Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Így van!De léteznek olyanok is akiknek mindent szabad 😊 http://www.youtube.com/watch?v=_zC_I6GBqB0&noredirect=1 Sokkal szimpatikusabb 😂Na ezt se sikerült tegnap megcáfolni.szabaCsak Margitékat lehet? 😀AsbeeDe ők tényleg azok.szaba
több mint 14 éve
Na ezt se sikerült tegnap megcáfolni.De ők tényleg azok.szabaAttól még, hogy nem a kedvenc csapatod, nem kellene köcsögözni...JC6Csak Margitékat lehet? 😀Asbee
több mint 14 éve
Amúgy örülök is neki, fárasztó volt már a sok csalózás, kapja kicsit most a zsebrecent. fetomyAz a baj, hogy a tegnapi MTK-Vidi után újra ti vagytok a csaló/bundás banda, nem pedig mi. 😉 Amúgy tényleg érdekes volt a vsaárnapi meccs azon gondolkodtam, hogy mennyivel ügyesebb a vezetőségünk, mint Orbánék, mert míg ti egy hagyományos bíró pénzeléssel próbálkoztatok, addig mi egyenesen rámentünk a kapusotokra, és nyertünk. Na hát ebből látszik, hogy mi már 5x-ös bajnokok vagyunk ti meg 1x-es majd belejösztök ti is. 😊
Amúgy konspirációs elméleteket félretéve, azért jó látni, hogy a Loki sehogy se tud veszíteni, mégha nem is megy nekik jól a játék, és igen ennek fő alapja a védelmünk (+ Varga a középpályáról) és Novakovics (ha még lábbal is megtanulna játszani), akik idegenben összesen 2!! gólt engedtek az ellenfeleknek. A középpályásaink már nem annyira jók, de magyar szinten elmennek. A csatár sorunkkal viszont annál nagyobb bajunk van, de én bízok Ferencziben (a loki fiatal tehetségére gondolok, nem az öreg favágóra), hogy majd ha visszatér talán tud lendíteni ezen, bár 1-1 gólokra így is képesek vagyunk, ami a védelem stabilsága miatt egy döntetlenre mindig elég. 😊
több mint 14 éve
Én az MTK-Vidi meccsen történtek után már meg sem említem a Real meccset, mert ahhoz képest még ez a kártyaparti is picsafüst volt 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
csak BÖRFIKTrépát evett a mi fetamásunk, de megszoktuk már
több mint 14 éve
látom jó szokásod szerint megcsócsáltad a tréfarépát. 😀Mákos City, mákos Bayern és most mákos Real...áh...JC6ezekhez jön a túrós Barca, meg a diós Chelsea aztán meg is van a desszert vacsora utánra.fetomy
több mint 14 éve
ott jött Canti is asszem mellette :rolleyes: 😛Pedig az első félidőben a szöglet előtti jelenetet be is játszották,mikor felmutatja neki a sárgát :rolleyes:JoeyPorter3) Elhitte, hogy ő immunis a sárgalapokra aznap. 😀Schleckamúgy az első sárgát sztem nem Ruben kapta, csak a TV rosszul írta ki... "2." sárgájánál semmi oan reakciója nem volt sem neki, sem pedig a margitosoknak h ott bizony piros lap fog jönni.Divat
|
több mint 14 éve
Par eve valamelyik vilagesemenyem egy magyar spori is megcsinalta, hogy a nigronak megadta a 2. Sargalapot, majd kozolte a jatekossal, hogy nem allitja ki, de ez az utolso dobasa. Erre emberunk megint allatkodott, megkapta a pirosat. 😀Stezez asszem tavaly a női vébén volt, "mittom én milyen" gyöngyi volt a spori... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Par eve valamelyik vilagesemenyem egy magyar spori is megcsinalta, hogy a nigronak megadta a 2. Sargalapot, majd kozolte a jatekossal, hogy nem allitja ki, de ez az utolso dobasa. Erre emberunk megint allatkodott, megkapta a pirosat. 😀
