Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 261 — Browns GM
Szeretem az ilyen kommenteket 😀 ezek a légiósok 80 percen keresztül csetlenek-botlanak, egyszer jól eltalálja, egyből maradhat😆
JC6 (Mr. Miele)
azt tippelem, hogy több Diósgyőr meccset láttam az elmúlt évekből, mint te, így bátran mondhatom, hogy sem Edomwonyit, sem Acolatsét nem érheti komoly kritika – technikailag és mentálisan is felfelé lógnak ki a csapatból.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
8 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
no. a Jagermeister Fussballklub megint megütötte a fasírtos zsömle hazáját, a szezonban kettőből kétszer. értitek, a listavezető ellen két meccs hat pont, a többi kiesés ellen küzdő csapat ellen meg öt meccs négy pont.
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Atyaég, mekkora gól Diósgyőrben!
nagylaza, főpohárnok
És még egy!
nagylaza, főpohárnok
azért az ilyen minőségi légiósok maradhatnak. Jureken kívül egyik fiatal magyarunkból sem néznék ki hasonló gólokat.
törölt kristof
Szeretem az ilyen kommenteket 😀 ezek a légiósok 80 percen keresztül csetlenek-botlanak, egyszer jól eltalálja, egyből maradhat😆
JC6 (Mr. Miele)
Nem, Acolatse kb. minden heten a legveszelyesebb diosgyori jatekos, a faszi azon kevesek koze tartozik, aki tenyleg fut es hajt vegig.

8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Vécsei lőtt magának egy újabb meghívót.
szaba
Nem.
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 708 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
És még egy!
nagylaza, főpohárnok
Akkora vilagi kapushiba volt mindket gol, mint a haz.
Nem vagyok amugy nagy fanja Geranak, mint vezetoedzo, kicsit koklernek tartom, viszont most sajnalom, az, hogy ilyen boduletes hibakbol benyalnak ket ilyen golt, egeszen wtf. Es ez nem az o hibaja, vezetneka legvegen, erre a komplett vedelem es kozeppalya elfelejt visszajonni, a diosgyoriek meg kettobol ketszer siman begyalogolhattak a tizehatosig.
Stez
A másodikra lehet mondani, hogy rosszul helyezkedett, de az elsőre... Kis Knézy is ezzel jött. Tényleg, egy kapufás bombát illene védeni...
8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Vécsei lőtt magának egy újabb meghívót.
8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
nagylaza, főpohárnok
És még egy!
nagylaza, főpohárnok
azért az ilyen minőségi légiósok maradhatnak. Jureken kívül egyik fiatal magyarunkból sem néznék ki hasonló gólokat.
törölt kristof
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok
És még egy!
nagylaza, főpohárnok
Akkora vilagi kapushiba volt mindket gol, mint a haz.
Nem vagyok amugy nagy fanja Geranak, mint vezetoedzo, kicsit koklernek tartom, viszont most sajnalom, az, hogy ilyen boduletes hibakbol benyalnak ket ilyen golt, egeszen wtf. Es ez nem az o hibaja, vezetneka legvegen, erre a komplett vedelem es kozeppalya elfelejt visszajonni, a diosgyoriek meg kettobol ketszer siman begyalogolhattak a tizehatosig.

8 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 261 — Browns GM
nagylaza, főpohárnok
És még egy!
nagylaza, főpohárnok

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
8 hónapja
az kez
Kenny
Az. Csak a VAR szerint nem.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
az kez
lofaszt, hat mellbelotte

Szerkesztette: Kenny

8 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
A kecsó kapusa valami más rendezvényen van...

8 hónapja
nagylaza, főpohárnok
És még egy!
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Zoli bazdmeg meg kene tanulni cserelni.

8 hónapja
8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
HERE WE GO!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Ugyan ez volt az Arsenalnál is. Sorakoztak a semmirekellő kóklerek a csapatban brutális fizetésért. Évekbe telt mire sikerült mindenkit elzavarni. Azért Eduék tökösek voltak, mert Özilt és Aubat is konkrétan kitették a csapatból csak hogy megszabaduljanak a fizetéstől és a mérgező személyiségüktől. Sok játékost úgy adtunk kölcsönbe, hogy kb a teljes fizetését álltuk, csak ne legyen itt. Ez egy hosszú, fájdalmas folyamat, de muszáj meglépni a Unitednek ha valamit fel akarnak építeni.
Sebii
De az Arsenalnal nem a kozeg volt teljesen toxic, ahol meghulyult mindenki, ott azert sok szar igazolas is volt, de voltak jok is. Meg nyilvan erezte mindenki, hogy Wenger kiegett, maga a csapat is kiegett, csak tulsagosan is tiszteltek es megvartak, hogy o maga vonuljon vissza, amire rament plusz ket-harom evuk. De magaban a gyokerekben szerintem oriasi problema nem volt, egyszeruen ott nem sikerult jol lecserelni egy kioregedo keretet, aztan kozben meg megmaradt nehany kokler alibista.

