Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
valaki okos mondja meg mi a faszért jön az ellenfél szabadrúgással azért mert valakiről leesik a cipő???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kiesett az MU. De mi a szart fújt a bíró a 3. gól előtt, az MU ellen?
több mint 14 éve
Igeeeeeeen 😀szerk.: francba, büntető. Gól.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Mennyire szimpatikus csapat ez a Bilbao, az hihetetlen. 😊Hajrá baszkok!
több mint 14 éve
úgy ültem le nézni, hogy inkább United, de kurva jó kis csapat ez a Bilbao, abszolút megérdemelt volt az egyenlítés

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A bíró nem volt épp a helyzet magaslatán.Mocskos City! 😀
SPOOOOOOOOOORTING!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/balotelli-uj-jarganyara-fix-hogy-nem-tesznek-buntetocedulat-foto-2120596hatalmas forma.... 😀
több mint 14 éve
csöves forma a maccs előtt: "én is dózsás vagyok!!" 😀te is dózsás vagy? ezt mintha hétvégén már hallottam volna vhol, józef neked nincs véletlen dézsávúd? 😀Divatmajd mingyá jön a dózsás Fake aztán kapsz... 😀DivatItt vagyok én is. 😀zavi27
Kezdő: görög - portugál, brazil, ciprusi, brazil - ciprusi, brazil, portugál, portugál - brazil, argentin
Csere: belga, brazil, ciprusi, brazil, ciprusi, ciprusi, macedón
több mint 14 éve
te is dózsás vagy? ezt mintha hétvégén már hallottam volna vhol, józef neked nincs véletlen dézsávúd? 😀Itt vagyok én is. 😀zavi27ott nem csak középpálya nincs 😂JC6majd mingyá jön a dózsás Fake aztán kapsz... 😀Divat
|
több mint 14 éve
nyilván tenyilván mi? 😀JC6nyilván nemJocinyilván defetomy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nyilván mi? 😀nyilván defetomyNyilván. 😊Schlecknyilván nemJoci
több mint 14 éve
nyilván denyilván nemJocihát nem tudom, ha bármelyik magyar csapat hasonlót érne el, pont leszarnám milyen nemzetiségűekkel sikerül 😊kristofNyilván. 😊Schleck
több mint 14 éve
nyilván nemhát nem tudom, ha bármelyik magyar csapat hasonlót érne el, pont leszarnám milyen nemzetiségűekkel sikerül 😊kristofNyilván. 😊Schleck
több mint 14 éve
hát nem tudom, ha bármelyik magyar csapat hasonlót érne el, pont leszarnám milyen nemzetiségűekkel sikerül 😊kristofNyilván. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát nem tudom, ha bármelyik magyar csapat hasonlót érne el, pont leszarnám milyen nemzetiségűekkel sikerül 😊
több mint 14 éve
Aztaqva Apoel 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Következő Juve meccs előtt a döntetlenre 1,1-es szorzó lesz 😀
több mint 14 éve
Itt vagyok én is. 😀majd mingyá jön a dózsás Fake aztán kapsz... 😀Divatv túl sok dózsa meccset... 😀Divatott nem csak középpálya nincs 😂JC6
több mint 14 éve
A Juve megint ikszelt, pontelőnnyel maradtunk a tabella élén.
több mint 14 éve
majd mingyá jön a dózsás Fake aztán kapsz... 😀ott nem csak középpálya nincs 😂JC6Csak én nézek sok Real/Barca meccset vagy tegnap tényleg nem nagyon voltak középpályák? :oJoeyPorterv túl sok dózsa meccset... 😀Divat
|
több mint 14 éve
szakkommentátor: "Szabó játékvezető időnként össze-vissza fújdogál" neeeeeee 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ott nem csak középpálya nincs 😂Csak én nézek sok Real/Barca meccset vagy tegnap tényleg nem nagyon voltak középpályák? :oJoeyPorterv túl sok dózsa meccset... 😀Divat
több mint 14 éve
Hál' istennek eddig megkímélt a sport tv őrbódééktól 😀Csak én nézek sok Real/Barca meccset vagy tegnap tényleg nem nagyon voltak középpályák? :oJoeyPorterv túl sok dózsa meccset... 😀Divat
több mint 14 éve
ez kemény: http://www.youtube.com/watch?v=O4tVtfDTqJsmi lenne szegény ifjú titánjainkkal...lehet székletfehérvárig vinné őket 😕
|