Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Milyen szerencse, hogy görögtüzek gyúlnak az orosz táborban, nem orosz tüzek a görög táborban.... 😂
több mint 13 éve
Hihetelen... 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Már emlékszem, miért is gyűlöltem meg 2004-ben a mocsok görögöket, mint a szart.StezNem hiszem el hogy a dudaorrúak megint kezdik. Agz általam legutáltabb válogatott...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!! Wooooohooooooo SAMARAS megcsinálta!!! 😀(halkan jegyzem meg, ha csak ezt a meccset nézem, akkor simán megérdemelték)
több mint 13 éve
Kiss!köszönöm 😀 fetomy érdeme 😀
Az aláírásod....kész! 😂 :rolleyes: 😀ZoliZoltán

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
A mai meccs után leginkább az jutna eszembe, hogy a ruszkik edzőt buktatnak, mert ez valami siralmas, de Advocaat szerencsétlenkedését is rossz volt nézni az egész meccs alatt.StezMi a lófütyit kellett volna csinálnia? Már a szünetben érezte a gázt és cserélt.
Egyedül ami tényleg az övé h kezdette a gyenge formában lévő Kerzsakovot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
elképzelem ahogy Király András szidja a TV előtt Knézyt: "Mivan te hélóta, perioikosz geci" 😀
több mint 13 éve
A mai meccs után leginkább az jutna eszembe, hogy a ruszkik edzőt buktatnak, mert ez valami siralmas, de Advocaat szerencsétlenkedését is rossz volt nézni az egész meccs alatt.
több mint 13 éve
😂 😂"Nem neki kellett volna fejelni, hanem a hátsó embernek....Ja bocsánat nem is, az elsőnek kellett volna fejelni." 😂
több mint 13 éve
Nem mkell ezért utálni a görögöket...korunk footballja...nem utáljuk őket,fanatikus görög szurkolók vagyunk!!!
és hát ugye....a mocskos komcsik.... 😂ZoliZoltán

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Nem mkell ezért utálni a görögöket...korunk footballja...és hát ugye....a mocskos komcsik.... 😂
több mint 13 éve
jaaaaa h onnan nézzük, oké 😊De akkor a ruszkik továbbmennek 2. helyen, ha jól számoltam, nekem az a lényeges.StezEgyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.StezA lengyeleknek nyerni kéne ha x akk csak 3 pontjuk van a görögöknek meg jelen állás szerint 4.empty taxi

Madden hates me.
több mint 13 éve
Geci és leviteti magát hordággyal hát ez kész. Kacuranisz se lesz a kedvencem úgy érzem 😊fetomyNem lehet/szabad mindenkit Samarashoz mérni 😉
Do your job
több mint 13 éve
De akkor a ruszkik továbbmennek 2. helyen, ha jól számoltam, nekem az a lényeges.Egyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.StezA lengyeleknek nyerni kéne ha x akk csak 3 pontjuk van a görögöknek meg jelen állás szerint 4.empty taxi
több mint 13 éve
Geci és leviteti magát hordággyal hát ez kész. Kacuranisz se lesz a kedvencem úgy érzem 😊
több mint 13 éve
Már emlékszem, miért is gyűlöltem meg 2004-ben a mocsok görögöket, mint a szart.
több mint 13 éve
tényleg...ki rakott ma a görögökre? :rolleyes:
több mint 13 éve
Egyenlítsenek már a Lengyelek, mert ahogy látom, az Oroszok ma annyira szar napot fogtak ki, hogy hajnalig is játszhatnának, nem lőnének gólt.StezA lengyeleknek nyerni kéne ha x akk csak 3 pontjuk van a görögöknek meg jelen állás szerint 4.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Ahány helyzet fölé-mellé megy kezdenem elhinni h szószerint igaz h "jó kapus szemmel véd"

Madden hates me.
😊Greengo