Soccer
42 feliratkozó
10 hónapja
Egyébként nekem nincs bajom ezzel a kezdővel. Három csatár nem elég? Pethő nagyon szar volt a múltkor, nem csoda, hogy kihagyta a kezdőből. Próbálkozik a Mester. Mikor, ha nem a Kozármisleny ellen?Annyit azért csak nem kapunk, jó lenne egy iksz!Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.Öt null.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
10 hónapja
Annyit azért csak nem kapunk, jó lenne egy iksz!Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.Öt null.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.Látom, te legalább tudod, mi fán terem az igazi rangadó. Már én is a Kozármisleny-Vasast várom.
warr_b
10 hónapja
Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.Öt null.
warr_b
10 hónapja
Anyám, mi ez a kezdő Radóval. Két védekező középpályással, középcsatár nélkül menni az utolsó helyezetthez.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Kerkez volt a Fotmobnál az első félidő legjobbja. Hát vagy 20at tisztázott Madueke elől az fix.
10 hónapja
Hosszú idő óta a legszarabb félidő amit láttam.

Liverpool Fc
10 hónapja
Nem nagyon szoktam PL-t nézni, de ez a meccs eddig nem hozta meg a kedvem.
10 hónapja
Wirtzet még ma el kéne adni.egyszer kezd el klikkelni az összjáték, onnantól szopórollerre kerülnek az ellenfelek. egyelőre még nem érzik egymás gondolatait.
Sixo
10 hónapja
A Videoton a piros-kék Vasas.
10 hónapja
Mekinek is korai volt még a visszatérés, lehet szünetben le is kapja majd a kopasz
10 hónapja
Saliba 5 perc után out. Hihetetlen basszameg....Egészen durva, h mennyi sérültünk van már most: Odegaard, Norgaard, Saka, Jesus, Havertz, Saliba és White.
Sebii
Szerkesztette: Willie Parker
10 hónapja
Wirtzet még ma el kéne adni.inkább Salah-t és egy értelmes jobb szélsőt igazolni
Sixo
10 hónapja
Salah Szobónak, Gakpo meg Kerkeznek nem passzol? 😀Gakpo az első meccs óta figyel erre
Negritis, a vajda
10 hónapja
Salah Szobónak, Gakpo meg Kerkeznek nem passzol? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Videók alapján mindegyik világklasszis volt, főleg Bassey 😀Hat de Gavric is milyen jó játékos lettna Boli után végre van egy FEKA csatárunk aki nem teljesen balfasz.Ezt azért majd nyugtával. Ez a "szerb bajnokságból elhozunk valakit, akiről hozsannáznak" dolog eddig nem igazán jött be.
Kenny
Bálesz
csebi
Mondjuk nem középcsatár ahogy nézem hanem szélső, szóval a Cirkovic/Kehinde/Traore/Sevikjan projekt újratöltve.
Szerkesztette: Kenny
10 hónapja
Corner FCnek muszáj piros nadrágba lenni Anfielden.Bírója válogatja, van aki ezt nem fogadja el.
Cubehor
10 hónapja
Saliba 5 perc után out. Hihetetlen basszameg....még jó, hogy jön Hincapié
Sebii
10 hónapja
Valamelyik ilyen legjobb magyar foci videok montázsban is benne voltHa arra gondolsz, hogy „erkeztek Kisvardarol is, ketto, negy hat, het, kilenc!”, az nekem megvolt valahol anno. 😀Het vardai szurkolo van a ZTE elleni idegenbeli meccsen. Het. HET!!! 😀Valaki keresse meg azt a videót pár éve, amikor Knézy megszámolja hányan vannak a ZTE vendég szektorban egy háttérből jövő "BAAAAZMEEEG KISVÁRDAAA" kiáltás alatt
Stez
Heisman nádor
Stez
Heisman nádor
10 hónapja
Corner FCnek muszáj piros nadrágba lenni Anfielden.