Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ez nem jó, diszkriminálod nógrád megyét. Szégyelld magad!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Iszonyat gyenge ez az NB2. eaglesmcnabb
meg kell szüntetni a mostani nb2-t, 12 nagyvárosi csapattal felduzzasztani az élvonalat, és 28 gárdás szuperligát nyomni, mint a tengerentúlon 😀

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Iszonyat gyenge ez az NB2. Szinte az összes soproni játékos megjárta az NB1-et, még sem voltak hajlandóak focizni, kibaszott nehéz úgy focizni, hogy 21 játékos 1 térfélen szaladgál. A vége azért sima volt 4-0 lett NK18 góllal tért vissza a Szentélybe 😛 Vicces amúgy hogy van 6 NB1es szinten sima kezdő csatárunk, de védőnk az van összesen 3. Mondjuk ide fölösleges is, megye1ben jobban fociznak mint amit ma lenyomott a Sopron.eaglesmcnabb
Azért olyan hűűűdesokan nem...Végh Tibort kéne kibaszni + Lazicot elzavarni végre és mindjárt jobb lenne az egész. Idény előtt azt mondtam ne essünk ki az már jó, az teljesítve lesz...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 337 — je suis poloska
Iszonyat gyenge ez az NB2. Szinte az összes soproni játékos megjárta az NB1-et, még sem voltak hajlandóak focizni, kibaszott nehéz úgy focizni, hogy 21 játékos 1 térfélen szaladgál. A vége azért sima volt 4-0 lett NK18 góllal tért vissza a Szentélybe 😛 Vicces amúgy hogy van 6 NB1es szinten sima kezdő csatárunk, de védőnk az van összesen 3. Mondjuk ide fölösleges is, megye1ben jobban fociznak mint amit ma lenyomott a Sopron.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sőt ma már gólt is lőtt a Sopron ellen
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 698
Jól látom, hogy Németh "A magyar futball jövője" Krisztián az MTK-ban tolja az NB2-ben?Amadeus91
ebbe a topikba nem csak írni lehet, hanem olvasni is.Höri
Csak a szalagszakadásos beszélgetésig mentem vissza, sry.
több mint 14 éve
Jól látom, hogy Németh "A magyar futball jövője" Krisztián az MTK-ban tolja az NB2-ben?Amadeus91
ebbe a topikba nem csak írni lehet, hanem olvasni is.

több mint 14 éve
Jól látom, hogy Németh "A magyar futball jövője" Krisztián az MTK-ban tolja az NB2-ben?
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
főleg kristofnak, csak behúztuk 😛

http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=536805
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Teringettét! Pedig nagyon szurkoltam 😀
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Kettős vereséggel búcsúztunk az MLS PO-tól, nyolc hiányzóval nem lehetett már esélyünk a visszavágón. Azért remélem ez a KC ki fog esni, mert ocsmány egy csapat.

A Sporting-Rapids visszavágójáról:
http://denversports.blog.hu/2011/11/04/mls_playoff_2011_elhullott_a_cimvedo
Az összes többi párharc eseményeiről:
http://denversports.blog.hu/2011/11/05/mls_playoff_2011_negyen_maradtak_versenyben

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kezd forrósodni a hangulat 😀
több mint 14 éve
Na látod, tehát ha valaki nem fürdőskurva, akkor fel tud épülni egy szalagszakadásból 😀fetomy
imádlak fetomy... 😀Divat
ezzel mindenki így van szerintem 😀😀
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Na látod, tehát ha valaki nem fürdőskurva, akkor fel tud épülni egy szalagszakadásból 😀fetomy
imádlak fetomy... 😀

|
több mint 14 éve
Na látod, tehát ha valaki nem fürdőskurva, akkor fel tud épülni egy szalagszakadásból 😀
több mint 14 éve
Ronaldo: sztem utána már közel sem volt Fenomén.
Afellay: nemtom h előtte volt-e már neki, de ha újra elszakadt, azt se mondanám szerencsésnek...
RvN: ő nagyon sérülékeny, nem hiába igazolt a Hamburgba, pl mikor felépült 1-2 meccsen belül újra megsérült, aztán Hamburg...bár ő talán rámondanám, h visszanyerte korábbi formáját.
Olic: neki csak részleges volt ha jól tudom, és azóta alig játszik...Divat
Tökre mindegy, mondtunk egy csomó játékost már, akik visszanyerték a régi formájukat.. A lényeg a folyamatos, kemény rehab és edzés a lábra, valamint, hogy fejben elhigyje az illető, hogy igenis a régi teljesítményét tudja hozni és azon a szinten játszani. Akkor sikerülhet, nagyon is! Nyilván, ha be van szarva és úgy megy ki a pályára, hogy nem is biztos a lábában, akkor az kihat majd a játékára is.
De szerintem fölösleges a témán lovagolni már, hisz azért bebizonyosodott, hogy nem feltétlenül igaz, amit mondtál. 😊Stez
De az és kész! NFL playák nem érnek, ők kemények, nem holmi fürdősqrvák... 😀

