Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
utálom az ilyet.. Berakom Bujort, és mivel 33. percben állt be, pont nincs meg a 60 perc...Egyébként ha valaki nézi a vidi meccset, és jönne chatelni, esetleg röhögni egy jót az úttesten 😛 😀
http://02.chat.mibbit.com/
irc2.hu-s server
#bowlhu channel
több mint 14 éve
svéd tutibraxa88+1,őket mindig megkapjuk,már k*rva unalmas velük játszani... 😛 (meg szívni)
több mint 14 éve
Ezt a tippelést hogy mennyire nem értem.. 😀SchleckIgazat adok neked. 😊 Én inkább arra tippelek,h ki nyeri meg a csoportot és Magyarország hanyadik lesz: Olaszország és harmadik. 😉
A Német kupában hullanak az esélyesebb csapatok: Wolfsburg, Leverkusen, Werder. Hogy csak párat említsek. Remélem, senkinek sem ezen ment el a fogadása.
több mint 14 éve
Szlovákokat és románokat akarom.A többi mindegy.
Úgysem jutunk ki.
több mint 14 éve
svéd tuti
több mint 14 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy vége lesz a Fábregas szappanoperának, ő maga akarja áthidalni a különbséget a két klub között, 5 millió eurónyi fizetésről fog lemondani valószínűleg. Nem tudom mi lesz így Thiagoval, elég valószínű, hogy 1-2 éven belül lépni fog, pedig hatalmas játékos lehet belőle. Eddig akárhányszor lehetőséget kapott jól játszott, az idei felkészülési meccseken is ő volt a legjobb...
több mint 14 éve
énisénis...Espana, Slotakia, Agyarország, Skócia, Ciprus, Málta
|
több mint 14 éve
Németország, Svédország, MO, Románia, Lettország, WalesJC6Egy ilyennek örülnék. Végre kimehetnék megnézni a nationalelfet élőben is.
több mint 14 éve
ki mondta, hogy kevés értelme van? 😀a fantasynak miért is van kevés értelme?HurkaEzt a tippelést hogy mennyire nem értem.. 😀SchleckHát nem sokkal van kevesebb értelme, mint egy fantasynak.. 😊fetomy
Azt mondtam, hogy a vb csoport megtippelésének nincs sokkal kevesebb, mint a fantasynak. Nagyjából ugyanaz a két dolog, csak ez most ilyen egyszeri dolog, nem heteken keresztül tartó.
Hát bocs schleck, hogy ezt a 4 hsz-t át kellett tekerned, majd előterjesztem egy adminnál, hogy banoljon mindenkit, aki tippjével zavart okozott az erőben 😊
több mint 14 éve
Jah, értem. Akkor nyissunk valami lottós topikot és majd oda is menjen minden hétvégén.Ezt a tippelést hogy mennyire nem értem.. 😀SchleckHát nem sokkal van kevesebb értelme, mint egy fantasynak.. 😊fetomy
több mint 14 éve
ha még nem olvastátok akkor érdemes : 😊 http://hajcsatok.blog.hu/2011/07/29/hogy_jutottunk_ki_a_vb_re?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_07_29&utm_campaign=index
http://hajcsatok.blog.hu/2011/07/28/hogy_nem_jutottunk_ki_a_vb_re
több mint 14 éve
a fantasynak miért is van kevés értelme?Ezt a tippelést hogy mennyire nem értem.. 😀SchleckHát nem sokkal van kevesebb értelme, mint egy fantasynak.. 😊fetomy
több mint 14 éve
Ezt a tippelést hogy mennyire nem értem.. 😀SchleckHát nem sokkal van kevesebb értelme, mint egy fantasynak.. 😊
több mint 14 éve
Portugália, Oroszország, Magyarország, Ausztria, Azerbajdzsán, Andorra

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Tippem: Tökmindegy.
több mint 14 éve
Hollandia, Törökország, Magyarország, Lengyelország, Észtország, Luxemburg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Németország, Svédország, MO, Románia, Lettország, Wales
több mint 14 éve
Tippem: Portugália, Svédország, Magyarország, Bulgária, Észtország, Kazahsztán C csoport
több mint 14 éve
Este 20:40től közvetíti az m2 a vb sorsolást 😊
több mint 14 éve
Ennyi volt a nagy év meglepetéscsapata meg akármilyen overrated Union, simán vertük őket idegenben, és a múltkor is csak mákkal mentettek pontot ellenünk. Viszont jó lenne már egyszer egy kötelezőt is hozni, nem csak az élcsapatok ellen meglepetéseket okozni.
több mint 14 éve
plusz hozzáteszem, hogy volt 1-2 elég érdekes megmozdulása szerintem, de hát illik a válogatottba, kellenek az ilyen (le)húzóemberek 😊Na, Halmosi tényleg nagy formában van, egy szót nem szólhatott volna, ha eltiltásból visszatérve megint kiállítják... Sőt inkább azért lehet szólni, hogy miért nem állították ki..fetomyönmagáért beszélnek a statjai... 😊Divat
több mint 14 éve
Na, Halmosi tényleg nagy formában van, egy szót nem szólhatott volna, ha eltiltásból visszatérve megint kiállítják... Sőt inkább azért lehet szólni, hogy miért nem állították ki..fetomyönmagáért beszélnek a statjai... 😊
|