Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Mostanában fix program a Palace meccs, mindig szórakoztató meccseket csinálnak.
8 hónapja
Pep nem tudom mi ez a kezdő, EL-re hajt a City?
Poloska vagyok.
8 hónapja
Mától a PL-ben használják élesben is a félautomata lestechnológiát.de miért így április 12 - 32. fordulóval vezetik be?!
Kíváncsi leszek, ez hogy fog működni...
Mikey
ez megint wtf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Igaz, de ezt a megfigyelő haverom küldte:Szeretem az ilyen kommenteket 😀 ezek a légiósok 80 percen keresztül csetlenek-botlanak, egyszer jól eltalálja, egyből maradhat😆azt tippelem, hogy több Diósgyőr meccset láttam az elmúlt évekből, mint te, így bátran mondhatom, hogy sem Edomwonyit, sem Acolatsét nem érheti komoly kritika – technikailag és mentálisan is felfelé lógnak ki a csapatból.
JC6 (Mr. Miele)
törölt kristof
“ Tegnap kint voltam Diósgyőrben. Sok pocsék meccset láttam már élőben, de nem jut eszembe, hogy mikor láttam ehhez hasonlót szart.. ennyi fos légiós sehol nincs, mint nálunk.”
😀
8 hónapja
Mától a PL-ben használják élesben is a félautomata lestechnológiát.Kíváncsi leszek, ez hogy fog működni...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
A record-breaking performance from Yehvann Diouf. 👀The Reims 'keeper made 14 saves against Lens, the most ever recorded in a Ligue 1 game since Opta records began in 2006/07.
Based on the quality of the shots he faced, he also prevented 3.51 goals and kept a clean sheet as his side ran out 2-0 winners.
He has now prevented more goals than any other GK in Europe's top five leagues this season (15.7), while only Mark Flekken (130) has made more saves in ET5L this campaign than the Reims shot-stopper (122).
Poloska vagyok.
8 hónapja
Varjú Benedek (MTK) mire célzott a meccs utáni nyilatkozatban?Gondolom szineszkedesre, meg biztos voltak meg oda-visszaszolohgatasok, de nem tudom, en is azt fejtegetem.
Sinisa
8 hónapja
Varjú Benedek (MTK) mire célzott a meccs utáni nyilatkozatban?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
8 hónapja
Hamburg már megint kezd chokerkedni, komolyan ha idén is elszúrják...Idén simán feljutnak.
NB2
8 hónapja
Birodalmi lépegető.Bödeeee. 😀 hihetetlen ez az ember.rendesen beárazza a bajnokságot 😊
rob3r7o
Negritis, a vajda
8 hónapja
Bödeeee. 😀 hihetetlen ez az ember.rendesen beárazza a bajnokságot 😊
rob3r7o
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
A három Leipzig gól átlagosan 20 méterről jött kb xD1–0-nal Dardai fejelt egy kapufat, utana egybol kapu melle lott ot meterrol, eles szogbol.
Sixo
8 hónapja
Hamburg már megint kezd chokerkedni, komolyan ha idén is elszúrják...
8 hónapja
Kis Bogesz ezt szépen odaraktaBöde is...
zacknorb
8 hónapja
Kis Bogesz ezt szépen odarakta
Poloska vagyok.
8 hónapja
Bár nem játszik jól a Leipzig, de beakadt 2 távoli lövés, így 2:0ra vezetnek idegenben félidőben. Meglehet a 2/2 Lőwnek.
8 hónapja
Ha senki nem hibázik, akkor nincs gól. Nemdebár? | A foci közhelyszótára, első bekezdés. |Pont ezaz, hogy elmebeteg loves volt, de ha a kapus ugy helyezkedik, ahogy kell, nem ennyire kint, akkor ezt kiuti, hacsak nem nyul peldaul melle. Az meg, amit a masodik golnal lemuvelt a csavo, pontosan az, ami utan szombaton mar hivnam is be az irodaba alairni a szerzodesbontast. Flegma, nagypofaju, seggbuta, miutan raadasul meg nem is az, hogy erthetetlen modon elindult kifele, de par meterrel a tamado kozeleben egyszeruen megallt. Vagy maradj a kapuban, vagy csussz ra a labdara. Egyetlen dolgot ne tegyel, amit a pali csinalt.Tankönyvileg rövidre nem szabad gólt kapni. Aztán mégis vannak olyan lövések, hogy védje ki az, aki a Szaturnuszról jött.Amikor 14 meterre rohangal toled egy tamado a tizenhatoson belul, akkor nem allhatsz kint az okos kornyeken. Ha megnezed a lassitast, akkor a kapusnak pontosan az az egy meter hianyzott, hogy elerje a labdat, amennyivel tavolabb allt a kapujatol, mivel emiatt mehetett be siman a rovidre a labda.A másodikra lehet mondani, hogy rosszul helyezkedett, de az elsőre... Kis Knézy is ezzel jött. Tényleg, egy kapufás bombát illene védeni...Akkora vilagi kapushiba volt mindket gol, mint a haz.Atyaég, mekkora gól Diósgyőrben!És még egy!
