NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
lol, a portugálokat ha támogatja valaki, akkor elismeri, hogy a kisasszonyfutballt szereti. menő az?Höri
alapból az tippjáték tárgya hogy ki nyeri, nem azt hogy kinek drukkolsz 😛 tippmixen se azért rakom meg a Barcát vagy a Giantst mert szeretem őket 😀
amúgy meg Pepe a világ legjobb védője :cool: , CR a világ legjobb támadója, kisasszonysoccer ide vagy oda...eaglesmcnabb
Törökök ellen bemutatták 😀 😛Blevi
Papírforma eredmény volt. Csak azért nincsenek a törökök az EB-n mert nem akarnak alázni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Én is remélem. 😀 A Portugálok ellen amúgy is jól szokott menni mostanában, hollandok ellen hozhatnának egy x-et, de szombaton bénázzanak szépen, azt mindig jó nézni. 😊Vrijbloed
A portugálok a kötelező meccseket általában hozzák, olyankor még mindenki az aranyesélyesek között tartja őket számon, de az igazán komoly ellenfelekkel rendszerint nem tudnak mit kezdeni (pl. a VB-n 7-0-s gála Észak-Korea, majd a menetrendszerű kiesés a spanyolok ellen). A dánokat illene megverniük, de nem hiszem, hogy a németeket vagy a hollandokat beelőzhetik.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én is remélem. 😀 A Portugálok ellen amúgy is jól szokott menni mostanában, hollandok ellen hozhatnának egy x-et, de szombaton bénázzanak szépen, azt mindig jó nézni. 😊Vrijbloed
Lehetne megint egy olyan Holland - Portugál, mint 6 éve a VB-n. Kb. több lapot osztott ki a bíró, mint ahány játékos voltDuff
Ez nem teljesen korrekt, Ivanov csak14 lapot osztott ki azon a meccsen (köztük 4 pirosat). 😊iktriad
na hát akkor a végére majdnem összehozta az azonos lap/játékos számot 😀
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lehetne megint egy olyan Holland - Portugál, mint 6 éve a VB-n. Kb. több lapot osztott ki a bíró, mint ahány játékos voltDuff
Ez nem teljesen korrekt, Ivanov csak14 lapot osztott ki azon a meccsen (köztük 4 pirosat). 😊
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Lehetne megint egy olyan Holland - Portugál, mint 6 éve a VB-n. Kb. több lapot osztott ki a bíró, mint ahány játékos volt
több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
CELTA VIGO-CORDÓBA, STATISZTIKÁK:
0 Végeredmény 0
0 Kapuralövések száma 0
0 Kaput elkerülő lövések száma 0
0 Szögletek száma 0
0 Sárga lapok száma 0
0 Piros lapok száma 0
bunda?! 😀Kiss
hatalmas csoda, hogy ezt nem adta a tévé itthonHöri
ha jól tudom,akkor a Celta feljutott az első osztályba és ez itteni sport tv-nek már túl színvonalas meccs lett volna

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
0 Végeredmény 0
0 Kapuralövések száma 0
0 Szögletek száma 0
0 Sárga lapok száma 0
0 Piros lapok száma 0
bunda?! 😀Kiss
A tv nem adta, de lehet hazán fiai zsírózták le a végeredményt.iktriad
19:30
Labdarúgás (élő)

Spanyol másodosztályú bajnokság, 42. forduló, Celta Vigo - Córdoba

Sport1 😀

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
0 Végeredmény 0
0 Kapuralövések száma 0
0 Szögletek száma 0
0 Sárga lapok száma 0
0 Piros lapok száma 0
bunda?! 😀Kiss
A tv nem adta, de lehet hazán fiai zsírózták le a végeredményt.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
0 Végeredmény 0
0 Kapuralövések száma 0
0 Szögletek száma 0
0 Sárga lapok száma 0
0 Piros lapok száma 0
bunda?! 😀Kiss
hatalmas csoda, hogy ezt nem adta a tévé itthon