|
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 48 269 — Whoops, looks like something went wrong.
Afellay: nemtom h előtte volt-e már neki, de ha újra elszakadt, azt se mondanám szerencsésnek...
RvN: ő nagyon sérülékeny, nem hiába igazolt a Hamburgba, pl mikor felépült 1-2 meccsen belül újra megsérült, aztán Hamburg...bár ő talán rámondanám, h visszanyerte korábbi formáját.
Olic: neki csak részleges volt ha jól tudom, és azóta alig játszik...Divat
Tökre mindegy, mondtunk egy csomó játékost már, akik visszanyerték a régi formájukat.. A lényeg a folyamatos, kemény rehab és edzés a lábra, valamint, hogy fejben elhigyje az illető, hogy igenis a régi teljesítményét tudja hozni és azon a szinten játszani. Akkor sikerülhet, nagyon is! Nyilván, ha be van szarva és úgy megy ki a pályára, hogy nem is biztos a lábában, akkor az kihat majd a játékára is.
De szerintem fölösleges a témán lovagolni már, hisz azért bebizonyosodott, hogy nem feltétlenül igaz, amit mondtál. 😊

több mint 14 éve
Olic: neki csak részleges volt ha jól tudom, és azóta alig játszik...

|
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
egyetlenegy profi sportolót mondj, aki térdszalagszakadás ugyanolyan szinten sportolt mint előtte...én évek óta nem tudok!
Divat
Ruud van Nistelrooy
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
Welkerről nem tudtam, az télleg durva akkor...de soccerbe télleg nemtok senkit, csomót beszéltünk már erről sorstársakkal, rengeteg cikknek utána olvastam, és akkor se.

és hát ugye NFL>>>soccer... szal ez nem mérvadó 😀Divat
Afellaynak volt keresztszalagszakadása, sztem van olyan jó, mint előtte.empty taxi
te vmi jós vagy? 😀 most szakadt el neki... 😊

NFL-t hagyjuk már, ők kemények, meg különben is off.... 😀Divat
Régebben is elszakadt már neki nem? Mondjuk lehet keverem vkivel...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
mármint nem szeretitek a kiscsajt? 😀 hogy ő kezdi a szurkolástfetomy
nem is azzal van a baj, csak tiszta nyál lett a monitorom ettől, h jajj legnagyobb szurkolótábor, isteni hangú kislány ősdiósgyőri szülőkkel, miközben eddig mi voltunk a koszos futballhuligánok, Panna szülei meg a 3. félidőben még azt nyilatkozták, hogy eddig nem követték a csapatot csak a lányuk miatt mennek ki ha énekel (ETO ellen pl szünetben hazamentek 😀)

és egyébként tényleg nagyobbat szól ha félévente veszik csak elő :rolleyes:kristof
nincs más teendő, át kell vedleni Nyírség Spartacus fanná, őket legalább nem rátálják túl 😉

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mármint nem szeretitek a kiscsajt? 😀 hogy ő kezdi a szurkolástfetomy
nem is azzal van a baj, csak tiszta nyál lett a monitorom ettől, h jajj legnagyobb szurkolótábor, isteni hangú kislány ősdiósgyőri szülőkkel, miközben eddig mi voltunk a koszos futballhuligánok, Panna szülei meg a 3. félidőben még azt nyilatkozták, hogy eddig nem követték a csapatot csak a lányuk miatt mennek ki ha énekel (ETO ellen pl szünetben hazamentek 😀)

és egyébként tényleg nagyobbat szól ha félévente veszik csak elő :rolleyes:
több mint 14 éve
http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/147443
hát ez igencsak szánalmas lett 😕 egyszer-kétszer jó volt, de Isten óvjon minket, hogy minden meccs előtt ez legyen :rolleyes:kristof
mármint nem szeretitek a kiscsajt? 😀 hogy ő kezdi a szurkolást
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/147443
hát ez igencsak szánalmas lett 😕 egyszer-kétszer jó volt, de Isten óvjon minket, hogy minden meccs előtt ez legyen :rolleyes:
több mint 14 éve
Welkerről nem tudtam, az télleg durva akkor...de soccerbe télleg nemtok senkit, csomót beszéltünk már erről sorstársakkal, rengeteg cikknek utána olvastam, és akkor se.

és hát ugye NFL>>>soccer... szal ez nem mérvadó 😀Divat
Afellaynak volt keresztszalagszakadása, sztem van olyan jó, mint előtte.empty taxi
te vmi jós vagy? 😀 most szakadt el neki... 😊

NFL-t hagyjuk már, ők kemények, meg különben is off.... 😀Divat
Ronaldo-nak (Fenomén) volt, meg talán Ivica Olic-nak is.