Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
1.20 sem volt... még a madrid rajta van de gondolom nyernek. vki elmagyarázhatná mire gondolt villa amikor megcsinálta az a passzt... nem hiszem el komolyan hogy félidei 0-2 után képesek leadni. Szánalmas eredmény egy szánalmas csapattól - ha védelem nélkül állnak fel továbbra is remélem még egy páran megszívatják őket, ez egy csapatjáték Guardiola hogy rohadnál meg.davemayerÉn úgy tudom sérultek a védők.
több mint 14 éve
1.20 sem volt... még a madrid rajta van de gondolom nyernek. vki elmagyarázhatná mire gondolt villa amikor megcsinálta az a passzt... nem hiszem el komolyan hogy félidei 0-2 után képesek leadni. Szánalmas eredmény egy szánalmas csapattól - ha védelem nélkül állnak fel továbbra is remélem még egy páran megszívatják őket, ez egy csapatjáték Guardiola hogy rohadnál meg.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Manchesterben ez a Hernandez gyerek sem gyengét gurít első meccsén már kettőt vág, játéka leginkább a lesipuskás Inzaghiéhoz hasonló...és végre De Gea is magabiztos végig, volt egy két nagyobb védése is csak így tovább 😊
több mint 14 éve
ezen a egyen ment el? 1.20-ért igazán priceless...dejó h már nem mixelek 😊DivatÉn 3 után feladtam 😀 az 1-vel nyertem, utána 2 bukta elég volt 😀
több mint 14 éve
KIBASZOTT BARCELONA!!!ezen a egyen ment el? 1.20-ért igazán priceless...dejó h már nem mixelek 😊
csak 67 ezres mixemet vitték el ezer HUFból... az egyetlen pontvesztésük lesz ősszel, naná hogy most...
VILLÁNAK MEG A JÓ KURVA ANYJÁT AZT
Guardiola-korszak leggyengébb félideje volt ez a második, a végén már annak drukkoltam kapjanak ki ezek a védő nélküli senkik. Messi is feldobja magát de persze a united száját ugyanúgy elkenik majd basszák meg!
megnéznék egy statisztikát hogy mikor vesztett utoljára pontot 2 gólos előnyről ez a csapat, 4-5 éve????davemayer
|
több mint 14 éve
KIBASZOTT BARCELONA!!!csak 67 ezres mixemet vitték el ezer HUFból... az egyetlen pontvesztésük lesz ősszel, naná hogy most...
VILLÁNAK MEG A JÓ KURVA ANYJÁT AZT
Guardiola-korszak leggyengébb félideje volt ez a második, a végén már annak drukkoltam kapjanak ki ezek a védő nélküli senkik. Messi is feldobja magát de persze a united száját ugyanúgy elkenik majd basszák meg!
megnéznék egy statisztikát hogy mikor vesztett utoljára pontot 2 gólos előnyről ez a csapat, 4-5 éve????
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
BUZIVASKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!! 😀elég a mozgását nézni... 😀
Fúvazeg...
Egyébként WalterLeeonel ma nem olyan rossz egyáltalán szerintem.fetomy
most akko szerencsejáték zrt hova is ment? MAKKEROK!!!
|
több mint 14 éve
BUZIVASKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!! 😀Fúvazeg...
Egyébként WalterLeeonel ma nem olyan rossz egyáltalán szerintem.
több mint 14 éve
Villa bmeg... ha leadja a meccset a barca és emiatt megy el a mixem... :mad: bár hogy őszinte legyek megérdemelné a Barca, kiállnak a buszkec & fontás védőpárossal!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
a fantasys oldal szerint Tevez, meg valami onlinescore-os oldalon is őt írták 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem tudom, a meccset nem néztem, de az online közvetítésben azt olvastam ő hagyta ki (remélem nem)
több mint 14 éve
a 11est nem Tevez hagyta ki?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
üröm az örömben, h a 3 gólja simán lehetett volna 4 ha nem bassza el a tizenegyesét 😊
több mint 14 éve
Agüero eléggé szimpatikusan termeli a gólokat 😀 😀HabiEl sem hiszem, hogy eltaláltam, kit kell CSK-nak rakni 😀
több mint 14 éve
Agüero eléggé szimpatikusan termeli a gólokat 😀 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ezaz tudtam, hogy ez lesz az új mezünk 😊 
egyébként ismét szólok, hátha valaki jön chatre:
http://02.chat.mibbit.com/
IRC.HU
#bowlhu
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aztakurva milyen gólt lőtt Sturridge 😐
több mint 14 éve
Na vegre egy szep gyozelem,egyre javulo jatekkal,es egyre golerosebben! Szep volt lilak!
több mint 14 éve
Hajnalt Kagawa, most Okazaki szorítja ki a kezdőből. Ősi ellenségeink, a japánok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
ha valaki jönne akár úttest-pöcs akár más meccs miatt:http://02.chat.mibbit.com/
irc2.hu server
#bowlhu channel
több mint 14 éve
Sanyigyuri bármilyen rendszerbe beleillik! Sokszor sajnálom, hogy a vidiébe is 😕fetomy😀 😀 😀
Az Ipswichnél mellőzött Priskin Tamás a PL-be vágyik
A válogatottban jó formának örvendő csatár legkésőbb a szezon végén távozik, de maradna külföldön.
wtf? jó forma? akko Szabics és Szalai weltklasse&goldenball??... )
|
több mint 14 éve
Sanyigyuri bármilyen rendszerbe beleillik! Sokszor sajnálom, hogy a vidiébe is 😕
több mint 14 éve
Tőzsér Dani ismét győztes gólt rúgott(szabadrúgásból)....de persze tudjuk h nem illik bele a rendszerbe, bezzeg Sándor Gyuri!!! 😊
|