NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
98
14
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
37
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
City ellen azért volt jó a meccsterv, mert kókler Guardiola egyedul a szezonban azt gondolta hogy tök jó ha hagy területeket a realnak. Akinek van egy kis esze siman lezarja a teruleteket, oszt vege a tudomanynak.Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣A City ellen még tudom mondani hogy jó volt a terv, de a szezonban többször volt az? Nem csak az egyéni képességek döntöttek?
eaglesmcnabb
zacknorb
Amúgy megint úgy tűnik hogy simán szétfutnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Real Madrid created 0.11(xG) in the first half against Arsenal.3. Gólos. Hátrányban.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ancelotti és a Real házassága elfáradt....Még 2 El Classico ott kitömik őket és véget is ér....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Az okés, de egyszer nem láttam hogy Vini vagy Mbappe próbálna 1v1 et és elvinni befelé mondjuk. Akkor próbáljanak távolról is lőni vagy bármi más, ne csak az ívelgetés menjen. Mert he lenne egy Benzema, Ronaldo középen még azt mondom talán lenne is esély hogy egyszer elfejelje valamelyik, de így?Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀Senal jól zárja a területeket anélkül meg sokat nem érnek
kapitnono
Negritis, a vajda

8 hónapja
Bejon Rafa és Stanisic atmozoghat belső védőbeElnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?és belső védő sincs aki segíthetne Kim-Dier sárgáin.
Sixo
gamerkr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣A City ellen még tudom mondani hogy jó volt a terv, de a szezonban többször volt az? Nem csak az egyéni képességek döntöttek?
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
8 hónapja
Vinicius mutogatta mar a kupak szamat? Mert most lehetne😃
8 hónapja
Itt is vannak csöcsök félidőben vagy az csak NFL?Ott is csak hálaadás és playoff alatt
Sixo
8 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀Olvastam a héten pár helyen hogy Carlo ilyet szeretne tolni, de túlságosan nem hittem neki mert mindennek ellentmond (Real stílusnak talán annyira nem Ferenczi Attila szerint)
kapitnono
Poloska vagyok.
8 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀Senal jól zárja a területeket anélkül meg sokat nem érnek
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Palhinhát nem hagytam ki, őt senki sem akarná a pályán látni.Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).
Sixo
Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.
csebi
8 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀

8 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).
Sixo
Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?és belső védő sincs aki segíthetne Kim-Dier sárgáin.
Sixo
8 hónapja
nah ez az odegard visszahúzás pl már érdekesebb eset
8 hónapja
Thuramon vmi vérdíj van kitűzve …
8 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?Kane is úgy döntött egy idő után, hogy inkább a Bayernben nem nyer trófeát, mint a Spursben.
Sixo
8 hónapja
Nettó faszságot meg kell magyarázni még nagyobb nettó faszsággalUEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.most akkor mégse a les volt?
zacknorb
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?
8 hónapja
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.most akkor mégse a les volt?
zacknorb
8 hónapja
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.
Poloska vagyok.
8 hónapja
ezt te se gondolhatod komolyan. 😀 Idegen testnek tűnik a pályán. Ott tűnik fel mindig, ahol nem kéneAltatunk Leroyjalmegint Sané... Kompany hozd már le komolyanérthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
Toto21
gamerkr
csebi