Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Nyugodtan, eddig sem fogott rajtunk a bohóckodásod.Szeretnéd ha tieidet jinxelném inkább? Csak szólj, bár vannak közülük páran, akiknek nem is kell az én segítségem. 😀Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Saját csapatod jinxeled, nice.
Lá Lá Lá Lá Lá A bajnoki címért. A bajnoki címért. A Kispest megy a bajnoki címért.
iktriad
Sixo
iktriad
9 hónapja
itt ma. nálunk kb 3x jártak a 16-on belül, a Vidi volt a legveszélyesebb a saját kapujára 😀 Lehoczki meg élete meccsét játszotta.hogy a picsába rúgott ez a Csákvár egy négyest a Vasasnak? 😀Magyarnak volt két baszottnagy tekerése, ami ilyen 90%ban 0 gól, ott 2 volt (okos volt, a szél is segített neki)
ha kiskokó nem ilyen impotens, egymaga eldönthette volna vagy 3 góllal.
petey
zacknorb
9 hónapja

wow, valaki megcsinálta a nagy multi-ownership táblát
Poloska vagyok.
9 hónapja
hogy a picsába rúgott ez a Csákvár egy négyest a Vasasnak? 😀Magyarnak volt két baszottnagy tekerése, ami ilyen 90%ban 0 gól, ott 2 volt (okos volt, a szél is segített neki)
ha kiskokó nem ilyen impotens, egymaga eldönthette volna vagy 3 góllal.
petey
Poloska vagyok.
9 hónapja
hogy a picsába rúgott ez a Csákvár egy négyest a Vasasnak? 😀 ha kiskokó nem ilyen impotens, egymaga eldönthette volna vagy 3 góllal.
9 hónapja
Piscitelli tippmixült, vagy Horváth Kevin találta el ilyen jól ezt a labdát?Közepesen gyenge knuckleball volt, védhető.
iktriad
De magyar meccsekből és játékosokból bármikor készségesen kinézem a bundát.
9 hónapja
Piscitelli tippmixült, vagy Horváth Kevin találta el ilyen jól ezt a labdát?Az ilyet mellre szokták venni a kapusok vagy kifejelik. Sima kapushiba.
iktriad

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Piscitelli tippmixült, vagy Horváth Kevin találta el ilyen jól ezt a labdát?
9 hónapja
Nem csak, hogy ment, volt elsőosztályú is. Ha jól tévedek volt, hogy Honvéd 5-0-ra is verte őket.A forduló TV-s meccse, Vasas-Tiszakécske 😀Csákvár 2, Karcag 4, Tiszakécske 5, ahogy mindenki vártaCsákvár Top 2-ben volt a bajnokságban eddig végig. Amúgy 5. forduló: Honvéd - Csákvár - MUST SEE TV!!!
zacknorb
A 2 feljutó (Karcag, Kécske) nem véletlenül vannak az NB II-ben. 2-3 éven belül szerintem minimum az egyik NB I-es lesz, mert ők nagyon Mezőkövesd 2.0 projekteknek tűnnek, ha értitek mire gondolok.
iktriad
Amúgy emlékszem arra, amikor a Kécske ment a feljutásért 10-es évek végén.
zacknorb
www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/1998-05-16/kispest-tiszakecske
Szerkesztette: iktriad
9 hónapja
A forduló TV-s meccse, Vasas-Tiszakécske 😀Csákvár 2, Karcag 4, Tiszakécske 5, ahogy mindenki vártaCsákvár Top 2-ben volt a bajnokságban eddig végig. Amúgy 5. forduló: Honvéd - Csákvár - MUST SEE TV!!!
zacknorb
A 2 feljutó (Karcag, Kécske) nem véletlenül vannak az NB II-ben. 2-3 éven belül szerintem minimum az egyik NB I-es lesz, mert ők nagyon Mezőkövesd 2.0 projekteknek tűnnek, ha értitek mire gondolok.
iktriad
Amúgy emlékszem arra, amikor a Kécske ment a feljutásért 10-es évek végén.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
9 hónapja
Van a futball és van a magyar futball. 😀 😀 😀 Gyerekek valaki szóljon ha ez már volt valaha, de én most hallom először a “MI A FASZ VAN MI A FASZ VAN” rigmust és meg kell mondani, imádom, hogy mennyire lényegre törő!!! 😂😂😂😂 pic.twitter.com/hzWgJi0tam
— Militár Iván (@MilitarIvan9) August 9, 2025
9 hónapja
Csákvár 2, Karcag 4, Tiszakécske 5, ahogy mindenki vártaCsákvár Top 2-ben volt a bajnokságban eddig végig. Amúgy 5. forduló: Honvéd - Csákvár - MUST SEE TV!!!
