NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
LolMeg is bosszulta magát gyorsan
Ezt a Palace tizit nézzétek vissza ha nem láttatok volna 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ezé kár volt odaállnia. 😀😀😀
8 hónapja
Mi a tokomert pályán ápolnak már két perce?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Müller indahouse
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Rá is raktam 2000-et a Madrid továbbjutására. Képet nem küldök, mert csak nemzethy valutát tettem.Én egy kis aprót arra, hogy az Arsenal 0-4-re nyer 😀
Gergőbácsi
Poloska vagyok.
8 hónapja
Kerkez közben év csapata jelölt.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Rá is raktam 2000-et a Madrid továbbjutására. Képet nem küldök, mert csak nemzethy valutát tettem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
8 hónapja
Én egyébként ha Ancelotti lennék átraknám Vinit jobb oldalra, Lewis-Skelley 18 éves és volt már pár pirosa, rá kellene szállni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
20:30-tól biszembaszom helyett UE Santa Coloma-Inter Escaldes kupaelődöntő!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Anno a Bőrszalonna 0:3 után 11-es oddson tettem a Liverpool továbbjutására, mert úgy éreztem, megérdemelték az egész éves teljesítményükkel.Én nem merem leírni mit érzek. De nekem 21-es oddsért megérte megrakni a Real BL-t.Ha a bigdata cégek/oldalak 5-6-7%-ot mondanak, nem tudom hogy jött ki 18 a Zrt-nek.Jól írtad, a sportfogadóirodák nem az esélyt nézik, hanem a fogadás volumenét, és olyan odds-szokkal kínálják a meccseket, hogy már a meccs kezdete előtt pluszban legyenek.
Az Arsenal 2023 decembere óta nem kapott 3 gólt! A világ legjobb védelme.
A Real egész szezonban szenvedett a lowblock ellen, ha nincs terület keresgélhetnek, lehet találnak is, de arra, hogy ekkora mennyiségben találjanak nagyon kicsi az esély, lsd Atleti meccsek idén, és az is BL volt, azt a faktort is beletettem.
És aztán ott van az, hogy nem lesz elég 3 gól, mert ha az ellenfél nem spanyol alsó 5-ös csapat, akkor 80-90% az esély arra, hogy fognak gólt kapni, akkor meg csak a hosszabbításhoz kell 4 gól. 4 gólt az Arsenal 2023 áprilisában kapott a City ellen.
Megvannak az egyértelmű utak a Real továbbjutásra (korai pl Partey kiállítás)(HATALMAS ORBITÁLIS MÁK), de ez nem egy 5.5-ös odds nálam, 0.18 körüli valószínűséggel.
Igen, nem én adom az oddsokat, itt jön az, hogy a ZRT be akarja védeni magát a Real ellen, plusz gondolom pakolták is az emberek, ezért ment le az odds.
Csupán arra szerettem volna reflektálni, hogy szerintem az emberek marhára feltételezik a valószínűtlent ezen a meccsen.
zacknorb
A sok elvakult szurkoló meg pakolja a Madridot mintha nem lenne holnap, ők meg nem kockáztatják meg magas oddson, hogy mi van ha véletlen beesne egy Madrid továbbjutás.
Btw szerintem sima vendég lesz a második meccs is. Ha Ancelotti bukik, akkor bukjon rendesen!
eaglesmcnabb
KeyG
Aztán Trent gyorsan elvégezte a szögletet.
8 hónapja
Btw szerintem sima vendég lesz a második meccs is. Ha Ancelotti bukik, akkor bukjon rendesen!Sima vendéget nem mondanék, de én is azt mondtam, hogy ebből nem hogy fordítás nem lesz, szerintem ma sem nyernek.
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
8 hónapja
Én nem merem leírni mit érzek. De nekem 21-es oddsért megérte megrakni a Real BL-t.Ha a bigdata cégek/oldalak 5-6-7%-ot mondanak, nem tudom hogy jött ki 18 a Zrt-nek.Jól írtad, a sportfogadóirodák nem az esélyt nézik, hanem a fogadás volumenét, és olyan odds-szokkal kínálják a meccseket, hogy már a meccs kezdete előtt pluszban legyenek.
