NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
307
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
150
22
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
16
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Valaki segítsen, ha a szögletet ráverik kapura úgy, hogy a kapusnak kell kiütni, az fogadás szempontjából miért nem kapuralövés?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
És Gnabry gólpassz baszod
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Bmeg Oliseolise meg müller már eldönthette volna
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Lol
8 hónapja
nincs még ennek vége
8 hónapja
Erick Fucking Dieir!!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Bmeg Olise
8 hónapja
nyilván az agyhalott
8 hónapja
Nem. De egész szezonban ez van, és ő az akit sose cserél le🤣En el nem tudom képzelni hogy mi a toszt kellene még vininek csinalnia, hogy leszedje végre a pályáról🤣Már nem mind1? Azzal továbbmennétek ha lecserélné?
eaglesmcnabb
Sixo
Persze 10-ből egyszer bejön, mert villan egyet, de idegesítő hogy kilencszer meg nem🙂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
jobb védő szépen bealudt Saka góljánál
8 hónapja
A bíró már akkor elindította a mérkőzést mikor még ismeteltek a gólt. Ennyi idő alatt kizárt h alaposan megnézték volna.Elképesztő h minden szirszart megnéz a VAR percekig de egyertelmu kezezest vissza sem játszanakMert a VAR=/=TVs kamerák.
csebi
Igen, ők megnézték, a TVs rendezőket kell okolni, hogy nem mutatták.
zacknorb
Kane góljánál többet várt pedig ott nem tudom mit nézhettek …
8 hónapja
En el nem tudom képzelni hogy mi a toszt kellene még vininek csinalnia, hogy leszedje végre a pályáról🤣Már nem mind1? Azzal továbbmennétek ha lecserélné?
eaglesmcnabb
8 hónapja
és leviszi rodrygot 😊Az Arsenal ellen jóra nem emlékszem tőle, első meccs első félidejében is ő rontotta el a kulcsszitukat kontráknál.nyilván cska ennyire szarul levezetett kontrát ritkán látniVini még mindig iszonyat butaAz világ életében az lesz, 2-vel kevesebb lenne az iq-ja, lehetne ültetni a kertbe.
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
zacknorb
8 hónapja
En el nem tudom képzelni hogy mi a toszt kellene még vininek csinalnia, hogy leszedje végre a pályáról🤣
8 hónapja
rüdiger igazi madridi ...
8 hónapja
Az Arsenal ellen jóra nem emlékszem tőle, első meccs első félidejében is ő rontotta el a kulcsszitukat kontráknál.nyilván cska ennyire szarul levezetett kontrát ritkán látniVini még mindig iszonyat butaAz világ életében az lesz, 2-vel kevesebb lenne az iq-ja, lehetne ültetni a kertbe.
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
8 hónapja
ez a Bayern védelem...sajnos a Barca-é se sokkal jobb, de ez szörnyűBayernnél marha sok a kieső, a Barcanal meg csak a rendszerhez szükséges védekezés kell, és így is triplázhatnak (quadruplázhatnak spanyol szuperkupa)
Klaci79
Poloska vagyok.
8 hónapja
nyilván cska ennyire szarul levezetett kontrát ritkán látniVini még mindig iszonyat butaAz világ életében az lesz, 2-vel kevesebb lenne az iq-ja, lehetne ültetni a kertbe.
Negritis, a vajda
shagi0206
8 hónapja
Elképesztő h minden szirszart megnéz a VAR percekig de egyertelmu kezezest vissza sem játszanakMert a VAR=/=TVs kamerák.
csebi
Igen, ők megnézték, a TVs rendezőket kell okolni, hogy nem mutatták.
Poloska vagyok.
8 hónapja
ez a Bayern védelem...sajnos a Barca-é se sokkal jobb, de ez szörnyű
8 hónapja
Vini még mindig iszonyat butaAz világ életében az lesz, 2-vel kevesebb lenne az iq-ja, lehetne ültetni a kertbe.
Negritis, a vajda