Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Pl. Ibra?Miért is?DuffJa végülis a szar Guardiola 4 év alatt 3 bajnokságot, 1 kupát, 3 szuperkupát, 2 BL-t, 2 UEFA szuperkupát és 2 klub VB-t nyert. Idén most nem jött össze neki de már takarodjon...kösz, én nem kérek PepbőlStez
Hát egye fene jöjjön a Milanba 😀Duff

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Mert kopasz.Miért is?DuffJa végülis a szar Guardiola 4 év alatt 3 bajnokságot, 1 kupát, 3 szuperkupát, 2 BL-t, 2 UEFA szuperkupát és 2 klub VB-t nyert. Idén most nem jött össze neki de már takarodjon...kösz, én nem kérek PepbőlStez
több mint 13 éve
Miért is?kösz, én nem kérek PepbőlStezGuardiola takarodjon!!!!!! sajnos neki ennyi volt... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:superbrutal88Ja végülis a szar Guardiola 4 év alatt 3 bajnokságot, 1 kupát, 3 szuperkupát, 2 BL-t, 2 UEFA szuperkupát és 2 klub VB-t nyert. Idén most nem jött össze neki de már takarodjon...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megkapjátok mellé Tello-t is 😛kösz, én nem kérek PepbőlStezGuardiola takarodjon!!!!!! sajnos neki ennyi volt... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:superbrutal88Ja végülis a szar Guardiola 4 év alatt 3 bajnokságot, 1 kupát, 3 szuperkupát, 2 BL-t, 2 UEFA szuperkupát és 2 klub VB-t nyert. Idén most nem jött össze neki de már takarodjon...
több mint 13 éve
nem voltunk jobbak, de megérdemeltük, Torres meg egy igazi tróger 😀
több mint 13 éve
kösz, én nem kérek PepbőlGuardiola takarodjon!!!!!! sajnos neki ennyi volt... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:superbrutal88Ja végülis a szar Guardiola 4 év alatt 3 bajnokságot, 1 kupát, 3 szuperkupát, 2 BL-t, 2 UEFA szuperkupát és 2 klub VB-t nyert. Idén most nem jött össze neki de már takarodjon...
több mint 13 éve
remélem messi idén is megkapja az aranylabdát 😉eaglesmcnabbMivel a világ legjobb futballistája, és az Aranylabda nem egy vándordíj, hogy mindig másnak kell kapnia, így elképzelhető. Az Eb majd eldönti, hogy ott lesz-e kiemelkedő játékos.
Olyan edzőt "nem jónak" vagy rossznak tartani, aki a világ legjobb csapatát alkotta meg és 3-4 éve tartja ott folyamatosan, az igen merész... Olyan van, hogy hibázik, ront, de hogy egy ilyen edző nem jó vagy rossz, az inkább röhejes kijelentés.
Akárki akármelyik oldalon áll, azért némi önmérsékletet tanúsítson, legyen az reálos, vagy barcás, nem rossz dolog a realitás talaján maradni. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Egy percig sem gondolom, hogy megérdemeltük volna és Pep idén hibázott igazából nagyot először. Pedig csak vissza kellett volna nézni mondjuk az első fél évet, hogy ott mi hogyan működött mondjuk Messi és Fabregas között még felállt védekezés ellen is, utána kezdett el kísérletezgetni és ebbe bukott bele szvsz. S akor derülhet ki igazán a "nagysága" ha marad és jövőre újra csúcsra jutunk. Ez van ilyen ez a popszakma.Így van ezt érdemeljük ez jár nekünk nem is más tessék lehet élvezkedni bár ez nem itt szokás hanem az NSO fórumon oda szerencsére írogatok. Gauradiolának pedig innentől kutya kötelessége maradni ha valamiért ezért haragszom rá ha eldöntötte volna hogy mit akar egyszerűbb lett volna. A kupát remélem megnyerjük bár pont a Bilbaa a legszimpatikusabb de ez van nyerjünk azért idén is valamit.dandePep nem jó edző. Van egy azaz egy taktikája, ami a meccsek 99%-ában nyerő. Amire már van ellenszer. Plusz: Nincs védelmük. Valdes gyenge kapus. Most pedig akármit mondanak a Barcások nem érdemeltek továbbjutást. Volt egy Terry piros (jogosan), volt egy vitatható 11-es, amit Messi kihagyott. Egy les gól és ennyi. A sok passzuk a 16-os előtt nem ér semmit. Egyedül Macheranonak jutott eszébe a nyolcvanvalahanyadik percben, hogy 20-ról is lehet lőni. Ha nem megy az alaptaktika, akkor Pep nem tud változtatni. Fabregas helyett jött Keita, amikor kieső volt az állás.. +Tello is...vandeminek
több mint 13 éve
Egyébként 1 hihetetlenebb dolog van a Barca-kiesésnél: a Torres-gól.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát ezaz szép volt jo volt de vége meg találták az ellenszerét és nem képes változtatni..Guardiola takarodjon!!!!!! sajnos neki ennyi volt... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:superbrutal88Ja végülis a szar Guardiola 4 év alatt 3 bajnokságot, 1 kupát, 3 szuperkupát, 2 BL-t, 2 UEFA szuperkupát és 2 klub VB-t nyert. Idén most nem jött össze neki de már takarodjon...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyertek fikázók, verjük le a színvonalat az NSO fórumára...Gratulálok a Chelsea-nek, tökéletes taktika volt s emelem kalapom, hogy 10 emberrel 2-2-t játszottak a CN-ban. Őszintén, megérdemlik!
több mint 13 éve
Guardiola takarodjon!!!!!! sajnos neki ennyi volt... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:superbrutal88Ja végülis a szar Guardiola 4 év alatt 3 bajnokságot, 1 kupát, 3 szuperkupát, 2 BL-t, 2 UEFA szuperkupát és 2 klub VB-t nyert. Idén most nem jött össze neki de már takarodjon...
