Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Ciao Bella!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
gyönyörű amit a PSG csinál. Nem is értettem miért volt ilyen magas az odds a PSG W-re 😀 De én köszönöm
10 hónapja
mondjuk a top 3 mendes, dumfries meg hakimi 😀Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
shagi0206
Toto21
shagi0206
nyilván nem kellett saját nevelésként a realba, minek az
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Eldőlt?el
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Veszélyes eredmény!
10 hónapja
Eldőlt.
10 hónapja
Na, most dőlt el
10 hónapja
Egyèbkènt èn pont ilyenkor szeretem ha 11-ig elmegy amikor egyik csapatnak sem szurkolok.
10 hónapja
Kezdek kicsit boomer lenni.Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
Sixo
A 18-20 évvel ezelőtti BlL-döntők kezdőcsapatai ma is szinte hiánytalanul megvannak, de úgy a 2010-es évek közepe-vége óta már nagyon ömlesztve vannak csak meg a dolgok.
Marokkóra emlékszek persze, de név szerint egyetlen játékosukra se.
10 hónapja
TAA és esetleg Frimpong még akik kiemelkedőek jobb szélen.Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
shagi0206
Toto21
shagi0206
10 hónapja
Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
shagi0206
Toto21
10 hónapja
Pedig az elöző VB-n Marokkóval egészen nagyot ment.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
10 hónapja
Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
10 hónapja
jah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
shagi0206
10 hónapja
Én már lehalkítottam a tvt, de nyugodtan írjátok ha Gundel hülyeségeket mond. 😁Gundi hülyeségeket mond
KeyG
10 hónapja
Inkább azt mondanám, hatékony vagyok.Na, megtettem a 0,5 undert, de tényleg csak a Ti érdeketekbenSokáig nem kellett izgulnod
slowmotion
KeyG
10 hónapja
Eldőlt?
10 hónapja
Pedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
10 hónapja
Én már lehalkítottam a tvt, de nyugodtan írjátok ha Gundel hülyeségeket mond. 😁
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
10 hónapja
Ma is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
10 hónapja
De hülye az a Gundel, istenem..."Di Marcot nagyon egyedül hagyták a társak", aha, még véletlenül sem neki kellett volna tartani a középső védő vonalát