Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Salahnak 2 assist a beállítás, 3 a rekorddöntés
Poloska vagyok.
8 hónapja
cselszki lol

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Díaz. ❤️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Arda Güler kezdő, de Endrick nem.Mbappé és Rodrygo maradt a támadótrióból nyilván kellenek a legjobbak a “Mesternek” aki a pálya mellett se lesz, hogy legyen talán egy W.
Gyere Alonso.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Ezek szerint ma nem posztolt
Poloska vagyok.
8 hónapja
CR-Messi imádatban sok mindenkitől elvettek Aranylabdát.Igen Xavi is kaphatott volna lazán sztem.
Járt volna egy Sneijdernek, Xavinak vagy Iniestának, Ribérynek, Lewának és Haalandnak.
KeyG
Iniesta nekem picit kérdőjeles
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
CR-Messi imádatban sok mindenkitől elvettek Aranylabdát. Járt volna egy Sneijdernek, Xavinak vagy Iniestának, Ribérynek, Lewának és Haalandnak.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Amúgy én olvastam olyat h állítólag az eredeti határidő után sem Ribery állt legelől de már fene tudja h mi igaz ebből.@Stez A 19-20-as szezon után Lewandowksinak nem adni aranylabdát a nagyobb rablás, vagy Orbánék elmúlt 15 éve?A FIFA-UEFA maffia mellett a labdarugas legnagyobb vicce nalam ez az Aranylabda-dolog, korrupt marketing dij, amit a top3-4 eselyes kozul az kap meg, akinek epp a legjobb az imazsa ezeknel. Amikor Messi realisan versenyben volt, ugyis o kapta, de en amugy Ribery 2013-as esetet is visszataszitnak gondolom, amikor lezartak szavazast, o nyert, majd hirtelen meghosszabbitottak ket hetre, hogy Ronaldo nyerjen.
szaba
Ugy kapott ki Ribery, hogy a Bayern abban az evben megnyert mindent, a Real meg sem bajnoksagot, sem BL-t, sem Kiraly-kupat, csak egy szuperkupat. Nalam az minden idok legnagyobb rablasa a futballban.
Stez
Ráadásul abban a szezonban Ribery nemcsak megnyert mindent hanem megállíthatatlan volt, és a BL döntőben adott egy olyan sarkazós gólpasszt amit ha Messi csinál akkor csak arra tekintettel kapja meg a következő 3 aranylabdát is …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Az is nevetseges volt, de egy fokkal kevesbe „robbed” nalam, mert ott lehetett mutogatni arra, hogy a Barcelona 3-4 egyeb kupat nyert a szezonban, Ribery eseteben a Real es CR nagyjabol semmi egyebet, mig a Bayern mindent. Csak ott mar annyira kemeny volt a Barca- meg a titi-taka buzulas, hogy szerencsetéen Sneijder a top3-ba sem fert oda.no meg snejder 2010@Stez A 19-20-as szezon után Lewandowksinak nem adni aranylabdát a nagyobb rablás, vagy Orbánék elmúlt 15 éve?A FIFA-UEFA maffia mellett a labdarugas legnagyobb vicce nalam ez az Aranylabda-dolog, korrupt marketing dij, amit a top3-4 eselyes kozul az kap meg, akinek epp a legjobb az imazsa ezeknel. Amikor Messi realisan versenyben volt, ugyis o kapta, de en amugy Ribery 2013-as esetet is visszataszitnak gondolom, amikor lezartak szavazast, o nyert, majd hirtelen meghosszabbitottak ket hetre, hogy Ronaldo nyerjen.
szaba
Ugy kapott ki Ribery, hogy a Bayern abban az evben megnyert mindent, a Real meg sem bajnoksagot, sem BL-t, sem Kiraly-kupat, csak egy szuperkupat. Nalam az minden idok legnagyobb rablasa a futballban.
Stez
YoungZeeZee
En mar egyaltalan nem is foglalkozom ezzel a bohoc dijjal, a labdarugas megcsufolasa rengetegszer, orulok is, hogy egyre tobben kelnek ki a France Football ellen is, es nem csak szurkolok, hanem olyan mediumok, klubok meg szemelyisegek, akiknek a velemenyet nehezebb megkerulni, meg ignoralni.