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Nem vagyok amugy nagy fanja Geranak, mint vezetoedzo, kicsit koklernek tartom, viszont most sajnalom, az, hogy ilyen boduletes hibakbol benyalnak ket ilyen golt, egeszen wtf. Es ez nem az o hibaja, vezetneka legvegen, erre a komplett vedelem es kozeppalya elfelejt visszajonni, a diosgyoriek meg kettobol ketszer siman begyalogolhattak a tizehatosig.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Ettol meg nagy gol? Igen, kurva nagy. De kapushiba? Igen. Vedheto lett volna? Igen, ha a kapus nem all ennyire kint, akkor eleri a lovest es a labda el sem jut a kapufaig.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Stez
8 hónapja
Pont ezaz, hogy elmebeteg loves volt, de ha a kapus ugy helyezkedik, ahogy kell, nem ennyire kint, akkor ezt kiuti, hacsak nem nyul peldaul melle. Az meg, amit a masodik golnal lemuvelt a csavo, pontosan az, ami utan szombaton mar hivnam is be az irodaba alairni a szerzodesbontast. Flegma, nagypofaju, seggbuta, miutan raadasul meg nem is az, hogy erthetetlen modon elindult kifele, de par meterrel a tamado kozeleben egyszeruen megallt. Vagy maradj a kapuban, vagy csussz ra a labdara. Egyetlen dolgot ne tegyel, amit a pali csinalt.Tankönyvileg rövidre nem szabad gólt kapni. Aztán mégis vannak olyan lövések, hogy védje ki az, aki a Szaturnuszról jött.Amikor 14 meterre rohangal toled egy tamado a tizenhatoson belul, akkor nem allhatsz kint az okos kornyeken. Ha megnezed a lassitast, akkor a kapusnak pontosan az az egy meter hianyzott, hogy elerje a labdat, amennyivel tavolabb allt a kapujatol, mivel emiatt mehetett be siman a rovidre a labda.A másodikra lehet mondani, hogy rosszul helyezkedett, de az elsőre... Kis Knézy is ezzel jött. Tényleg, egy kapufás bombát illene védeni...Akkora vilagi kapushiba volt mindket gol, mint a haz.Atyaég, mekkora gól Diósgyőrben!És még egy!
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Nem vagyok amugy nagy fanja Geranak, mint vezetoedzo, kicsit koklernek tartom, viszont most sajnalom, az, hogy ilyen boduletes hibakbol benyalnak ket ilyen golt, egeszen wtf. Es ez nem az o hibaja, vezetneka legvegen, erre a komplett vedelem es kozeppalya elfelejt visszajonni, a diosgyoriek meg kettobol ketszer siman begyalogolhattak a tizehatosig.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Ettol meg nagy gol? Igen, kurva nagy. De kapushiba? Igen. Vedheto lett volna? Igen, ha a kapus nem all ennyire kint, akkor eleri a lovest es a labda el sem jut a kapufaig.
Stez
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Tankönyvileg rövidre nem szabad gólt kapni. Aztán mégis vannak olyan lövések, hogy védje ki az, aki a Szaturnuszról jött.Amikor 14 meterre rohangal toled egy tamado a tizenhatoson belul, akkor nem allhatsz kint az okos kornyeken. Ha megnezed a lassitast, akkor a kapusnak pontosan az az egy meter hianyzott, hogy elerje a labdat, amennyivel tavolabb allt a kapujatol, mivel emiatt mehetett be siman a rovidre a labda.A másodikra lehet mondani, hogy rosszul helyezkedett, de az elsőre... Kis Knézy is ezzel jött. Tényleg, egy kapufás bombát illene védeni...Akkora vilagi kapushiba volt mindket gol, mint a haz.Atyaég, mekkora gól Diósgyőrben!És még egy!
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Stez
nagylaza, főpohárnok
Stez
8 hónapja
Amikor 14 meterre rohangal toled egy tamado a tizenhatoson belul, akkor nem allhatsz kint az okos kornyeken. Ha megnezed a lassitast, akkor a kapusnak pontosan az az egy meter hianyzott, hogy elerje a labdat, amennyivel tavolabb allt a kapujatol, mivel emiatt mehetett be siman a rovidre a labda.A másodikra lehet mondani, hogy rosszul helyezkedett, de az elsőre... Kis Knézy is ezzel jött. Tényleg, egy kapufás bombát illene védeni...Akkora vilagi kapushiba volt mindket gol, mint a haz.Atyaég, mekkora gól Diósgyőrben!És még egy!
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Stez
nagylaza, főpohárnok