Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Salah gólínségének elemzése:www.nytimes.com/athletic/6266613/2025/04/11/mohamed-salah-goals-assists-form/
That his goals have stopped flowing at the prolific rate of earlier months is no great shock. Racing to 32 strikes from the first 41 appearances in all competitions was a level bordering on ridiculous. It’s why all those discussions about the Ballon d’Or were justified. So what’s changed?
Well, it’s not as if he’s now missing multiple chances — he’s just not getting them as often. Then, when he does get into those dangerous positions, he just hasn’t been as clinical as in previous months.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Gec, ezek a köcsögök áttették a BVSC-Vasast húsvéthétfő délután 4-re, na oda se megyek akkor.
Poloska vagyok.
8 hónapja
.@MoSalah has signed a new contract that will keep him with the club beyond the 2024-25 season 😁🔴
— Liverpool FC (@LFC) April 11, 2025
Poloska vagyok.
8 hónapja
RIP Leo Beenhakker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
közben Tóth Balázs meg padozik a Blackburnnél, úgy hogy 6L-es szériában vannak, csak mondom...hm..hm? 😀Még régebben láttam egy Omar Berrada interjút akkor még a Citynél dolgozott,azt mondta egy játékosnak két éve van bizonyítani hogy oda való különben Sanyi és eladva… na nálunk is ez a mentalitás kell, van itt bőven takarítani azok közül akiket megörökölt Amorim.Onana bazze Matic rohadtul nem tévedt😂Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.
manuszka86
Erthetetlen. Egyszeruen nevetseges.
Stez
Nem is véletlenül keringenek a pletykák hogy nyáron kapus érkezik,kis túlzással bárki jobb lenni,mert ennyi potya nem fér bele.
manuszka86
8 hónapja
Még régebben láttam egy Omar Berrada interjút akkor még a Citynél dolgozott,azt mondta egy játékosnak két éve van bizonyítani hogy oda való különben Sanyi és eladva… na nálunk is ez a mentalitás kell, van itt bőven takarítani azok közül akiket megörökölt Amorim.Onana bazze Matic rohadtul nem tévedt😂Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.
manuszka86
Stez
Nem is véletlenül keringenek a pletykák hogy nyáron kapus érkezik,kis túlzással bárki jobb lenni,mert ennyi potya nem fér bele.
8 hónapja
Mi történt Glasgow-ban?a piros az korábban volt, csávó elvitte a tizenhatos vonalán a támadó lábát, aki pont befordult volna egy-egyben a kapussal, teljesen jó ítélet.
Ki volt irva 0-1 mondom szevasztok, gyökerek, erre 0-0? Var meg tizi meg piros..
JC6 (Mr. Miele)
a másik az volt, hogy a védő kezezett a tizenhatoson belül, a baszknál maradt a labda, visszatette középre a társnak, de közben a kapus mögé sodródott. a társ belerúgta a kapusba, és így a lesen lévő baszkhoz pattant, aki berúgta.
ezt nem lehetett megadni, de mivel volt előtte egy kezezés, amit a video észrevett, ezért az az után történteket előnyszabálynak értelmezték, és mivel nem lett belőle előny, ezért visszatértek a tizenegyeshez - ami ugye kimaradt.
8 hónapja
A MU-nál van még ilyen játékos. Harry Maguire.Onana bazze Matic rohadtul nem tévedt😂Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, hogy a mai labdarugasban egy ilyen faszi hogy lehet hetrol hetre milliokert meg ott a posztjan. Mert hogy elso dolgom lenne, hogy a palit eladnam akar fillerekert barhova, addig is meg a kispadon kivul semmivel nem talalkozna, az is fix.
manuszka86
Egy csilliardos uzletben meg nem merik meghuzni, hogy felratoljak az embert, aki lehet, hogy sokat keres es be kene nyelnie a vezetosegnek, de ahany pontot, ahany kupatovabbjutast elherdal, az mostmar szerintem olyan sok millioba van a klubnak, hogy ahhoz kepest a teljes hatralevo fizeteset meg sem ereznek.
Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Onana bazze Matic rohadtul nem tévedt😂Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, hogy a mai labdarugasban egy ilyen faszi hogy lehet hetrol hetre milliokert meg ott a posztjan. Mert hogy elso dolgom lenne, hogy a palit eladnam akar fillerekert barhova, addig is meg a kispadon kivul semmivel nem talalkozna, az is fix.
manuszka86
Egy csilliardos uzletben meg nem merik meghuzni, hogy felratoljak az embert, aki lehet, hogy sokat keres es be kene nyelnie a vezetosegnek, de ahany pontot, ahany kupatovabbjutast elherdal, az mostmar szerintem olyan sok millioba van a klubnak, hogy ahhoz kepest a teljes hatralevo fizeteset meg sem ereznek.
Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.
8 hónapja
Mi történt Glasgow-ban?Ki volt irva 0-1 mondom szevasztok, gyökerek, erre 0-0? Var meg tizi meg piros..
8 hónapja
Ha en lennek a Manchester United Managere. Akkor Yoro, Bruno Fernandes es esetleg Garnacho maradhatna, a tobbieket mind eladnam... Ugarte, Dalot, Casemiro, HOJLUND es ONANA mind mehet messzire.
8 hónapja
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszoltaVideózzák, mint mindent.
kapitnono
Poloska vagyok.
8 hónapja
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszolta

8 hónapja
Onana whats my name... masodik felvonas!
8 hónapja
Persze, hogy a MU-gól idején megyek ki cigizni. (Mondván, áh, már úgyse változik az eredmény...)
8 hónapja
Ez a Bilbao meccs is komoly
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ennyire nem akartam belemenni, csak ő nagy feltűnt nekem 😀Ez a Hojlund olyan falábú, hogy fájdalmas nézni minden labdaérintését 😀3 játékosnál többet nem tudsz mondani, aki nem lenne falábú jelen pillanatban Manchester vörös felében
kapitnono
Toto21

8 hónapja
Ez a Hojlund olyan falábú, hogy fájdalmas nézni minden labdaérintését 😀3 játékosnál többet nem tudsz mondani, aki nem lenne falábú jelen pillanatban Manchester vörös felében
kapitnono
8 hónapja
Lesz meg barmilyen MU-meccs, ahol Onana nem potyazik legalabb egyet?
8 hónapja
Ez a Hojlund olyan falábú, hogy fájdalmas nézni minden labdaérintését 😀

8 hónapja
Onana whats my Name. Olyan lepkeket csinal hogy csak na. Erted a heten Courtois is kapott golt szabadbol, de Onana döglött vetödese zsenialis...
8 hónapja
Hajdu B mindig ennyi baromsagot mesel? Pl most Yoro a Lyonbol jött a Unitedhez...Lehet, hogy inkább a Spurs meccsét kéne néznem. Vezet a Frankfurt.
Toto21
8 hónapja
Nem lehet minden úgy, ahogy szeretnénk.Salah és van Dijk is két éves szerződést fog aláírni, a hírek alapján napokon belül. FUCK YEA!!jah már tegnap vagy tegnapelőtt volt írva
Mikey
valahol örülök, valahol viszont sajnálatos hogy így TAA off
bár ki tudja mi lesz a vége
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May