Soccer
42 feliratkozó
10 hónapja
Továbbra is gyenge ez a Spíler stúdió.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Zsambék-Gyirmót 0-10.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!lol, 2.5 éve kb első big6 meccs, amit elvesztett az Arsenal
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
10 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!2 éve nem kaptunk ki Top 6 csapattól.
Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
Willie Parker
Egyébként meg Szoboszlai pont berakta ahova kellett ezúttal nem a Balatonon. Ha meg Kerkeznek egyszer nem jön be a hail mary, akkor meg itt lett volna a döntő momentum.
Megint ezer kurva jó teljesítmény le lett téve az asztalra, és vereséggel mehetünk haza, ez dühítő.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!Ha szeretnél valódi focit nézni:
Willie Parker
www.youtube.com/watch?v=EhHM9QwCxJo
10 hónapja
Tudtam, hogy kiszopunk a Pool ellen, fasznak néztem meg, elbasztam 2 órát az életemből!Az ilyen rangadókat kellene hozni, h bajnokok legyünk végre! Alig győzöm kivárni...
10 hónapja
jó, Martinelli nem a legjobb, de azért ez megsüvegelendő védőteljesítmény volt ismét.Gabriel Martinelli vs. Dominik Szoboszlai's right-back version:
• 70 minutes
• 0 G/A
• 0 shots
• 0 dribbles
• 6 passes
• 0% crosses
• 2 duels won
built for this shit
10 hónapja
félidőben meg akartam tenni a Pool-Cadiz-Rákóczi hármast hazai kötésre (akkor éppen 0:0, 1:1, 2:1 volt), de a Rákóczi-MTK II-t nem adta a tipszmiksz.mondjuk nem csodálkozom, a Rákóczit Milinte Árpi óta nem adják elérhetőnek, az MTK meg... hát ők ugye híresek az erős ősz utáni hirtelen gyengülésről.
10 hónapja
Játszik a Vasas!3-0!!!Mi ez a meccs?
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
10 hónapja
3-0!!!Mi ez a meccs?
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
3-0!!!
10 hónapja
Kell a jóforma Domitól mert az írek ellen vérhúgyózos lesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
voltak jó megoldásai, csak még nem látnak a gondolataiba a többiek.Wirtz teljesen haszontalan, ha az a 16 eves gyerek jatszik helyette az is jobb.fasza Konaté után Wirtz is megsérül ...mind2tőtől csak jobb lesz a csapat
Negritis, a vajda
Sixo
Kenny
volt pár súlypontáthelyezése, a lesgól előtti megoldás sem volt szar. nyilván ennyi pénzért ne meccsenként két megmozdulása legyen, de ha az egy kiélezett meccsen a döntő gól, akkor meg mindenki áradozik.
igazából a legelső tizenegyest neki kéne adni, hogy megtörjön nála a jég.
10 hónapja
Radó egy gól, egy gólpassz.
10 hónapja
Bazzeg Radó ma JÓ!
10 hónapja
bezzeg ha ezt egy nagy bajnoksagban rugja hetekig mutogatnak..
10 hónapja
Sosem gondoltam volna hogy lesz olyan meccs valaha ahol a Liverpool 2 legjobbja az a magyar válogatott játékos lesz.
10 hónapja
Konaté jó volt mafasza Konaté után Wirtz is megsérül ...mind2tőtől csak jobb lesz a csapat
Negritis, a vajda
Sixo
a német meg egész korrekt, még mindig nem jó de javult
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Szoboszlai gólja volt idén a legtávolabbi találat a PL-ben.
iktriad
xG: Don’t shoot from there, you’ve only got a 2% chance of scoring.
— The xG Philosophy (@xGPhilosophy) August 31, 2025
Dominik Szoboszlai: pic.twitter.com/SaencP0ILx
built for this shit
10 hónapja
Wirtz teljesen haszontalan, ha az a 16 eves gyerek jatszik helyette az is jobb.fasza Konaté után Wirtz is megsérül ...mind2tőtől csak jobb lesz a csapat
Negritis, a vajda
Sixo
10 hónapja
Egyre inkább az látszódik, hogy a Mezőkövesd mögött leszünk harmadikak
10 hónapja
Szoboszlai gólja volt idén a legtávolabbi találat a PL-ben.Dominic Szoboszlai with a beauty of a free-kick to give Liverpool the lead against Arsenal 😍
— Premier League (@premierleague) August 31, 2025
It was from 32.3 yards away, making it the furthest distance goal this season 🚀 pic.twitter.com/hagFphhzHa
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
Azta Szobooo! Ezt a luxust, hogy jobbhátvédben jegelik..rögzítettet bármelyikből el tudja lőni, előző két éves minta alapján open playből nem igazán lő, cserébe a mezőnymunkát beleteszi, védekezni is hajlandó, egyértelmű pick volt ebben a havária szituban
zavi27