A Real egész szezonban szenvedett a lowblock ellen, ha nincs terület keresgélhetnek, lehet találnak is, de arra, hogy ekkora mennyiségben találjanak nagyon kicsi az esély, lsd Atleti meccsek idén, és az is BL volt, azt a faktort is beletettem.
És aztán ott van az, hogy nem lesz elég 3 gól, mert ha az ellenfél nem spanyol alsó 5-ös csapat, akkor 80-90% az esély arra, hogy fognak gólt kapni, akkor meg csak a hosszabbításhoz kell 4 gól. 4 gólt az Arsenal 2023 áprilisában kapott a City ellen.
Megvannak az egyértelmű utak a Real továbbjutásra (korai pl Partey kiállítás)(HATALMAS ORBITÁLIS MÁK), de ez nem egy 5.5-ös odds nálam, 0.18 körüli valószínűséggel.
Igen, nem én adom az oddsokat, itt jön az, hogy a ZRT be akarja védeni magát a Real ellen, plusz gondolom pakolták is az emberek, ezért ment le az odds.
Csupán arra szerettem volna reflektálni, hogy szerintem az emberek marhára feltételezik a valószínűtlent ezen a meccsen.
zacknorb
A sok elvakult szurkoló meg pakolja a Madridot mintha nem lenne holnap, ők meg nem kockáztatják meg magas oddson, hogy mi van ha véletlen beesne egy Madrid továbbjutás.
Btw szerintem sima vendég lesz a második meccs is. Ha Ancelotti bukik, akkor bukjon rendesen!
eaglesmcnabb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Ha a bigdata cégek/oldalak 5-6-7%-ot mondanak, nem tudom hogy jött ki 18 a Zrt-nek.Jól írtad, a sportfogadóirodák nem az esélyt nézik, hanem a fogadás volumenét, és olyan odds-szokkal kínálják a meccseket, hogy már a meccs kezdete előtt pluszban legyenek.
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Mindenki még a múltban él és úgy van vele, hogy hát de Real. Csak ez a Real nem az a Real. Aztán épp ezért lőnek 4-et ma 😊))(egyébként tegnap kiesett a ffi kosárlabda euroleague-ban a Real, ma a BL-ben a foci, elég durva évük lesz akkor)
8 hónapja
Ha a bigdata cégek/oldalak 5-6-7%-ot mondanak, nem tudom hogy jött ki 18 a Zrt-nek.Az Arsenal 2023 decembere óta nem kapott 3 gólt! A világ legjobb védelme.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
8 hónapja
Tippmix 5.5es oddsot ad a Real továbbjutására.Miért ne? Hazai pálya, playmaker játékosok, tegnap is láttuk, hogy egy "sima" első meccsen szerzett 2 és 4 gólos különbségre, odavágtak 3 gólt a hátrányban lévő csapatok.
Ez ilyen 18% körüli esélyt jelent.
MI. A. FASZ?
zacknorb
Én messze nem írnám le a Real-t, simán bennevan, hogy hazai pályán vágnak 3-at.
Szerkesztette: bobi0092
8 hónapja
Tippmix 5.5es oddsot ad a Real továbbjutására.Sok vagy kevés?
Ez ilyen 18% körüli esélyt jelent.
MI. A. FASZ?
zacknorb
8 hónapja
Tippmix 5.5es oddsot ad a Real továbbjutására.Ez ilyen 18% körüli esélyt jelent.
MI. A. FASZ?
Poloska vagyok.
