NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
megint Sané... Kompany hozd már le komolyan
8 hónapja
sőt, meg is ölheti! 😊Szóval akkor ha nincs ott a labda agyon lehet rúgni az embert?és én ezt nem is vitatom 😊nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
ascensio meg mindent megtett hogy levigye merilot
Negritis, a vajda
(pusztán azt mondom, h semennyire nem befolyásolta a játék menetét.)
bogjosi
Ezt a vitát már anno lefolytattuk aztán iylen esetek elmaradása miatt is ment a reklamálás.
zacknorb
(igen, emlékszem, azt hiszem egy ATMA-Real tizinél volt, ott is uezt vallottam, nem lehet mondani, hogy nem vagyok konzisztens 😀 )
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
müller b+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Szóval akkor ha nincs ott a labda agyon lehet rúgni az embert?és én ezt nem is vitatom 😊nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
Ezt a vitát már anno lefolytattuk aztán iylen esetek elmaradása miatt is ment a reklamálás.
Poloska vagyok.
8 hónapja
és én ezt nem is vitatom 😊nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
Negritis, a vajda
8 hónapja
Aaa azért nem. Legalább megvannak a labda kihozatalok. Az igazi full Józsi már csak annyi volt h elorevagjak aztán az egyetlen kreatív játékos eléri a labdát.Ma mondjuk full Józsit tolnak. Klasszik Inzaghi, 1 gólos előny is előny.Jézus milyen hangulat van a Giuseppe Meazzában.És jó kis meccs is. Ez az inter egy nagyon érett modern focit játszó csapat
Sixo
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Miért menne a BL az M4en?épp akartam kérdezni hogy megy az M4en mer akkor nem szenvedek a streammelJogos sorryervinatorHajdú BGundel gecc, kiírják hogy les miatt nincs tizi, ez meg nem értem miért vonták vissza...
kapitnono
kapitnono
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
8 hónapja
épp akartam kérdezni hogy megy az M4en mer akkor nem szenvedek a streammelJogos sorryervinatorHajdú BGundel gecc, kiírják hogy les miatt nincs tizi, ez meg nem értem miért vonták vissza...
kapitnono
kapitnono
8 hónapja
nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
8 hónapja
Jogos sorryervinatorHajdú BGundel gecc, kiírják hogy les miatt nincs tizi, ez meg nem értem miért vonták vissza...
kapitnono

8 hónapja
Pont olyan kamu volt mint az arsenálé, lapozzunkCsaló geciknem kapjátok meg a kamu büntit les miatt?
KeyG
felháborító
Negritis, a vajda

8 hónapja
Hajdú BGundel gecc, kiírják hogy les miatt nincs tizi, ez meg nem értem miért vonták vissza...
kapitnono
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
Megvettuk a chiefses bírókatCsaló geciknem kapjátok meg a kamu büntit les miatt?
KeyG
felháborító
Negritis, a vajda
8 hónapja
Akkor Vardrid kifejezést el lehet felejteni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Hajdú B gecc, kiírják hogy les miatt nincs tizi, ez meg nem értem miért vonták vissza...

8 hónapja
Csaló geciknem kapjátok meg a kamu büntit les miatt?
KeyG
felháborító
8 hónapja
Ma mondjuk full Józsit tolnak. Klasszik Inzaghi, 1 gólos előny is előny.Jézus milyen hangulat van a Giuseppe Meazzában.És jó kis meccs is. Ez az inter egy nagyon érett modern focit játszó csapat
Sixo
csebi
8 hónapja
Itt egy tippem van, hogy ott Rodrygo vagy Rudiger lesen volt és mellette fejelte ez Asencio, és úgy ítélték meg az zavaró volt és aktívvá vált a les.
Poloska vagyok.
8 hónapja
de legalább visszavonta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Csaló gecik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Teljes mellszélességgel támogatom a VAR-t, de ilyen sokáig nem szabadna tartania.
8 hónapja
Jézus milyen hangulat van a Giuseppe Meazzában.És jó kis meccs is. Ez az inter egy nagyon érett modern focit játszó csapat
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Sane annyira lefele lóg ki ebből a Münchenből, hogy csak na... Egy jó labdája nem volt még ma. cserébe már vagy a 3.-ik támadás halt el rajta
8 hónapja
nem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda