Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Gusztustalan fickó ez a Robben...
több mint 13 éve
Ez az Özil esés kicsit nevetséges volt, és lefújta... én nem ekézem őt, csak kicsit "haza fúj".JC6ne mondj ilyet, remek ítélet volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez az Özil esés kicsit nevetséges volt, és lefújta... én nem ekézem őt, csak kicsit "haza fúj".
több mint 13 éve
...Tehát az alapján jó egy ítélet, hogy kinek fújják.BazzaniIlyenkor oké Kassai?Bazzanivégre volt egy jó ítélete, 10ből 1. Am, az eredményre értettem.Amadeus91
igazad van
több mint 13 éve
Tehát az alapján jó egy ítélet, hogy kinek fújják.végre volt egy jó ítélete, 10ből 1. Am, az eredményre értettem.Amadeus91nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?Bazzani
több mint 13 éve
Majd ha úgy vezet meccset mint Övrebó, akkor ekézzük, de addig örüljünk, hogy rábízták a BL elődöntőt.végre volt egy jó ítélete, 10ből 1. Am, az eredményre értettem.Amadeus91nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?Bazzani
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Jah, én se értettem a nagy elégedetlenkedést az elején. Más fórumon semmi kivetnivalót se találtak abban a tiziben. Bárhova rakhatja a játékos a kezét, csak a labda útjába nem. Ott szerencsétlen volt Alaba (asszem Ő volt), de fújható volt.nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?Bazzani
Ha meg nem fújja be, akkor az lett volna a baj 😀
több mint 13 éve
végre volt egy jó ítélete, 10ből 1. Am, az eredményre értettem.nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?Bazzani
több mint 13 éve
h megélénkült a madrid...csak nem akartak 80 percet bekkelni otthon...
több mint 13 éve
nah, mindjárt pofásabb....Amadeus91Ilyenkor oké Kassai?
több mint 13 éve
három tizenegyes (eddig 😛 ) naná, hogy Messi hagyja ki.....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mennyi lesz 5-4? 😀
több mint 13 éve
Ez is jogos tizi volt. Casillas meg a legszerencsétlenebb kapus volt most.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Robbeeeeen!! na gyerünk Bayern!! verjétek meg őket!szerk: nem sokon mult...
több mint 13 éve
nah, mindjárt pofásabb....
több mint 13 éve
fszom h Robben akkor is elesik amikor ő akar szerelni 😀
több mint 13 éve
ja, hogy megint bemondásra fújunk?szólni kéne, hogy nem Nb1-s meccsen van....
Kassai az utóbbi időben inkább nevetséges, hiába magyar, meg büszkeség stb..Stez
több mint 13 éve
ja, hogy megint bemondásra fújunk?Kassai az utóbbi időben inkább nevetséges, hiába magyar, meg büszkeség stb..
több mint 13 éve
Kassait kajak nem értem...
több mint 13 éve
A Bayern focizik, a Real lövi a gólokat. Jó meccs...JC6Ismerős a felállás mi :/
Mielőtt vki megtámad ezzel nem Chelsea továbbjutásának jogosságát akartam vitatni 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Bayern focizik, a Real lövi a gólokat. Jó meccs...
több mint 13 éve
ó jaj
több mint 13 éve
alaba vágja le a kezét? LolgamerkrNem. Csak ne érjen vele labdába. 😀
Gyenge ez a Real védelem...
több mint 13 éve
kíváncsi leszek, hogy ha a szünetig marad az 1-0, akkor a Real beáll védekezni, akkor bezzeg mit szól majd midnenki 😀mert Mou nem fogja erőltetni a támadásokat 😀