NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
304
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
149
22
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
16
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Bmeg csak Inter játékos kezezhet ma
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
8 hónapja
Frattesi herpeszes?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Azt hittem anya lánya kapcsolat van közöttükunokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
ez jó szar figura volt
8 hónapja
unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
8 hónapja
Nah bejött a 4 Bayernes akit becserélésre méltónak ítéltem. Lesz-e vajon 5.Márcsak a svéd srác hiányzik
Sixo
8 hónapja
Gnabry ez kinek? Nekem jött?Bezzeg Thuramot simán megtalálja
Sixo
8 hónapja
Nah bejött a 4 Bayernes akit becserélésre méltónak ítéltem. Lesz-e vajon 5.
8 hónapja
Na emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokona
8 hónapja
KM bokája nem nézett ki jól
8 hónapja
Meg fejes és nem rúgás, tudom.Spurs rúgja BL döntőbe a Bayernt !Ez még csak az elődöntőért megy, ha nem tudnád 😉
Sixo
csebi
8 hónapja
Csebiiiiiii van még körmöd apuci?Itthon vagyunk a kis lakásban, még ugrálni sem tudok mert alszanak a lányok.
JC6 (Mr. Miele)
Máltán már orjongenek …
8 hónapja
Spurs rúgja BL döntőbe a Bayernt !Elődöntőbe.
Sixo
Se.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ilyeneket fifában szereztem anno 🤪
8 hónapja
Tudom már, melyik meccsre emlékeztet a RM-ARS: Honvéd-Gyirmót.jaja, ikertornyok
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Spurs rúgja BL döntőbe a Bayernt !Ez még csak az elődöntőért megy, ha nem tudnád 😉
Sixo
8 hónapja
Csebiiiiiii van még körmöd apuci?
8 hónapja
Tudom már, melyik meccsre emlékeztet a RM-ARS: Honvéd-Gyirmót.
8 hónapja
Hat igen, a spurs playak eletben tartjak a Bayernt 😀