Soccer

41 feliratkozó

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Köszi, természetesen elolvastam. Pár dolog terén meggyőztél, hiszen te nézel százszor több 'pool meccset, de nem teljesen értek veled egyet.
Az egyik az, hogy Hodgson egy szenilis öregember, de ettől függetlenül azért nem hiszem, hogy Gerrardhoz hasonló rutinú játékosok fejét annyira összezavarta volna, hogy minden eddig meglévő taktikai elemet elfelejtettek volna. És ha már taktika, akkor Kenny esetében nem vagyok teljesen biztos, hogy tud alkalmazkodni a mai focihoz. 10 éve nem volt kispadon, és ennyi idő alatt nem kicsit fejlődött a foci is stratégiai téren. Ami még működött a 90-es évek elején, az nem teljesen biztos, hogy ma is fog. Sok edző szívta már meg ezzel.
Amire még kíváncsi vagyok az az, hogy most nyáron mitől gyengült hirtelen annyit a keret? A Joe Cole-Benayun az kb. egy az egyhez csere nálam. Riera nem számított már tavaly sem sokat. Egyedül Mascheranot látom komolyabb kiesőnek, de Poulsen nálam nem 5 hely visszaesés. És emellett még igazoltatok ügyes srácokat is.

több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 094
Oké, hogy nagy liverpooli legenda, meg a 'pool utolsó sikeres időszakát vezette, de én nem értem felé ezt a korlátlan bizalmat. Nem vagyok nagyon képben a pályafutásával kapcsolatban, de ha jól tudom a blackburni időszak óta, azaz több mint 15 éve nem ért el szinte semmit vezetőedzőként, ami szerintem nem lehet véletlen. Oké, szép vicceseket nyilatkozik, de eddig az eredmények nem nagyon igazolják.F.Schleck
A legnagyobb legenda, mondjuk így. Ezáltal rászolgált arra, hogy a Liverpool-szurkolók feltétel nélkül bízzanak benne.
Annak idején '91-ben kimerültségre hivatkozva mondott le a Liverpool menedzseri posztjáról, ami, ismerve az előzményeket (Hillsborough és annak következményei), érthető is.
Hogy ezután a Newcastle-nél és a Celticnél nem ért el sok mindent, az igaz. De mivel ennek részleteit nem ismerem, így nem is mennék bele.
Mindenesetre Hillsborough után nagyon megtört nála valami...

2000 óta nem edzősködött, ez tény. De Rafa úgy 2 éve visszahívta a klubhoz, szóval azóta megint tűzközelben volt. Ergo képben van mindennel.

Az eredmények eddig nem nagyon igazolják. Hm. Hodgson fél év alatt úgy leépítette az amúgy sem erős keretet fejben és fizikailag, hogy azt nem 2 hétbe fog telleni meg nem történté tenni. Arról nehogy már Kenny tehessen, hogy a játékosok két pontosat nem tudnak passzolni egymás után, és hogy nulla taktikával játszottak fél éven át. Ez kizárólag Hodgson sara.

De nézzük meg eddigi négy meccsét. A MU ellen kapásból küzdött és hajtott a csapat, de a 4. percben kapott a MU egy akkora kamu tizenegyest, mint a ház. Aztán kiállították - szerintem - jogtalanul Gerrardot a 36. perc környékén. És így is csak 0-1 lett. A MU ellen 10 emberrel, idegenben úgy, hogy abszolút benne volt a meccsben akár az egyenlítés, akár a LFC W.
Három napra rá jött a Blackpool idegenben. Azok után, hogy 60 percet emberhátrányban játszott a csapat az előző meccsen. De a 9. percben már vezetett a csapat, aztán két hatalmas védelmi hiba után 1-2. Itt mondjuk szar is volt a csapat, de hajtott, küzdött. Az előzmények ismeretében ez várható volt.
Megint három napra rá Everton. Megint jó kezdés, nagyon jó játék az első félidőben, és vezetés. Majd a második félidő első 6 percében kap két gólt a csapat a védelem balfaszságai miatt. De hajt a csapat, küzd, és egyenlít, és meg is nyerhette volna, ha pici szerencséje van.
Majd jött egy hétre rá a Wolves, sima W. Volt kis idő pihenni és helyrerakni a csapatot.

Szóval oké, hogy 1-1-2 a mérlege, de eléggé árnyalt a kép, ha megnézzük.

