NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Ajánlom a Chelsea meccs összefoglalóját mindenkinek az nso-n. 0-0nál meg 1-0nál miket hagyott ki a West Ham hihetetlen... :rolleyes:

Torresnek meg szó szerint segített a hazai pálya 😛 😂 😂 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A debreceninek mindig ezt csinálják a külföldi edzőkkel, csak Szimát nem értem, minek hozza ide őket..?
Mellesleg ezek labdarúgók? Edzőbuktatás..indokolatlanul... Szégyelljék magukat.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
..vagy csak a Lazio-játékosok is "tippmixelnek"...vassadi
hát elvileg BL helyért harcolnak ők is...szegény Napoli is hibázott, befosok ha ti lehozzátok hiba nélkül... 😊

|
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na hát nem volt ma egy fényes játék de Villa legalább betalált és Messi is egy félidőt pihent. Szerdán nagyon húzós lesz pörög a Real rendesen bár a meccset nem láttam nem tudom a Valencia mennyire koncentrált, de azért a rúgott hat gól önmagáért beszél. Jó lenne bármilyen furcsán hangzik ha ellenünk is megmutatná a Real ezt az arcát akkor végre jó meccset látnánk még akor is ezt szeretném ha esetleg kikapnánk. Akkor inkább így mint ahogy most szerdán történt. A bajnokságot meg most már csak behúzzuk valahogy.

A Debrecennél ha pedig valóban edzőbuktatásról lehetett szó a béna játékkal akkor azt mondom el kell zavarni az összeset a csudába vagy három hétig játszanak a tarcsiba és a tarcsit hozzák fel a bajnoki cím már úgyis elúszott. Mondom ezt Fradi drukkerként, mert többek között pont ezért tart ott a magyar foci ahol tart.
Holnap meg kel nyerni az örökrangadót 😉 !
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Hurka, Höri gyászoltok ma ? nem nagyon esett szó Németh G mai teljesítményéről.gabtsi
sajna csak 0-3-nál értem haza, így nem tudok érdemben nyilatkozni róla, hogy mi volt a hiba.
1 rossz nap azért bármikor belefér, több úgy se lesz 😊

Hurkáék zakójának persze örülök 😀 lombard sucksHöri
kurva nagy mákja volt a Vidinek, hogy a 11-est Szűcs nem kifelé ütötte... mondjuk megérdemelten nyertek, ez egyértelmű
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hurka, Höri gyászoltok ma ? nem nagyon esett szó Németh G mai teljesítményéről.gabtsi
sajna csak 0-3-nál értem haza, így nem tudok érdemben nyilatkozni róla, hogy mi volt a hiba.
1 rossz nap azért bármikor belefér, több úgy se lesz 😊

Hurkáék zakójának persze örülök 😀 lombard sucks

több mint 14 éve
igazából nagyon egyértelmű volt, hogy nyer a Debrecen, az edzőbuktató meccsek után az ilyen csapatok mindig így játszanak
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Hurka, Höri gyászoltok ma ? nem nagyon esett szó Németh G mai teljesítményéről.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
84' [2 - 0] F. Torres ollé.Laki
Gondolom a gólvonaltól fél centire belebotlott a labdába. 😊Mikey
majdnem 😛
http://www.3news.co.nz/VIDEO-Torres-first-Chelsea-goal-and-all-goals-Vs-West-Ham-Stamford-Bridge/tabid/317/articleID/208279/Default.aspx
érdemes megnézni am a csapat reakcióját fernando gólja után 😊

szerk. ja és Diósgyőr - Makó 5-0, jövünk Monicomp ligakristof
ez már meglesz, ráadásul a Nyíregy is csak x-elt
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 854
majdnem 😛
http://www.3news.co.nz/VIDEO-Torres-first-Chelsea-goal-and-all-goals-Vs-West-Ham-Stamford-Bridge/tabid/317/articleID/208279/Default.aspx
kristof
Ennyi pénzért én már rég betaláltam volna. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
majdnem 😛

szerk. ja és Diósgyőr - Makó 5-0, jövünk Monicomp liga
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz.Fake
az a dolga, hogy magyarázzon, ezért hívják be a stúdióba.

ha téged fizetnének azért, hogy beszélj az NFL-ről, akkor nyilván nem az espn-ről lefordított elemzéseket mondogatnád magyarul.Höri
csak nem mindegy,hogy milyen stílusban.
bár gondolom te is láttad a műsort,nem tűnt fel a dolog?
az általa említett Mourinho-féle antifutball meg annyira taccsra vágja a sportot,hogy ma félidőben 4 rúgottnál járt a csapat a Valencia ellen..(vége 3-6lett amúgy)maximilien
nem, az eheti részt pont nem néztem, de a külföldi soccernél már amúgy is el szoktam kapcsolni

több mint 14 éve
Várhidi-ről van szó?
Az a baj, hogy egy nem ért el semmit, sőt, süllyed szépen lefelé a szöv.kap posztról. Enbékettőő...LOL

Ő magyaráz Mou-ról, akinek BL címe van 😀 LOOOLJC6
ismét le lehet írni, akkor ennyi alapon meg lehetne szüntetni az összes NFL-es topikot, merthogy pont mi szidjuk őket 😊
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Gondolom a gólvonaltól fél centire belebotlott a labdába. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Várhidi-ről van szó?
Az a baj, hogy egy nem ért el semmit, sőt, süllyed szépen lefelé a szöv.kap posztról. Enbékettőő...LOL

Ő magyaráz Mou-ról, akinek BL címe van 😀 LOOOL
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 854
ugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz.Fake

ha téged fizetnének azért, hogy beszélj az NFL-ről, akkor nyilván nem az espn-ről lefordított elemzéseket mondogatnád magyarul.Höri
az általa említett Mourinho-féle antifutball meg annyira taccsra vágja a sportot,hogy ma félidőben 4 rúgottnál járt a csapat a Valencia ellen..(vége 3-6lett amúgy)maximilien
Csak akkor jáccat antisoccert Muri, ha szükségesnek véli. Most nem volt az.
több mint 14 éve
maximilien 214 — #5

az általa említett Mourinho-féle antifutball meg annyira taccsra vágja a sportot,hogy ma félidőben 4 rúgottnál járt a csapat a Valencia ellen..(vége 3-6lett amúgy)

http://twitter.com/bencsics05
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ideje volt már, ha már ez álmai csapata 😛
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
84' [2 - 0] F. Torres ollé.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Koránt sem lefutott a spanyol bajnokság...a francba..
több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Maxi hat-trick. 😊Mikey
Nem nagyon hittem a szememnek mikor hazaértem 😊
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
hoppá,Kondás bemutatkozott 😛

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 108 — #NoStress

nyilvan csak mindezt vszinu nem ugy adnam elo mintha en talaltam vna fel a sportagat
ugy plane nem h kozben gyakorlo edzo vagyok es az "eredmenyeim" alapjan
a kanyarban nem vagyok a kritikam targyaval szembenFake
De akkor ki kritizálhatja magyarhonban Mourinho-t? Jöjjön ide van Gaal vagy del Bosque?
Egy tévéműsorban annak kell kritizálnia akit ezért fizetnek, jelen esetben az erre a célra behívott "nímandoknak".
A te logikáddal nem is lehetne fociműsort készíteni Magyarországon, csak a BLASZ-ról.

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A Valencia rendesen beleszaladt a késbe...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Maxi hat-trick. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May