Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-kaposvar-is-fejet-hajtott-a-papa-elott-2089511kép,
18-as számú kaposvári player,
😂 😂 😂
több mint 14 éve
Én nem értem, hogy miért csak egy félidőig tudunk focizni. Mindegy... Alves ratyi formában van, rég le kellett volna hozni, Brachi hatalmas gólt lőtt, az pedig, hogy Sándor az MVP, az akkora no comment, hogy nem csak a plafon szakadt rá Zomborira, hanem az egész székház... Kihagyott két ziccert, 6 passzából 7 rossz volt, nem baj sima MVP...Mindegy, még ez a második félidő is klasszisokkal jobb volt, mint a HÍD-Bank meccs 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
főleg a második félidőt látva, azt mondom, hogy nincs mit szégyellnünk bár a védelem megint óvodás gólt kapott, ha Gohér visszajön és Rakovic felépül sokkal stabilabbak lehetünk hátul. elől viszont gondok voltak, ez a 10 les no comment, remélem Miki bá' kitalál erre valamit.szerk. ja és Brachi gecinagy gólt lőtt 😐
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/chelsea-a-klub-megegyezett-az-anderlechttel-lukaku-erkezeserol-2089500több van benne mint Neymar-ban és Ganso-ban együtt véve.
Ennek viszont örülök. 😊Schleck
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/chelsea-a-klub-megegyezett-az-anderlechttel-lukaku-erkezeserol-2089500Ennek viszont örülök. 😊
több mint 14 éve
Jézusom, ez a DVTK védelem eddig borzasztóan rossz. Csak most született meg az első gól, de felőlük kaphattunk volna vagy 3-at is. Így nem ér sokat, hogy támadásban néha vannak szép megoldások. :/
több mint 14 éve
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archives/2011/08/06/Oriasi_baki_a_Milan_csataratol/ Patot ki akarja nyírni fél Kína 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez nem a mai meccsen volt, ettől függetlenül tényleg szép tőlük
több mint 14 éve
nyertek is Dzsudzsiék 2-0-ra, 60 percet kapott. Ez viszont sztem qrva szép fogadtatás:
|
több mint 14 éve
Jól kezdődik ez a futballidény, remélem holnap a másik szuperkupa is meglesz.Dzsudzsák kezdőként debütált az Anzsiban. Egyetlen hazai csatorna sem közvetíti, a Nemzeti Sport Dzsudzsák-mániája viszont töretlen, ott legalább szöveges tudósítás van.
több mint 14 éve
Plusz azt se kell elfelejteni, hogy a három utóbbi ellenfelük összesen nulla pontot szerzett eddig, és -4, -6, -8-as GK-juk van.. 😊 A győr volt egyedüli erős ellenfelük, ki is kaptak.
több mint 14 éve
Ez azért van mert az MLSZ szeretné, ha a magyar bajnokság adna valami rendkívüli különlegességet a futball világának: A gólkirály(Danilo) csak és kizárólag 11-esekből talál be. 😊Szegény Csank. Nagy hülyeséget tenne a Zalaegerszeg, ha kirúgná. Lassan ha ő állna be hátvédnek, lehet előrébb járnának...Megy most a kispest, de azért azt se felejtsük el, hogy az utolsó 3 meccsen kaptak 4 (!) tizenegyest, rendre olyankor, amikor azzal végképp megtörték az ellent. (az előző fordulóban 2-0-nál, most pedig 1-0-nál jött a tizi).
Viszont a Kispest előtt le a kalappal. 13 rúgott gól (pocsék helyzetkihasználással!), és vezetik a tabellát. Jó nem bajnokesélyes a keret vagy ilyesmi (szerintem), de eddig nem rossz. Tipikus Supka csapat - az elején nagyon megy neki és aktuális tanítványainak, csak 2. évtől szoktak jönni a bajok....iktriad
Bezzeg mi akkor se kapunk, ha agyonlövik a játékosunkat a tizenhatoson belül 😀Bálesz
több mint 14 éve
Szegény Csank. Nagy hülyeséget tenne a Zalaegerszeg, ha kirúgná. Lassan ha ő állna be hátvédnek, lehet előrébb járnának...Megy most a kispest, de azért azt se felejtsük el, hogy az utolsó 3 meccsen kaptak 4 (!) tizenegyest, rendre olyankor, amikor azzal végképp megtörték az ellent. (az előző fordulóban 2-0-nál, most pedig 1-0-nál jött a tizi).
Viszont a Kispest előtt le a kalappal. 13 rúgott gól (pocsék helyzetkihasználással!), és vezetik a tabellát. Jó nem bajnokesélyes a keret vagy ilyesmi (szerintem), de eddig nem rossz. Tipikus Supka csapat - az elején nagyon megy neki és aktuális tanítványainak, csak 2. évtől szoktak jönni a bajok....iktriad
Bezzeg mi akkor se kapunk, ha agyonlövik a játékosunkat a tizenhatoson belül 😀

