Soccer
42 feliratkozó
10 hónapja
De jó ,hogy középre ment a lövés
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
és ezzel valóban sokat tesznek a meg nem értett professzorok az ügynek.nem tudom, de azt igen, hogy a CB probalta kideriteni melyik szallodaban szallt meg Csanyi, hogy megkerdezzek tole, hogy ez megis mi volt😃Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
csebi
Kenny
10 hónapja
nem tudom, de azt igen, hogy a CB probalta kideriteni melyik szallodaban szallt meg Csanyi, hogy megkerdezzek tole, hogy ez megis mi volt😃Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
csebi
10 hónapja
Szarhazi mlsz 😊Mucsi kiment végül? 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Megy a "szarházi MLSZ!" 😊
10 hónapja
Előtte ugye asszem közvetett járt volna azt meg nem mertek be fújniIdéntől szöglet járna ugye ezért, de én eddig csak a PLben láttam 3 forduló alatt 1et.VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo
r.baggio
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
ez amúgy miért sárga? 😊basszus ez rossz ütemű szerelés volt, de nem direkt volt, semmi szándékosság nem volt benne
10 hónapja
SÁRGAAAA!!!
10 hónapja
Szoboszlai megsértődött hogy nem jobbhátvéd? Sétál, felesleges szabálytalanságok, leszarom labda kezelés őt méterre a tizenhatostól. Mintha nem akarna pályán lenni.
10 hónapja
Idéntől szöglet járna ugye ezért, de én eddig csak a PLben láttam 3 forduló alatt 1et.VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo
r.baggio
10 hónapja
PL-ben előző hónap óta van.VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo
r.baggio
10 hónapja
VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Mindenhol van, csak általában basznak rá.
Sixo
10 hónapja
VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Akkor igazi IRA hadművelet volttényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊és legyőzték az angolokat
NB2
aztán együtt estek ki a csoportból
Kampman
10 hónapja
Szobo második labda vesztese, első sárga lett ez meg elég rossz helyen jött
10 hónapja
tényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊és legyőzték az angolokat
NB2
aztán együtt estek ki a csoportból
10 hónapja
Kellene még egy gól a szünetig!
10 hónapja
tényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊Szerintem az egy másik csapat lehetett.
NB2
10 hónapja
Manning INT! Csak most ő szerzi
10 hónapja
tényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