NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
184
24
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez a Pepe nem a futball szégyene, hanem az emberiségé.
több mint 13 éve
Kicseszett kolis net... :/ 😕 😂 Stez: én is ilyesmit érzek. 😕
több mint 13 éve
Mivan, Pepét eltalálták egy atombombával vagy mi? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pepe 😂 😂 😂
több mint 13 éve
egy kicsit az az érzésem van, hogy a Bayern jobb és csak rajtuk múlik, mennyire hajtanak még és simán lőhetnek még egy gólt, ha nem szerencsétlenkednek, de tipikusan el fogják szerencsétlenkedni és balfaszkodniStez92. percben Real 11-s?
több mint 13 éve
egy kicsit az az érzésem van, hogy a Bayern jobb és csak rajtuk múlik, mennyire hajtanak még és simán lőhetnek még egy gólt, ha nem szerencsétlenkednek, de tipikusan el fogják szerencsétlenkedni és balfaszkodni
több mint 13 éve
partjelző a helyén...
több mint 13 éve
Nem Arbeloa, Rubeola.. 😂 😂 😂 😂
több mint 13 éve
a fene, jön Kaká,sima Real továbbjutás 😕
több mint 13 éve
Kéne egy Bayern gól, és akkor vége.DuffIgen, én is így vagyok ezzel. 😊 😀 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sima labda volt...
több mint 13 éve
Kéne egy Bayern gól, és akkor vége.
több mint 13 éve
Robben helyett de jó lenne Müller...
több mint 13 éve
Gyerünk mááár, jobbak vagyunk! :cool: :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sebaj Arbeola... labda sehol nem volt. 😀Amadeus91semmi nem volt. milyen sárga?
😀
több mint 13 éve
sebaj Arbeola... labda sehol nem volt. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Stez, ezen besírtam :d megnéznélek az NBA-ben 😀 😀 😀
több mint 13 éve
még nem szoktad meg? 😀itt mindenki olyan jó játékvezető lenne, hogy az hihetetlen, nem is értem, miért nem mentek el letenni a vizsgátHurkane menstruálj már Hurka, ami igaz az igaz, Kassai teljesítménye manapság visszaesett, kész, ez van
vagy akkor most már meg sem mondhatja az ember a véleményét, mert jól el lesz küldve a picsába?
akkor innentől NBA topikba sem írok, ha kikap az OKC, mert még a végén le leszek oltva, hogy bezzeg én olyan kurva jó játékos lehetnék az NBA-ben, mit pofázok? 😀
kicsit legyél rugalmas, nem lehet mindenkinek azonos a véleményeStez
több mint 13 éve
itt mindenki olyan jó játékvezető lenne, hogy az hihetetlen, nem is értem, miért nem mentek el letenni a vizsgátHurkaAzért nem leszek játékvezető, mert szar lennék. Ebből tanulhatna pár jelenlegi spori is.
több mint 13 éve
itt mindenki olyan jó játékvezető lenne, hogy az hihetetlen, nem is értem, miért nem mentek el letenni a vizsgátHurkane menstruálj már Hurka, ami igaz az igaz, Kassai teljesítménye manapság visszaesett, kész, ez van
vagy akkor most már meg sem mondhatja az ember a véleményét, mert jól el lesz küldve a picsába?
akkor innentől NBA topikba sem írok, ha kikap az OKC, mert még a végén le leszek oltva, hogy bezzeg én olyan kurva jó játékos lehetnék az NBA-ben, mit pofázok? 😀
kicsit legyél rugalmas, nem lehet mindenkinek azonos a véleménye
több mint 13 éve
Teljesen jól vezeti eddig a meccset...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
itt mindenki olyan jó játékvezető lenne, hogy az hihetetlen, nem is értem, miért nem mentek el letenni a vizsgát
több mint 13 éve
szerintem pedig Kassai kifejezetten szarul vezeti a meccseit az elmúlt legalább fél, egy évben, de ez csak az én véleményemStez+1 de attól még az elején úgy éreztem nem szar ma. Mondjuk a kezes Pepét nem láttam az írás miatt :cool:
Bár most már inkább gyér. Majd meglátjuk a 2. félidőben.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Pepe kéééz! 😀 11es!!! 😀JC6Még jó hogy leírrtam az előzőt.... akkor ennyi volt mára.
touchdown..... touchdown, bears!!