NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
14
6
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Ajánlom a Chelsea meccs összefoglalóját mindenkinek az nso-n. 0-0nál meg 1-0nál miket hagyott ki a West Ham hihetetlen... :rolleyes:Torresnek meg szó szerint segített a hazai pálya 😛 😂 😂 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A debreceninek mindig ezt csinálják a külföldi edzőkkel, csak Szimát nem értem, minek hozza ide őket..?Mellesleg ezek labdarúgók? Edzőbuktatás..indokolatlanul... Szégyelljék magukat.
több mint 14 éve
..vagy csak a Lazio-játékosok is "tippmixelnek"...vassadihát elvileg BL helyért harcolnak ők is...szegény Napoli is hibázott, befosok ha ti lehozzátok hiba nélkül... 😊
|
több mint 14 éve
Na hát nem volt ma egy fényes játék de Villa legalább betalált és Messi is egy félidőt pihent. Szerdán nagyon húzós lesz pörög a Real rendesen bár a meccset nem láttam nem tudom a Valencia mennyire koncentrált, de azért a rúgott hat gól önmagáért beszél. Jó lenne bármilyen furcsán hangzik ha ellenünk is megmutatná a Real ezt az arcát akkor végre jó meccset látnánk még akor is ezt szeretném ha esetleg kikapnánk. Akkor inkább így mint ahogy most szerdán történt. A bajnokságot meg most már csak behúzzuk valahogy.A Debrecennél ha pedig valóban edzőbuktatásról lehetett szó a béna játékkal akkor azt mondom el kell zavarni az összeset a csudába vagy három hétig játszanak a tarcsiba és a tarcsit hozzák fel a bajnoki cím már úgyis elúszott. Mondom ezt Fradi drukkerként, mert többek között pont ezért tart ott a magyar foci ahol tart.
Holnap meg kel nyerni az örökrangadót 😉 !
több mint 14 éve
kurva nagy mákja volt a Vidinek, hogy a 11-est Szűcs nem kifelé ütötte... mondjuk megérdemelten nyertek, ez egyértelműHurka, Höri gyászoltok ma ? nem nagyon esett szó Németh G mai teljesítményéről.gabtsisajna csak 0-3-nál értem haza, így nem tudok érdemben nyilatkozni róla, hogy mi volt a hiba.
1 rossz nap azért bármikor belefér, több úgy se lesz 😊
Hurkáék zakójának persze örülök 😀 lombard sucksHöri
több mint 14 éve
Hurka, Höri gyászoltok ma ? nem nagyon esett szó Németh G mai teljesítményéről.gabtsisajna csak 0-3-nál értem haza, így nem tudok érdemben nyilatkozni róla, hogy mi volt a hiba.
1 rossz nap azért bármikor belefér, több úgy se lesz 😊
Hurkáék zakójának persze örülök 😀 lombard sucks
több mint 14 éve
Hurka, Höri gyászoltok ma ? nem nagyon esett szó Németh G mai teljesítményéről.gabtsiigazából nagyon egyértelmű volt, hogy nyer a Debrecen, az edzőbuktató meccsek után az ilyen csapatok mindig így játszanak
több mint 14 éve
Hurka, Höri gyászoltok ma ? nem nagyon esett szó Németh G mai teljesítményéről.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ez már meglesz, ráadásul a Nyíregy is csak x-eltmajdnem 😛84' [2 - 0] F. Torres ollé.LakiGondolom a gólvonaltól fél centire belebotlott a labdába. 😊Mikey
http://www.3news.co.nz/VIDEO-Torres-first-Chelsea-goal-and-all-goals-Vs-West-Ham-Stamford-Bridge/tabid/317/articleID/208279/Default.aspx
érdemes megnézni am a csapat reakcióját fernando gólja után 😊
szerk. ja és Diósgyőr - Makó 5-0, jövünk Monicomp ligakristof
több mint 14 éve
Ennyi pénzért én már rég betaláltam volna. 😊majdnem 😛84' [2 - 0] F. Torres ollé.LakiGondolom a gólvonaltól fél centire belebotlott a labdába. 😊Mikey
http://www.3news.co.nz/VIDEO-Torres-first-Chelsea-goal-and-all-goals-Vs-West-Ham-Stamford-Bridge/tabid/317/articleID/208279/Default.aspx
kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
majdnem 😛84' [2 - 0] F. Torres ollé.LakiGondolom a gólvonaltól fél centire belebotlott a labdába. 😊Mikey
szerk. ja és Diósgyőr - Makó 5-0, jövünk Monicomp liga
több mint 14 éve
nem, az eheti részt pont nem néztem, de a külföldi soccernél már amúgy is el szoktam kapcsolnicsak nem mindegy,hogy milyen stílusban.ugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz.Fakeaz a dolga, hogy magyarázzon, ezért hívják be a stúdióba.
