NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣
eaglesmcnabb
A City ellen még tudom mondani hogy jó volt a terv, de a szezonban többször volt az? Nem csak az egyéni képességek döntöttek?
zacknorb
City ellen azért volt jó a meccsterv, mert kókler Guardiola egyedul a szezonban azt gondolta hogy tök jó ha hagy területeket a realnak. Akinek van egy kis esze siman lezarja a teruleteket, oszt vege a tudomanynak.

Amúgy megint úgy tűnik hogy simán szétfutnak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 824 — Kinek mit intézett a kormánya
Real Madrid created 0.11(xG) in the first half against Arsenal.
3. Gólos. Hátrányban.

Poloska vagyok.
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ancelotti és a Real házassága elfáradt....
Még 2 El Classico ott kitömik őket és véget is ér....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀
kapitnono
Senal jól zárja a területeket anélkül meg sokat nem érnek
Negritis, a vajda
Az okés, de egyszer nem láttam hogy Vini vagy Mbappe próbálna 1v1 et és elvinni befelé mondjuk. Akkor próbáljanak távolról is lőni vagy bármi más, ne csak az ívelgetés menjen. Mert he lenne egy Benzema, Ronaldo középen még azt mondom talán lenne is esély hogy egyszer elfejelje valamelyik, de így?

8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?
Sixo
és belső védő sincs aki segíthetne Kim-Dier sárgáin.
gamerkr
Bejon Rafa és Stanisic atmozoghat belső védőbe

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 824 — Kinek mit intézett a kormánya
Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣
eaglesmcnabb
A City ellen még tudom mondani hogy jó volt a terv, de a szezonban többször volt az? Nem csak az egyéni képességek döntöttek?

Poloska vagyok.
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
Vinicius mutogatta mar a kupak szamat? Mert most lehetne😃

8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 030
Itt is vannak csöcsök félidőben vagy az csak NFL?
Sixo
Ott is csak hálaadás és playoff alatt

8 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀
kapitnono
Olvastam a héten pár helyen hogy Carlo ilyet szeretne tolni, de túlságosan nem hittem neki mert mindennek ellentmond (Real stílusnak talán annyira nem Ferenczi Attila szerint)

Poloska vagyok.
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 049 — The Mathematician
kapitnono
Senal jól zárja a területeket anélkül meg sokat nem érnek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 427 — LIGHTS OUT!
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?
Sixo
Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).

Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.
csebi
Palhinhát nem hagytam ki, őt senki sem akarná a pályán látni.

8 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!

8 hónapja
Sixo
Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).

Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 537 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Sixo
és belső védő sincs aki segíthetne Kim-Dier sárgáin.

8 hónapja
Itt is vannak csöcsök félidőben vagy az csak NFL?

8 hónapja
nah ez az odegard visszahúzás pl már érdekesebb eset

8 hónapja
Jobbon ezek az Olise-Laimer kombók nagyon mennek.

8 hónapja
Thuramon vmi vérdíj van kitűzve …

8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 030
Sixo
Kane is úgy döntött egy idő után, hogy inkább a Bayernben nem nyer trófeát, mint a Spursben.

8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.
zacknorb
most akkor mégse a les volt?
Negritis, a vajda
Nettó faszságot meg kell magyarázni még nagyobb nettó faszsággal

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja

8 hónapja
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.
zacknorb
most akkor mégse a les volt?

8 hónapja

Poloska vagyok.
8 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 444
megint Sané... Kompany hozd már le komolyan
Toto21
érthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
gamerkr
Altatunk Leroyjal
csebi
ezt te se gondolhatod komolyan. 😀 Idegen testnek tűnik a pályán. Ott tűnik fel mindig, ahol nem kéne