több mint 14 éve
nincs valakinek streamje így a milan meccs végére?
több mint 14 éve
ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :cool:
több mint 14 éve
lol Ibra de hülyén néz ki 😀 😀 😀 (először mondom kiafaszom a copfos)DivatMeccs eleje óta ezen szakadok, mint valami rossz samurai 😂
Am egész jó meccs
több mint 14 éve
Sneijder szabadrúgásgól...NEM SZABAD ELADNI!!!lol Ibra de hülyén néz ki 😀 😀 😀 (először mondom kiafaszom a copfos)
|
több mint 14 éve
Szegény Csank. Nagy hülyeséget tenne a Zalaegerszeg, ha kirúgná. Lassan ha ő állna be hátvédnek, lehet előrébb járnának...Viszont a Kispest előtt le a kalappal. 13 rúgott gól (pocsék helyzetkihasználással!), és vezetik a tabellát. Jó nem bajnokesélyes a keret vagy ilyesmi (szerintem), de eddig nem rossz. Tipikus Supka csapat - az elején nagyon megy neki és aktuális tanítványainak, csak 2. évtől szoktak jönni a bajok....
több mint 14 éve
Megvertük az undorító Columbus-t, zsinórban két győzelem, ilyen a rajt óta nem volt, négy meccsen belül kiosztottuk a három legjobb keleti csapatot.Mullan brutálisan nagy gólt lőtt, de nyilván ez sem lehet goal of the week. 😛
http://www.mlssoccer.com/videos?catid=114&id=17888
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hull - Blackpool 0-1Gulácsi végigvédte, ha jól olvastam.
több mint 14 éve
Azért ez ellen a Dortmund ellen megszenvedne akármelyik olasz "sztárcsapat",sőt...JoeyPorterAkár már a BL csoportkörében is találkozhatnak, mivel a BVB nem első kalapos.
Kár,h visszavettek a 3. gól után..
több mint 14 éve
Azért ez ellen a Dortmund ellen megszenvedne akármelyik olasz "sztárcsapat",sőt...
több mint 14 éve
Scholes mekkora gólt vert az utolsó meccsén 😀 Nem tudom elhinni hogy visszavonul.. Elnézném még egy 5 évig. 😊Raider89Kíváncsi lennék a gólra 😊
több mint 14 éve
Scholes mekkora gólt vert az utolsó meccsén 😀 Nem tudom elhinni hogy visszavonul.. Elnézném még egy 5 évig. 😊

Just Win Baby!
több mint 14 éve
örülök, hogy hétközben elittam az összes lóvémat és most láthatom ezt a dortmundot játszani 😀HabiMinden szava igaz rám a mondatodból 😀 Ez után lehet, hogy vissza is vonom a délelőtti BVB gyengébb, mint a milánóiak kijelentésem (Milan drukkerként..)

http://insidehandoff.com/