Az MU-hoz odavihetned akar Messit, az a toxikus kozeg kb. megfertoz mindenkit, jatekost, edzot egyarant. Meg az Arsenalnal evekig azert nem koltottek, mert uj stadiont epitettek es arra vartak, hogy az elkezdje visszahozni a termelest (el is kezdte), mig a Manchester Unitednel evek ota azert megy a cirkusz, mert nem koltenek megfeleloen (megjegyzem, ez nem igy van, koltenek), Ratcliffe meg hozta a zsozsot, majd eleg hamar el is kezdett sirankozni, hogy az mar el is ment, megszoritasok kellenek, mert kulonben karacsonyra meghalna a klub. Nyomja a hisztit a tulfizetett jatekosokrol, de lepni meg nem mer, nem csap oda az asztalra.

Konkretan reges reg peldat kellett volna statualni ket-harom Onana-szintu gyokeren, hogy a tobbiek meg elkezdjek felfogni, hogy ne vegyek fel vallrol a fenyegeteseket, mert fel is ut, le is ut. Az elmult honapokban legalabb harom-negy jatekost kellett volna zsigerbol kirakni a keretbol (Sanchoval bezzeg meg merte lepni Ten Hag), aztan edzzenek az U23-as kerettel, az azt koveto elso atiagolasi idoszakban pedig egybol elpaterolni oket mashova.

8 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Ha en lennek a Manchester United Managere. Akkor Yoro, Bruno Fernandes es esetleg Garnacho maradhatna, a tobbieket mind eladnam... Ugarte, Dalot, Casemiro, HOJLUND es ONANA mind mehet messzire.
Toto21
Ennyire azért nem szar a helyzet. Talán... Legalábbis én a maradhat szekciót így látom:
Bruno
Yoro
Heaven - Pár meccs alapján rettentő igéretes. Nekem Yoronál sokkal jobban tetszik, pedig vele is elégedett vagyok
Ugarte - Szerintem ő labdaszerzésben simán világklasszis és a játék többi elemében is látok fejlődést nála
Amad - Egyértelmű
Zirkzee
De Ligt
Dorgu
Mazraoui
Martinezt - Maradhat szerintem, mert ha egésszéges, akkor több, mint ok és remek a mentalitása
Mainoo - De csak ha nem kezd el 19 évesen a pénzen szarakodni

Akit mindenképp eladnék/elküldenék:
Shaw - Vérzik érte a szívem, de a sérülések miatt sajnos el kell engedni
Case - Ha 100at keresne maradhatna még 1-2 évet, de ennyiért ne
Lindelöf
Garnacho - Őt azért, mert sok pénzt kapnánk érte és az IQ-ja konkrétan minuszban van, egyre jobban tud bosszantani
Onana
Eriksen - Sajnálom, de már öreg és lassú (mondjuk ő megy is)
A kölcsönben lévő emberek közül mindenki léphet

Mehet, de ha marad se nagy gond:
Maguire - A mentalitása elég jó és nagyon mélyről jött vissza egy egész jó szintre
Hojlund - Értem a problémát vele, de tavaly azért messze nem nézett ki ilyen vészesen
Dalot - Nem a kedvencem, de elérhetőség szempontjából Bruno 2.0. Sosem sérült
Mount - A mehet kategóriába is simán rakható. Amiatt tettem ide, mert ha véletlen egészséges tud maradni, akkor elvileg nagyon fit ebbe a rendszerbe.

Persze ez az első lépcsőfok. A maradhat kategória tartalmaz azért vastagon olyanokat akiket csak cserének szánnék.

8 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Gec, ezek a köcsögök áttették a BVSC-Vasast húsvéthétfő délután 4-re, na oda se megyek akkor.
zacknorb
Ó hogy tegyem bele ezekbe a retkedék hétdő meccsekbe már télleg...
warr_b
Az összes többi héten jó lenne a hétfői meccs, pont ezen nem.
Pl a héten elsőzör hagyok ki 2 év után olyan hazai meccset, amikor Pesten leszek, mert minden is akkor lesz (cserébe ma tervezek MTK-ra menni, gondolom ilyen érzés lehet félrekúrni)
zacknorb
ha szóltál volna előre akkor szereztem volna neked tiszteletjegyet 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 812 — Kinek mit intézett a kormánya
Gec, ezek a köcsögök áttették a BVSC-Vasast húsvéthétfő délután 4-re, na oda se megyek akkor.
zacknorb
warr_b
Az összes többi héten jó lenne a hétfői meccs, pont ezen nem.
Pl a héten először hagyok ki 2 év után olyan hazai meccset, amikor Pesten leszek, mert minden is akkor lesz (cserébe ma tervezek MTK-ra menni, gondolom ilyen érzés lehet félrekúrni)

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Amúgy hasonló miatt én picit fázom Salahtól. Élete szezonja most ez és nem világvége szerződést kapott de nem tudom tényleg megér-e még 2éven át 400.000-ret.
VvD-ben kevésbé aggódom, ő is lassabb már de sose sebessége miatt volt jó, talán nem gond. De Salah félek, hogy 26 nyarán koloclesz mert már nem lesz meg a hozzáadott értéke. Ha a mindset egyszer kattana nála és a félterületen meg a vonal mellett nem az lenne 10-ből 8-szor az első gondolat, hogy megverje a védőt, hanem passzoljon akkor hasznos maradhatna mert a technikája megvan de sajnos az elmúlt 1-2 hónapban már a cseleinek sztem ötöde jön be vagy annyi se és helyette az első védőben fennakad. Kiugratna, passzolna, kombinálna jobban járnánk de sokszor fogja a lendületet a szélen próbálkozik és jöhet az ellenfél.

Én én best schenárióm Arnold és Virgil resign lett volna és bár ikon Salah elengedése. Persze top kategóriás bal lábas jobb szélsőt drágább venni mint "szélső védőt" de hát Arnold látható, hogy sokminden de nem csak egy sima "szélső védő". Ő nagyon fog hiányozni 😕
alatriste
vagy behúzzuk hamis kilencesbe, és a szélre megy valami rohanméger
8 hónapja
Onana bazze Matic rohadtul nem tévedt😂
manuszka86
Mindekozben meg Ratcliffe telerinyalja a mediat, hogy a klubnak nincs penze, de azt vegignezik, ahogy az MU csak a kapus miatt bukja el az evi milliokat az ilyen-olyan sorozatokban.

Erthetetlen. Egyszeruen nevetseges.
Stez
Még régebben láttam egy Omar Berrada interjút akkor még a Citynél dolgozott,azt mondta egy játékosnak két éve van bizonyítani hogy oda való különben Sanyi és eladva… na nálunk is ez a mentalitás kell, van itt bőven takarítani azok közül akiket megörökölt Amorim.

Nem is véletlenül keringenek a pletykák hogy nyáron kapus érkezik,kis túlzással bárki jobb lenni,mert ennyi potya nem fér bele.
manuszka86
remélem, nem ugrotok rá Kelleherre 😊
8 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Amúgy hasonló miatt én picit fázom Salahtól. Élete szezonja most ez és nem világvége szerződést kapott de nem tudom tényleg megér-e még 2éven át 400.000-ret.
VvD-ben kevésbé aggódom, ő is lassabb már de sose sebessége miatt volt jó, talán nem gond. De Salah félek, hogy 26 nyarán koloclesz mert már nem lesz meg a hozzáadott értéke. Ha a mindset egyszer kattana nála és a félterületen meg a vonal mellett nem az lenne 10-ből 8-szor az első gondolat, hogy megverje a védőt, hanem passzoljon akkor hasznos maradhatna mert a technikája megvan de sajnos az elmúlt 1-2 hónapban már a cseleinek sztem ötöde jön be vagy annyi se és helyette az első védőben fennakad. Kiugratna, passzolna, kombinálna jobban járnánk de sokszor fogja a lendületet a szélen próbálkozik és jöhet az ellenfél.

Én én best schenárióm Arnold és Virgil resign lett volna és bár ikon Salah elengedése. Persze top kategóriás bal lábas jobb szélsőt drágább venni mint "szélső védőt" de hát Arnold látható, hogy sokminden de nem csak egy sima "szélső védő". Ő nagyon fog hiányozni 😕

Liverpool Fc