Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
A Liverpool és a Blackpool megállapodott Charlie Adam-ről.Zolika
Éljen!!Mikey
Nem tudod, hogy őt milyen poszton fogjátok játszattatni? Én hirtelen nem tudom elképzelni sehol a 'Pool kezdőjébe.Schleck
Meireles helyén. Lucas előtt, Gerrard mögött. Szerintem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
valamelyik rádió közvetíti holnap a Paks meccsét? mert azt tudom, hogy a TV nemHurka
Furulyás a Paks meccsek TV közvetítésének a jogát is eladta?

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
valamelyik rádió közvetíti holnap a Paks meccsét? mert azt tudom, hogy a TV nem
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Éljen!!Mikey
Nem tudod, hogy őt milyen poszton fogjátok játszattatni? Én hirtelen nem tudom elképzelni sehol a 'Pool kezdőjébe.

több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Éljen!!Mikey
És már az orvosin is átesett!
több mint 14 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 559 — Dolphins fan
Ezt olvastátok?
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/06/Soha_tobbet_nem_csalozod_a_Juventust/tenorx
Én már akkor is azt mondtam amikor ez kirobbant, hogy más ludas is van a dologban. És az általam utált két milánói klub is ott figyel a ranglista élén (v. alján), na ez már mindennek a teteje. Nem elég az, hogy csökken a nézettség és a színvonal is sokszor a Serai A-ban de ez is tovább borzolja a kedélyeket. Nagy válságban van az olasz foci, valljuk be. Iszonyatos korrupció van, de sajnos látjuk nem csak itt, hanem szinte egész Európában (v. világon). Az a rohadt pénz.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hát ez *urva jó nap!
A Róma lesz a Vasas centenáriumi vendége! Augusztus 3. Megvan a névnapi ajándék kérésem 😀 😀Habi
jó dolgok lennének ezek, ha az ellenfél is kicsit komolyan venné és nem az ificsapatot küldené a pályára az ilyen meccseken :/Stez
miért mondod, az olaszok MMKK komolyan veszik a barátságos meccseket 😀 😀

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Éljen!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát ez *urva jó nap!
A Róma lesz a Vasas centenáriumi vendége! Augusztus 3. Megvan a névnapi ajándék kérésem 😀 😀Habi
jó dolgok lennének ezek, ha az ellenfél is kicsit komolyan venné és nem az ificsapatot küldené a pályára az ilyen meccseken :/

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hát ez *urva jó nap!
A Róma lesz a Vasas centenáriumi vendége! Augusztus 3. Megvan a névnapi ajándék kérésem 😀 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
ringo kid Dallas Cowboys USC Trojans 12
Copa döntője ki tudja hol lesz:
Komoly gondban vannak az Argentínában zajló labdarúgó Copa América szervezői, mivel a döntő színhelyének szánt Buenos Aires-i Monumental Stadion jelenleg nincs olyan állapotban, hogy ilyen szintű mérkőzést lehessen benne játszani. A River Plate csapatának arénáját a klub drukkerei tették tönkre másfél hete, amikor az együttes - története során először - kiesett az élvonalból. Jose Luis Meiszner, a szervezőbizottság elnöke kedden egy interjúban elmondta, hogy a pálya talaja fel van túrva, a beléptetőkapuk használhatatlanok, és a sajtóhelyek sincsenek megfelelő állapotban.Szerinte nagyon gyorsan dönteni kell arról, hogy melyik másik stadionban lehetne megrendezni a július 24-én esedékes finálét, ugyanakkor nem zárta ki, hogy mégis a Monumentalban rendezik majd az aranycsatát.Deny
Nekem lenne tippem igaz kicsit hazabeszélek!
http://www.youtube.com/watch?v=Ye0iJxST_Xs&feature=related

Auribus frequentius, quam lingua utere.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Copa döntője ki tudja hol lesz:
Komoly gondban vannak az Argentínában zajló labdarúgó Copa América szervezői, mivel a döntő színhelyének szánt Buenos Aires-i Monumental Stadion jelenleg nincs olyan állapotban, hogy ilyen szintű mérkőzést lehessen benne játszani. A River Plate csapatának arénáját a klub drukkerei tették tönkre másfél hete, amikor az együttes - története során először - kiesett az élvonalból. Jose Luis Meiszner, a szervezőbizottság elnöke kedden egy interjúban elmondta, hogy a pálya talaja fel van túrva, a beléptetőkapuk használhatatlanok, és a sajtóhelyek sincsenek megfelelő állapotban.Szerinte nagyon gyorsan dönteni kell arról, hogy melyik másik stadionban lehetne megrendezni a július 24-én esedékes finálét, ugyanakkor nem zárta ki, hogy mégis a Monumentalban rendezik majd az aranycsatát.
több mint 14 éve
Ez a Lamela dolog 1 nap alatt eléggé felgyorsult. Állítólag 18 óra után már be is jelentik hivatalosan, hogy Lamela hozzánk igazol. S így lesz a Benedetto éra első hivatalos, játékos igazolása.
öröm é bodottá 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Ezt olvastátok?
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/07/06/Soha_tobbet_nem_csalozod_a_Juventust/
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Elég későre sikerült összehozni a Real-Barcát,elvileg dec 11,de akkor a klub vb-n lesznek szóval lehet még tolódik :/

több mint 14 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
A Liverpool és a Blackpool megállapodott Charlie Adam-ről.

