NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
304
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
149
22
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
16
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Pep inkább csak készülődjön a nyári milánói költözésére, mert sokkot kapok ha tényleg Figo lesz, és nem pedig Capello v Pep...DivatNa én meg Juvenak is szurkolóként akkor ha az Interhez, jöjjön csak a Spusrhöz ha már Harry megy a címeresekhez (szép álom 😛 )
több mint 13 éve
Pep inkább csak készülődjön a nyári milánói költözésére, mert sokkot kapok ha tényleg Figo lesz, és nem pedig Capello v Pep...
|
több mint 13 éve
Azért 2-1-nél nagyot védett na ahogy az összefoglalóból láttam mert a meccset egészében nem de hát ez elég sima volt. Valahogy éreztem, hogy ez most így lesz. Szerintem most már játszhatnak minden teher nélkül mert ha innentől nyer a Real papírforma négyévente egyszer meg lehet engedni nekik 😀 a kupát csak behúzzuk a BL meg bónusz vagy történelmet írunk vagy sem. Guardiola meg előhozhatná már végre a motivációt magában, hogy hosszabbítson 😛 de ha nem jöjjön BielsaEz a Victor Valdes katasztrófa. Hétről - hétre szarabb...JC6és még mindig ajándék neki minden egyes meccs Barca mezbe...Divat
több mint 13 éve
Ez a Victor Valdes katasztrófa. Hétről - hétre szarabb...JC6és még mindig ajándék neki minden egyes meccs Barca mezbe...
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a Victor Valdes katasztrófa. Hétről - hétre szarabb...
több mint 13 éve
szerencsétlen brighton bekk 2 öngólt is szerzett... 😊negyeddöntőben vagyunk. fasza, és még carroll is hajtott. jupii
javítva, mostmár 3 öngól. kicsit sajnálom is őket, de egye fene.
több mint 13 éve
Kész ez a kopasz, igazol mindenféle idiótát, azt kb. mind beválik, a legújabb szerzeménye Muntari is 1. meccsén gólt lő 😀empty taxiMondjuk nem sok érdeme van a gólban, de ott kellett lenni.
No de kit érdekel Muntari, amikor Emanuelson ilyen gólt lőtt :cool:
több mint 13 éve
Kész ez a kopasz, igazol mindenféle idiótát, azt kb. mind beválik, a legújabb szerzeménye Muntari is 1. meccsén gólt lő 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
mondjuk engem éppen nem zavar ha nincs 😉http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127Azert nem tudom hibaztatni, hogy napi ketszer meghagja AZ asszonyt. En is megtennem. 😀
ejj eza fránya asszony....kééééész 😀Divat
De nagyon kellene a juve Ellen..Stez
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127Azert nem tudom hibaztatni, hogy napi ketszer meghagja AZ asszonyt. En is megtennem. 😀
De nagyon kellene a juve Ellen..
több mint 13 éve
megmondtuk...bár aza randaság miatt is lennék IR-en... 😀http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127Megelőztél, megmondtátok vagy megmondtátok 😀 😛 😂dande
|
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127Megelőztél, megmondtátok vagy megmondtátok 😀 😛 😂
több mint 13 éve
A partnerklub Arsenal-ból jön próbajátékra egy fiatal hátvéd, George Brislen-Hall. Nem tudom esetleg ismeritek-e, amikor anno még Londonba jártunk edzőtáborozni (már csak Hawaii-ba hívnak), akkor mindig szarrá szopattuk a szarzenál korosztályos csapatait, max pár balhéról lehetne még híres, mint Folan, amit már tudnék értékelni. 😊A másik már hivatalos új igazolás, hogy kölcsön vettük a 21 éves argentín középpályás Martin Rivero-t a Rosario Central-tól. Állítólag nagy spíler lesz belőle, csak nem értem miért erősítünk ennyire a középpályára, nincs ennyi hely, amikor 4-3-3-ra álltunk át, és a Mastroeni-Larentowicz páros mozdíthatatlan, ráadásul ide jött már Castrillon, lehet a két szélső papíron csatár lesz, és Conor az előretolt támadó.
De a lényeg a Dél-amerikai virtus és vehemencia, amivel remélem szarrá fogunk rúgni mindenki, lenne mit megbosszúlni tavalyról. Kicsit olyan érzésem van, hogy Pareja-nak fogalma sincs mit csinál, csak hozza a kokós spanokat a pampákról, de legalább a hangulat jó lesz. 😊
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127ejj eza fránya asszony....kééééész 😀
|
több mint 13 éve
Én még most se értem miért érné meg nekünk Bödét mondjuk Újpestre eladni. Mert ha még külföldre akkor oké.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.dandeigazolják le Procit, ha már akkora gólt kent a Fradinak, hollandban is ellenne 😊
amúgy viasat3 😉
több mint 13 éve
elfogult vagy... 😀jujj mit fogsz kapni ezért... 😀DivatÉN is néztem a meccset, és érdekes mód észrevettem 😊 Lehet jobb volt a stream vagy a szemem. kitudja. Nincs kizárva hogy tényleg fos volt a stream, hogy nem vette észre a pályán az utolsó 30 percben úgy hogy a 73. percben még sárgát is kapott :rolleyes: 😀 Na de mindegy, múlt héten is forduló válogatottja volt, ez az 5 meccs kezdőként All-Time rekord nála szóval már elért egy mérföldkövet 😀eaglesmcnabb
|
több mint 13 éve
jujj mit fogsz kapni ezért... 😀DivatÉN is néztem a meccset, és érdekes mód észrevettem 😊 Lehet jobb volt a stream vagy a szemem. kitudja. Nincs kizárva hogy tényleg fos volt a stream, hogy nem vette észre a pályán az utolsó 30 percben úgy hogy a 73. percben még sárgát is kapott :rolleyes: 😀 Na de mindegy, múlt héten is forduló válogatottja volt, ez az 5 meccs egymásutánban kezdőként All-Time rekord nála szóval már elért egy mérföldkövet 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na látod őt az utolsó fél órában nem vettem észre😛 onnantól néztem kb, ezért nem is mertem beírni... persze lehet én voltam a vak meg a stream nem annyira jó pedig végig őt skubiztam, hogy pályán van-e.Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.dandeNK9 végigjátszotta a meccset, idegenben jó az az 1-1 a 4. ellen, ráadásul még meg is raktam hogy nem kapnak ki, kár hogy a Bayern vitte a tutimixemet 😀
Dimarika beáll 10 perc alatt gól, majd lesérül... remélem nem komoly.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.dandeNK9 végigjátszotta a meccset, idegenben jó az az 1-1 a 4. ellen, ráadásul még meg is raktam hogy nem kapnak ki, kár hogy a Bayern vitte a tutimixemet 😀
Dimarika beáll 10 perc alatt gól, majd lesérül... remélem nem komoly.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Tévez->Milan és a City szeret az Arsenalból vásárolni 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...