Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
honvéd bekezd
Heisman nádor
És tényleg 😊
ozibozi
Mondom én 😀
Heisman nádor
Kántor Kevin a svájci ötödosztályból - tavasszal 3 gól, 3 gólpassz. Soha rosszabb noname igazolást.
iktriad
írtam már, hogy ha csak feleakkora érzéke van a focihoz, mint az apjának a röpihez, akkor a Honvéd nagyot fogott.
az apját hasonlíthatnám Szoboszlaihoz, hogy focis hasonlat legyen, csak hozzá képest Szoboszlai még semmit nem tett le az asztalra 😮
8 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Múlt héten is írtam, a második adás után is maradt a véleményem:
Nagy jó a FradiZóna Elemzés műsor - Heinrich-kel.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.
nagylaza, főpohárnok
Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
warr_b
Basszus
Ez a Schindler elpusztíthatatlan. Ez még a budiból is visszamászik, hiába öblítesz 10x..
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 921 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.
nagylaza, főpohárnok
Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nagylaza, főpohárnok
Pedig nagy szarban vannak, bár sűrű a mezőny hátul. 3 fordulóval ezelőtt a Honvéd is 15. volt, most meg 3 W után már a 7. És ennek ellenére (szerencsére már) 6 pontra vagyunk a kieső helytől... 😀

Szerkesztette: iktriad
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 709 — beers & Packers
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 815 — Kinek mit intézett a kormánya
állítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.

Kenny örülhetsz 😕
petey
Nem ertem Timart, miert eri meg neki leulni hozzatok?
Se penz, se latszolagos jovokep.

Petot nem sajnalom, jo lesz neki az nb2-ben valahol.
Kenny
Vagy Újpest

Poloska vagyok.
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
honvéd bekezd
Heisman nádor
És tényleg 😊
ozibozi
Mondom én 😀
Heisman nádor
Kántor Kevin a svájci ötödosztályból - tavasszal 3 gól, 3 gólpassz. Soha rosszabb noname igazolást.
8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 020

Kenny örülhetsz 😕
petey

Kenny
Az ő fizetésére biztosan lesz pénz, jövőképet meg a mennyeiben tök felesleges keresni.
Változó mértékben, de minden csapat ad-hoc impulzusok alapján működik.

8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
honvéd bekezd
Heisman nádor
És tényleg 😊
ozibozi
Mondom én 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 239
honvéd bekezd
Heisman nádor
És tényleg 😊
8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
honvéd bekezd

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!

Kenny örülhetsz 😕
petey

8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
Kisvárda:
 nb1.hu/hir/revesz-attila-nyilatkozata-minden-eddiginel-megdobbentobb/
zacknorb
Fasza edző lehet, akinek a meccs 38. percében jut el az agyáig az, amit minimális empátiával már a meccs előtt is tudhatott volna. Buta pöcs.

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 815 — Kinek mit intézett a kormánya
Belgium:

Kisvárda:
 nb1.hu/hir/revesz-attila-nyilatkozata-minden-eddiginel-megdobbentobb/

Poloska vagyok.
8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 655 — Csodabogár

Kenny örülhetsz 😕

8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Kellett ugye Szolnokra is több százmilliós stadion… nesze nektek
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott
Kicsi Como nem szarozik, elkapta a Torinot is
ozibozi
epp gyerek szuletesnapi bulin voltam, mikor a sved apuka spanom (akinek igaming szeru cege van itt Maltan) mutat egy kepet a meccsrol. 2-3 sorral hatrebb ott hesszel Henry. kaptak vmi promo jegyet a Como-Torino VIP szektorba, amit a haverom egyik beosztottjanak adta tovabb, aki tortenetesen elkepeszto Henry fan.
csebi
 telex.hu/sport/2025/04/14/como-torino-thierry-henry-jeff-goldblum
Negritis, a vajda
a kepen Terryt epp kitakarjak, Goldblum meg vszeg szotyit es kobanyait vasarol a bufeben, mert nincs a helyen.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
ozibozi
epp gyerek szuletesnapi bulin voltam, mikor a sved apuka spanom (akinek igaming szeru cege van itt Maltan) mutat egy kepet a meccsrol. 2-3 sorral hatrebb ott hesszel Henry. kaptak vmi promo jegyet a Como-Torino VIP szektorba, amit a haverom egyik beosztottjanak adta tovabb, aki tortenetesen elkepeszto Henry fan.
csebi
 telex.hu/sport/2025/04/14/como-torino-thierry-henry-jeff-goldblum

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott
ozibozi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
YoungZeeZee 9 409
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 239
Komolyabb 2. Félidőt tolnak ma Rómában.

Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
kibaszott roma
Kenny
Ranieri magic. Na gyerünk a W-ért!!!
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
kibaszott roma

8 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Legjobbkor írtam.