8 hónapja
YoungZeeZee
9 409
no meg snejder 2010@Stez A 19-20-as szezon után Lewandowksinak nem adni aranylabdát a nagyobb rablás, vagy Orbánék elmúlt 15 éve?A FIFA-UEFA maffia mellett a labdarugas legnagyobb vicce nalam ez az Aranylabda-dolog, korrupt marketing dij, amit a top3-4 eselyes kozul az kap meg, akinek epp a legjobb az imazsa ezeknel. Amikor Messi realisan versenyben volt, ugyis o kapta, de en amugy Ribery 2013-as esetet is visszataszitnak gondolom, amikor lezartak szavazast, o nyert, majd hirtelen meghosszabbitottak ket hetre, hogy Ronaldo nyerjen.
szaba
Stez
8 hónapja
@Stez A 19-20-as szezon után Lewandowksinak nem adni aranylabdát a nagyobb rablás, vagy Orbánék elmúlt 15 éve?A FIFA-UEFA maffia mellett a labdarugas legnagyobb vicce nalam ez az Aranylabda-dolog, korrupt marketing dij, amit a top3-4 eselyes kozul az kap meg, akinek epp a legjobb az imazsa ezeknel. Amikor Messi realisan versenyben volt, ugyis o kapta, de en amugy Ribery 2013-as esetet is visszataszitnak gondolom, amikor lezartak szavazast, o nyert, majd hirtelen meghosszabbitottak ket hetre, hogy Ronaldo nyerjen.
szaba
8 hónapja
igen, a Vichai altal osszerakott kerettel es stabbalde azert ne tegyunk ugy h a lejszter mindig jo volt es neki koszonhetoLejcseszter is komoly formában van 😀😀A Leicesternek nem csupan oriasi tragedia volt, hogy a tulaj meghalt 2018-ban a helikopter tragediaban, de az az esemeny egyuttal a klubot is megolte. Vichai nem csupan egy zsenialis tulajdonos volt, akit mindenki imadott es a szive-lelket belerakta a klub felepitesebe, de mindezt jol is csinalta.
Löfli
Az o halala utan a fia lett a gore, aki egy evig nyomta a jop kis szinhazat, hogy „a papi azt akarna, hogy mindent beleadjunk”, ahogy a mindennapok szepen leraztak magukrol a tragedia, meg annak az utoszele is elhalkult, ugy szarta telibe a pali az egesz csapatot. Nem igazolt, csak eladott, nagyjabol barmihez hozzanyult, az fos volt. A Leicester a kieses utan meg ugy a PL-bol lemorzsolodott csapataval visszajutott, de ez egy Championship-keret. Sokatmondo, hogy az Ipscwich-roster sokkal kulonb ennel, marpedig az Ipswichnek konkretan semmi penze sincs szinte jatekosokra, az egesz idenyt ugy oldottak meg, hogy mentek kuncsorogni a PL-klubokhoz, hogy a nem hasznalt tehetsegeket, meg allandoan padozo kozepszer jatekosokat adjak nekik kolcson, mert az win-win, naluk kezdeni fognak es igy legalabb fejlodnek a jatekosok.
Szegeny Vichai, ha latja, mit muvelt a fia a Leicesterrel, forog... 😕
Stez
2010ben vette meg, a 15-16-os szezon megismetelhetetlen.
az elnok halala utan is volt ket 5. hely
YoungZeeZee
Szerkesztette: Stez
8 hónapja
Ezt hívják a Rodgers-faktornak. Más szóval még felülteljesítés címszó alatt is megtalálod. Aztán szembejött a valóság.de azert ne tegyunk ugy h a lejszter mindig jo volt es neki koszonhetoLejcseszter is komoly formában van 😀😀A Leicesternek nem csupan oriasi tragedia volt, hogy a tulaj meghalt 2018-ban a helikopter tragediaban, de az az esemeny egyuttal a klubot is megolte. Vichai nem csupan egy zsenialis tulajdonos volt, akit mindenki imadott es a szive-lelket belerakta a klub felepitesebe, de mindezt jol is csinalta.
Löfli
Az o halala utan a fia lett a gore, aki egy evig nyomta a jop kis szinhazat, hogy „a papi azt akarna, hogy mindent beleadjunk”, ahogy a mindennapok szepen leraztak magukrol a tragedia, meg annak az utoszele is elhalkult, ugy szarta telibe a pali az egesz csapatot. Nem igazolt, csak eladott, nagyjabol barmihez hozzanyult, az fos volt. A Leicester a kieses utan meg ugy a PL-bol lemorzsolodott csapataval visszajutott, de ez egy Championship-keret. Sokatmondo, hogy az Ipscwich-roster sokkal kulonb ennel, marpedig az Ipswichnek konkretan semmi penze sincs szinte jatekosokra, az egesz idenyt ugy oldottak meg, hogy mentek kuncsorogni a PL-klubokhoz, hogy a nem hasznalt tehetsegeket, meg allandoan padozo kozepszer jatekosokat adjak nekik kolcson, mert az win-win, naluk kezdeni fognak es igy legalabb fejlodnek a jatekosok.