De írok mást. Hiába aranyozod be a szart, attól az még szar marad. Ez a keret gyenge, ne szépítsük. Szezon előtt írtam én, hogy a Top10 helyezéssel én maximálisan elégedett leszek. Persze ki lettem röhögve, de úgy látszik, csak jól láttam én. Ehhez képest Hodgsonnal volt 18. meg 19. helyen is a csapat. Újoncok lefocizták az Anfielden, az nem verte meg, aki nem akarta. Nulla csapatjáték, egy elbaszott felkészülési időszak után.

Szeretem, amikor más csapatok szurkolói hurrognak olyanokat, amiknek semmi értelme. Tudod mit várt a Liverpool-szurkolók 99%-a Kenny kinevezésétől? Azt, hogy a fél éven át mindenbe beleszaró lelketlen játékosok KÜZDJENEK és HAJTSANAK, ahogy az a Liverpool játékosokhoz hagyományosan illik. Ezt már most elérte Kenny. Most jöhet az, hogy Hodgson féléves munkáját megpróbálja kitörölni a fejekből, és megpróbálja begyakoroltatni a pass and move-ot. Jelek már láthatóak, de fél év az fél év. 3 hét alatt nem lehet csodát művelni.

Az isteni Mourinho se tudna.

Hosszú lettem, de remélem elolvastad. Ha igen, örülök. Remélem így már kicsit jobban látod a dolgokat.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 47 638 — Whoops, looks like something went wrong.
van Bommel a Milané.

RIP 😕
nekem végeStez
Amilyen boldog voltam Emanuelsonnal kapcsolatban, ezt most annyira nemértem. Minek kellett ide ez a mocskos holland? Elég durva lesz a csapat: Ibra, Bommel, Cassano, Boateng... Aki eddig nemszerette/nemismerte a Milant, ebben az időszakban nemhiszem, h megkedveli...Duff
Boateng király 😀
De mondjuk azért tök mindegy, egyelőre Ibra viszi a hátán a csapatot, köcsögnek köcsög, de viszont jelenleg tőle függünk, ilyen alapon neki lehet örülni.
van Bommelnél ha a csapat érdekeit nézzük, akkor most persze van haszna, amíg a középpályásaink mind sérültek, de utána kb egyik helyére sem fér be sem a játékával, a stílusa meg főleg pályán kívül tartja.
De hát tény..
Lassan jöhet Balotelli, Materazzi és De Jong. 😀

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
van Bommel a Milané.

RIP 😕
nekem végeStez
Amilyen boldog voltam Emanuelsonnal kapcsolatban, ezt most annyira nemértem. Minek kellett ide ez a mocskos holland? Elég durva lesz a csapat: Ibra, Bommel, Cassano, Boateng... Aki eddig nemszerette/nemismerte a Milant, ebben az időszakban nemhiszem, h megkedveli...
több mint 15 éve
ne aggódjál, Ibra hamarost homlokon tapossa.

(btw, sztem nagyot nyertetek vele de ezt már írtam Mikeynak pár hete)gabtsi
kényszerű megoldás volt, az egész középpályánk sérült..
de akkor sem bírom elviselni azt a csókát, érik a NAGY CSAPAT 😂 😐
ráadásul a BL-ben sem játszhat, hoztuk volna inkább Lazzarit..
mondjuk a kopaszék ezt a balfaszt is ingyen hozták legalább

több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ne aggódjál, Ibra hamarost homlokon tapossa.

(btw, sztem nagyot nyertetek vele de ezt már írtam Mikeynak pár hete)

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
van Bommel a Milané.

RIP 😕
nekem vége

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Oké, hogy nagy liverpooli legenda, meg a 'pool utolsó sikeres időszakát vezette, de én nem értem felé ezt a korlátlan bizalmat. Nem vagyok nagyon képben a pályafutásával kapcsolatban, de ha jól tudom a blackburni időszak óta, azaz több mint 15 éve nem ért el szinte semmit vezetőedzőként, ami szerintem nem lehet véletlen. Oké, szép vicceseket nyilatkozik, de eddig az eredmények nem nagyon igazolják.

több mint 15 éve
Kezdem egyre inkább úgy gondolni, hogy Comolli liverpooli pályafutása nem lesz hosszú.

Egyrészt ugye már 25-e van, és még senki nem jött.
Másrészt nekem úgy tűnik, hogy ő és King Kenny nem igazán vannak hasonló állásponton azt illetően, hogy ki(ke)t kellene igazolni.

Mert Comolli Suárezben meg noname franciákban gondolkodik, Dalglish viszont pl. Adamben, A. Youngban a pletykák szerint.