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
9 hónapja
Szeretnéd ha tieidet jinxelném inkább? Csak szólj, bár vannak közülük páran, akiknek nem is kell az én segítségem. 😀Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Saját csapatod jinxeled, nice.
Lá Lá Lá Lá Lá A bajnoki címért. A bajnoki címért. A Kispest megy a bajnoki címért.
iktriad
Sixo
9 hónapja
Csákvár 2, Karcag 4, Tiszakécske 5, ahogy mindenki várta
Poloska vagyok.
9 hónapja
Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Saját csapatod jinxeled, nice.
iktriad
9 hónapja
Azért azt soha nem gondoltam, hogy lesz olyan Liverpool meccs, ahol a kezdőben több a magyar, mint az angol.Most sem volt tobb, hiszen a Palace-ban volt ot. Es ellenfelkent ok is egy Liverpool-meccs reszesei. 😜
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Ha meglesz a PO már örülök. A feljutás ezzel a kerettel elvárás.Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Idén feljut a Honvéd és SB győztes lesz a Jags?
iktriad
Toto21
9 hónapja
Azért azt soha nem gondoltam, hogy lesz olyan Liverpool meccs, ahol a kezdőben több a magyar, mint az angol.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t.Idén feljut a Honvéd és SB győztes lesz a Jags?
iktriad
9 hónapja
Mivel a Csákvár csak X-elt, a Kispest meg zsinórban harmadszor győzött, 3 forduló után már 2 ponttal vezetjük az NB II-t. Lá Lá Lá Lá Lá A bajnoki címért. A bajnoki címért. A Kispest megy a bajnoki címért.
9 hónapja
És hogy egészséges maradjon a térdeNala az masodlagos lesz szerintem, mert sokkal szabadabban jatszhat, mint Szobo. De amugy Wirtz azert nemetben is a labdairol, eszerol es asszisztijairol volt hires, az elsodleges feladata itt is az iranyitas lesz.Beindulhat simán -csak még egyenlőre idegen aWirtz is szenved rendesen, kellene egy gól neki lehet feloldodnaAzert az asszisztokat szepen adogatja. Majd beindul a gepezet.
ozibozi
Stez
Rendszerben, pedig kellene nagyon hogy a rendszer része legyen
ozibozi
Stez
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Nala az masodlagos lesz szerintem, mert sokkal szabadabban jatszhat, mint Szobo. De amugy Wirtz azert nemetben is a labdairol, eszerol es asszisztijairol volt hires, az elsodleges feladata itt is az iranyitas lesz.Beindulhat simán -csak még egyenlőre idegen aWirtz is szenved rendesen, kellene egy gól neki lehet feloldodnaAzert az asszisztokat szepen adogatja. Majd beindul a gepezet.
ozibozi
Stez
ozibozi
9 hónapja
Beindulhat simán -csak még egyenlőre idegen aWirtz is szenved rendesen, kellene egy gól neki lehet feloldodnaAzert az asszisztokat szepen adogatja. Majd beindul a gepezet.
ozibozi
Stez
9 hónapja
Kétségtelen, de ahogy tavaly, úgy idén sem várok bajnoki címet. Tudom, ez teljesen irreleváns. 😀Itt az a gond, hogy jelenleg van több elég erős csapat a PL-ben, egy rossz rajt akár döntő is lehet a végelszámolás tekintetében. Szóval már nincs sok idő összeszokni.Évente egy szar meccs belefér a csékától is, remélhetőleg ezzel a maival le is tudta van Dijk.mert az egyik a csk és két ilyen hibát nem engedhet meg. Salah-nak meg többet kell csinálni, mert ez nem lesz elég. Értem én, hogy ez Community Shield, de minden cím fontos.Slotnak lesz munkaja rendesen.Jaj miért? Mert volt egy szar meccsük?
Virgil-el es Salah-al le kell ülni beszelgetni
Toto21
Mikey
Nem adok sokat Eredmények.com-ra de a két leggyengébb ember Salah és Virgil volt. Salah tavaly év vége fele is többször eltűnt már és nem úgy tűnik, hogy visszajött volna
Toto21
Az már a felkészülési meccseken is látszott hogy nem lesz one-man show idén, és Salah nem lesz tömve annyi labdával, mint tavaly. De ez úgy hogy idén van Wirtz és Ekitiké, teljesen természetes. Az látszik hogy a németnek még idő kell mire alkalmazkodik, viszont Hugo nagyon jól mozgott ma is, és az összjátékban is hasznos.
Amit írtam is még az előszezonban, ennyi új emberrel idő fog kelleni a csapatnak. Négy új emberrel az alap kezdőben, nem lehet már az első meccstől top formában játszani. Impresszív támadások ma is voltak, de össze kell szokniuk, na.
És azért az is látszott ma, hogy Mac Allister nem játszott végig, mert még nincs olyan erőnléti állapotban. Egyértelműen a csapat esze.
Mikey
nk12
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May