több mint 14 éve
Pedig az első félidőben a szöglet előtti jelenetet be is játszották,mikor felmutatja neki a sárgát :rolleyes:amúgy az első sárgát sztem nem Ruben kapta, csak a TV rosszul írta ki... "2." sárgájánál semmi oan reakciója nem volt sem neki, sem pedig a margitosoknak h ott bizony piros lap fog jönni.DivatMondjuk annak is sok esze volt amúgy. 😀 3 sárgát kapni nem csak azért művészet, mert szar a bíró, hanem azért, ha már kaptam 2-t, és mégse küldenek le, akkor 1) vagy lecseréljük de gyorsan, 2) meghúzom magam, hogy lehetőleg ne kapjak már mégegyet 😀fetomy3) Elhitte, hogy ő immunis a sárgalapokra aznap. 😀Schleck
több mint 14 éve
Akkor elszámoltál valamit mert úgy már 9 😛 😀Mi az a 6 pont?már csak 3 pont,én már beleszámolom az el clásicót 😊Joci
Jövünk 😛JC6
több mint 14 éve
Mi az a 6 pont?már csak 3 pont,én már beleszámolom az el clásicót 😊
Jövünk 😛JC6
több mint 14 éve
amúgy az első sárgát sztem nem Ruben kapta, csak a TV rosszul írta ki... "2." sárgájánál semmi oan reakciója nem volt sem neki, sem pedig a margitosoknak h ott bizony piros lap fog jönni.3) Elhitte, hogy ő immunis a sárgalapokra aznap. 😀SchleckAkkor nagyon fiatal lehetsz mert ha jól emlékszem a 2008 EB-n Graham Poll a pályán hagyta Josip Simunic-ot az egyik horvát meccsen és csak a 3. sárgája után állította ki 😉davemayerMondjuk annak is sok esze volt amúgy. 😀 3 sárgát kapni nem csak azért művészet, mert szar a bíró, hanem azért, ha már kaptam 2-t, és mégse küldenek le, akkor 1) vagy lecseréljük de gyorsan, 2) meghúzom magam, hogy lehetőleg ne kapjak már mégegyet 😀fetomy
|
több mint 14 éve
3) Elhitte, hogy ő immunis a sárgalapokra aznap. 😀Akkor nagyon fiatal lehetsz mert ha jól emlékszem a 2008 EB-n Graham Poll a pályán hagyta Josip Simunic-ot az egyik horvát meccsen és csak a 3. sárgája után állította ki 😉davemayerMondjuk annak is sok esze volt amúgy. 😀 3 sárgát kapni nem csak azért művészet, mert szar a bíró, hanem azért, ha már kaptam 2-t, és mégse küldenek le, akkor 1) vagy lecseréljük de gyorsan, 2) meghúzom magam, hogy lehetőleg ne kapjak már mégegyet 😀fetomy
több mint 14 éve
Akkor nagyon fiatal lehetsz mert ha jól emlékszem a 2008 EB-n Graham Poll a pályán hagyta Josip Simunic-ot az egyik horvát meccsen és csak a 3. sárgája után állította ki 😉davemayerMondjuk annak is sok esze volt amúgy. 😀 3 sárgát kapni nem csak azért művészet, mert szar a bíró, hanem azért, ha már kaptam 2-t, és mégse küldenek le, akkor 1) vagy lecseréljük de gyorsan, 2) meghúzom magam, hogy lehetőleg ne kapjak már mégegyet 😀
több mint 14 éve