több mint 14 éve
Hát dehogynem, ez a cél. 😛
A Juve is mindenkit összevásárol vagyonokért, ebből megint égés lesz szerintem... A Románál nálam mondjuk a Krikic igazolás vinné a pálmát, ha összejönne, de az is kérdéses egyelőre.Stez
Sztem egyedüli normális igazolás Matri volt. Többiek se + se -.
Nálunk az volt a baj, hogy még nem történt meg az elnökség elfoglaló értekezlet és ezért nem is érkezhetett hozzánk még senki sem hivatalosan. De most 2 embert is ezért vettek fel, hogy az átigazolásokért való papírokat alá tudják írni.
Loic Nego francia u20as bekk és José Angel is ez miatt nem írt alá még. A Bojan ügylet 100% szintén.Habi
Azért Krasic eléggé fasza volt. Csak mivel ő volt az egyetlen veszélyes játékosa csapatban gyorsan ráállítottak 2 embert, ezért nem villogott tavasszal.Sebii
mármint az idei piacon. Tavalyiból Krasic mindenképpen, ahogy mondod.
csak ugye Matri a tavalyi szezon 2.részét kölcsönben töltötte Torinóban és most vették meg.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 852
Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀Habi
A Juve is mindenkit összevásárol vagyonokért, ebből megint égés lesz szerintem... A Románál nálam mondjuk a Krikic igazolás vinné a pálmát, ha összejönne, de az is kérdéses egyelőre.Stez
Nálunk az volt a baj, hogy még nem történt meg az elnökség elfoglaló értekezlet és ezért nem is érkezhetett hozzánk még senki sem hivatalosan. De most 2 embert is ezért vettek fel, hogy az átigazolásokért való papírokat alá tudják írni.
Loic Nego francia u20as bekk és José Angel is ez miatt nem írt alá még. A Bojan ügylet 100% szintén.Habi
Azért Krasic eléggé fasza volt. Csak mivel ő volt az egyetlen veszélyes játékosa csapatban gyorsan ráállítottak 2 embert, ezért nem villogott tavasszal.
több mint 14 éve
Lamela jó.
De a mi Cissokho ügyletünk után ezeket akkor hiszem el, ha hivatalos lesz. 😀
De remélem sosem lesz az 😀 Mint ahogy Stekelenburg sem. Inkább vigyátek Gomezt a Tottenhamból, ő kéne. 😀Stez
Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀Habi
Loic Nego francia u20as bekk és José Angel is ez miatt nem írt alá még. A Bojan ügylet 100% szintén.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
én azt olvastam, hogy a Róma ajánlata elsőbbséget élvez nála. NSO cikkezett arról, hogy beajánlotta magát a Spursbe és az Arsenalba, de ilyet nem olvastam máshol. Az Arsenal meg dobta az ajánlatát róla állítólag, mert Stekelenburg már megegyezett velünk. Viszont ezt a játékossal előbb történő megegyezést nagyon nem szeretem...
A L'Equipe pedig lehozta, hogy Lamela a miénk 😊Habi
Lamela jó.
De remélem sosem lesz az 😀 Mint ahogy Stekelenburg sem. Inkább vigyátek Gomezt a Tottenhamból, ő kéne. 😀Stez
A Juve is mindenkit összevásárol vagyonokért, ebből megint égés lesz szerintem... A Románál nálam mondjuk a Krkic igazolás vinné a pálmát, ha összejönne, de az is kérdéses egyelőre.

több mint 14 éve
Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.empty taxi
én azt olvastam, hogy a Róma ajánlata elsőbbséget élvez nála. NSO cikkezett arról, hogy beajánlotta magát a Spursbe és az Arsenalba, de ilyet nem olvastam máshol. Az Arsenal meg dobta az ajánlatát róla állítólag, mert Stekelenburg már megegyezett velünk. Viszont ezt a játékossal előbb történő megegyezést nagyon nem szeretem...
Lamela jó.
Ne akard kiiktatni a csapatomat a Scudettoért folyó versenyből már Július elején 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Visszatérve Stekelenburgra: állítólag szívesebben menne az Arsenalba és ők is érdeklődnek iránta.empty taxi
Lamela jó.
De remélem sosem lesz az 😀 Mint ahogy Stekelenburg sem. Inkább vigyátek Gomezt a Tottenhamból, ő kéne. 😀

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nekünk am sem kell,Szczesny tavaly elég jól tolta,nincs okunk leváltani...

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
NSO cikkcím 😀
Az afrikai foci rákfenéje: nem mernek lőniGogo
Ebben mi olyan mulatságon? 😊szaba
Afrikáról meg a lövésről nem a foci ugrott be...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
A L'Equipe pedig lehozta, hogy Lamela a miénk 😊

JT Daniels fan