NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
98
14
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
37
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
túl korán jött a Kane gól...felpiszkálták az oroszlánt, nem akartak ők focizni, de rákényszerítették őket.
Gratula az Internek, innen már remélem megnyerik a BL-t (is)
gamerkr
8 hónapja
túl korán jött a Kane gól...Gratula az Internek, innen már remélem megnyerik a BL-t (is)
8 hónapja
Először azt hittem a labda kintről kanyarodott vissza a szögletnél
8 hónapja
Aztán az alsógatya iparra váltott.Az ősidőkben Tornyi Barnabás is sokat volt.Ezek mind voltak meccsek szünetében.én csak meccseket nézek egyéb műsorokat nemZámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
ahhoz akkor inkább vmi youtube/podcast vagy cikk
Negritis, a vajda
Sixo
Kampman
8 hónapja
Elképesztő h minden szirszart megnéz a VAR percekig de egyertelmu kezezest vissza sem játszanak
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Az ősidőkben Tornyi Barnabás is sokat volt.Ezek mind voltak meccsek szünetében.én csak meccseket nézek egyéb műsorokat nemZámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
Negritis, a vajda
Sixo
8 hónapja
Viszlát Bayern?
8 hónapja
gyorsan fordít az Inter 😊
8 hónapja
de csak nem mutattákszerintem is kéz volt 😀Vicces h rá sem néztek …
Löfli
csebi
8 hónapja
Ezek mind voltak meccsek szünetében.én csak meccseket nézek egyéb műsorokat nemZámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
Negritis, a vajda
8 hónapja
szerintem is kéz volt 😀Vicces h rá sem néztek …
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
én csak meccseket nézek egyéb műsorokat nemZámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
szerintem is kéz volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Ez nem a kezére pattant?
8 hónapja
Szép munka.
8 hónapja
Martinez!
8 hónapja
LOl a Bayern védelme ma nem egy nagy biztosíték, a középkezdést követő első Inter akcióból majdnem kiegyenlítettek.Meg jobb meccs lesz ez így ebből. Jöhetne Gnabry mert végre lesz hely futni
Sixo
8 hónapja
LOl a Bayern védelme ma nem egy nagy biztosíték, a középkezdést követő első Inter akcióból majdnem kiegyenlítettek.kapus nem rossz, de az ember idegbajt kap folyamatosan
Sixo
a 2 védő meg csak gyenge
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Vagy más sportoknál a Bill meg az Ancsin JaniZámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
8 hónapja
LOl a Bayern védelme ma nem egy nagy biztosíték, a középkezdést követő első Inter akcióból majdnem kiegyenlítettek.