több mint 13 éve
0 Végeredmény 0
0 Kapuralövések száma 0
0 Szögletek száma 0
0 Sárga lapok száma 0
0 Piros lapok száma 0
bunda?! 😀Kiss
Vagy mind a két csapat sztrájkolt.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
lol, a portugálokat ha támogatja valaki, akkor elismeri, hogy a kisasszonyfutballt szereti. menő az?Höri
alapból az tippjáték tárgya hogy ki nyeri, nem azt hogy kinek drukkolsz 😛 tippmixen se azért rakom meg a Barcát vagy a Giantst mert szeretem őket 😀
amúgy meg Pepe a világ legjobb védője :cool: , CR a világ legjobb támadója, kisasszonysoccer ide vagy oda...eaglesmcnabb
ja hát mi is elvertük a csehszlovákokat. Gyurcsó aranylabda? 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
0 Végeredmény 0
0 Kapuralövések száma 0
0 Szögletek száma 0
0 Sárga lapok száma 0
0 Piros lapok száma 0
bunda?! 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én is remélem. 😀 A Portugálok ellen amúgy is jól szokott menni mostanában, hollandok ellen hozhatnának egy x-et, de szombaton bénázzanak szépen, azt mindig jó nézni. 😊
több mint 13 éve
Remélem kitart a törökök ellen látott remek formájuk az 1. EB meccsükön is.
több mint 13 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
a portugálok is alul vannak értékelve amúgy. akkora portugál-francia döntő lesz mint ide 'Böszörmény. 😊
a görög-cseh meg alapból esélyes, ugyanabban a (leggyengébb) csoportban vannak viszonylag nagy az esély rá hogy valamelyikük továbblép, onnan meg ha megfelelő taktikát választanak (értsd ez alatt a BUNKERt) bármi megtörténhet 😊eaglesmcnabb
Törökök ellen bemutatták 😀 😛
több mint 13 éve
valaki vállalja be a görögöket is mert különben megint megnyerik 😀 a csehek helyett meg nekünk kéne indulniHöri
a portugálok is alul vannak értékelve amúgy. akkora portugál-francia döntő lesz mint ide 'Böszörmény. 😊
a görög-cseh meg alapból esélyes, ugyanabban a (leggyengébb) csoportban vannak viszonylag nagy az esély rá hogy valamelyikük továbblép, onnan meg ha megfelelő taktikát választanak (értsd ez alatt a BUNKERt) bármi megtörténhet 😊eaglesmcnabb
amúgy meg Pepe a világ legjobb védője :cool: , CR a világ legjobb támadója, kisasszonysoccer ide vagy oda...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
valaki vállalja be a görögöket is mert különben megint megnyerik 😀 a csehek helyett meg nekünk kéne indulniHöri
A görögök az EB kezdetéig visszamondják a dolgot, mert nem lesz pénzük kifizetni az utazási költséget + a szállást. Vagy mi vagy a bosnyákok kapunk/kapnak utolsó pillanatban zöld lámpát és megnyerjük/megnyerik a tornát, mint anno a dánok '92ben. 😊
több mint 13 éve
lol, a portugálokat ha támogatja valaki, akkor elismeri, hogy a kisasszonyfutballt szereti. menő az?

több mint 13 éve
a görög-cseh meg alapból esélyes, ugyanabban a (leggyengébb) csoportban vannak viszonylag nagy az esély rá hogy valamelyikük továbblép, onnan meg ha megfelelő taktikát választanak (értsd ez alatt a BUNKERt) bármi megtörténhet 😊

több mint 13 éve
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka, peach, Csabiii, Dexxter Tailor, ulpianus, Sebii, shawnka, Bazzani, tüsi91, gabtsi
[colour=green]Portugália[/colour]: miilann
Olaszország: empty taxi, zolika26, Rataxes, Beki, Habi, Kovi470
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27, danyly, braxa88
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz, MarioAna, szaba, csi77, Blevi, dande
Oroszország : Stez, Schleck , yooker
Anglia: lol, Gogo, Keano, fetomy, Raider89
Írország: Mikey, Gergőbácsi, Mex
Horvátország: jj, JC6,zemanla
Zlatan: Höri, kisvanek4
Ukrajna: Sütianap, sapka
Lengyelország: Joci
Dánia: kaszo,Raider89
sapka
valaki vállalja be a görögöket is mert különben megint megnyerik 😀 a csehek helyett meg nekünk kéne indulni

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Nem én, mert én komolyan írtam, hogy ismerem Gera Zolit és nagyon jó a kapcsolatom vele. És ezt nem nagyképűen írom, meg hogy ki vagyok én, pusztán csak közölni szerettem volna az itteni FTC szurkolókkal a "hírt".JC6
Hitgyüliben találkoztatok? 😊Asbee
Ja. Baj?JC6
a kis agresszív, először csak azt írtad hogy "Ja." 😛

Innen is üdvözöljük Zoltánt, akire hallgat (khm) az meg dolgozza meg kicsit hogy jöjjön haza.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Nézegetem én ezt az angol keretet... Jó, annyira nem vagyok képben, de számomra tele van no name játéksokkal... Pusztán nevek alapján, mikor volt ilyen szerény az angol keret?Vrijbloed
amióta én követem őket jó 20 éve biztos nem, lehet hogy tényleg most nyernek? 😀 ááá, tuti nem :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem én, mert én komolyan írtam, hogy ismerem Gera Zolit és nagyon jó a kapcsolatom vele. És ezt nem nagyképűen írom, meg hogy ki vagyok én, pusztán csak közölni szerettem volna az itteni FTC szurkolókkal a "hírt".JC6
Hitgyüliben találkoztatok? 😊Asbee
Ja. Baj?
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka, peach, Csabiii, Dexxter Tailor, ulpianus, Sebii, shawnka, Bazzani, tüsi91, gabtsi
[colour=green]Portugália[/colour]: miilann
Olaszország: empty taxi, zolika26, Rataxes, Beki, Habi, Kovi470
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27, danyly, braxa88
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz, MarioAna, szaba, csi77, Blevi, dande
Oroszország : Stez, Schleck , yooker
Anglia: lol, Gogo, Keano, fetomy, Raider89
Írország: Mikey, Gergőbácsi, Mex
Horvátország: jj, JC6,zemanla
Zlatan: Höri, kisvanek4
Ukrajna: Sütianap, sapka
Lengyelország: Joci
Dánia: kaszo,Raider89

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 274 — no es importante
ugyan barátságos meccs, de most megy a Mexikó-Brazília a Cowboys Stadiumban 😊 2:0, juhéé!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal