Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
lehet, de necces még h leszek, de akkor msn-n radírok majd ezügybenhát én 1000* inkább félek a szekusoktól, meg a "rend őreitől", mint az ellenfél ultráitól....alap hogy megyek,te gyüssz?
józsua konda ellen mész?Divat
a szekusok és a rendőrök igazi arcát pedig tényleg meccsen lehet igazán megtapasztalni...
már előre várom idén hány hardcore mogyorózást kapok,"remélem" tcs-től is fogok kapni 😐Joci
meccsen? előbb juss át a sok buzerátoron a meccs előtt 5 perccel, többivel ráérsz utána foglalkozni... 😀
|
több mint 14 éve
hát én 1000* inkább félek a szekusoktól, meg a "rend őreitől", mint az ellenfél ultráitól....alap hogy megyek,te gyüssz?
a szekusok és a rendőrök igazi arcát pedig tényleg meccsen lehet igazán megtapasztalni...
már előre várom idén hány hardcore mogyorózást kapok,"remélem" tcs-től is fogok kapni 😐
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg ezt más topikban is lehetne folytatni.Ez alapvető dolog lenne minden normális, kulturált embernél, nem is kellene az eskü.
Az utolsó szó legyen a témában az, hogy minden egyes fórumozótárs, aki jár ki meccsekre ünnepélyesen esküt tesz JC6-nak, hogy ki fogja kísérni az öregeket a lelátóról, de még a stadion előtti zebrán is átsegíti.Stez
több mint 14 éve
nincs olyan nagy baj ezekkel = dicsőítés? Ja jó.Mint mondtam, nem tudom, hogy újpesten ti megveritek-e a bácsikat is,ha nem lilák, de Fehérváron elég gyakran előfordul, hogy vendégszurkoló a hazaiakhoz ül be. Nyilván nem hergel senkit, de nem is bántja senki. Kiskoromban pl. még fradi szurkolókéntis volt, hogy bementem vidi B-középbe fradi meccsen, mert ott volt minden haverom. Fradi mezben is voltam, nem bántott senki, és egyszer valamiért már vidistaként is voltam a vendégtáborban úgy, hogy sok vendég szurkoló volt, és vidis sállal meg melegítőben voltam, és akkor sem bántott senki, pedig még szurkoltam is ott a vidinek.
Persze, hogy van itt is balhé többször is, sosem mondtam, hogy nincs. Csak valahogy én nem éreztem még sosem azt a hatalmas veszélyt amiről itt beszélsz.
Szerk.: Most jut eszembe, kb. 2 évvel ezelőtt volt, hogy a vidi táborban volt 1-2 csávó, aki fikázta a vidit végig, és egyértelmű vendégszurkolók voltak. Kapták azrikát szépen, deannak ellenére, hogy végig nyomták a fasságaikat, és még csak öregek sem voltak, még sem bántotta őket senki.
több mint 14 éve
Jó, hát én nem annyira hiszem, hogy angliában pl. már nincsenek ilyenek, néhány őrült, aki verekedik, meg satöbbi. Sőt, szerintem ilyen mindenhol van, vannak helyek ahol még durvábban.Szerintem ez egyaltalan nem Fradi-Ujpest szindroma csak, mint irtam mar szinte barmelyik meccsen elofurdulnak ezek, meg ilyen gondolkodasuak. Azert ne ugy allitsd mar be mintha evente csak ezen a 2 meccsen, csak ennek a 2 csapatnak a szurkoloi kozt van ez, nalatok is volt, van szurkoloi balhek boven, megha nem is a stadionban mindig. Egyaltalan nem tulreagalas ez, kivancsi lennek ha egy Fradi szurkolo bacsika beulne a Vidi palyara egyedul, a "megfelelo" szektorba akkor bekesen elviccelodnenek vele? Nekem az a vicc, meg sok, hogy nalad belefernek verekedesek siman, sot meg dicsoited is, hogy ettol jok a rivalizalasok.
Egyébként zavi: ha azt mondtad volna, hogy durva világ van a fradi-újpestkor akkor nem írtam volna rá semmit, mert az van. De itt pont azért kezdődött az egész, merthogy ebben az esetben itt mi lett volna szegény idős emberrel, ami meg nevetséges túlreagálása az ittenieknek.
Amerikát meg hagyjuk ki ebből, mert totálisan más ott a szurkolói kultúra mint európában. Mintha a death metalt hasonlítanád a mittudomén reggaehez.
Egyébként hozzáteszem, hogy szvsz nincs olyan nagy baj ezekkel a bunyókkal, mert ettől is érződik a heves rivalizálás és nem merül ki egy áléó fa...opó xy-ban.fetomy
több mint 14 éve
Szerintem meg ezt más topikban is lehetne folytatni.Az utolsó szó legyen a témában az, hogy minden egyes fórumozótárs, aki jár ki meccsekre ünnepélyesen esküt tesz JC6-nak, hogy ki fogja kísérni az öregeket a lelátóról, de még a stadion előtti zebrán is átsegíti.
több mint 14 éve
Amíg 10-ből 9 ember a saját önös érdekét helyezi előtérbe, addig Magyarországon posvány, büdös állóvíz lesz.JC6lájkoltam
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amíg 10-ből 9 ember a saját önös érdekét helyezi előtérbe, addig Magyarországon posvány, büdös állóvíz lesz.
több mint 14 éve
Máshol is vannak kopaszok, máshol is vannak boxok a meccsek előtt-után. Foci kell a pályára és lesznek nézők.Madstadionok kellenének, olyan fizetések amelyekből fenn lehet tartani a jegy árakkal a már felhúzott normális létesítményeket. Hiába lesz 30 ezres über Aréna, ha a 10 ezres belépőt a csóró nem tudja a nettó 90ől (47...) kiperkálni. Meg persze futball.
több mint 14 éve
Máshol is vannak kopaszok, máshol is vannak boxok a meccsek előtt-után. Foci kell a pályára és lesznek nézők.
@KJuraszik
több mint 14 éve
Jó, hát én nem annyira hiszem, hogy angliában pl. már nincsenek ilyenek, néhány őrült, aki verekedik, meg satöbbi. Sőt, szerintem ilyen mindenhol van, vannak helyek ahol még durvábban.Mondjuk az tényleg a szurkolói mentalitást mutatja hogy ez a kettő van és semmi.
Egyébként zavi: ha azt mondtad volna, hogy durva világ van a fradi-újpestkor akkor nem írtam volna rá semmit, mert az van. De itt pont azért kezdődött az egész, merthogy ebben az esetben itt mi lett volna szegény idős emberrel, ami meg nevetséges túlreagálása az ittenieknek.
Amerikát meg hagyjuk ki ebből, mert totálisan más ott a szurkolói kultúra mint európában. Mintha a death metalt hasonlítanád a mittudomén reggaehez.
Egyébként hozzáteszem, hogy szvsz nincs olyan nagy baj ezekkel a bunyókkal, mert ettől is érződik a heves rivalizálás és nem merül ki egy áléó fa...opó xy-ban.fetomy
Alapjáva véve az a gond,hogy Mo-n az értelmiség nagyon kis hányada megy már meccsre, mert nincs kedve a 90 perc kurvaanyázást hallani vagy elmesélni a gyerekének, hogy a bácsi azért üti a másikat mert rajta zöld sál van... Ha az a réteg lenne kint és olyan biztonsággal olyan körülmények között mint Angliában akkor ugyanaz lenne itt is. Amíg viszont a kopaszok járnak ki egymással keménykedni addig az értelmi szint is ott lesz ahol az övék van.
több mint 14 éve
Jó, hát én nem annyira hiszem, hogy angliában pl. már nincsenek ilyenek, néhány őrült, aki verekedik, meg satöbbi. Sőt, szerintem ilyen mindenhol van, vannak helyek ahol még durvábban.Egyébként zavi: ha azt mondtad volna, hogy durva világ van a fradi-újpestkor akkor nem írtam volna rá semmit, mert az van. De itt pont azért kezdődött az egész, merthogy ebben az esetben itt mi lett volna szegény idős emberrel, ami meg nevetséges túlreagálása az ittenieknek.
Egyébként hozzáteszem, hogy szvsz nincs olyan nagy baj ezekkel a bunyókkal, mert ettől is érződik a heves rivalizálás és nem merül ki egy áléó fa...opó xy-ban.
több mint 14 éve
hát én 1000* inkább félek a szekusoktól, meg a "rend őreitől", mint az ellenfél ultráitól....Igen, az meg a masik fele.
több mint 14 éve
hát én 1000* inkább félek a szekusoktól, meg a "rend őreitől", mint az ellenfél ultráitól....józsua konda ellen mész?
|
több mint 14 éve
Nyilvan tuloztam picit, de nagy altalanossagban ilyen a helyzet, gondolkodas, persze vannak kivetelek. Nyilvan nem erre a konkret esetre gondoltam, hogy egy nenit biztos itt megvernenek sokszor, hanem hogy mivel jar egy Fradi -Ujpest itthon, (vay jopar masik rangado, sot egy sima mezei bajnoki mar sokszor, a kozonseg egy reszenek persze csak pl.)meg ott egy Arsenal-Tottenham rangado milyen elmeny, vagy Amerikaban egy sportesemeny hova ulhetsz be milyen mezben pl. Csak mint Ujpest szurkolot is kicsit megdobbentett ez a bajai eset, ha megvertek ok nelkul akkor azert, hameg mutogattam Fradi salban egy Baja meccs elott (!?) az ottaniak akkor meg azert erthetetlen. Erre a gondolkodasmodra ertettem.Nálunk mi lenne? Leköpnék, belerugnának hármat, elvennék a sálját. Ez sose fog változni sajna, mert ez fejben dől el, nem törvényekkel.zavi27Ez mekkora ökörség... Szar egy országban élünk, el is vágyom innen, de azért nem kell mindenre vakon rámondani, hogy itt szarabb. Ráadásul az angoloknál szvsz kevés agresszívebb, brutálabb szurkolói bázis létezik, a miénk pölö éppen pont nem az. Persze nem jártam még úttesten, lehet ott nálatok szarráverik a néniket, itt fehérváron azért kultúráltabb formában működnek a dolgok. A fedett részen pl. elég gyakran teljesen vegyesek a nézők.fetomy
több mint 14 éve
Én nem mondtam, hogy szar az ország, de mégsem látom azt, hogy egy Arsenal - Tottenham derbi után lángol a fél főváros, és 5 ezer rendőr próbál rendet tenni, hogy szétválassza a huligánokat. Azok az idők már rég elmúltak Angliában, amit láthattál a Huligánokban vagy esetleg a Futballmaffia c. filmben.Azért az angolok ha külföldre mennek meccsre általában díbolnak...
Viszont hazai környezetben minden évben az van, hogy ha jön a derbi, kilépni az utcára életveszély.
JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Én nem mondtam, hogy szar az ország, de mégsem látom azt, hogy egy Arsenal - Tottenham derbi után lángol a fél főváros, és 5 ezer rendőr próbál rendet tenni, hogy szétválassza a huligánokat. Azok az idők már rég elmúltak Angliában, amit láthattál a Huligánokban vagy esetleg a Futballmaffia c. filmben.Sose voltam Fradi-Újpesten (Diósgyőr -Fradi pont elég volt 😀), de azért az életveszély enyhe túlzás. Most pont arra volt dolgom legutóbb. Olyan buszont utaztam ahol kb fele Újpestes-fele Fradista volt, egyiks sem a szebbik fajtából, de néhány zrikán kívül nem volt semmi. Aluljáróba ahol leginkább a rendőrök voltak útban, ott is volt egy hangulat ,de nem éreztem halálos félelmet. Mindnehol vannak renitens emberek akik élvezik ha egymást baszogathatják ,de azért erősen túlmisztifikált ez a életveszély kilépni az utcára.
Viszont hazai környezetben minden évben az van, hogy ha jön a derbi, kilépni az utcára életveszély.
Persze ez csak lesarkítása a dolgoknak, túl kell élni azt a 2 napot és nincs baj.
Mondom, értelek, sőt, vannak dolgok, amikben egyet is értek, csak te "innen", én meg "onnan" közelítem meg a dolgokat. Nincs ezzel baj, "meghallgatjuk" a másikat.JC6
több mint 14 éve
Ez az igazi baromság. Több mint 20 éve járok heti rendszerességgel foci meccsekre, sose volt még atrocitásom az ellenfél szurkolóival. Érdekes módon a rendőrök már kétszer is problémáztak, kötözködtek idegenbeli meccsek alkalmával, bár ezt lehet le se kellett volna írnom, mert ezt csak az hiszi el, aki már járt hasonló cipőben. Ott vagyok a vendégszektorban Diósgyőrben, Debrecenben, Fehérvárott, sosincs semmi. Amikor a Fradi pályán üveggel dobáltak meg minket, arrébb álltam két méterrel.Csodálatos kép!Nálunk mi lenne? Leköpnék, belerugnának hármat, elvennék a sálját. Ez sose fog változni sajna, mert ez fejben dől el, nem törvényekkel.zavi27
Ez az igazi szurkolói mentalitás.JC6
És hangsúlyozom, soha a büdös életben nem láttam, hogy öreget, gyereket, nőt vertek volna futballpályán. Persze a rendőrökre ez sem igaz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én nem mondtam, hogy szar az ország, de mégsem látom azt, hogy egy Arsenal - Tottenham derbi után lángol a fél főváros, és 5 ezer rendőr próbál rendet tenni, hogy szétválassza a huligánokat. Azok az idők már rég elmúltak Angliában, amit láthattál a Huligánokban vagy esetleg a Futballmaffia c. filmben. Viszont hazai környezetben minden évben az van, hogy ha jön a derbi, kilépni az utcára életveszély.
Persze ez csak lesarkítása a dolgoknak, túl kell élni azt a 2 napot és nincs baj.
Mondom, értelek, sőt, vannak dolgok, amikben egyet is értek, csak te "innen", én meg "onnan" közelítem meg a dolgokat. Nincs ezzel baj, "meghallgatjuk" a másikat.
több mint 14 éve
Hát honnan nézed. Mert most kb. úgy van a helyzet festve, hogy angliában állatok, de a taknyos kis pöcsök azért ilyen esetben segítenek, míg itthon az összes fan akkora vadbarom, hogy pl. állatkodna egy bácsival. Igen, valószínű, hogy lenne olyan aki nem segítene, vagy még faszabb lenne, de szerintem ez abszolúte nem jellemző, plusz angliában is minden bizonnyal lenne olyan aki nem segítene, vagy még faszabb lenne. Ki lehet ragadni, hogy most lett egy ilyen kép, meg te is láttál már egyszer ilyet, de nem lesz minden elvetemült állat angol fanból tiszteletteljes gentleman ilyen helyzetben, és nem viselkedik minden magyar srác elmebeteg vadállatként.
De lehet én vagyok amúgy a hülye, és igazából valóban ilyenek történnek a meccseken itthon, viszont számomra per pill inkább csak üres feltételezése valaki(k)nek, aki(k) örülnek hogy újfent talált(ak) valamit, ami miatt szidni lehet az országot, vagy egyes részét. Meg persze a "taknyos kis pöcsöket", mert azok úgyis csak köcsög, paraszt, idióta, stb... emberek lehetnek.
(Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy ha teszem azt a kék sálas csávónak a poolos bácsi rokona, akkor feltehetőleg segít neki ahelyett, hogy felrúgná, és ez bőven benne van, csak ugye nem derül ki.)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...fetomyVan igazság abban, amit írsz, én viszont láttam hasonlót Londonban, rangadón, élőben.
Szóval, nem tudom azt elképzelni, hogy egy taknyos kis pöcs, Újpest mezben, segít egy Fradi mezt viselő bácsinak a helyét megtalálni.
több mint 14 éve
hátez: http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/27/Amikor_a_spori_nem_tudja_hol_van/ ???megrakta h a Spurs szerzi az első gólt? 😀
|
több mint 14 éve
Nálunk mi lenne? Leköpnék, belerugnának hármat, elvennék a sálját. Ez sose fog változni sajna, mert ez fejben dől el, nem törvényekkel.zavi27Ez mekkora ökörség... Szar egy országban élünk, el is vágyom innen, de azért nem kell mindenre vakon rámondani, hogy itt szarabb. Ráadásul az angoloknál szvsz kevés agresszívebb, brutálabb szurkolói bázis létezik, a miénk pölö éppen pont nem az. Persze nem jártam még úttesten, lehet ott nálatok szarráverik a néniket, itt fehérváron azért kultúráltabb formában működnek a dolgok. A fedett részen pl. elég gyakran teljesen vegyesek a nézők.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ogbnlf1gKxEstezuloni bácsinak küldeném 😀
mellesleg ha nem basszák el a visszapasszt ...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nálunk mi lenne? Leköpnék, belerugnának hármat, elvennék a sálját. Ez sose fog változni sajna, mert ez fejben dől el, nem törvényekkel.zavi27Hány ilyet láttál?