ha téged fizetnének azért, hogy beszélj az NFL-ről, akkor nyilván nem az espn-ről lefordított elemzéseket mondogatnád magyarul.Höri
bár gondolom te is láttad a műsort,nem tűnt fel a dolog?
az általa említett Mourinho-féle antifutball meg annyira taccsra vágja a sportot,hogy ma félidőben 4 rúgottnál járt a csapat a Valencia ellen..(vége 3-6lett amúgy)maximilien
több mint 14 éve
Várhidi-ről van szó?ismét le lehet írni, akkor ennyi alapon meg lehetne szüntetni az összes NFL-es topikot, merthogy pont mi szidjuk őket 😊
Az a baj, hogy egy nem ért el semmit, sőt, süllyed szépen lefelé a szöv.kap posztról. Enbékettőő...LOL
Ő magyaráz Mou-ról, akinek BL címe van 😀 LOOOLJC6
több mint 14 éve
84' [2 - 0] F. Torres ollé.LakiGondolom a gólvonaltól fél centire belebotlott a labdába. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Várhidi-ről van szó?Az a baj, hogy egy nem ért el semmit, sőt, süllyed szépen lefelé a szöv.kap posztról. Enbékettőő...LOL
Ő magyaráz Mou-ról, akinek BL címe van 😀 LOOOL
több mint 14 éve
Csak akkor jáccat antisoccert Muri, ha szükségesnek véli. Most nem volt az.csak nem mindegy,hogy milyen stílusban.ugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz.Fakeaz a dolga, hogy magyarázzon, ezért hívják be a stúdióba.
ha téged fizetnének azért, hogy beszélj az NFL-ről, akkor nyilván nem az espn-ről lefordított elemzéseket mondogatnád magyarul.Höri
az általa említett Mourinho-féle antifutball meg annyira taccsra vágja a sportot,hogy ma félidőben 4 rúgottnál járt a csapat a Valencia ellen..(vége 3-6lett amúgy)maximilien
több mint 14 éve
csak nem mindegy,hogy milyen stílusban.ugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz.Fakeaz a dolga, hogy magyarázzon, ezért hívják be a stúdióba.
az általa említett Mourinho-féle antifutball meg annyira taccsra vágja a sportot,hogy ma félidőben 4 rúgottnál járt a csapat a Valencia ellen..(vége 3-6lett amúgy)
több mint 14 éve
84' [2 - 0] F. Torres ollé.LakiIdeje volt már, ha már ez álmai csapata 😛
több mint 14 éve
84' [2 - 0] F. Torres ollé.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Koránt sem lefutott a spanyol bajnokság...a francba..
több mint 14 éve
Maxi hat-trick. 😊MikeyNem nagyon hittem a szememnek mikor hazaértem 😊
több mint 14 éve
De akkor ki kritizálhatja magyarhonban Mourinho-t? Jöjjön ide van Gaal vagy del Bosque?nyilvan csak mindezt vszinu nem ugy adnam elo mintha en talaltam vna fel a sportagatugy birom amikor egy volt magyar szov. kap. arrol magyaraz pl h mourinho mit csinal rosszul a realnal : DDD szanalomtenger az egesz.Fakeaz a dolga, hogy magyarázzon, ezért hívják be a stúdióba.
ugy plane nem h kozben gyakorlo edzo vagyok es az "eredmenyeim" alapjan
a kanyarban nem vagyok a kritikam targyaval szembenFake
Egy tévéműsorban annak kell kritizálnia akit ezért fizetnek, jelen esetben az erre a célra behívott "nímandoknak".
A te logikáddal nem is lehetne fociműsort készíteni Magyarországon, csak a BLASZ-ról.
több mint 14 éve
A Valencia rendesen beleszaladt a késbe...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Maxi hat-trick. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May