az EB 8 csapatából kb. egyedül az oroszok játszottak jól.
több mint 13 éve
lemaradtam én is a dánokról vagyis kocsmába néztem és így nem hallottam a közvetítésből semmit változott valamit a színvonal? 😀Kiss
Gundi egy fokkal normálisabb volt, bár azért Ő is sikeresen bepasiztatta a dán kapust. 😀Stez
bele fér 😀

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Badstuber így izzadtan úgy néz ki, mint ÉH Máté 😀
pont úgy is poroszkál lehajtott fejjel, mint Máté részegen

több mint 13 éve
lemaradtam én is a dánokról vagyis kocsmába néztem és így nem hallottam a közvetítésből semmit változott valamit a színvonal? 😀Kiss
Gundi egy fokkal normálisabb volt, bár azért Ő is sikeresen bepasiztatta a dán kapust. 😀

több mint 13 éve
Gundi volt, sztem nem volt rossz. Főleg, hogy végül Svájc nyert.