8 hónapja
helyes, alapból vicc a szabály, hogy kiállítanak a bajnokságban és a kupában kell letöltened 😊Jó hát na, játszani kell a kupadöntőben, azért kapott csak egy meccset 😊Nyilván, nálam is sima 3 meccs lett volna mindkét eset, csak arra akartam kilyukadni, hogy ide is oda is tévednek, de itt legalább megtörtént a kiállítás. Pláne, hogy nemrég Bellingham szart se csinált és 2 meccs volt a büntetés, itt meg Mbappe szabálytalankodásánál komolyabb probléma is lehetett volna belőle. Ha komolyabban lesérül szerintem nem úszta volna meg 1 meccsel.Ebből a szempontból persze igaz, de azt mind tudjuk, hogy ha valakit viszont kiállítanak egy ilyenért, akkor azt nem 1 meccsre tiltják el, mintha sima 5 sárga lenne. Teljesen megdöbbentő patkány húzás volt ez KM-től, ő nem ez a fajta játékos, de amit ez a liga művel az hányinger. Nyilván nagyítóval fogják mostantól nézni ezeket a pirosakat, hogy ki mennyit kap, de az 1 meccs az egy vicc.Mbappe 1 meccset kapott, Barcelona liga, huh?ahhoz képest hogy a gyerek aki ugyanígy lerúgta az espanyol meccsen, csak éppen hátulról, csak egy szaros sárgát kapott azon meccsen, úgy hogy vissza se nézették a sporival, majd a szabálytalankodó játékos győztes gólt lőtt a meccs végén, szerintem teljesen korrekt az 1 meccs 😀
Kenny
eaglesmcnabb
Klaci79
Én amúgy ez alapján súlyoznék, ezer éves storyk, de pl. vicc hogy bármennyire is csúnya volt, a casquero elleni pepe agymenés 10 meccset ért, úgy hogy a csávónak kutya baja nem lett, neil taylor meg kettétörte eduardo pályafutását a lábával együtt és az összesen 2 meccs volt. Nem éreztem arányosnak a 2 büntetést.
eaglesmcnabb
Kenny
A liga érdeke volt a nézettség miatt, a Madrid szemszögéből nem oszt nem szoroz, sima bukó.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
nem úgy volt hogy a liga meg a bírók direkt szopatják a reált?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Jó hát na, játszani kell a kupadöntőben, azért kapott csak egy meccset 😊Nyilván, nálam is sima 3 meccs lett volna mindkét eset, csak arra akartam kilyukadni, hogy ide is oda is tévednek, de itt legalább megtörtént a kiállítás. Pláne, hogy nemrég Bellingham szart se csinált és 2 meccs volt a büntetés, itt meg Mbappe szabálytalankodásánál komolyabb probléma is lehetett volna belőle. Ha komolyabban lesérül szerintem nem úszta volna meg 1 meccsel.Ebből a szempontból persze igaz, de azt mind tudjuk, hogy ha valakit viszont kiállítanak egy ilyenért, akkor azt nem 1 meccsre tiltják el, mintha sima 5 sárga lenne. Teljesen megdöbbentő patkány húzás volt ez KM-től, ő nem ez a fajta játékos, de amit ez a liga művel az hányinger. Nyilván nagyítóval fogják mostantól nézni ezeket a pirosakat, hogy ki mennyit kap, de az 1 meccs az egy vicc.Mbappe 1 meccset kapott, Barcelona liga, huh?ahhoz képest hogy a gyerek aki ugyanígy lerúgta az espanyol meccsen, csak éppen hátulról, csak egy szaros sárgát kapott azon meccsen, úgy hogy vissza se nézették a sporival, majd a szabálytalankodó játékos győztes gólt lőtt a meccs végén, szerintem teljesen korrekt az 1 meccs 😀
Kenny
eaglesmcnabb
Klaci79
Én amúgy ez alapján súlyoznék, ezer éves storyk, de pl. vicc hogy bármennyire is csúnya volt, a casquero elleni pepe agymenés 10 meccset ért, úgy hogy a csávónak kutya baja nem lett, neil taylor meg kettétörte eduardo pályafutását a lábával együtt és az összesen 2 meccs volt. Nem éreztem arányosnak a 2 büntetést.
eaglesmcnabb