Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Hajdu B mindig ennyi baromsagot mesel? Pl most Yoro a Lyonbol jött a Unitedhez...lille - lyon egy kutya, nem? 😊
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Hajdu B mindig ennyi baromsagot mesel? Pl most Yoro a Lyonbol jött a Unitedhez...
8 hónapja
Lazio nagyon cinkes, a Bodü Glimtnek 2 góllal kéne már mennie.Esetleg mondanál akkor pl. négyet?
Sixo
8 hónapja
Lazio nagyon cinkes, a Bodü Glimtnek 2 góllal kéne már mennie.Csak mondanom kellett.
Sixo
8 hónapja
Jó amikor kizoomolnak akkor lehet látni.Semmi hó nincs a pályán, még a nyoma sem. Nem is esik.Bodø by 🫶 Kampdag💛 pic.twitter.com/0YLAUcUVyP
— FK Bodø/Glimt | Seriemester 2024 🏆 (@Glimt) April 10, 2025
Este itt játszik a Lazio
zacknorb
Sixo
8 hónapja
Semmi hó nincs a pályán, még a nyoma sem. Nem is esik.Bodø by 🫶 Kampdag💛 pic.twitter.com/0YLAUcUVyP
Este itt játszik a Lazio
zacknorb
8 hónapja
Asking an Arsenal fan how many times they have watched those Declan Rice free-kicks
— Paddy Power (@paddypower) April 9, 2025
pic.twitter.com/M6VnSeGUWh
8 hónapja
Salah és van Dijk is két éves szerződést fog aláírni, a hírek alapján napokon belül. FUCK YEA!!jah már tegnap vagy tegnapelőtt volt írva
Mikey
valahol örülök, valahol viszont sajnálatos hogy így TAA off
bár ki tudja mi lesz a vége
8 hónapja
Salah és van Dijk is két éves szerződést fog aláírni, a hírek alapján napokon belül. FUCK YEA!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Bodø by 🫶 Kampdag💛 pic.twitter.com/0YLAUcUVyP
Este itt játszik a Lazio
Poloska vagyok.
8 hónapja
Nem fog otthon , csak nem élet-halál kérdés , nem ezen múlik csak, sima presztízs meccs, ha X sem lesz kardba dőlés, a többinél azért neccesebb egy botlásBayern akár B csapattal is kiállhat.A Bayern nem fog B csapattal kiállni hazai Dortmund elleni derbyn, és "csak" 6 pont előnnyel.
ozibozi
zacknorb
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Nekem is reggel volt, a progresszív szó kimaradt 😀Kimmichnek van a legtöbb passza a topligákban, 294, per90-re vetítve ez 11.5 alatt van (11.484375)Lehet reggel van, de ezt csak én nem értem? 😀
Inigo Martineznek tegnap volt 20. Agyabeteg
zacknorb
dugo93
Poloska vagyok.
8 hónapja
Bayern akár B csapattal is kiállhat.A Bayern nem fog B csapattal kiállni hazai Dortmund elleni derbyn, és "csak" 6 pont előnnyel.
ozibozi
Poloska vagyok.
8 hónapja
Most jön az a játék, hogy hétvégén ki kit fog/tud pihentetni, esetleg ki sérül meg. A Reál itt is szépen zsákutcába vitte magát, mert a múlt heti bajnoki miatt nem engedheti el a kezdőket— avasárnapi meccset a BL miatt, —idegenben kiesés elől menekülő csapattal játszik reménykedve h lesz vlm botlás a Barcanál majd a bajnokságban.
/nem lesz/
viszont így se futnak eleget a kulcsjátékosok .
Az Inter is a bajnokságért játszik még 1 pont előnnyel. A Villa BL helyért megy. Az Arsenal
A PSG, Bayern akár B csapattal is kiállhat.
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Kimmichnek van a legtöbb passza a topligákban, 294, per90-re vetítve ez 11.5 alatt van (11.484375)Lehet reggel van, de ezt csak én nem értem? 😀
Inigo Martineznek tegnap volt 20. Agyabeteg
zacknorb
8 hónapja
Akkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...Bármilyen big data modellt néztem 70%+ az esélye a PSG-Arsenal-Barca-Inter továbbjutásra.
kapitnono
Egyenként mindenki 80%+, az Interen kívül mindenki 90%+
Poloska vagyok.
8 hónapja
Nem láttam a meccset most nèztem vissza a gólokat. Az első gólunk szerintem őszintén szólva les volt (ok a VAR biztos megnèzte bevonalazta stb viszont így is tèvedtek már😏(. 🤔Nem feltétlenül ezen múlt/múlik de az igazsághoz hozzátartozik.
Szerkesztette: dande2
8 hónapja
Mondjuk akkor az Aston villát isAkkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...2 (szinte) eldőlt, 2 nem. A Realt nagy butaság lenne leírni.
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Én akkor is leírom: Real.Akkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...2 (szinte) eldőlt, 2 nem. A Realt nagy butaság lenne leírni.
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Akkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...2 (szinte) eldőlt, 2 nem. A Realt nagy butaság lenne leírni.
kapitnono
8 hónapja
Akkor elég sok visszavágónak nincs sok értelme mert egy meccs alatt eldőlt...