Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 992 — The Mathematician
Salah gólínségének elemzése:
 www.nytimes.com/athletic/6266613/2025/04/11/mohamed-salah-goals-assists-form/

That his goals have stopped flowing at the prolific rate of earlier months is no great shock. Racing to 32 strikes from the first 41 appearances in all competitions was a level bordering on ridiculous. It’s why all those discussions about the Ballon d’Or were justified. So what’s changed?

Well, it’s not as if he’s now missing multiple chances — he’s just not getting them as often. Then, when he does get into those dangerous positions, he just hasn’t been as clinical as in previous months.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Gec, ezek a köcsögök áttették a BVSC-Vasast húsvéthétfő délután 4-re, na oda se megyek akkor.

Poloska vagyok.
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
RIP Leo Beenhakker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
Onana bazze Matic rohadtul nem tévedt😂
manuszka86
Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.

Erthetetlen. Egyszeruen nevetseges.
Stez
Még régebben láttam egy Omar Berrada interjút akkor még a Citynél dolgozott,azt mondta egy játékosnak két éve van bizonyítani hogy oda való különben Sanyi és eladva… na nálunk is ez a mentalitás kell, van itt bőven takarítani azok közül akiket megörökölt Amorim.

Nem is véletlenül keringenek a pletykák hogy nyáron kapus érkezik,kis túlzással bárki jobb lenni,mert ennyi potya nem fér bele.
manuszka86
közben Tóth Balázs meg padozik a Blackburnnél, úgy hogy 6L-es szériában vannak, csak mondom...hm..hm? 😀

8 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
manuszka86
Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.

Stez
Még régebben láttam egy Omar Berrada interjút akkor még a Citynél dolgozott,azt mondta egy játékosnak két éve van bizonyítani hogy oda való különben Sanyi és eladva… na nálunk is ez a mentalitás kell, van itt bőven takarítani azok közül akiket megörökölt Amorim.

Nem is véletlenül keringenek a pletykák hogy nyáron kapus érkezik,kis túlzással bárki jobb lenni,mert ennyi potya nem fér bele.

8 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Mi történt Glasgow-ban?
Ki volt irva 0-1 mondom szevasztok, gyökerek, erre 0-0? Var meg tizi meg piros..
JC6 (Mr. Miele)
a piros az korábban volt, csávó elvitte a tizenhatos vonalán a támadó lábát, aki pont befordult volna egy-egyben a kapussal, teljesen jó ítélet.
a másik az volt, hogy a védő kezezett a tizenhatoson belül, a baszknál maradt a labda, visszatette középre a társnak, de közben a kapus mögé sodródott. a társ belerúgta a kapusba, és így a lesen lévő baszkhoz pattant, aki berúgta.
ezt nem lehetett megadni, de mivel volt előtte egy kezezés, amit a video észrevett, ezért az az után történteket előnyszabálynak értelmezték, és mivel nem lett belőle előny, ezért visszatértek a tizenegyeshez - ami ugye kimaradt.
8 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
manuszka86
Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, hogy a mai labdarugasban egy ilyen faszi hogy lehet hetrol hetre milliokert meg ott a posztjan. Mert hogy elso dolgom lenne, hogy a palit eladnam akar fillerekert barhova, addig is meg a kispadon kivul semmivel nem talalkozna, az is fix.

Egy csilliardos uzletben meg nem merik meghuzni, hogy felratoljak az embert, aki lehet, hogy sokat keres es be kene nyelnie a vezetosegnek, de ahany pontot, ahany kupatovabbjutast elherdal, az mostmar szerintem olyan sok millioba van a klubnak, hogy ahhoz kepest a teljes hatralevo fizeteset meg sem ereznek.

Stez
A MU-nál van még ilyen játékos. Harry Maguire.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
manuszka86
Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, hogy a mai labdarugasban egy ilyen faszi hogy lehet hetrol hetre milliokert meg ott a posztjan. Mert hogy elso dolgom lenne, hogy a palit eladnam akar fillerekert barhova, addig is meg a kispadon kivul semmivel nem talalkozna, az is fix.

Egy csilliardos uzletben meg nem merik meghuzni, hogy felratoljak az embert, aki lehet, hogy sokat keres es be kene nyelnie a vezetosegnek, de ahany pontot, ahany kupatovabbjutast elherdal, az mostmar szerintem olyan sok millioba van a klubnak, hogy ahhoz kepest a teljes hatralevo fizeteset meg sem ereznek.

8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Mi történt Glasgow-ban?
Ki volt irva 0-1 mondom szevasztok, gyökerek, erre 0-0? Var meg tizi meg piros..
8 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 439
Ha en lennek a Manchester United Managere. Akkor Yoro, Bruno Fernandes es esetleg Garnacho maradhatna, a tobbieket mind eladnam... Ugarte, Dalot, Casemiro, HOJLUND es ONANA mind mehet messzire.
8 hónapja
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszolta
kapitnono
Videózzák, mint mindent.

Poloska vagyok.
8 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan

8 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 010 — WHO DAT!!!!
Monjduk érdekes hogy nem videózták a végén a beadás előtt szerintem kint volt a labda az alapvonalon, mielőtt a lyoni visszapasszolta

8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
Onana egy kibaszott vicc

mondjuk ez meg volt bombázva

Szerkesztette: petey

8 hónapja
Onana whats my name... masodik felvonas!
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Persze, hogy a MU-gól idején megyek ki cigizni. (Mondván, áh, már úgyse változik az eredmény...)
8 hónapja
Ez a Bilbao meccs is komoly

Poloska vagyok.
8 hónapja
Ez a Hojlund olyan falábú, hogy fájdalmas nézni minden labdaérintését 😀
kapitnono
3 játékosnál többet nem tudsz mondani, aki nem lenne falábú jelen pillanatban Manchester vörös felében
Toto21
Ennyire nem akartam belemenni, csak ő nagy feltűnt nekem 😀

8 hónapja
kapitnono
3 játékosnál többet nem tudsz mondani, aki nem lenne falábú jelen pillanatban Manchester vörös felében
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Lesz meg barmilyen MU-meccs, ahol Onana nem potyazik legalabb egyet?

8 hónapja

8 hónapja
Onana whats my Name. Olyan lepkeket csinal hogy csak na. Erted a heten Courtois is kapott golt szabadbol, de Onana döglött vetödese zsenialis...
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Hajdu B mindig ennyi baromsagot mesel? Pl most Yoro a Lyonbol jött a Unitedhez...
Toto21
Lehet, hogy inkább a Spurs meccsét kéne néznem. Vezet a Frankfurt.
8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Salah és van Dijk is két éves szerződést fog aláírni, a hírek alapján napokon belül. FUCK YEA!!
Mikey
jah már tegnap vagy tegnapelőtt volt írva

valahol örülök, valahol viszont sajnálatos hogy így TAA off
bár ki tudja mi lesz a vége
Negritis, a vajda
Nem lehet minden úgy, ahogy szeretnénk.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May