NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
19
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Lucas Vázquez: "Az Arsenal védekezni jött. Az első félidőben gyakorlatilag semmit sem csináltak."Szerintem meg jobb lenne ha befognád.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
hét perce. Te meg negyed órája írtad.A klubb honlapon is kint már a tollas, papiros kép. Szerintem vehetjük biztosnak. 😊Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
Kopóban már a sebesség de még mindig világelit szinten van captain, örülés van!
alatriste
slowmotion
A trióból a 2. legfontosabb (számomra) marad, aminek nagyon örülök.
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
8 hónapja
hét perce. Te meg negyed órája írtad.A klubb honlapon is kint már a tollas, papiros kép. Szerintem vehetjük biztosnak. 😊Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
slowmotion
alatriste
8 hónapja
A klubb honlapon is kint már a tollas, papiros kép. Szerintem vehetjük biztosnak. 😊Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
8 hónapja
Ezt én tudom, de az okosok ezt írták.Néhány nagyon unatkozó ember elkezdte a pletykát, hogy De Bruyne a Liverpoolba mehet, merthogy annak idején sem sokon múlt. Én nem igazán látom ezt létrejönni, de pletykának végül is van olyan jó mint bármelyik másik.de, sokon múlt. egyrészt nem volt sexy a Pool (Suarez és Sterling már nem volt, Benteke és Bobby épp érkezett, még Rodgers, de már főtt a kávé, Klopp meg még a láthatáron sem), másrészt amikor De Bruyne a szitihez került, addigra a Pool már elköltötte a Sterlingért kapott 55 misit.
Mikey
ez pont az a pár év volt, amikor mindenki, akivel hírbe hozták a csapatot, az máshova került. még a fiatal Salaht sem bírtuk leigazolni, elvitte a Dinamo.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Nem, csak a klub jelentette be hivatalosan.Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
slowmotion
8 hónapja
Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
8 hónapja
Néhány nagyon unatkozó ember elkezdte a pletykát, hogy De Bruyne a Liverpoolba mehet, merthogy annak idején sem sokon múlt. Én nem igazán látom ezt létrejönni, de pletykának végül is van olyan jó mint bármelyik másik.de, sokon múlt. egyrészt nem volt sexy a Pool (Suarez és Sterling már nem volt, Benteke és Bobby épp érkezett, még Rodgers, de már főtt a kávé, Klopp meg még a láthatáron sem), másrészt amikor De Bruyne a szitihez került, addigra a Pool már elköltötte a Sterlingért kapott 55 misit.
Mikey
ez pont az a pár év volt, amikor mindenki, akivel hírbe hozták a csapatot, az máshova került. még a fiatal Salaht sem bírtuk leigazolni, elvitte a Dinamo.
8 hónapja
Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3 Kopóban már a sebesség de még mindig világelit szinten van captain, örülés van!

Liverpool Fc
8 hónapja
Néhány nagyon unatkozó ember elkezdte a pletykát, hogy De Bruyne a Liverpoolba mehet, merthogy annak idején sem sokon múlt. Én nem igazán látom ezt létrejönni, de pletykának végül is van olyan jó mint bármelyik másik.
8 hónapja
Champions League semi finals schedule.1️⃣ Arsenal vs PSG
Tuesday, 29 April
9pm
2️⃣ Barcelona vs Inter
Wednesday, 30 April
9pm
3️⃣ Inter vs Barcelona
Tuesday, 6 May
9pm
4️⃣ PSG vs Arsenal
Wednesday, 7 May
9pm
Poloska vagyok.
8 hónapja
Nahát akkor ez volt Thomas Müller utolsó BL meccse. Kar de várható volt, asszem kb az Inter az egyedüli csapat amellyel szemben nem nyert sosem BL párharcot, mumus neki hiszen 2010es BL döntőben is kulcs szituban hagyott ki ziccert még anno.Nyerni kell harom bundás meccset és akkor legalább bajnoki címmel lehet búcsúztatni meg utána a klub VBvel.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
💬Carlo Ancelotti: "Csodálatos időszak volt ezzel a klubbal, nem tudom, hogy ez volt-e az utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzésem a Real Madriddal, és nem is akarom tudni. A futballnak két oldala van, a boldog oldal, amit évekig átéltünk, és most rajtunk a sor, hogy a szomorú oldalt tapasztaljuk meg. Megpróbáltuk."Nem ez lesz az utolsó BL-meccse a Madriddal.
ozibozi
Most persze kirúgják, de majd visszahozzák, miután az utódja 2 év alatt csak egyszer tud BL-t nyerni.