Stez
YoungZeeZee
8 hónapja
ez ebben a formában igaz, de ha a magyar foci érdekeit nézik akkor ha két potenciális csoportkörös csapatot akar a magyar foci, akkor nem szabad bajnoknak lennie a Fradinak. ( ez ugye emelné a bajnokság erejét, több pontot kapnánk és idővel több helyet a kupainduláskor )"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):Én nem vagyok az a nagy konteós, de szerintem ha úgy áll a közönségkutatás, ott van a gomb főniéknél hogy nem engedhetik meg, hogy a Fradi helyett a Felcsút legyen a bajnok.
xG: 2,04 - 1,94
xGOT: 1,83 - 1,93
Gólok: 1,50 - 2,14
Az összesített "Gól-xG" mutatójuk az első 20 meccsükön -10,87 volt, a legutóbbi 7 találkozójukon +1.42."
Keresztes Tamás, MLSZ adatelemző.
Nahát, véget ért a Fradi durva alulteljesítése és hanyatlik a Felcsút durva felülteljesítése, így normalizálódnak a tabellán elfoglalt helyek, nahát, milyen meglepő.
zacknorb
Heisman nádor
Tegyük fel bajnok lesz a Felcsút, második selejtezőkörbe kezdenének, egyből kiesnek onnan 1 db párharcot kell megnyerni az EKL főtáblához, míg a Fradi egy esetleges MK győzelemmel besétálhat az EL csoportkörbe.
Lehet, hogy faszság ,de én Csányi helyében erre mennék.
8 hónapja
YoungZeeZee
9 409
de azert ne tegyunk ugy h a lejszter mindig jo volt es neki koszonhetoLejcseszter is komoly formában van 😀😀A Leicesternek nem csupan oriasi tragedia volt, hogy a tulaj meghalt 2018-ban a helikopter tragediaban, de az az esemeny egyuttal a klubot is megolte. Vichai nem csupan egy zsenialis tulajdonos volt, akit mindenki imadott es a szive-lelket belerakta a klub felepitesebe, de mindezt jol is csinalta.
Löfli
Stez
8 hónapja
ugyanezt mondtam lejjebb, amikor a Fradi le volt maradva iszonyat nagyon volt a felháborodás és nem csak a Fradistáknál, de úgy mindenkinél, hogy ez a rohadt puskás azért ne"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):Én nem vagyok az a nagy konteós, de szerintem ha úgy áll a közönségkutatás, ott van a gomb főniéknél hogy nem engedhetik meg, hogy a Fradi helyett a Felcsút legyen a bajnok.
Az összesített "Gól-xG" mutatójuk az első 20 meccsükön -10,87 volt, a legutóbbi 7 találkozójukon +1.42."
Nahát, véget ért a Fradi durva alulteljesítése és hanyatlik a Felcsút durva felülteljesítése, így normalizálódnak a tabellán elfoglalt helyek, nahát, milyen meglepő.
zacknorb
Heisman nádor
nyilván a fradisták sírása röhejes volt, de cserébe a legnagyobb szurkolói bázis, ha csak a 10%-t magadra haragítod és nem a FIdeszre szavaz már fájni fog
8 hónapja
Lejcseszter is komoly formában van 😀😀A Leicesternek nem csupan oriasi tragedia volt, hogy a tulaj meghalt 2018-ban a helikopter tragediaban, de az az esemeny egyuttal a klubot is megolte. Vichai nem csupan egy zsenialis tulajdonos volt, akit mindenki imadott es a szive-lelket belerakta a klub felepitesebe, de mindezt jol is csinalta.
Löfli
8 hónapja
A nép edzőjeKaszinós GyuriEz ki volt már?"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):"Abszolút fölösleges, a futball öt százalékát nem teszik ki ezek a statisztikák. Példának okáért, azt se tudom, mi az az xG. "
zacknorb
kittli
csebi
gamerkr
8 hónapja
Kaszinós GyuriEz ki volt már?"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):"Abszolút fölösleges, a futball öt százalékát nem teszik ki ezek a statisztikák. Példának okáért, azt se tudom, mi az az xG. "
zacknorb
kittli
csebi
8 hónapja
Ez ki volt már?"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):"Abszolút fölösleges, a futball öt százalékát nem teszik ki ezek a statisztikák. Példának okáért, azt se tudom, mi az az xG. "
zacknorb
kittli
8 hónapja
"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):"Abszolút fölösleges, a futball öt százalékát nem teszik ki ezek a statisztikák. Példának okáért, azt se tudom, mi az az xG. "
zacknorb
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
"A Fradi helyzetkihasználása a bajnokságban a nemzetközi kupabúcsú előtti és utáni időszakban (90 percre vetítve):Én nem vagyok az a nagy konteós, de szerintem ha úgy áll a közönségkutatás, ott van a gomb főniéknél hogy nem engedhetik meg, hogy a Fradi helyett a Felcsút legyen a bajnok.
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Lejcseszter is komoly formában van 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!