Nos. Mielőtt bárki elolvassa ezt a hsz-t legyen tisztába azzal, hogy elsősorban 'pool szurkoló vagyok és csak másodsorban Real szurkoló. Nem játszott jól a Real de sokkal inkább győzelmet érdemelt mint a Villareal. A játékvezetés, a lehető legszégyenteljesebb volt amióta én futballt nézek. Hogy valaki két sárgával a pályán maradhasson????? :o Ilyet én még a büdös életben nem láttam. Pepe sárgát kap mert letarolják. Marcos Senna-t nem állítják ki. Nevetséges. Pfujj...nDRoAkkor nagyon fiatal lehetsz mert ha jól emlékszem a 2008 EB-n Graham Poll a pályán hagyta Josip Simunic-ot az egyik horvát meccsen és csak a 3. sárgája után állította ki 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Nos. Mielőtt bárki elolvassa ezt a hsz-t legyen tisztába azzal, hogy elsősorban 'pool szurkoló vagyok és csak másodsorban Real szurkoló. Nem játszott jól a Real de sokkal inkább győzelmet érdemelt mint a Villareal. A játékvezetés, a lehető legszégyenteljesebb volt amióta én futballt nézek. Hogy valaki két sárgával a pályán maradhasson????? :o Ilyet én még a büdös életben nem láttam. Pepe sárgát kap mert letarolják. Marcos Senna-t nem állítják ki. Nevetséges. Pfujj...nDRoAzt nem értem h pld a Nilmar ellen elmaradt tizit miért nem írtad a felsorolásba? Az első félidőben a Realnak nem volt épkézláb helyzete. 1-0nál visszaálltak bunkerbe. Minden fórumon megy most a bírózás, de pld a Betis meccs után (többek közt) mindenki sunyíott.
Az egész spanyol bírói kar vicc, ezt a mukit én pálya közelébe nem engedném. Nem hiszem h bàrki oldalára csalnának, ahoz túl sokat hibáznak, pusztán szarok.
Értem én h a szurkoló elfogult, de azért egy meccs alapjàn birózni egy 3x fordulós bajnokságban nem szerencsés, főleg úgy h Madrid javára / Barcelona kárára (espanyol meccs pld) is tévedtek a sporik.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi az a 6 pont?Jövünk 😛
több mint 14 éve
Nos. Mielőtt bárki elolvassa ezt a hsz-t legyen tisztába azzal, hogy elsősorban 'pool szurkoló vagyok és csak másodsorban Real szurkoló. Nem játszott jól a Real de sokkal inkább győzelmet érdemelt mint a Villareal. A játékvezetés, a lehető legszégyenteljesebb volt amióta én futballt nézek. Hogy valaki két sárgával a pályán maradhasson????? :o Ilyet én még a büdös életben nem láttam. Pepe sárgát kap mert letarolják. Marcos Senna-t nem állítják ki. Nevetséges. Pfujj...
több mint 14 éve
nyert a Loki és a Vidi, ha bejutnak az MK döntőbe és marad a bajnokságban ez az állás, akkor a 4. kupainduló joga átszáll a 4. helyezettre, ami a Kispest 😀 lolHörikívánom, h legyenek 4.-ek és szopassa meg őket valami mini állambeli sztárcsapat...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Mákos City, mákos Bayern és most mákos Real...áh...JC6ezekhez jön a túrós Barca, meg a diós Chelsea aztán meg is van a desszert vacsora utánra.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Beszarok, ezt nézzétek 😀Villareal - Real Madrid
Sárga lap:
19' M. Ruben
55' M. Ruben
...és még mindig játszik 😀 😂
több mint 14 éve
Hát idén akkor már nem lesz triplázás Európában 😛zolika26Még lehet 😛
több mint 14 éve
nyert a Loki és a Vidi, ha bejutnak az MK döntőbe és marad a bajnokságban ez az állás, akkor a 4. kupainduló joga átszáll a 4. helyezettre, ami a Kispest 😀 lolHöriők is megérdemlik, nyáron úgyis első körben esünk ki mindenhonnan. Max ha összesorsolják két csapatunkat akkor 1 megy 1 kört.