8 hónapja
💬Carlo Ancelotti: "Csodálatos időszak volt ezzel a klubbal, nem tudom, hogy ez volt-e az utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzésem a Real Madriddal, és nem is akarom tudni. A futballnak két oldala van, a boldog oldal, amit évekig átéltünk, és most rajtunk a sor, hogy a szomorú oldalt tapasztaljuk meg. Megpróbáltuk."
8 hónapja
Pedig a román qrvák ingyen voltak győzelem utánNem, sőt, még a Stadlerről is lemaradtam, ami külön fájt.Az ezredfordulónA Gázszert még elcsípted?ismerkedtemtraumatizálódtam először a magyar futballal.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
8 hónapja
Nem, sőt, még a Stadlerről is lemaradtam, ami külön fájt.Az ezredfordulónA Gázszert még elcsípted?ismerkedtemtraumatizálódtam először a magyar futballal.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Amúgy a kedvencem a Matáv-Compaq Sopron volt🤣Hívtam a klubhàzat anno Matávos vonalról, h elmondjam a véleményemet arról, h a fél Halit lenyúlták.
eaglesmcnabb
Vmi titkárnővel beszéltem, nagyon egyoldalúan.
Anyámék számláján vmiért nem jelent meg végül a kb 60 perces hívás, biztos R beszélgetés volt.
Szerkesztette: Willie Parker
8 hónapja
A Fordan egy biliárdklub Pécsett, Földesi Viliék tulajdona, nem?PMSC-FORDAN megvan valakinek?BVSC-Dreher - Vasas-Ilzer (vagy Vasas-Smirnoff), azok voltak a szép idők.Kedvencem az volt, amikor még egy régi nyomtatott NS-ben közölték az NB1-es tabellát és láttam egy ilyen csapatot, hogy KTE-Phoenix-Mecano.a dvsc epona nem tetszett?A magyar futball (meg az egész magyar sport) egyik leggusztustalanabb szokása, hogy a szponzorok beleerőltetik magukat a csapatnevekbe.leragadtál a Parmalatnál? 😊Nem követem már aktívan a karrierjét, ahogy a Videoton névváltoztatásait se.Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
zacknorb
Kampman
NB2
Ez még Kelet-Európában se volt sehol, csak nálunk.
Kampman
YoungZeeZee
Én meg a mennyeit annyira közelről azért nem mindig követő műkedvelőként meg csak lestem, hogy ez mi a jó isten, kiterjeszkedett az MLSZ Arizonába vagy mi van?
Kampman
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Ez a Vasas volt plMTK -VM.....a VM mi lenne vízművek?Vörös Meteor
ThundersNFL a Paraszt
Ugye azok még más idők voltak.
Bár a Kinizsi megint aktuális 🤣🤣🤣
gabokocka
1943 – 1944 Nemzeti Nehézipari Munkások Kinizsi SC
8 hónapja
MTK -VM.....a VM mi lenne vízművek?Egyetértéssel egyesült
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
MTK -VM.....a VM mi lenne vízművek?Vörös Meteor
ThundersNFL a Paraszt
Ugye azok még más idők voltak.
Bár a Kinizsi megint aktuális 🤣🤣🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
MTK -VM.....a VM mi lenne vízművek?Vörös Meteor ☺️
ThundersNFL a Paraszt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
YoungZeeZee
9 410
a psg a harmadik angol team-et kapja sorrendben
8 hónapja
Gázszerelők akkor is fontos emberek voltak.Az ezredfordulónA Gázszert még elcsípted?ismerkedtemtraumatizálódtam először a magyar futballal.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Váteszek