Hát egye fene jöjjön a Milanba 😀
több mint 13 éve
Emellett pedig meg kell dicsérni Di Matteot. Abramovicsnak meg kellene tartania.Így van ezt érdemeljük ez jár nekünk nem is más tessék lehet élvezkedni bár ez nem itt szokás hanem az NSO fórumon oda szerencsére írogatok. Gauradiolának pedig innentől kutya kötelessége maradni ha valamiért ezért haragszom rá ha eldöntötte volna hogy mit akar egyszerűbb lett volna. A kupát remélem megnyerjük bár pont a Bilbaa a legszimpatikusabb de ez van nyerjünk azért idén is valamit.dandePep nem jó edző. Van egy azaz egy taktikája, ami a meccsek 99%-ában nyerő. Amire már van ellenszer. Plusz: Nincs védelmük. Valdes gyenge kapus. Most pedig akármit mondanak a Barcások nem érdemeltek továbbjutást. Volt egy Terry piros (jogosan), volt egy vitatható 11-es, amit Messi kihagyott. Egy les gól és ennyi. A sok passzuk a 16-os előtt nem ér semmit. Egyedül Macheranonak jutott eszébe a nyolcvanvalahanyadik percben, hogy 20-ról is lehet lőni. Ha nem megy az alaptaktika, akkor Pep nem tud változtatni. Fabregas helyett jött Keita, amikor kieső volt az állás.. +Tello is...vandeminek
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
epic, amikor a Barca fanok azt kommentálják h ma meghalt a foci és innentől kezdve nincs értelme nézni. 😀 (nso)
több mint 13 éve
Így van ezt érdemeljük ez jár nekünk nem is más tessék lehet élvezkedni bár ez nem itt szokás hanem az NSO fórumon oda szerencsére írogatok. Gauradiolának pedig innentől kutya kötelessége maradni ha valamiért ezért haragszom rá ha eldöntötte volna hogy mit akar egyszerűbb lett volna. A kupát remélem megnyerjük bár pont a Bilbaa a legszimpatikusabb de ez van nyerjünk azért idén is valamit.dandePep nem jó edző. Van egy azaz egy taktikája, ami a meccsek 99%-ában nyerő. Amire már van ellenszer. Plusz: Nincs védelmük. Valdes gyenge kapus. Most pedig akármit mondanak a Barcások nem érdemeltek továbbjutást. Volt egy Terry piros (jogosan), volt egy vitatható 11-es, amit Messi kihagyott. Egy les gól és ennyi. A sok passzuk a 16-os előtt nem ér semmit. Egyedül Macheranonak jutott eszébe a nyolcvanvalahanyadik percben, hogy 20-ról is lehet lőni. Ha nem megy az alaptaktika, akkor Pep nem tud változtatni. Fabregas helyett jött Keita, amikor kieső volt az állás.. +Tello is...
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
remélem messi idén is megkapja az aranylabdát 😉eaglesmcnabbSztem Cech érdemli.
több mint 13 éve
remélem messi idén is megkapja az aranylabdát 😉eaglesmcnabbJa ahogy Hajdú B mondta a Chelsea ajándékboltba :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én se tudom mit látnak benne Arbeloa mellet se tudta egyszer se elvinni most meg Ramires is le0ázta :mad:Tellot nem értem minek játszott megint Classicon is mintha velünk lett volna.Tocana most majd arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz Guardiolával, emrt szerintem biztos, hogy megyStezremélem viszi magával Tello-t is.. akárhova csak menjenek..superbrutal88
több mint 13 éve
Tellot nem értem minek játszott megint Classicon is mintha velünk lett volna.na most majd arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz Guardiolával, emrt szerintem biztos, hogy megyStezremélem viszi magával Tello-t is.. akárhova csak menjenek..superbrutal88
több mint 13 éve
remélem messi idén is megkapja az aranylabdát 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na jó,még holnap a másik spanyol is kuka,és minden oké..😊
több mint 13 éve
De jó most látni Messit. Végre nem sikerült továbbnyomni őket.Matthew99Egészségedre
több mint 13 éve
45+1 percenként rúgja a Chelsea a gólokat 😀Torres mekkora isten még mindig
több mint 13 éve
Így van ezt érdemeljük ez jár nekünk nem is más tessék lehet élvezkedni bár ez nem itt szokás hanem az NSO fórumon oda szerencsére írogatok. Gauradiolának pedig innentől kutya kötelessége maradni ha valamiért ezért haragszom rá ha eldöntötte volna hogy mit akar egyszerűbb lett volna. A kupát remélem megnyerjük bár pont a Bilbaa a legszimpatikusabb de ez van nyerjünk azért idén is valamit.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na most majd arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz Guardiolával, emrt szerintem biztos, hogy megyStezremélem viszi magával Tello-t is.. akárhova csak menjenek..