NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
113
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
"Pepétől furcsa, hogy ilyen agyas dolgokra is képes." 😂 Véber Gyuri nem akar alázni 😀
több mint 13 éve
öhm, hol van Szűcs Laliról a baseball sapi??nem ismerek rá
több mint 13 éve
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhetAzt elismerem, hogy nem ő a legtechnikásabb, de nem hiszem, hogy annyira szar lenne, ez csak egyszerű sztereotípia a védekezési stílusa miatt, szokott ő nagyon jókat indítani előre fele, szóval ez hülyeség, főleg úgy, hogy most is nagyon jót lőtt (nem olyan könnyű átlőni a fél német csapat felett) meg hát a kaput is eltalálta, szóval erre nem igazán emlékszel jól. 😉
akárki eltalálta volna azt a kurva kaput rajta kívül Stez
több mint 13 éve
momentán elégedetlen. De én a nyugalom híve vagyok. Stabilan, megfontoltan.Stabil védekezés, megfontolt labdatartás.Amadeus91Németország részeg már?Kiss
több mint 13 éve
Kedves Jogi!Mondjuk hozzátenném,hogy közel sem csak Gomezen múlik, hogy a portugáloknak több veszélyes helyzetük volt, pedig nekik is csak 1 volt.
Most hogy láttuk mennyire "veszélyes" a német válogatott játéka Gomezzel, ideje lenne behozni Kloset. Ennél rosszabb már csak nem lesz.
Előre is köszönet!iktriad
több mint 13 éve
Nani nevét nem is hallottam.Most megnéztem a statisztikáját:
11 passza volt
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet 😀ja mer ő nem találta el... 😀
akárki eltalálta volna azt a kurva kaput rajta kívül 😀Stez
|
több mint 13 éve
Stabil védekezés, megfontolt labdatartás.Amadeus91Németország részeg már?

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet 😀Nem akarok ünneprontó lenni a szidásban, de a kaput eltalálta. 😉
több mint 13 éve
Ja fasza.szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet 😀Eltalálta a kaput. Pl. Van Persie-nél már most ezerszer veszélyesebb.fetomy
A mai csatárteljesítményt nézzük meg, Samaras egyedül már 7 gólnál járna.
több mint 13 éve
Kedves Jogi!Most hogy láttuk mennyire "veszélyes" a német válogatott játéka Gomezzel, ideje lenne behozni Kloset. Ennél rosszabb már csak nem lesz.
Előre is köszönet!
több mint 13 éve
jajjj Istenem Szűcs Lajcsiiiii 😀😀 de tudjaaa

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Stabil védekezés, megfontolt labdatartás.
több mint 13 éve
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet 😀Eltalálta a kaput. Pl. Van Persie-nél már most ezerszer veszélyesebb.
több mint 13 éve
bazmeg Pepe ezt be kell lőni. nembaj, második félidőt is ki kell bírni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nekem van egy fogadásom, hogy 0:0 lesz a meccs, jó lenne már végre valami megerősítés, hogy tényleg értek ehhez a csodálatos sportághoz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szerencsétlen Portugálok, pont a legnagyobb favágó, null technikás Pepe veheti le és lőhet 😀akárki eltalálta volna azt a kurva kaput rajta kívül 😀
több mint 13 éve
Ők is...Ez a portugál válogatott pedig sokkal gyengébb, mint gondoltam.SinisaÉrdekes én meg pont a németekkel vagyok így. Nagyon ötlettelenk egyelőre, csak járatják a labdát ennyi. Az eddigi játék alapján ez a német válogatott olyan mint a 2010-es VB előtti általam nem szeretett német válogatott. Mondjuk én Portugáliának szurkolok szal hajrá ők (meg még a németek és az oroszok).
Na miközben leírom pont megvillantak egyszer. 😊Jughead
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Stez: alapból is hasonlít rá sztem 😀holnap Ír-Horvát...ott lesz aztán ne mulass
Pepe bazmeg persze, nyugodtan vegye ám le 10 méterre a kaputól és lőjön csak mindenféle kapkodás nélkül... Hihetetlen, hogy eddig az EB 8 csapatából kb. egyedül az oroszok játszottak jól.fetomy

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Stez: alapból is hasonlít rá sztem 😀Pepe bazmeg persze, nyugodtan vegye ám le 10 méterre a kaputól és lőjön csak mindenféle kapkodás nélkül... Hihetetlen, hogy eddig az EB 8 csapatából kb. egyedül az oroszok játszottak jól.
több mint 13 éve
bele fér 😀lemaradtam én is a dánokról vagyis kocsmába néztem és így nem hallottam a közvetítésből semmit változott valamit a színvonal? 😀KissGundi egy fokkal normálisabb volt, bár azért Ő is sikeresen bepasiztatta a dán kapust. 😀Stez

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Badstuber így izzadtan úgy néz ki, mint ÉH Máté 😀pont úgy is poroszkál lehajtott fejjel, mint Máté részegen
több mint 13 éve
lemaradtam én is a dánokról vagyis kocsmába néztem és így nem hallottam a közvetítésből semmit változott valamit a színvonal? 😀KissGundi egy fokkal normálisabb volt, bár azért Ő is sikeresen bepasiztatta a dán kapust. 😀
több mint 13 éve
lemaradtam én is a dánokról vagyis kocsmába néztem és így nem hallottam a közvetítésből semmit változott valamit a színvonal? 😀KissGundi volt, sztem nem volt rossz. Főleg, hogy végül Svájc nyert.