Na most ez így nem fog működni, és azt biztosra veszem, hogy Comollit előbb kirúgják/más posztba helyezik át, mint Kennyt.

Viszont hogy most januárban a két szék között a földre ülés esete lesz, az is biztos. Adamért állítólag négyszeres pénzt kérne a Blackpool az ajánlotthoz képest. Anyátokat. Én nagyon szeretem Adam játékát, és nagyon örülnék neki, de 10 milliónál többet nem ér. (Azért az ajánlott 4 millió font is megmosolyogtató.)

Én személy szerint egyáltalán nem bánnám, ha Comolli egy terve se jönne be, ellenben Kenny bármely kiszemeltje jönne.

több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Luiz is elfocizik a szélén is akárcsak Ivanovic mind a 2 középen jobb de a szélén is hozzá tudnak tenni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
David Luiz a Chelseaben, hmmm. szerintem sikerült egy újabb giga-bustot fognikristof
Kíváncsi leszek. Nekem olyan Ramires-szerű igazolásnak tűnik. Lehet, hogy idővel tényleg a világ egyik legjobb védőjévé nőheti (vagy nőhetné) ki magát, de talán nem a Chelsea-ben (ill. az angol élvonalban).vassadi27
HÁt ez mondjuk egy érdekes kérdés.
Ugye amíg Terry ép, kezdeni fog, márpedig most mi lesz Ivanoviccal?
A szerződése lejár, de kétlem, hogy emiatt viszi oda a Chelsea Luizt, miután Ivanovic maradni akar és a Chelsea is azon van, hogy megtartsa őt.
Ivanovicot pedig kitolni szélre akkor vagy Luizt padoztatni? Nem tudom.. Előbbi nem Ivanovic eredeti posztja, nem is tudják ott kihozni belőle a maximumotl, utóbbi pedig hatalmas balfaszság lenne a Chelseatől, mert Luiz már most kibaszott jó, nem kéne elbaszni.

szerk.:
mondjuk sehol nem látom, hogy hivatalos lenne Luiz átigazolása egyébként..

Viszont amitől a hideg kiráz, hogy Galliani elutazott Münchenbe, van Bommelt akarjuk.
Ha azt a majmot elhozzuk, én megtörök. 😀 Vége, fin.

több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
azért az kemény hogy még mindig 24... nem nagyon játszott soha, igazi ígéret volt amióta a poolban volt. sok szerencsét neki 😊
több mint 15 éve
Akkor mégis.

"Ryan Babel has agreed a move to TSG 1899 Hoffenheim. The Dutch international will fly to Germany tomorrow to finalise the deal.

The move comes six days after Liverpool accepted a bid for the 24 year old striker from the Bundesliga outfit."

több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 810
David Luiz a Chelseaben, hmmm. szerintem sikerült egy újabb giga-bustot fognikristof
Kíváncsi leszek. Nekem olyan Ramires-szerű igazolásnak tűnik. Lehet, hogy idővel tényleg a világ egyik legjobb védőjévé nőheti (vagy nőhetné) ki magát, de talán nem a Chelsea-ben (ill. az angol élvonalban).
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Szerintem iszonyat jó játékos. Erős, biztos "kezű" és a rúgótechnikája sem igazán középhátvédre vall. Jó lesz ő.
több mint 15 éve
David Luiz 1-2 éven belül a világ legjobb hátvédjei között lesz.

több mint 15 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 197 — Saturday Night Lights
Ezek az udvariaskodó spanyol újságírók minden hülye kérdésre válaszolnak 😂

http://sportgeza.hu/futball/2011/01/24/spanyolorszagban_mar_hisznek_a_magyar_fociban/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Kezdődik a Rapids training camp! :cool:

http://denversports.blog.hu/2011/01/24/rapids_kezdodik_az_edzotabor

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
David Luiz a Chelseaben, hmmm. szerintem sikerült egy újabb giga-bustot fogni
több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 810
Allegri asszondta, h a kp-ra vettük Emanuelsont :SDuff
Ja, csak nem ott fogjuk játszatni valszeg, tekintve, hogy a középpályára ha felépülnek a sérültek, nem lesz hely, de baloldalon hátul lesz.
De Criscitora is hajtunk továbbra is, szóval nyilvánvalóan nem Emanuelson lesz a mindenesünk erre a posztra.. De szerintem elég hamar ki lesz majd próbálva a védelemben, Antonininél pedig kb csak jobb lehet, főleg, amit tegnap megint leművelt ez a barom. 😊Stez
Neki az eredeti posztja balhátvéd(/balszélső) volt, aztán az Ajaxnál idővel támadó játékost faragtak belőle, de szerintem biztosra vehető, hogy nálunk az eredeti posztján fog játszani, mivel a támadószekcióba (ha mindenki ép) esélye sincs bekerülni, a védelemben viszont nagy szükség van rá. Szerintem nagy vétel volt, csodálom, hogy nem vitte már el korábban valamelyik európai élcsapat az Ajaxtól.
több mint 15 éve
Vicces volt ez a tegnapi Milan meccs. 😀
Nesta-Yepes kezdett középen, Nesta lesérült, jött Papa és nagyon jól megoldották a feladatukat. Antonini megint egy fos volt, hát egyre jobban várom Emanuelsont azt hiszem, Thiago SIlva pedig a sok sérült miatt fel lett tolva középpályára. 😂
A vicc az, hogy kurva jól játszott. 😀 Merkel sem volt rossz, kihajtotta a belét is, elöl pedig azt csináltunk, amit akartunk, Robinho egyedül 10 gólt lőhetett volna. Cassano megint hatalmas lasztikat adott, míg Ibra szokásához híven ismét állat volt. 😀
Ettől függetlenül fel kéne épülnie a sérülteknek a középpályára, mert nem biztos, hogy ez elég lesz egy erősebb csapat ellen.
De most a lényeg a 3pont, nagyon kellett!

Közben hivatalos, 3,5 évre miénk Emanuelson!Stez
Allegri asszondta, h a kp-ra vettük Emanuelsont :SDuff
Ja, csak nem ott fogjuk játszatni valszeg, tekintve, hogy a középpályára ha felépülnek a sérültek, nem lesz hely, de baloldalon hátul lesz.
De Criscitora is hajtunk továbbra is, szóval nyilvánvalóan nem Emanuelson lesz a mindenesünk erre a posztra.. De szerintem elég hamar ki lesz majd próbálva a védelemben, Antonininél pedig kb csak jobb lehet, főleg, amit tegnap megint leművelt ez a barom. 😊

Más:

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-elkepeszto-ugyetlenkedes-a-brazil-hordagycipelotol-a-kupameccsen-2061429 😂

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Nesta-Yepes kezdett középen, Nesta lesérült, jött Papa és nagyon jól megoldották a feladatukat. Antonini megint egy fos volt, hát egyre jobban várom Emanuelsont azt hiszem, Thiago SIlva pedig a sok sérült miatt fel lett tolva középpályára. 😂
A vicc az, hogy kurva jól játszott. 😀 Merkel sem volt rossz, kihajtotta a belét is, elöl pedig azt csináltunk, amit akartunk, Robinho egyedül 10 gólt lőhetett volna. Cassano megint hatalmas lasztikat adott, míg Ibra szokásához híven ismét állat volt. 😀
Ettől függetlenül fel kéne épülnie a sérülteknek a középpályára, mert nem biztos, hogy ez elég lesz egy erősebb csapat ellen.

Közben hivatalos, 3,5 évre miénk Emanuelson!Stez
Allegri asszondta, h a kp-ra vettük Emanuelsont :S
több mint 15 éve
A legutóbbi nyilatkozatában Dalglish azt mondta, hogy Babel marad.

Hát most erre nem tudok mit mondani. Ez így elég tré.

több mint 15 éve

Közben hivatalos, 3,5 évre miénk Emanuelson!

több mint 15 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bale meg nem realitás. Olyan horriblis árat követelnek érte, hogy eszetlenség lenne kifizetni, ha akarnánk. Abból 2-3 futballista jöhetne. Mondjuk a legjobban 1 db fiatal beépítésének örülnék. Nem vagyok nagyra vágyó csak 1-et. Ha veszünk vmi menőmanó latin cselkirályt lelövöm magam.tüsi91
Hát van most pár fiatal akiket próbálgat néha Fergi, de ez a Obertan meg a Bebe vagy kiafaszom, annyira borzasztó nézni, ahogy próbálnak futballozni. Ha ebből a 2 gyerekből az egyik pályán van akkor már rosszul vagyok. Tény, h a mester nagyon jól nyúl a fiatalokhoz (Hernandez pl.) de ezzel a 2vel nagyon mellé fogott.Duff
Jah azt hittem egyértelmű brit fiatalokra gondoltam.
Mi lesz itt velünk ha kimennek az öregek, lassan alig marad brit. Mondjuk remélem sose éli meg azt a szégyent a klub. Ha igen a végérvényesen átpártolok a FCUM-hoz.